Freedom Writers


Blev lite ändringar. Hade ingen lust för Wallander, så jag satte på en av mina favorit filmer Freedom Writers. Så sjukt bra film faktist. Har sjukt ont i magen nu. Hoppas inte jag är sjuk? :/ Nu ska jag lyssna på lite musik och bara ta det lungt. Ha det så jätte bra så hörs vi senare.


Wallander!

Nu ska jag sätta på min favorit Wallander. Kommer skriva mer sen såklart ;)
Hoppas ni fick reda på lite mer om mig bland dom fem sakerna. Kan självklart göra fler sånna listor. Ni är lite dåliga på att kommentera. Släng hemskt gärna in en kommentar. Och jag svarar faktist på alla! Visst är jag snäll? Nu ska jag sätta på Wallander, men vi hörs sen.

Hahaha, den här kan jag bjuda på :) Turkiet 08. Jennifer tog kort på mig, höhö.

5 saker du inte visste om mig?

Jag mår lite illa av solen, så jag gick in och tänkte kolla på film. Har sjukt ont i magen också. Inte käkat nått idag iochförsej, men ialla fall. Ska väll gå och göra mig något och sedan sätta på en film, men innan dess tänkte jag berätta fem saker ni kanske inte visste om mig. Okej, vissa vet allt om mig, men ni som inte står mig speciellt nära, här kommer listan! Enjoy!

1. Jag har en så kallad ''hudsjukdom'' på armarna.
Jag är knottrig på armarna, vilket många unga tjejer har nu för tiden. Och när jag gick till vårdcentralen för att kolla vad det var så sa dom att det var en sorts hudsjukdom typ. Minns inte exakt. Men just under vinterperoden blir det som värst. Jag skäms jätte mycket över det. Tycker inte om att visa upp det. Men jag har salva och gör mitt bästa för att det ska bli bättre.
2. Jag har stor haj-skärck!
Jag är livrädd för hajar. Jag älskar att se hajfilmer, men när det kommer till att bada, då är jag livrädd. Jag kan bli skit rädd och få aningar om att det finns hajar även om jag badar i en innesjö. Jag vet att det inte finns hajar i sjöar, men jag är livrädd och tror det finns hajar överallt.
3. Jag är en riktig pratkvarn.
Många kan irritera sig på att jag snackar så mycket. Men jag har mycket på hjärtat, och gillar inte att hålla tyst helt enkelt. Får oftast smeknamn som 'tjötmonster'' ''papegoja'' och liknande namn. Jaa, men jag bara älskar att prata!
4. Jag hatar Darin.
Jag har aldrig gillat den killen alltså. Min kompis Alice typ älskar honom? Jag förstår inte, en liten tandställningsfjant som typ kommer från ingenstans och sjunger. Okej, han kanske kan sjunga. Men enligt mig är han kass. Nej tack, jag gillar inte Darin. (Förlåt till er som gillar honom)
5. Jag gråter ofta till filmer.
Det går verkligen inte att hålla tårarna borta när man kollar på filmer som Titanic, P.S i love you, m.m. Det går verkligen inte. Jag är en riktig storbölare när det gäller sorgliga filmer. Haha, jaa så är det! :)

God natt mina söta.


God natt, nu ska jag kila upp och krypa ner i sängen och kolla på filmer natten lång. För i morgon är det söndag, då får man sova läänge. Skönt! Skriver i morgon om det är dåligt väder, annars om det är fint hörs vi på kvällen. Ha det så bra nu hörni, så hörs vi i morgon.

Käkade ute idag.


Idag åt vi ute i solen. Mysigt! Grillat kött, potatisklyftor, grönsaker och vitlökssås. Det var verkligen jätte gott må jag säga. Saknar en persons röst för tillfället. Usch, det skär inom mig att inte få höra den! När vi käkat klart ville jag ta lite kort på mamma och Thomas, så jag sa att dom skulle pussas, visst är dom söta? (a) Fast jaa, Thomas är rätt ful, mohaha! Nej, men det var gölligt. Och Thomas försökte pricka min mun med minitomater, men lyckades inge vidare. Sen skulle jag göra det på honom, men den hamnade bara på marken, och Thomas rullade den mot sig med foten, jag ville verkligen inte ha den där tomaten i munnen efter det, hehe. Så jag la den i hans vin. Han fick smaka på sin egen skit. Soligt väder hela helgen, och idag har det vart extra varmt. Man har ju typ hållt på dött för att det är så varmt. Om det är lika varmt i morgon så ska jag sätta på mig bikini och lägga mig på en filt på baksidan. Tänker inte sitta inne i morgon i alla fall, så förvänta er ingen uppdatering förens på kvällen. Nu ska jag gå och ta en glass och sätta mig med dom andra utomhus. Ha en jätte trevlig lördag kväll nu.

Dagens shopping




1. Tommy skor.
2. New york yankees keps.
3. midje kjol.
4. Vit bh.
5. 3-pack strumpbyxor.
6. Benvitt hårband.
7. Örhängen.
8. Jeans leggins.
9. Vit t-shirt.
10. Vit klänning till avslutningen.

Igår och idag.

Efter skolan köpte jag och Alice cola och tog tunnelbanan hem. I centrum mötte vi min moster, och vi skulle ju åt samma håll så vi tog sällskap. Alice skulle hem och fixa lite och ringa mig senare, så jag hängde med Moster, Thea och Casper som sov i vagnen till parken vid dom och körde lite basket och hade det trevligt. Moster har gått på basket tydligen, så hon klarade ju att få bolljäveln i korgen hela tiden medans jag fick stå och kolla på. Kul kul. Lite senare gick jag hem och la mig och sola på balkongen, men jag höll på somna så jag gick in och la mig och sov. Folk ringde mig typ 5 gånger. Så jag blev väckt hela jävla tiden. Gick upp när maten var klar, sen efter käket, vid halv tio så gick jag ut och mötte Alice. Var med henne ett tag, sen drog jag in. Blev så jävla kallt. Somnade framför en film.

Vaknade vid elva idag. Mamma jag och Linus skulle till farsta centrum och kolla lite efter avslutningskläder. Och jag hittade en jätte fin vit klänning som jag ska ha. Köpte massa mer & jag har tagit kort på det, så jag lägger in dom i nästa inlägg. Kom hem för ungefär två timmar sen. Idag blir det grillning också. Smaskens! Vet inte om jag skriver mer idag, men det återstår ju att se ;) Nu ska jag kila snart..


Eftersom..

att inte Fanny har skrivit på ett tag nu, och det gör mig irriterad. Så får jag helt enkelt göra det själv! Hoppas att hon inte blir arg på mig nu bara (a)
Aa nu ska jag berätta om Fannys dag. Jag har ingen som helst aning om vad hon har gjort, men jag tror att hon sov hos Alice igår. Fast jag vet inte. Jag ringde iaf henne går runt 7 tror jag, och då sov hon. Ni måste bara höra hennes röst när hon är nyvaken, hon låter som en 70 årig gammal gubbe som inte har sagt att ord på 15 år. Himla kul faktisk. Om ni undrar vem det är som skriver, så är det samma person som pratar på Fannys telefonsvarare. Eller pratade! Hon gjorde ju något skumt med hennes telefon så nu har hon inte samma telefonsvarare längre. Tyvärr... Men men, så kan det gå. Nu har inte jag så mycket mer att säga. Fast jag är säker på att Fanny snart kommer att skriva ett inlägg, eftersom att hon är inne på msn. Nu vet ni det.
// http://ochfrida.blogg.se

Tack mamma! :)


Mamma tyckte jag varit så duktig med maten och allt. Så när hon kom hem så fick jag SOLO tidningen. Och med den fick man nån puder sak? Men det är inbyggd spegel, så det är ju perfekt att bära runt på om det blir nödsituation. Alltid bra! Tack mamma, du är allt för bra ibland hörru (; På lördag ska mamma och jag åka in till stan och leta klänning till skolavslutningen, sen ska jag köpa jeansleggins, tröjor och underkläder. Jeansleggins är skönt att springa runt i i sommar när det är varmt. Nu ska jag sätta på en film, efter den hoppa in i duschen, kolla på en till film och sedan sova. Godnatt mina söta.


Barnsligt sköna.


Strosar runt här hemma i mina fina Esprite tofflor som är barnsligt sköna. Pommesen är i ugnen och ska snart steka korv. Som ni kanske vet så äter jag inte vanlig korv. Tycker vanlig ''grillkorv'' är skit äckligt. Därför köper mamma vegitariska krovar till mig istället. Mycket godare, och har mycket mer smak än vanlig korv. Ska ta ut pommesen om tio minuter, sen är det tajm för käk. Ska fixa Alice bok som hon krånglat lite med, hahah! Sen ska jag nog sätta på en film och bara ta det soft.

Nästa steg idag då..?

Sådär! Nu är all bakning färdig. Det står i kylen för tillfället. Nu är bara matlagningen kvar. Mamma slutar halv åtta idag. Och mammas pojkvän kommer inte heller hem förens sent, så jag får sköta maten idag til mig, Linus och Daniel. Korv med pommes. Yey! Det är jag så jävla grym på asså. Ska bara ta det lungan idag. I morgon är det fredag och vad förknippar man med det om inte heelg?! Yes, så efter skolan ska jag och Alice till hennes gamla skola och lämna lite böcker. Imorgon sover jag troligen hos Alice. Vi ska hyra våran favorit Wallander eller Beck och bara chilla galet. Skriver mer senare.

Klar med första bakningen.


Visst ser dom goda ut?

Nu sätter jag igång!


Blir både kokosbollar & kola snittar. Visst är jag som en liten hemmafru nu? :)

Kola snittar vs. kokosbollar?


Tjenare! Ska strax hoppa in i duschen. Och sen ska jag lägga mig och kolla på en film. I morgon har vi aulaskoj. Man får uppträda på scen. En tjej i min klass ska göra det. Modigt gjort :) Jag skulle kunna gjort det, men min röst är hes och jag har ingen lust att göra bort mig inför allt och alla. Så det tackar jag nej till. Mamma rensade massa kläder. Och hon hittade massor som hon hade på för längesen som är modernt nu, så dom fick jag. Riktigt fina kläder faktist. I morgon kommer Alice till skolan också. Trevlans! I morgon ska jag hem och baka tänkte jag. Kommer hålla er uppdaterade under tiden ;) Kommer säkert bli skit lyckat. Antingen bakar jag kola snittar eller kokosbollar. Får se. Nu ska jag dra. Men ta hand om er så hörs vi i morgon.

Sommar tider.


Denna sommar är våran! Den kommer äga sönder.
 

Mamma tonåring?



Mamma hittade massa bilder från när hon var tonåring. Riktigt heta bilder asså. Snygga val på kläder är det ju också. 80-tal så det skriker om det. Gulligt värre alltså.

Fick ett armband av Alice! (a)


Alice är tillbaka!

Nu loggade min älskade Alice in på msn! Ska träffa den söta om någon timma när hon packat upp och sådär. Ska bli så kul att träffa henne igen! Saknat henne som fan faktist. Kanske får något från Grekland? :) Kanske, kanske inte. Men nu ska jag förbereda träffen med Alice baabbbbe! Hörs sen!

Teckning by Johanna


Det är Johanna som ritat denna bild. Visst är hon duktig?

Blev bombaderad av Esmedin!

Tjenare. Kom nyss hem från tandläkaren. Har lagat en tand. Gjorde faktist inte ont, och han döda mig inte. Glad jag e asså. Dagen har vart lugn, förutom att jag blev bombaderad av Esmedin med kottar. Jag och Isabella sprang fort som fan, haha. Esmedin är ju helt jävla pucko, man kastar inte kottar på tjejer, hallå?! Nu ska jag ta det lungan och bara lyssna på musik. Ha det bra så hörs vi senare.


Peter ska ringa mig snart.


 Peter ska ringa mig snart. Innan dess ska jag vara nyduschad och ha på mig min sovtröja. I morgon ska jag till tandläkaren också. Får se hur det går. Tänker inte nämna det i bloggen. Känner det är min grej. Gillar inte tandläkare *ryser*. Nattinatt, pussen

Gottigotti på balkongen med Jojjo





Johanna och jag hade det trevligt ute i solen på balkongen. Det måste vi göra om gumman. Nu ska jag snart gå upp och duscha. Och min fina mansröst har självklart inte gått bort. Till och med blivit lite mer hesare. Men nu ska jag kila. Ha det så bra, så hörs vi i morgon. Godnatt sötisar.

Jordgubbar & vispgrädde

tjenare,
det är johanna här, jag e fet. för vi har ätit massa jordgubbar med grädde, jag och fanny, på hennes balkong! YES! skit gått,, hejdå


Halloj, nu är det Fanny här igen! :)
Johanna ville skriva lite, så det fick hon självklart. Vi har setat på min balkong och ätit jordgubbar med grädde. Mumma! Johanna ska typ hem nu? För hon ska käkaläka, sen har vi redovisningskväll i skolan. Jag ska antagligen inte till Ronja i helgen, för den jäveln minns inte att hon snackat med mig!!!!!!! :( Men hon kanske ska vara med mig i skolan på tisdag. Mysigt! Nej, nu ska jag fixa lite grejjer, sen ska jag fixa mig till ikväll. Pussar och kramar
p.s det kommer mycke bilder i morgon, har inte sladden /: sorry. d.s

Jag har typ världens största lår, jag vet! Men men..

Sitter i skolan.

Tjoho! Sitter nu i skolan och ska söka efter fakta om kompost. Vi har nämligen redovisningskväll ikväll och då ska min lilla grupp prata om kompost  i en halvtimme. Så vi ska typ göra en kompost och grejjer. Flera stycken är ute och letar mask, jord, löv, m.m. Det kommer säkert bli skit bra. Jag och Johanna ska göra en plansh. En stor en! :) Kommer bli jätte bra tror jag. Nej, men nu måste jag söka lite här. Ha de så bra, så hörs vi senare. Kram kram.


Låter som en gammal pundarkärring

Har inte skrivit på hela dagen, ber om ursäkt. Men självklart när jag kom hem efter en lång dags skola så somnade jag i soffan. Det är ju inte så jätte ovanligt nu för tiden. Vaknade när maten var klar, runt sju. Blev nån fisk sak med hemmagjord potatismos. Mums! Jag är inte jätte förtjust i fisk, men ibland gör mamma god fisk, och då går det ner. Kände mig helt kallsvettig när jag satt vid matbordet idag. Tror inte jag är sjuk, för jag känner inte av nånting nu. I morgon är det redovisningskväll och jag är indelad i två grupper. En där vi representerar våran skoltidning (på webben) och en där vi ska snacka om kompost. Kommer nog inte speciellt spännande. Men vi får se om jag kan snacka i morgon, är nämligen sjuuukt hes från igår när vi var på gröna lund. Kan knappt prata. Låter som en gammal pundarkärring.Stackars mig, jag som gillar att snacka så mycket! Som Peter säger : Ditt lilla tjötmonster. Haha! Jaa, jag älskar att snacka. Har alltid något på hjärtat. Men men, vi får se hur det går i morgon. Det börjar ju klockan sex, så jag ska vara där kvart i. Sen håller det på till klockan halv åtta. Vi får typ en halvtimmes fikapaus också, så en timmes redovisning för min del. Mamma kommer dit också. Hoppas hon inte skämmer ut mig bara -.- Nej, men jag är stolt över min mamma, hon är trots allt världens bästa mamma (; Enligt mig i alla fall. I helgen åker jag kanske till min sötnos Ronja. Vi snackade om det förra veckan. Ska snacka med henne på onsdag. För idag och i morgon har jag massor att göra inför skolan. Men jag ska messa henne i alla fall. Men nu ska jag göra färdigt min och Alice's affisch. (Klantig som jag är så glömde jag sladden i morse hos Lelle, så jag kan inte ladda över bilderna. Får hämta den i morgon helt enkelt). Ha det så bra nu allihopa, så hörs vi i morgon.

Gammal bild med mobilkameran...

Haha, jag åkte insane!

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen. Har käkat frukost, och ska nu börja fixa mig. Hinner inte skriva speciellt långt inlägg nu på morgonen, men senare efter skolan kommer ett inlägg om gröna lund. Vi, eller i alla fall jag, hade det jätte trevligt och kul. Men nu ska jag börja fixa mig här, pussar.

JAG ÄR BÄST, JAG ÅKTE INSANE DET FÖRSTA JAG GJORDE NÄR VI KOM DIT! :) *stolt*

Mardrömmar är inge vidare

God morgon. Sitter här nyduschad och fräsh. Vid halv elva åker vi hemifrån mot gröna lund. Ska bli sjukt roligt. Första gången i år för mig. Som ni säkert sett i tidigare inlägg så skulle jag få guldkortet. Men jag ångrade mig. För jag tror inte jag kommer utnyttja det som andra gör. Jag kanske går två veckor i streck, sen då? Då tröttnar man liksom. Då går jag hellre typ två gånger och lägger ner dom pengarna på annat. Melinda står just nu i duschen. Vi har redan ätit frukost, så vi lär ju inte bli hungriga på ett tag. Klev upp vid strax innan nio tror jag? Vaknade inatt av att jag drömde mardrömmar. Usch, det var verkligen inge kul. Kunde inte somna om, blev kissnödig, törstig. Jaa, allt! Klev upp och gick på toaletten, men drickan sket jag i. Gick istället in och försökte somna om. Melinda vaknade när jag kom in igen. Jag hade ju tänt fönsterlampan när jag gick på toaletten, så jag skulle se nått, så Melinda sa att jag inte skulle släcka den sen, haha. Melinda är så söt. Men drömmer man mardrömmar så kan det vara skönt att se lite omkring sig i rummet och verkligen veta att det bara var en dröm. Nej, här ska inte jag sitta och prata massa. Vi hörs i morgon bitti när jag kliver upp. Kommer inte bli nån update idag tyvärr, försök ha en roligare söndag än mig, KOMMER INTE GÅÅÅ! (;

Filmen vi såg igår var mer en vuxen film, man förstod till och från, men det roligaste var nog dom göteborska fjortisarna som var ute och festade och massa. Dom var så jävla fula. Men från skalan 1-10 får den en 5a av mig :)

Pussar!

Melindas marsvin. Älskar dom! Så jävla söta och gosiga små saker.

Är med Melinda

Hallojsan! Var nyss nere med Melinda i centrum och hyrde film och köpte lite godis. Inte vanligt att jag gör det, men idag är det lördag och det var skit längesen jag åt godis, kände för det idag. By the way så blev det ingen gröna lund idag, för efter Melindas match skulle hon in och köpa nya fotbollskor. Så vi tar det i morgon istället. Fick träffas deras nya kaninisar också idag. Små och söta saker. Tog lite bilder, men dom läggs in i morgon. Filmen vi hyrde heter ''De ofrivilliga''. Melinda tyckte den verkade bra, och jag känner för vilken film som helst nu, så vi körde på den. Kan skriva sen vad den får för kritik från mig. Blir mycket bilder från grönan i morgon också. Nej, nu ska vi kolla på filmen. Hörs senare. Ha en härlig kväll. Pussar.

Melinda sötnos! <3

Samtal från Grekland

Fick nyss ett samtal från Grekland. Blev sjukt glad när jag hörde att det var du Frida. Höll på skita på mig. Var verkligen inte beredd på att du skulle ringa. Blev så jääääävla glad ska du veta. Och jag vet att du läser det här, så älskling, kom hem snart, du är saknad alldeless för mycket nu! :( Älskar dig mest syster. Puss på dej!

Gröna lund i morgon.

Nu är det bestämt. Åker till grönan i morgon. Ser ni mig där, så häälsa förfan! :) Händer inte så mycket här, men får se vad kvällen leder till. Nu ska jag kila, ha det så bra sötnosar. Pussar från mig.


You are a angel from heaven

Nu ska vi snart äta, sen kommer massa folk hit. Ha det bra, så hörs vi sen! Puss

Mobba inte mina oseriösa bilder, hah


Haha, ligger och har lagom kul. Tog lite bilder med den uurdåliga webcamen. Ja, på den sista bilden slänger jag fram allt hår i pannan och lipar lite fint, höh. Så jävla sexig man är. Är hemma hos Lelle, ska snart fixa mig lite. Sen ta och käka lunch. Har inte ätit på över 12 timmar. Börjar bli lite smått hungrig tror jag. Aja, kommer ta massvis med bilder idag, så jag lägger in dom senare. Ha det bra. Pussar.

Grattis Hege på 35-års dagen.

Idag fyller min låtsas pappas sambo 35 år. Vi har fixat lite grejer till henne som vi hoppas hon blir glad av. Vi har nämligen gjort en liten överraskning till henne, hihi. Tänker inte skriva vad det är, för jag vet att Hege läser min blogg, och då kanske hon får reda på allt och det blir ju inge kul. Hennes present denna gång vart på över 4000 kr. Hotellrum, lyxmiddag, tågbiljetter och gå på Madonna konserten. Hon älskar nämligen Madonna den jäveln. Hahaha! Hon blev självklart skit glad, för hon går runt lite då och då och säger det, höhö. Men är man glad och stolt så är man. Och man vet ju aldrig om Madonna kommer till Sverige igen, skulle inte förvåna mig om hon dog snart. Hon är ju typ 51 bast? Gammal tant det där asså, hah. Nej, men hoppas du får en bra födelsedag Hege. Puss och kram.

Grattis på dig! :) / Kram från lilla Fanny bunny.

Saknar dig som faan nu syster.

Godmorgon. Satte på en av mina favorit låtar och vaknar lite sakta men säkert. Somnade vid halv ett igår. Inte så farligt. Mamma ska ringa mig idag om hon har pengar så jag kan gå på Gröna lund i morgon med Melinda. Om det inte blir Grönan så ska jag ändå vara med Melinda, får se vad vi hittar på då. Men självklart hoppas jag på pengarna från mamma. Sen har hon beställt skitfina kläder till mig, som jag bara fall in love with. Hoppas dom kommer snart så jag kan använda dom.

Har ännu inte fått mitt andra mms från Frida. Får hoppas att det kommer snart, vill verkligen se hur fint och allt dom har det där borta i Grekland. Saknar dig snuttan. Kom hem så jag får krama om dig syster. Älskar dig sis.

Saknar dig mitt hjärta, längtar tills sommar, för den är våran! Älskar dig mest Frida Adlertz.

Lägg inte ner din energi på sån skit

Halloj alla söta. Ja, dagen har vart helt okej. Men fortfarande sjukt tråkig eftersom jag inte kunnat varket skriva eller snacka med Frida. Fyffan älskling, kom heeeeeeeeeem! Det här funkar inte.

Ska snart byta om till nattkläder och kolla på film eller bara fortsätta lulla runt här? Aja, det får vi se. Asså det är helt jävla otroligt, jag har inte käkat middag, men är inte hungrig. Det ända jag ätit idag är frukost, glass (självklart), yoghurt och en macka. Asså jag brukar äta rätt så mycket ändå. Jag är inte sån som bah: Usch, jag tänker inte äta. Jag bantar! .. När maten ställs på bordet. Nej, fan. Varför banta? Jag är inte tjock men jag är inte pinne. Och jag vill inte vara pinne. Tänk när man skaffar kille.. Vem fan vill ta i ett skelett och hud? Asså jag tycker det är överdrivet som ung att påstå att man måste banta. Speciellt alla som är så jävla spinkiga påstår att dom är tjocka. Tack liksom, vad är jag då? En mamut? Nej, men förstå vad jag menar, vaffan, vi lever bara en gång. Njut av maten och börja träna. Man ska absolut inte sitta och trycka i sig massa skit saker varje dag. Utan ät rätt och mycket och träna, så håller du dig i form. Det är viktigt att äta. Så alla som känner sig tjocka där ute, skit i bantningen och börja njuta av livet. Lägg inte ner er energi på att försöka bli perfekt. Ingen är de. Och om någon påstås älska en, så är det för den man är, och inte den som den personen vill att man ska vara. Va den du är och börja älska dig själv. Självförtroende är väldigt viktigt. Jag har mycket bättre självförtroende än förut. Då kunde jag hoppa över frukost och tro att jag skulle gå ner i vikt, för att jag inte tyckte att jag hade en fin kropp. Men genom åren har jag lärt mig att älska mig själv för den jag är. Ingen ska komma och säga att jag ska ändra på mig för jag är den jag är. Acceptera eller dra, thats it! ja, nu blev det värsta grejen här. Men ialla fall, jag ska nog gå och värma lite käk och sedan krypa ner i sängen. Många pussar och kramar.

Jag älskar mig själv för den jag är.

The best of M.J by me


1. Heal the world 2. Billie jean 3. They dont really care about us
 

Tro det eller ej..

..Men jag sitter här och gråter!

Fick inte chansen att säga hejdå till min Frida i morse, för Pernilla ''beslagtog'' våra telefoner igår :O? Asså det här var fan världens viktigaste samtal jag skulle få, men nej, det gick ju åt helvete. Har inte träffat Frida på lite mer än en månad. KATASTROF! Lyssnade nyss på Twenty years, både jag och Frida gråter när vi hör den. Om du läser det här Frida där borta i Grekland, så ska du veta att jag längtar efter dig så in i bengen! SNÄLLA KOM HEEEEM!! :'(

Igår kom jag till pappa vid 3 tiden. Jag och Jennifer åkte hem och tog en glarre, sen stack vi till Vilhelmiina med Felicia. Vi vart jätte sugna på att ro, så vi bärde ner våran båt i vattnet. Vi fick nog grymt mycket armmuskler, för det var typ 50 meter till vattnet från där båten stod. När vi tillslut fick i båten, så hoppade vi i och rodde runt lite ute på sjön. Mysigt! Tog lite bilder också. Jag var ju sjukt duktig på att ro! Körde i cirklar för det mesta, hahaha. Gjorde inte så mycket mer den kvällen, stack hem vid halv nio?, och käkade middag. Sen gick vi upp och kollade på Eva & Adam. Älskar serierna + filmen, så sjukt gulliga. Och helt plötsligt säger Pernilla,
P: Stäng av era mobiler och lägg dom här nere.
Jag blev fett chockad! Jag väntade ju samtal från Frida, och helt plötsligt gick allt åt helskotta! Jag blev sjukt sur och arg innombords, men tyckte inte det var någon idé att visa det, så vi la tillslut våra mobiler där nere, AVSTÄNGDA! Asså jag får en känsla av att inte komma ut dit mer. Min mobil är bland det viktigaste jag har med mig överallt. För att kunna nå mina nära och kära och sådär. Tycker inte hon har rätt att beslagta våra mobiler, men men. Får se hur det blir med att åka dit igen. Väntade liksom samtal från Frida innan hon skulle kliva på planet, så jag fick säga hejdå. Hon är som en syster för mig och är det bästa jag har. Men nej, här får man stänga av mobilen och resten av veckan är förstörd.

Men Frida ska ju försöka skicka mms varje dag från Grekland, men att inte kunna snacka med henne är det allra värsta. Hon hjälper alltid mig när jag har problem, och jag gör mitt bästa för att hjälpa henne. Vi är systrar och älskar varandra.

Kom hem vid fyra tiden idag. Vi gick till Maria och Kenneth och kollade på första halvlek på matchen mellan Aik - Elfsborg. Såg andra halvlek nere på Caprése. Matchen slutade 0-0. Bättre än att Elfsborg vann i alla fall. Kom hem för ett tag sen. Ska nog snart kolla på alla bilder från när jag vart med Frida. ÅH, JAG SAKNAR HENNE!

Redo för plugget nu.

God morgon mina kära. Är redo för skolan nu. Ska gå om cirka tio minuter. Åt en ordentlig frukost och fixade mig rätt fort. Så jag gick upp halv sju. Skönt att man inte behövde gå upp halv sex. Idag slutar vi efter lunch tror jag. Efter skolan går jag hem, och så ska Jennifer messa när hon slutat, så ska hon åka och möta mig i Älvsjö. Tror hon och Linn skulle tågluffa idag? Äsch, jag vettefan. Men ialla fall, vi hörs när jag kommer hem från skolan. Så hörs vi i morgon också. Ha det så bra nu sötnosar. Ta han om er. Kisses

Hejdå Alice (a)

Sitter vid msn och snackar lite. Ska nog snart gå och lägga mig. Är rätt trött. Måste upp tidigt i morgon också. Runt halv sex. Ska duscha, äta frukost, klä på mig, sminka mig, och massa mer. Så jag inte kommer försent. Åh, om ungefär sex timmar åker Alice till arlanda. Fatta att jag är avundsjuk! Ska fortsätta snacka med Peter, sen ska jag krypa ner och kolla på film. Innan dess ska jag tvätta bort sminket också. Ska slänga iväg ett sms till Alice senare också. Säga hej då och sådär. Kommer sakna henne. Eftersom att hon åker inatt så slänger jag in en bild på henne. Jag är så snäll så. Hihi.


Bild från dopet


I morgon slutar vi efter lunch tror jag? Om jag inte minns helt fel. Så efter skolan drar jag hem och packar ihop lite grejer, sen tror jag att jag hoppar in i duschen också. Ska nämligen till pappsen i morgon. Då vill man känna sig fräsh och ny. Får se vad jag tar på mig till pappa. Lär bli strumpbyxor och min midjekjol och någon fin tröja. Inte säkert. Men kanske. Stannar hos pappa tills på torsdag, för då åker dom till Norrköping. Igår vann AIK mot DIF. Är så stolt över vårat vackra gnaget. Yeah! Får se vad som händer i helgen. Inga planer än.


Nu funkar den!

Halloj! Är just nu på strålande humör. Solen skiner och dagen har vart chill som fan. Mobilen fungerar nu alltså. Så Frida, det är bara skicka på! Kommer sakna dig maaaaasssor! Och hörni.. Inatt åker min kära Alice till Grekland också. Kommer sakna henne med. Fyfan, jag är så jävla avundsjuk på Alice, Frida & Martin som åker till Grekland denna vecka. Alice inatt och Frida och Martin i morgon natt. Snackade med mamma idag om det. Hon vill också utomlands känner hon. Så har jag tur kanske vi tar flyget någonstans efter sommaren eller nått. Vill inte under sommarlovet. Då kommer jag ha fullt upp, så nej. Efter lovet, då går det bra :) Hoppas hoppas!

Har laddat över alla bilder nu. Det är väääldans många, så det kommer i omgångar (;


Mina två söta kusiner Casper & Thea. Så söta! (a)

Till er som har mitt nummer

Vill bara medela er som har mitt nummer att det inte går att varken ringa eller messa till mig. Min mobil har självklart fuckat upp sig igen. Men vi tror att det nya kortet är här nu. Men det återstår att se efter skolan. Kan därför inte följa med Alice till hennes skola, för jag måste hem och fixa det där.

Nu ska jag klä på mig, sedan fixa mig & gå till skolan, hörs sen. Puss

Vill helst sova bort denna dag

Sådär, nu är lilla jag vaken. Usch, det är tidigt på morgonen och piss väder ute. Vill helst  bara stanna hemma och sova bort en dag som denna. Men nej, har lite att göra nu på morgonen, sen är det plugget som gäller. Har ju halvdag idag, så det kommer gå fort idag. Vi ska göra en hemuppgift idag, men de är skit enkelt så det är ingen panik. Sen i morgon har vi studiedag, det innebär inga hemuppgifter, yey! Sen är vi lediga resten av veckan eftersom att det är kristehimmelfärdshelgen. Härligt! Nej, nu ska jag kila iväg och äta frukost. Ta hand om er, pussar.

Sommar känslor


Fyfan vilka minnen den här låten spelats upp i. Alla midsomrar med mina älsklingar. Jag och Ronja brukade alltid lyssna på den här på midsommarkvällen tillsammans. Och så trodde vi att man skulle hitta den man älskar om man la 7 olika blommor under kudden natten till midsommar. Så vi gick och plockade (: Visst får man sommar känsla av den här låten?

Med tanke på midsommar.. Detta år blir det ute i Åkersberga hos Billy och dom. Conny fyller ju 18 så honom ska vi fira. Blir säkert hur mysigt som helst. Kommer bli enormt mycket bilder. Kommer kanske kunna uppdatera där borta. 9 juni har jag skolavslutning. Ville att Frida och Martin skulle komma dit, men eftersom Frida slutar den 10:e så går inte det. Eftersom hon bor i Linköping. Saknar min tokfia! Den där jäveln som alltid gör en så jävla glad! Kommer inte kunna snacka med henne på en hel vecka nu eftersom hon och Martin åker till Grekland på onsdag. När jag träffar henne nästa gång är hon brun som en pepparkaka, då ska jag krama henne så hårt som det bara går. Älskar dig Frida Adlertz. Fattar inte hur fan jag ska klara mig den här veckan :/  Ska skriva massa om henne i bloggen då! Hon ska känna sig saknad, för det är hon!

Nej nu ska jag kila.
(Jadu Peter, det här är skiten jag skrev i min blogg, haha)

Kommer sakna sönder dig Frida!


Hej allesammans. Glömde min sladd till datorn hemma hos mor min så jag kan inte ladda över bilderna. Får helt enkelt bli i morgon. I morgon har vi halvdag så vi slutar efter mentorstiden. Ska antagligen följa med Alice till Sofiaskolan och hämta hennes grejer. Sen ska jag följa med henne hem och hjälpa henne packa, för hon åker till Grekland i morgon natt. Kommer sakna min sötnos. Och på onsdag natt åker Martin & Frida till Grekland också! Asså Frida, jag kommer sakna sönder dig din korv! Kommer inte kunna snacka på en heeeeel jävla vecka *snyft* :/

Nu ska jag kila, krypa ner i sängen framför ''Ja é inte bitter'' och med glass och krossad choklad!


My bad sötnosar :/

Har vart sjuk dålig uppdate denna helg, men har verkligen haft fullrulle. Sitter nu hemma hos moster och kollar igenom vad Casper fick i doppresent. Han döptes ju idag i Kungsholms kyrka. Han var så söt. Har tagit massvis med bilder, men orkar inte lägga upp dom nu. Får bli i morgon faktist. Massa söta bilder från lördag + söndag. Sov ju hos moster från lördag till söndag eftersom jag skulle med och hjälpa till idag i lokalen och allt sånt där. Igår var vi inne på Söder och fikade, lunchade, handlade lite grejer och hade det trevligt. Köpte ett par ljuslyktor från Hemtex också, men pallar inte lägga in kort på dom. Ska snart kila hem och kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Tycker det är så kul att titta på när man har en super tråkig söndagskväll framför sig. Och by the way, moster och co flyttar till en fyra i Bagarmossen istället för den där lägenheten i Liljeholmen. Så dom ska skriva kontrakt i morgon. Tycker det är skönt att dom stannar i Bagarmossen. Då är det mycket enklare att kunna springa över och passa kusinerna och att dom kommer till oss och grillar och fikar och allt sånt där. Och dom behöver något på momangen så är det bara cykla över på två minuter. Super duper härligt! Nej, nu ska jag pussa på min älskling innan han somnar, sen ska jag nog börja röra mig hemåt. I morgon är det plugg och den här veckan kommer vara as najjs eftersom vi har heldag i morgon, sen halv dag på tisdag och onsdag och sen lediga över kristehimmelfärdshelgen. Veckan kommer gå fort. Vi hörs i morgon efter skolan. Då kommer ett inlägg med massvis av bilder från helgen. Ta hand om er och förlåt för den dåliga uppdaten. Pussar från lilla mig (a)

Miljö

Tjoho. Sitter nu och har no. Vi ska skriva om miljön. Ska hitta massa fakta och grejer. Blir inget långt inlägg denna gång. Ikväll ska jag iväg, hörs när jag kommer hem. Alice hälsar! Pussar

Hoppas på det bästa

God morgon på er. Klockan är snart sju. Vaknade vid halv sex, så jag är lagom pigg och gla' nu. Eller glad vet jag inte om jag är, men pigg ... Säger vi. Nej men jag sitter här och gäspar och har lite ont i magen. Kommer säkert gå åt helvete idag på idrottsdagen. Magonten går säkert snart över, annars tar jag en tablett. Tänker ta med mig min migrän tabletter också, för mitt huvud är inte helt okej känner jag. Men denna dag, ska bli en bra dag tycker jag. Jag gav mitt lilla löfte till Peter igår också. Ska verkligen hålla det nu! Om vad? Jaadu, det skulle du gärna vilja vet va? Hah! Nej, men det är en grej bara. Mamma har gjort matsäck och grejer, så allt sånt är klart. Blir ingen pastasallad som exakt ALLA har. Nej utan jag kör en nyttig variant som min mosters man gav råd om förra året någon gång. Han tränar ju mycket. Styrketräning, cyklar, mm. Och är desutom discoteksvakt om helgerna. Så han brukar äta tonfisk''röra'' med ris, majs och rödlök. Tonfisk låter så jävla äckligt, men vet ni? Det är faktist inte det. Tonfisk är bra att äta. Och jag har smakat den där röran, och har bara ett ord till den. UNDERBAR! Asså ni ska smaka den någongång. Nå fruktansvärt god. Sen vindruvor, dricka och någon frukt (?) Jomen det låter bra, tänker inte hålla på käka massa onyttigt skit nu när vi har friifdrottsdag. Hoppas jag inte ramlar eller nått bara, kommer blir nå fruktansvärt pinsamt! Får hoppas på det bästa, haha.

Nu ska jag kila upp och käka en nyttig frukost och kolla på Vakna med the voice. Puss på er.

As gammal bild!!

Friidrottsdag

Kom nyss hem. Var sjuuuuukt tråkigt på den där jävla redovisningen. Alla är så jävla små och man har lust att strypa dom hela bunten. Asså barn i lågstadiet är sjukt irriterande. Omogna småglin som inte vet vad dom snackar om. Usch säger jag bara.

Linus är ju som vanlig.. Snackar sin jävla göteborgsdialekt från Andra avenyn och ska leka rolig. Men men, tänker inte ändra på honom. Spelade in hans redovisning, men jag orkar inte lägga in den. Blir kanske en annan dag.

I morgon är det friidrottsdag i plugget, lyckat! Jag är så jävla sämst på det där. Men tänker göra mitt bästa. Pallar inte sitta vid datan speciellt länge idag. Ska nog lägga mig tidigt idag, och sen upp och springa i morgon bitti. Sen hem och duscha och sen iväg till Kärrtorps ip.


Hahahah, den här första bilden är på Linus när han äter, sötast! Andra är på mig från idag..

Måste skynda.

Tjoho! Kom nästan nyss hem. Ska snart till Brotorpskolan för nån jävla redovisning som min lillebror ska ha. Skrev ingenting igår, var sjukling och låg hemma i soffan och latade mig. Blev mycket knas i skolan idag, faaaan! Aja, får fixa till det på något jävla sätt. Måste strax sticka, vi ska vara där om typ sju minuter. Det är ju typ 100 meter dit men ändå. Skriver mer när vi kommer hem, för nu ska vi kila.

Lillebror, puss på dej min lilla skit.

Det stinker!

Sitter här med medlet i håret. Usch det luktar verkligen äckligt. Hoppas det blir fint. Det lär ju se ut som svart dom närmaste dagarna innan håret får den riktiga färgen. Än så länge ser det inte missfärgat ut, men man vet ju aldrig i slutändan. Efter färgningen ska jag lägga mig framför en film tänkte jag. Inget intressant på tv, eller på datan, så det blir film! Ska nog ringa Frida under filmen också ;) Inatt ska jag snacka med Alice i telefon. Minns förut, då snackade vi typ varje dag i telefon. Skit mysigt! Men inatt sen så ska vi snacka! Men sen känner jag också nu att jag vill snacka med Frida. Eftersom hon åker till Grekland om ungfär en vecka. Kommer inte kunna snacka med henne på en vecka, det är hemskt! Kommer sakna henne massor. Ska gå och göra mig en macka nu, pussar!

Färga håret!

Nu ska jag färga håret :) Mörkbrunt! Blir det missfärgat går jag inte till plugget i morgon. Hörs sen, puss

Det är så det ska va


Minnen för livet Alice. Det kommer alltid vara du och jag. Minns hur jävla mycket vi hatade varandra i början. Men sedan började du i min klass och jag insåg vilken jävla underbar människa du var. Alice Steen Pettersson & Fanny Lindberg, det är så det ska va!


Dont take it if you gonna break it


Min dag har varit helt ointressant. I morse stack jag hem till mamma. Nästan direkt när jag kom hem la jag mig på soffan och bläddrade mellan 3:an och 5:an. Finns alltid så bra program där på morgonen. Somnade någon timme såklart. Vaknade av att jag var otroligt hungrig. Gjorde mig lite havregrynsgröt, som är väldigt nyttigt och gott. Fick sedan en lockande tanke att testa locka håret. Bestämde mig för att göra det. Bara fram med locktången och sedan skyddspray och hårspray. Gick ärligt talat ganska bra. Trodde allt skulle gå åt helvete, men det blev lockigt, men kanske inte jätte vackert. Huvudsaken är att det är lockar. Right? Satte upp alla fina lockar i en slarvig toffs och satte igång att rensa garderoben. Har så otroligt mycket kläder som jag knappt rör. Så jag slängde iväg allt som jag inte ville ha. Blev en liten hög trots allt, haha. Nu är min garderob stilren! Haha, nej inte direkt, men det duger åt mig. Käkade dinner för en liten stund sen också, ska snart kolla lite på internet efter en klädsel tills på söndag. Då döps Casper. Och sen är det något jävla dop på lördag också? Thomas brorsas dotter. Har liksom aldrig ens träffat dom. Nej, jag pallar inte gå runt där och trampa. Hittar på nått annat. Nu ska jag kila, Ciao!


Mini marathon 2003


Oh my god! Rensade ju min garderob idag. Och vissa kläder vill jag inte slänga, det är liksom minnen. Som denna tröja, mini marathon 2003. Det var 6 år sedan. Jag var med och sprang, och vet ni? Jag kom på 18:e plats. Känner mig lite stolt faktist. Sprang med massa kompisar, men dom sprang så segt, så jag sprang själv. När jag kommer in springandes på Stadion så ser jag mamma och lelle på läktaren, blir genast väldigt glad och vill visa hur duktig jag är, så jag ruscha som en liten dåre. Efteråt fick man medalj och en påse med massa grejer i. Som jag minns det så var det glass, tröjan & sen självklart mycket mer. Ja, det är ett stort minne för mig, Mini marathon 2003.

Sjukt bra låt!


Finger eleven - Paralyzer

Kul att variera lite


När man inte har ork till att stå pch göra fin frukost med jucie, bröd, té och massa olika pålägg att välja mellan, då kör man en Fanny & gör toast och äter yoghurt. Vill tillägga att detta vanligtvis inte brukar vara min frukost. När jag är hos mamma brukar jag äta vanilj yoghurt med frukt bitar i. Otroligt gott. Hos Lelle brukar det bli bland annat gröt och bröd och sånt. Men men, kul att variera lite på morgonen :) Blir hemma idag föresten. Har nämligen sjukt ont i magen nu. Så min dag kommer bli framför film och ligga nerbäddad i en varm säng.  Känn er avundsjuka! Puss på er, hah.

Hur ska detta gå?

God morgon. Har vart vaken en liten stund nu. Ska strax gå och käka frukost. Är verkligen inte taggad idag. Känner mig sliten som ett djur. Inatt sov jag inte mycket heller. Vaknade stup i kvarten av att jag var varm och massa andra grejer. Tror nästan jag börjar bli sjuk. Ska ialla fall försöka ta mig till skolan, får se hur det blir senare. På onsdag ska Frida till skansen med Friends-gruppen i skolan. Hon bad mig åka dit, eftersom att Martin behöver en skärpning i skolan nu! Vill självklart träffa henne, var nästan för längesen nu :/ Saknar min lilla blondie! Och snart åker dom till Grekland också, yey! Kommer inte kunna snacka med henne på en vecka, det är KATASTROF! Allt kommer säkert hända bara för det. Men man får hoppas att dom får bra väder. Nu ska jag kila ut till köket. Updaterar antingen efter skolan eller om jag är hemma idag. Det återstår att se. Ha det bra nu. Puss

Bildbrist!
Blev en bild från en helg med Louise och Joel för ett tag sen. Otroligt vacker är jag :)

En kändis?

Kändisar.. Förr i tiden vart man känd för någonting man vad bra på, till exempel sjunga, spela teater, spela instrument, mm. Nu för tiden blir folk kända genom att man har en rik förälder, man syns tillsammans med en annan känd person, man skriver blogg. Det kan liksom vara vad som helst. En kändis enligt mig är en person som kan något. Som verkligen lever upp till det dom gör. Paris Hilton är inte kändis enligt mig. Hennes pappa är rik, och då blev liskom hon automatiskt känd. Nu har hon massa parfymer, hon spelar in låtar, jaa.. Till och med skådespelar. Alltså, jag tycker att det borde bli en ändring på detta. Det är som att jag skulle bli känd för att jag köpt första exemplaret av någonting. Nej, det är inte rätt. En kändis ska vara någon som gör någonting. Som verkligen lever in i det dom gör.
Eller är det bara jag som tycker det?

Tjötmonster ^^

Sitter fortfarande här hos Lelle. Inga är typ hemma, så jag duschar här. Fixar mig och sådär också. Får se när Fia ringer. Peter är just nu ute på promenix i en timme, så jag fixar mig tills han kommer tillbaka. Den där killen asså, han är så jävla rolig. Kommer alltid med så sköna kommentarer. Och mig har han gett ett smeknamn : Tjötmonster. Han bor ju i Göteborg och använder ord som tjöta, gött, go och sånna där typiska Göteborgs ord. Nej, nu ska jag hoppa in i dushen snart. Pussar


Yoghurt förfaan!

Sitter och käkar yoghurt. Snackade med Fia alldeless nyss också, hon hade precis solat solarium och skulle iväg till Haninge till en kompis. Men hon skulle ringa mig när hon var påväg hem, för jag har nämligen skit tråkigt! Får inte tag på Louise eller Joel. Så snart ska jag hoppa i skorna och dra till mamma. Tänker duscha där, här ska ju nämligen precis ALLA duscha. Så jag drar hem dit och fixar mig och sådär. Där får jag min lilla lugn och ro som jag just nu känner att jag behöver. Dagens outfit blir jeansleggins och en grå tröja med tryck på. Dagens frisyr blir antagligen plattat utsläppt hår. Sminket blir självklart som vanligt, solpuder, rouge & mascara. Fast jag kanske tänkte köra en söndag utan smink idag, och kanske lägga mig på baksidan hemma hos mamma och sola lite? Ja, det återstår att se. Nu ska jag fortsätta äta min yoghurt och sedan knata iväg till mamsen. Pussar från Faaaaanny!

Grattis Emelie!

Nu är det såhär allihopa, att min barndomskompis Emelie Wannberg fyller byxmyndig idag. 
Jag tycker ni ska gratta henne.
Ett stort grattis på födelsedagen gumman.
Hoppas den blir toppen! :) <3
 

Fortfarande sjukt trött.

God morgon mina kära. Allt bra med er? Jag är fortfarande sjukt trött. Vaknade ungefär för tjugo minuter sen. Får se hur det blir med skansen. Annars ska jag nog dra hem till mamma en stund och kanske ringa någon och dra ut och sådär. Vi får se. Jag kommer självklart updatera mer idag, men vet inte när och hur ofta. Det beror ju helt på vad jag har för mig. Nu ska jag kila iväg till köket och äta lite frukost mitt på dagen, heh. Ta hand om er, puss.

Hahaha

Ska gå och tvätta av mig sminket, och sedan krypa ner och sova. Är ganska trött. Satt alldeless nyss i vardagsrummet och åt jordgubbs yoghurt då Lelle kommer in.. Jag gav till största värsta skrattet! Vet inte åt vad eller varför jag skrattade. Lelle kollade på mig höjda ögonbryn och gick ut igen. Kom senare tillbaka och jag började skratta.. igen.

Lelle: Vad i helvete har du druckit?
Jag: Öhm? Fanta!
Lelle: Den där yoghurten är nog gammal..
Jag: Haha, smakade inte konstig, så nej det tror jag inte.
Lelle: HEGE! VAD I HELVETE HAR DU KÖPT FÖR YOUGHURT?
Jag: Hahahahahahahahahahahahaha

Aah jag vettefan vad som skedde, men fick mig ett gott skratt :)

Vi har våra små hemligheter!

Nu sover min sötnos. Som ni märkt har det blivit väldigt mycket om Bella, men det är inte så ofta jag träffar henne. Dom ska snart hem tror jag. Men nu ska jag kolla lite i ''Glamour'' och lyssna på lite musik.

Haha, snackade nyss med Frida. Vi hade.. Aa, ett roligt samtal! Om vad får ni inte veta, för vi har våra små hemligheter ;) Vi ska höras i morgon igen.

Oj oj oj, dom sjunger för fulla halsar där ute hör jag. Inte jätte vackert, men ialla fall. Hehe!
 

Stackarn


Var precis ute en gång till med älsklingen. Hundar kissar ju hela jävla tiden, men vi var ute i alla fall. Var lite kallare den här gången, så stackarn frös. Började darra efter en kvart, så jag fick bära henne innanför jackan hela vägen hem så hon slapp frysa. Nu ska dom tydligen sjunga karaoke här ute, tror jag ska hänga på faktist. Sjunga lite :) Japp, så blir det. Pussen!

Promenad med Bella.

Tjoho! Sitter och lyssnar på Imperiet - Var e vargen. Sjunger med till och från också, höh. Var nyss ute med Bella. Tog två bilder också, självklart får ni se dom. Dom har tydligen haft möhippa för Eva, så några av brudarna är hemma hos oss? Dom lyssnar på hög musik och sitter på balkongen och snackar skit och skrattar. Ska nog gå fixa nått att dricka. Är skit törstig. Ska börja tänka på vad jag äter nu också, inget som : glass, godis, läsk eller sockerinnehållande saker. På fredagar och lördag är det okej med lite snacks, men inte annars. Ska börja köpa mycket soda vatten om jag vill ha nått som är lite smak på efter skolan om jag är trött och sådär. Tänkte ta med mig mamma ut på promenad den här veckan som kommer också, varje morgon och kväll. Sen ska jag börja köra Wii Fit mycket oftare. Vi har ju det hemma, men har inte tänkt på att köra det och sådär, så det ska jag börja med.

Har ni tänkt på att det snart är sommarlov? Fatta hur jävla härligt det ska bli. Ska hjälpa Frida att flytta (packa grejer och sånt) också. Ska bli så härligt att hon flyttar tillbaka till vårt fina Stockholm. Behöver inte känna stor press att jag inte kan träffa henne, för jag kommer kunna träffa henne hur ofta som helst. Så jävla skönt!

Jag har märkt en sak.. Jag är lite anti alkohol. Jag är inte en sån som säger ja till en flaska vodka. Visst, jag har smakat sprit. Men jag dricker isånna fall cider. I min barndom fick jag uppleva mycket alkohol runt omkring. Har blivit rädd flera gånger om, har fått stå i en dörrspringa och se mamma gråta flera nätter i rad. Vissa saker vet inte ens mina närmaste vänner om. Jag har fått uppleva och lära känna människor som dricker i min barndom. Jag tror att det påverkar min tonår och senare kvinnliga liv. Jag tror inte jag kommer bli en sån som dricker mig full varje helg när jag blir äldre. Jag är en sån som vill ha koll på läget, vill kunna veta vilka jag umgås med, vad jag dricker och vart jag är någonstans. I och försej så är det ju positivt. Jag förlorar ju inte på att inte dricka? Nej, jag är en sån som just nu föredrar en mysig hemmakväll med kompisar, eller en vanlig härlig sommarkväll ute med kompisar än massa hemmafester med snodd sprit, nerspydda möbler och massa mer. Nej nu ska jag inte sitta här och skriva värsta romanen, men nu vet ni att jag inte är en sån som ser upp till sprit. Sprit ingår helt enkelt inte i min hjärna.

Här har ni bilderna från promenaden med Bella, pussar och kramar.


Bilden talar ut


Bilden säger det mesta. Sitter och lyssnar på musik och har det bra. Ska fortsätta med det tänkte jag. Idag händer absolut ingenting för mig. Ska bara ta det lungt. Kommer antagligen updatera väldigt mycket eftersom jag inte har nått att göra. Kommer självklart lägga ut massa bilder från igår + lite idag, men Louise är ute med Joel så hon får skicka dom senare. Hörni, ta hand om er! Kisses

Bella


På vägen hem från tunnelbanan ringde jag Peter och snackade med honom tills jag kom hem. Och gissa vem som kommer springandes i dörren när jag kommer in? Bella! Min älskling. Hon kom där viftandes på svansen och fram till mig. Så himla söt. Kom precis hem, ska snart äta, sen ska jag bara ta det lungt. Ska gosa med Bella och bara ha det bäst. Hörs sen. Pussen!


Ändrade planer

Nu är det ändrade planer..
Det blir skansen i morgon istället. Joel måste köpa present till sin mamma, och vi kommer inte komma in förens sent. Så vi tänkte ta det i morgon istället, så tar vi det lungt idag istället.



Kisses! / Fanny Lindberg

Skansen

Hej mina söta. Vi somnade vid två igår. Men vi är inte speciellt trötta. Har precis ätit pannkakor & Joels banan och curry toast. Var himla gott faktist! :) Vi hade tänkt dra till Skansen och kolla runt lite på alla läskiga djur och bara ha de bra. Tror att det blir så. I sånna fall så skriver jag senare när jag kommer hem, för jag ska ju hem till Bagarmossen idag. Nu ska vi börja fixa oss. Ta hand om er så hörs vi sen.

Jag och Louise älskar Risen

Bjuder på denna:


Jag är kärleken

''Jag är kärleken, jag är din vän, jag är den som lyser i ögonen''

Mumsa på b&j

Dagen har vart helt underbar. Louise och jag har kutat runt i IKEA och på parkeringen och sånt för Louise hittade massa lappar i väskan som är från Pizza hut, så vi gick runt och satte dom på bilar. Sen sprang vi runt inne på IKEA och tog kort och allt möjligt. Orkar inte skriva allt, det är så mycket :) Skriver mer senare eller i morgon. Nu ska vi snart mumsa på våra b&j! Yey! Tare soft nu, pussar

Pizza hut


Skärholmen

Tjoho! Sitter hemma hos Lollo nu. När jag kom till Skärholmen så gick vi runt lite i Skärholmen centrum & satt ute och snackade. Sen blev vi sugna på glass, så vi gick in på pressbyrån och köpte piggelin och sandwich. Gick sedan hem och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Men som vanligt så hittar vi alltid på nått. Hörs senare /Puss

Old picture!

God morgon

Godmorgon :)
Vaknade lite sent idag. Har en timme på mig att äta frukost och fixa mig. Men i alla fall, jag borde hinna det. Somnade ganska tidigt igår kväll. Vid halv elva somnade jag. Skönt att i alla fall inte somna efter tolv. Som händer mig allt för ofta. Om jag inte tar helt fel så vann Sverige igår i hockeyn? Hm.. Senast jag visste vad det stod, stod det 2-1 till Sverige. Men det var typ as lite tid kvar, så jag tror Sverige vann. Men nu ska vi inte snacka om hockey. Åker till Lollo efter skolan och sover där inatt. Men hörni, nu måste jag ta vara på tiden som jag har här nu innna jag börjar. Men vi hörs säkert när jag är hos Lollo sen. Puss & Kram

Rubrik

Ska sova snart, byebye!

Money, money, money

Tjena mellan bena :) Ska alldeless strax hoppa in i duschen och kanske sjunga lite för omväxlingsskull? Sedan ska jag krypa ner och kolla på film om det inte kommer några förhinder. Ska ringa mamma en snabbis också. Hon skulle ju fixa pengar till mig för i morgon, så ska jag bara be om pengar till mobilen. Bjussar på en låt så länge, så säger jag godnatt sen. Take care of you / Fanny Lindberg

Evanescence - Hello ... En av mina favorit låtar av henne. Love it.

På tal om ingenting

Haha, hittade Top modell & sen efter det är Sex and the city, så det kollar jag på först. Sen kollar jag på Dead silence. Hoppas jag kan sova sen inatt bara. Det är nämligen en utav dom värsta filmerna jag sett. På tal om ingenting.. jag hatar att mc donalds tar betalt för att gå på toa. Vem fan vill betala en tia för att göra sina behov? Nej, då försöker man liksom hålla sig tills man kommer hem eller hittar nått billigare eller nått som inte kostar alls. Man ska kunna göra sina behov utan att behöva betala jävla pengar för det. Sånna grejer hatar jag. Haha, det var verkligen nått jag bara kom på nyss.
Tycker ni det är rätt att man ska betala för toabehov?

Akuten

Fick precis höra att Lelle åkt in på akuten. Tydligen skärt upp hela benet på kakelplattor. Dom var tydligen ganska vassa, och han hade redan tidigare idag skärt sig mycket på fingrarna och sådär. Så nu är han inne och syr. Vet inte när han kommer, eftersom det inte går att säga någon exakt tid. Men förhoppningsvis så snart som möjligt.

Nu blir det filmtajjm!

You are my sunshine in the dark, i love you honey.


 Frida Adlertz, asså det här går inte att förklara med ord, men du ska veta att jag älskar dig högst på denna jord. Har aldrig haft så bra relation till någon som med dig. Med dig delar jag allt, från början till slut älskling. Det är vi för alltid.
Som förr: Blåbärsskogen <3 Hallonsnåret.

Mellanmål :)

Fixade precis mellanmål till lilla mig som alltid är hungrig..

..Té, apelsin juice, hembakade mackor & yogurth.

Fläta


Goodmorning babes! Har precis ätit frukost, ska snart fixa mig, sen knata iväg till helvetet. Mår lite bättre än igår kväll, men blir fortfarande yr när jag ställer mig upp. Efter skolan så tänker jag köpa Ice tea, sen direkt hem och sova tror jag. Är sjukt trött. Lär ju skriva när jag kommer hem, så vi hörs då. Kisses

Leonardo Dicaprio


Leonardo Dicaprio, seriöst finaste skådespelaren genom tiderna. Kolla på honom, håret reser sig på armarna, så fin är han alltså. Min dröm sedan jag vart 11 år har varit att få träffa honom en dag. Skulle jag göra det, så skulle det vara en grymt speciell dag för mig. Gosh, han är så fin! (a)

Puss


Nu sitter jag här med mitt té. Ska sätta på Final destination 3 och så får vi se när jag somnar.

Nej nej, inte nu!

Känner mig jätte hängig, är trött och när jag ställer mig upp snurrar det i hela huvudet. Blir nästan yr. Håller jag på bli sjuk? Nej jag får inte det. På fredag ska ju jag till min Lollo. Då kan man ju inte vara sjuk. Sov en stund alldeless nyss, men nu kan jag inte sova längre. Är sugen på fruktsallad så det bara skriker om det. Sen is te skulle verkligen inte sitta fel nu. Har lust att springa ner och handla det, men jag orkar inte. Får se om jag kanske köper det i morgon. Ska i alla fall till skolan i morgon. Hoppas dagen går fort i morgon, kommer vilja hem så fort som möjligt. Men nu ska jag nog gå fixa lite varmt te med mango smak och lägga mig framför en film. Vi höres i morgon, för ikväll lär det inte bli nån mer update. Ha det bäst, puss.

Saknar mitt jätte mörka hår, ska färga snart igen, men kan inte bestämma mig till vilken färg? Antingen ljusbrunt eller mörkare brunt.. Vilket ska det bli gott folk? (;

Aj aj aj..

Har världens värk i fötterna. Har gått typ fyra och en halv timme i streck idag. Det var jobbigt kan jag säga. Men vi tjänade ihop rätt lagom mycket pengar i alla fall. Kom hem för ungefär en timme sen, ska snart äta och sen ska jag bara ta det lungt. Är så otroligt trött och har ont. Så jag kommer inte anstränga mig speciellt mycket. Kommer somna tidigt idag känner jag. Kisses

Johanna var glad hon i morse! :) & Ice tea från Wayne's coffee

mjukisbyxor


Dom här mjukisbyxorna är så jävla sköna! Jag älskar dom.

Tandläkartid? :/

Tjoho! Sovit gott? Jag vaknade vid halv sex, då gick jag upp och duschade, sen sov jag en halv timme till. Sen nu kvart över sex så gick jag upp och klädde på mig. Idag är det Operation Dagsverke, så jag kommer väll hem vid tre kanske? Hm.. Om inte jag minns helt fel så har jag tid hos tandläkaren idag? Aja, får kolla med mamma, vill inte missa den så jag får en ny tid. Nu måste jag kila och äta frukost. Ha det så bra, så hörs vi när jag kommer hem idag. Måste plugga spanska som fan! Har spanskaprov i morgon. Men sen efter det så slutar jag på spanskan. Nu måste jag kila, kramen.

Väldigt seriös bild från The coffee place.


Seg som faan

Har precis käkat middag. Är inte så pigg idag, så jag tror att det blir sängen rätt tidigt. Lär väll ligga och prata med sis i telefon eller nått. Men nu ska jag kila, ha det bra så hörs vi :) / Fanny Lindberg



FANNY ÄR EN BAAAAJS!

DET ÄR JUST VAD HON ÄR DET, OCH DETTA ÄR INGET ANNAT ÄN SANNA ORD!
// http://ochfrida.blogg.se

Värsta jag sett!





Amenheeeeeeeerregud! Fyfan hur jävla sjuk får man bli? :O

Operation Dagsverke

Nu är det såhär att i morgon är det Operation Dagsverke. Flera skolor i stockholm gör detta. Dom tjänar ihop cirka 200 kr / per pers. Och sen lämnar man in till skolan så går alla pengar till ett land. Detta år är det Afghanistan. Pengarna går till småbyarna utanför storstäderna så dom kan förbättra skolorna där, för självklart vill vi att dom också ska ha möjligheten till en utbildning. Dom tycker det är helt faschinerande att vi skiter i en skoldag för att tjäna ihop pengar till dom. Så jag och Johanna ska till skolan och hämta en bössa klockan nio i morgon bitti. Så åker vi direkt in till stan och börjar fråga runt lite. Hoppas verkligen vi får ihop någonting i våran lilla bössa. Är det några fler som ska in till stan med bössa i morgon? :) Om ni ser mig så får ni gärna hälsa. Vore super kul. Men nu ska jag fixa nått att äta, sen ta en dusch tror jag. Men vi hörs ju senare. Ska läsa lite om den där saken ikväll också. Så jag vet vad jag ska svara om någon frågar. Men vi hörs, puss på skinkan!

Jag känner mig stolt.

Hejsan hejsan. Vi hade jätte trevligt inne i stan igår. Johanna hängde också med. Vi fikade på The coffee place. Måste säga att vi blev vrålmätta på våra bakelser. Melinda hittade en tröja, och vi skulle ju från början åka in för att hon skulle ha kläder, så hon åkte inte hem tomhänt. Orkar inte skriva allt i detaljer. Klockan är likom 10 över 4. Ska nog sova en stund till, sen ska jag upp och duscha. Idag slutar vi strax efter ett så de är skönt. Då ska jag direkt hem och öva till spanska provet. Men nu har jag bestämt mig i alla fall. Jag tänker hoppa av spanskan. Tänker satsa på mer engelska och få bra betyg i det istället. Eftersom våran lärare är dum i huvudet, så blir ju allt också lite värre. Men men, jag tänker göra provet på torsdag. Sen måste jag snacka med Rebecka om det. Mamma vet om det och sådär, så japp! I morgon är det Operation Dagsverke. För er som inte vet vad det är, så kan jag berätta att det är när vi svenskar missar en skoldag, jobbar ihop en viss summa och sedan lämnar in till skolan. Pengarna går i år till Afganistan. Så jag ska städa hemma så får jag pengar för det. Så i morgon är det ingen skola för min del. Tänk, jag är med och hjälper till att bygga skolor i Afganistan! Jag känner mig bara för stolt asså. Men nu ska jag sova ett tag till, sen är det dags att stiga upp igen. Kisses

Godnatt folket


I morgon efter skolan möter jag upp Melinda, och så åker vi in till stan. Vi tar säkert en fika eller nått. Sen åker vi hem till henne. Min vecka kommer se ut såhär:
Måndag. Melinda
Tisdag. Öva till spanska provet.
Onsdag. Återstår att se
Torsdag. Återstår att se
Fredag. Louise
Lördag. Louise?
Söndag. Hemma kväll

Nu ska jag gå och kolla på film, har du lust att ringa så gör gärna det :) Kisses


...


...Det är fan helt jävla otroligt, dom ska sätta 18 års gräns på energidricka. Det är fan en skandal! Dom är ju till för att dricka när man typ ska träna och sånt. Men dom tänker inte på att det är är sjukt många under 18 som tränar? Asså jag blir så arg, det räcker väll förfan med alkohol? Ja vet att det är larvigt av mig att hålla på så här, men det är fan det sjukaste jag hört. ''Hej hej, vi ska sätta 18 års gräns på energidryck'' Asså vaffan! Nej, jag vill att det ska fortsätta som vanligt. Varför ska jag behöva vänta 4 år på att få dricka energidryck igen? Nej fan, usch för dom som sätter 18 års gräns på energidryck!

Bilder och film


Här är bilderna från promenaden. Ska snart äta, är fan vrålhungrig! Sen ska jag ta mig ut en stund en stund till tror jag. Det var jätte skönt att komma ut, så jag ska försöka komma ut, sen ikväll blir det mycket film för min del. Bland annat Bruce den allsmäktige och Ondskans rum. Sen får vi se vilka fler det blir. Men nu ska jag dra. Hejdå :)

Promenix

Vet ni.. Jag har ingen ork till att göra om nu.
Ska ut och möta Sofia och gå en promenix med hennes hund.
Men jag skriver senare. Pusshej
 

Jag kräver inte.

Hade tänkt ändra lite här i bloggen..
Så jag kommer inte vara så jätte aktiv idag tror jag. Kommer nog mest bara försöka fixa allt. Headern kommer inte bytas ut. Den är så fin tycker jag. Gjord av min älskade Frida Adlertz. Men men, ni får hålla ut. Även om det kanske inte är så många som läser min blogg, så gör jag allt detta för min egen skull. Jag tycker det är oerhört roligt att skriva blogg. Jag kräver inte att folk tittar in här i min blogg, men om folk gör det så är det bara plus. Men nu tänkte jag börja här. Vi hörs senare. Kisses

Glass is the best

Kom för ett tag sen hem från centrum med mamma. Jag köpte med mig glass hem. Är vi förvånade? Haha, absolut inte! Beacuse Fanny love icecream. Min kväll kommer bli med mjukiskläder, film och glass. Vill få tag på Peter också. Känner att jag vill snacka ut lite med honom. Han kommer ofta med så roliga och bra svar, så han ska jag försöka nå ikväll. Om inte han är ute och festar ofc. Men det återstår att se. Ska dra mig härifrån nu. Får se om det blir mer uppdatering idag annars hörs vi i morgon. Juste, Alice och jag kanske kör på marsmellowsgrillning i morgon? Sätta oss nånstans och bara ha det bäst. Men vi hörs, kisses.

Så jävla moget av dig hörru, frågar varför du ger ut mitt nummer till folk, men svaret blir att du loggar ut/blockar mig. Men herregud, du är ju patetisk ända ner till tårna. 

Hungrig


Före och efter (: Såhär hungrig var lilla jag idag, haha!

Paus


Tog en liten paus från filmen :)
Idag blir det grillning hemma istället. Har absolut ingen ork till att åka till Skogås. Så mamma och jag åker och handlar efter maten. Kvällen lär väll bli framför massa filmer. Jag som är helt obotligt förälskad i film har inte sett När lammen tystnar än. Och liksom.. Ja, den ska jag se ikväll tänkte jag. Ska ta mig tid att titta på massa filmer nu. I morgon om det är fint väder tänker jag ta med mig någon ut och köpa glass eller åka till stan och ta en fika. Vem det blir återstår att se. Men nu ska jag fortsätta med filmen. Kisses


Jag trodde de kanske kunde finnas en vänskap mellan oss, men du har just förstört allt helt och hållet. Det finns absolut ingenting mellan oss längre. Jag är ledsen, men du får skylla dig själv.

Mig i nuet


Yoggi, banan, kiwi, ramlösa, en tokig människa och en film, där har ni mig i nuet.
(Tidnigen läser jag efter filmen, men den kom med på kortet)

Save the last dance.


Nu ska jag kolla på film tänkte jag. Save the last dance såg jag för första gången hemma hos min älskade Madelene. Saknar henne massor. Såg en glimt av henne i idolkön förra veckan, och nu är hon i grekland, så vi ska ses efter det. Det ska bli härligt att få träffa henne igen. Men nu ska jag titta på filmen och sen skriver jag igen.

Ni skulle bara våga asså

Pratade alldeless nyss med Frida i telefon. En helt fantastisk människa som får en på så mycket bättre tankar och får en att känna sig trygg. Ja, det är en trygghet att ha dig vännen. Jag hamnar alltid i problem kretsen och lyckas ofta hamna i bråk med fel människor. Men dom som bråkar med mig fattar inte vad dom ger sig in i. Ett samtal, poff poff! Haha, dom som bråkar finns ej mer. Hahaha! Nej men asså dom ska passa sig jävligt noga. För tillochmed lilla jag har kontakter. Så fuck off mother fuckers!

Sitter i mjukiskläder och bara myser med lite härliga låtar. Sjunger med lite ibland också (a) Hih. Alice frågade mig igår om jag skulle åka med till skogås och grilla med Albiin och typ hennes kompisar? Vet ej hur det blir med den saken. Kanske följer med. Men jag måste snacka med Alice först om det. Annars hittar jag på nått annat. Men i alla fall, nu ska jag lyssna vidare och sen får vi se vad som sker.
Pusshej leverpastej / Fanny (:


Jävla moget hörni.

Jävla moget av er. Du ringer mig och säger att jag håller på med din kille. What? Jag har inte rört honom och kommer aldrig göra det heller. Han säger inte ens att ni är tillsammans, och han och jag är kompisar. Om han inte vill att jag snackar med honom så vill jag höra det ur hans mun och inte från din. Han har egna åsikter som inte du kan förmedla med nått annat. Du skickar dina blatte polare på mig som skriver massa sms att jag är en snorunge, bitch och att jag inte ska hålla på med andras killar. Klarar du inte av situationen själv eller? Okej, jag förstår att dina kompisar står vid din sida och vill hjälpa till, men det här är förfan en grej mellan dig och mig, right? Om du läser detta så ska du ha klart för dig att jag inte har rört din kille. Vi är kompisar och jag tänker vara de med honom. Om du har nått imot det så fattar jag inte varför, men kom med bättre anledningar innan du hoppar på mig din *****. För om dina polare rör mig så ligger dom jävligt risit till. Slår dom mig så kräver jag skadestånd och dom riskerar utslängning från skolan. Det är ju himla moget av dig att inte ta tag i saken själv. Du gör den här saken så mycket större än vad den igentligen är. Du inbillar dig att jag håller på med din kille och att jag vill ha honom? What? Jag vill inte ha honom. Jag vill inte ha sånna omogna killar som springer och skvallrar för sin flickvän vad jag skriver med honom. Jag vill inte ha nån som inte kan säga saker själv utan tar andras hjälp till det. Jag vill inte ha dig och kommer aldrig vilja det heller, så lägg ner ditt äckel. Du fattar inte själv vad du håller på med! Ta åt dig om du läser detta. Du vet vem du är.


Valborg bilder



1, Brasan i Skarpnäck
2, Alice och jag
3, Kvällens outfit

Jag älskar den


bio

Blev inga jordgubbar. Men det blev skruvar och jordgubbs cider. Men det är najs det också. Åh, just nu saknar jag en viss person som fan! Den personen kanske vet vem de är. Kameran följer inte med ikväll tyvärr. Men det blir det nog i morgon. Vet inte vad jag ska hitta på i morgon, men det kommer säkert nått att hitta på. Kanske ringer nån trevlig person. Eller har en hemma kväll. Men men, vi får se. Ikväll sover jag nog hemma. Aja, nu ska jag snart städa mitt rum som aldrig blev av igår, sen ska jag kila ner till centrum med mamma så hon kan ta ut pengar till mig. Pussen.

Jordgubbar, glass och bio.

Halloj. Det blir tyvärr ingen bloggning förns ikväll. Dagen kommer vara helt underbar. Ska vara med Paulina idag, och sen med henne på nio bion ikväll. Saknat den där bruden alltså! Vi kommer köpa jordgubbar och ha med oss på bion, sen käkar vi inne i stan. Så det blir inge mer bloggning idag tror jag. Vi får se om de blir nåt ikväll. Maybe.. Nu måste jag kila, ska äta frukost och sen ner och handla. Pussen

Söta Friday (Frida) Alice's katt. Så himla mysig :)

RSS 2.0