gott nytt år!

Sitter och lyssnar på Agnes Carlsson - Right here, right now.


Ja, idag är det sista dagen på året. Härligt med en ny start. Det är alltid skönt att man kan sätta upp mål och löften och känna att man har en chans att fixa till allt. Så känner i alla fall jag. Jag tycker det ska bli hur skönt som helst med ett nytt år. Idag kommer Peter, Pia, Dennis och kanske Jimmy. Sen kanske Alice skulle vara med oss efter hon hade ätit med sin familj. Det blir nog himla mycket raketer och allt ikväll. Om jag har tur så blir jag inte lika rädd som förra året. Då flög en raket in i staketet.. Eller vänta, var det förra året ? Äh, skit samma. Jag minns inte helt klart vilket år det var, men det har hänt i alla fall. Idag vaknade jag runt tjugo i två. Mamma lackade sönder och kom in med dammsugaren, då vart jag riktigt förbannad faktist. Haha! Ska strax ringa Lelle och bestämma lite om dagen. Jag sitter nämligen fortfarande i pyamas och tofflor. Riktigt mysmys faktist. Juste, sen såg jag på Blondinbellas blogg att hon ska vara med i Let's Dance. Vet ni hur jävla chockad jag vart eller ? Jaja, det kan väl bli rätt häftigt att se ändå. Nog pratat om henne nu. Kanske slänger in ett inlägg under kvällen eller nått, inte helt hundra på om jag gör det, men kanske. Ha en riktigt rolig nyårsafton nu allesammans. Och glöm inte.. Dont drink and drive ;) Haha, hare bra, pussar / Fanny

min favorit låt ! /fny


3 doors down - kryptonite

nyårsafton !! hjälp mig !

japp hörni, i morgon är det nyårsafton. men jag har ett problem, jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ? kort, långt, slitet, fint ? neeee det här funkar inte, hjälp mig ! skicka kommentar så har jag lite alternativ att välja mellan. hare bäst, puss och kram / fanny lindberg

en lyckad hockeymatch! / fny

tjollahopp !

igår var jag på hockey. Aik - Västerås, och självklart vann aik stort med 5-1, så jäävla härligt grabbar! haha, det var skit häftigt, vi gjorde fyra mål redan i första perioden, så det var verkligen en lyckad match. hah, sen var det en full kille som hoppade ut på isen. hahahahhaha, jag satt verkligen och as garva åt han. några vakter kom och förde bort han. men det var skit kul. snacka om brist på uppmärksamhet egentligen ? eller har jag fel ?

jag var i nacka forum igår också, med martin och frida. jag hittade ingenting, med frida och martin köpte lite grejer. minns inte riktigt allt, men jag vet att martin köpte ett par jeans, och att frida köpte t-shirtar. jaja. sen vid fyra satte jag mig på bussen mot slussen, tog tunnelbanan till gullmarsplan och gick därifrån till globen och mötte upp pappsen och alla. jag såg rätt många igår som jag kände faktist, tex jimmy (min låtsaspappas brors sambos barn) hah, komplicerat. sen var andreas på matchen också. såg honom med hans kompisar en bit från klacken, det var trevligt.

skriver lite senare eller ikväll, får se. måste börja klä på mig och fixa mig. hare bra puss.

förlåt

förlåt förlåt förlåt förlåt för den absolut sämsta uppdateringen någonsin. men jag har haft fullt upp. på juldagen var jag hos farmor och farfar. alla kusiner och allt var där, så det var hur kul som helst. frida var ju med också, så allt blev lite extra kul då. av frida och martin fick jag ett halsband med massa hjärtan på. jag älskar det. jag har på mig det hela tiden. frida fick ett halsband med ett hjärta på av mig, sen fick hon ett paket blåbär också hahah ! fast det var ju bara för en kul sak. (blåbärskgen och hallonsnåret) har ni hört det förrut ? det är nämligen frida som är blåbärskogen och jag som är hallonsnåret. martin fick ett stort paket med geisha. ronja fick en bok, felicia örhängen och jennifer face mask set. jag var fattig detta år & jag har haft världens panik till att hitta paket till folket, för riktigt nöjd är jag inte. men men, det jag fått av alla är jag hur nöjd som helst med. tack allesammans, ni är absolut bääst! dagen efter juldagen åkte jag hem och bara tog det lungt. alice sov hos mig också. sen igår var jag hemma och kollade på film och åt godis. vi köpte lite filmer igår nämligen. win a date with tad hamilton & som man bäddar.. jag hade redan sett som man bäddar.. men jag hade inte sett den andra filmen, så den kollade jag på igår. sen vid två somnade jag. idag har jag bara tagit det lungt. sovit ut och så. jag skulle träffat nick idag, men han är i falun på innebandy cup, så vi fick ta det nu på tisdag istället. jag längtar som fan asså. igentligen är det lelles vecka från och med i morgon, men jag känner att jag vill vara kvar här hos mamma tills på onsdag. för det är lelles nyårsafton eftersom mamma hade julafton. så på onsdag sticker jag till lelle. i morgon ska jag, pappa, felicia och jennifer på hockey. Aik - Västerås på hovet, så det blir nice. matchen börjar klockan sju, men eftersom att vi ska äta och köpa biljetterna före så ska vi vara där vid halv fem. vi ska käka på röda kvarn. där lelle jobbade förrut! :D & sen på tisdag blire nick hela dagen tror jag. på onsdag hörni, då smäller det ! men nu ska jag gå äta, känner doften ända hit från köket. så hare bra så länge så höres vi. här kommer lite bilder.
juldagen:


hare bra allesammans. puss på er

/fanny lindberg

snälla, kom hem.

KOM HEM IGEN BEBI,
jag tänker på dig varenda sekund.
(du vet vem du är)

jag

GOD JUL !

fanny här !
äntligen har denna dag kommit, den jag så länge har längtat efter. imorse vaknade jag klockan sju, då satte jag på tvn och väntade tills julkalenderns sista avsnitt skulle sändas. efter det gick jag ut från mitt rum, och för er som inte vart hemma hos mig.. jag har en liten julgrann utanför mitt rum, det är som en liten hall där, fast på övervåningen. och under den så låg det typ 12 paket tror jag. min bror och jag gick ner till våra julstrumpor (ja, jag är en barnunge) och kollade vad som låg där i. sen sprang vi upp och öppnade våra paket under den lilla granen. under den stora kungsgranen i vardagsrummet var det fullt med juklappar, och alla är bara till mig! haha, nej jag skojja. men sen har min moster med sig alla sina juklappar till oss och till hennes barn som hon lägger där under, det kommer bli propp fyllt asså. jag kan ta kort sen och visa kanske ? juste.. i paketen nu på morgonen var det : 1. en hello kitty pyamas(aaas gullig) 2.ett silver halsband med ett hjärta på. 3. marilyn monroe tavlor. 4. två örhängen. 5. blommor som man kan sätta upp på väggen. (har redan ett ett paket, men önskade mig ett till) 6. en t-shirt. ..... japp, det var det jag fick nu på morgonen.

bilder kommer efter juldagarna.
GOD JUL ALLESAMMANS !
/ eran alldeles egna fanny lindberg.

en bild på mig. tagen för några dagar sen..

julkramar

tjah! vet ni hur jävla ont i magen jag har eller ? det är liksom julafton i morgon och jag längtar som fan. vi har precis tagit in granen och mamma ska klä den. jag kanske lägger in bild på den idag, eller så blir det i morgon bitti. vi får se helt enkelt. just nu sitter och jag chattar och lyssnar på musik. shit, jag kommer inte kunna sova inatt.. jag kommer ligga vaken as länge. haha, jag är så himla rolig, för jag har fortfarande julstrumpa :D jag tycker det är skit kul att få en liten strumpa med massa godis och sånt i. vi får också alltid typ tre julklappar på morgonen, så det blir skojj. dom ända som  kommer i morgon är min moster, hennes man, thea (min kusin) och sen nyfödda lillebror (kusin som inte fått namn än). sen kommer mormor också. sen är självklart mamma, thomas, linus och jag med också, så det blir najs ! sen på torsdag kommer pappa och hämtar mig på förmiddagen någongång, för vi ska åka till farmor och farfar och fira jul med resten av släkten från pappas sida. det blir alla kusinerna och allt. sen kommer jag få träffa en del efterlängtade personer, som tillexempel Frida & Ronja. mina älsklingar <3. jag har köpt julklappar till alla också. till min äldsta kusin martin va det jätte svårt att köpa nått till så det blev bara nått. tänker inte skriva vad det är, för han eller frida (hans flickvän) kanske läser den här bloggen, och då blir absolut inge kul. jag har ju köpt julklapp till frida, men sen har jag köpt en liten till sak, som jag köpte bara en grej. hahahahaha, jag kan lova att hon kommer garva ihjäl sig! (a) så ni vet så kommer jag under morgon dagen och på torsdag inte vara närvarande vid datorn, så det blir inge bloggande, men jag slänger in ett litet inlägg i morgon bitti. ha en riktigt god jul allesammans, älskar er mest! julkram från fanny.

min gullunge! / fny

aaaaaaaaaaah, jag är kär som faaan !
i min nya lilla kusin. han är min lilla solstråle,
kolla hur jävla vacker och underbar den lille spillevinken är! :


(klicka på bilderna för att dom ska bli större)
men erkänn, visst är han inte för underbaaaar asså ?! <3
älskar dig min lilla älskling!

jag är misslyckad....

tjenixen, nu är fanny på fötter igen! har vart hos pappa hela helgen, så har inte setat vid datorn. det är inte så jätte mycket som hänt faktist. satte i halsen och kunde inte andas föresten, skit läskigt. jag trodde seriöst jag skulle dö, men jag fick typ femtio liter vatten, så tillslut gick det över. haha, sen sprang jag in i ett träd också. smart som man är. det var på kvällen, och emil jagade mig med en fotboll, jag skulle kolla vart han va, sen när jag vänder mig om så står det ett jävla fucking träd där. jag började as garva kan jag säga. sen har det inte hänt så himla mycket mer asså. har bara tagit det lungt.



fyfan vad jag är besviken på mig själv, att jag alltid lyckas förstöra för mig själv och för andra. jag känner mig verkligen som största misstaget kan jag berätta. jag lyckas verkligen aldrig... fan ta mig asså!

hare bra, puss fanny.

08 har jag ..

Under 2008 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[/] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som har hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[] du har kissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[x] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[] du har sovit utomhus
[] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon av det motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

/ BIG LOVE ALICE

tjenaretjenare

goooooooodmorgon ! :)
idag är jag extra glad, för vi har avslutning i skolan & sen ska jag till pappsen idag. jag vaknade klockan sex, men snoozade mig fram till klockan halv sju. nu är jag relativt pigg. vi börjar halv nio och slutar klockan tio. vi ska typ ha fika i plugget, så det blir nice. igår började jag läsa en ny bok, en riktigt hemsk bok. ''pojken som överlevde'' pojken skriver alltså sina egna böcker om hur han blev misshandlad av sin mamma, hur han var tvingad att heta ''Det'' pojken heter Dave Pelzer och är alltså ''pojken som kallades Det'' & ''pojken som inte fanns'' .. en väldigt tragisk historia faktist. jag mår faktist dåligt när jag läser hur dåligt han levde. idag har han en fru och en son. jaja, det är i alla fall ett litet tips till er som brukar läsa böcker. näe, nu måste jag väcka bror min, och börja fixa mig inför skolan. skriver en liten snabbis innan jag går till bussen. juste... jag gjorde pepparkakshus igår kväll också, det var mongo svårt att sätta ihop alla delarna, haha. jag var helt enkelt riktigt kass på det ;) men men, det kom ihop tillslut med lite magi, sen vare på med kristyr och allt. jag skickar in lite bilder på det innan jag går. hare bäst, kram /fanny

russin är äckligt!

idag slutade vi efter lunchrasten, riktigt härligt. i morgon är det avslutning i skolan. vi ska fika på morgonen, få lite bedömningar och shit. sen ska massa uppträda och så, haha. ska bli riktigt kul att se. det är några i min årskurs som har startat ett ''band''. har inte hört dom än, ska få göra det i morgon. får väl hoppas dom är duktiga. igår var jag med emma. vi åkte hem till mig och kollade på final destination 1 & 3. tvåan orkade vi inte kolla på. trean kollade vi på först. den är allra bäst av dom. under ettan somnade både jag och emma. haha, det är super skönt. sen kommer lelle in och bah: BÖÖÖH ! asså jag hoppade till som fan, haha. då åkte jag med emma med bussen eftersom jag skulle hem till min moder en snabbis. sen åkte jag hem igen och åt middag. sen placerade jag mig vid datan. var helt slut. jag försov mig i morse också. vaknade klockan åtta, grattis, då går min buss. men jag messade emma och bad henne säga att jag hade försovit mig. min bror fick damp på mig eftersom jag alltid väcker han på morgonen. hah, så han typ lacka ur på mig för att han kom försent. sorry säger jag bara. jag hann vara med ett tag på morgonen i alla fall. vi hade julbord idag också, det var skit ääckligt. åt inte alls mycket. vi fick lussebulle efter det också, men det var russin i bullen, så jag fick sitta och pilla bort dom äckliga som russinen. just nu är jag skit seg. kommer nog somna relativt tidigt ikväll. får inte försova mig i morgon i alla fall. vi börjar halv nio, och slutar klockan tio. sen äreh juuuullov! jiippie! jaja, vi får höras lite senare, pussar / fanny

snacka om stolt storasyster!

Mina kusiner. Stolta Thea och nya söta lillebror ! <3 Mina pälsklingar.

/ kyss och smek från lille fanny.


Grattis

Grattis till fanny som fått en ny kusin föresten!
Jag ska faktiskt också få en kusin snart, eller om ett par månader!
Mamma och jag älskar små baby kläder då har vi någon att köpa åt!
Föresten mamma, du får gärna också skaffa en baby, bara jag slipper den efter typ tre år?
Haha! Nej skoja bara, du är för gammal. Hehe.


Alice

Nu har jag visat min önskelista, det var väl endå inte så mycket?
Sen visa jag min baby också! den har legat på lagning säkert 4-5 gånger har inte ens haft den ett år, men endå gör jag allt för min baby! den går säkert inte att laga denna gång, så då får jag önska mig en ny i julklapp! tror dock inte min mamma köper el aparater till mig, eller jo .. isåfall en plastma TV! NEJ MAMMA, jag vill inte ha en PLASTMA TV. tror föresten jag ska få en digitalcamera om jag vill? vet bara inte vilken jag vill ha, kanske en rosa som passat till mig? hehe.  ja, kanske lite försent med önskelista! har redan smyg kollat på vad mamma köpt för julklappar ensålänge, såg att dom kommer från nån väsk affär och kicks! haha, :) sen ska hon köpa mer! jag ska börja med en ny design aldeles snart, den kommer antingen ikväll eller imorgon. puss på er.

old old old - men jag saknar både oss och lite mitt blonda hår, jag vet att jag har utväxt (a)


JAG SAKNAR MIN BABY


Jag har varit snäll i år!


JA TACK!

Alice är tillbacks!

ja, jag lever!
varför jag inte svarat på folks sms? jag har först inte orkat velat, sen har min mobil varit lite knasig. jag är hemma för jag är sjuk, jag är väldigt mycket sjuk? och tyvärr är det inte bättre, känns bara som om jag blir sämre. perfekt, snart julovet och julafton! åh nej. idag har jag kollat på nått program som dom sänder live ifrån malmö tror jag? jonas banne och maja rung var med! vet ni vad jag märkte? jonas kan sjunga och han håller på sparar skägg! haha. sen playahead, min vip har gått ut, jag svarar inte på allas gb för jag orkar inte. hoppas ni förstår, förlåt för jag är så tråkig! jag tänkte iallafall göra en önskelista? och sen ska jag fixa våran tråkiga design! så sjukt grå och tråkig. hejdå bebisar

jag skulle inte vilja leva utan dig.


ny kusin /fny

JAG HAR FÅTT EN NY KUSIN!
vet ni hur glad jag vart när mamma ringde och sa det ? jag fick typ värsta leendet på läpparna.
det är min moster som fått bebisen. men dom vet inte vad han ska heta än. (:
HAPPYFAAACE!
 godmorgon, idag är det plugget. sen efter skolan ska jag hem till mamma och hämta lite grejer som jag skickat efter. det är fett härligt, vi har ingen cp engelska idag, ända lektionen är idrott, resten är workshop arbete. så det är skönt. i morgon är det sista jobbdagen. sen på torsdag börjar vi klockan halv nio och slutar klockan tio. så jag åker direkt hem till pappa efter det. längtar som faan tills vi får jullov. jaja, bussen går snart. måste rusa. kyss & smek


bror och jag :)

uttråkad! / faanny

hejsan. jag sitter och har skit tråkigt vekligen. min dag började såhär:

jag vaknade halv sju. då gick jag och la mig brevid min varma mother som sov. jag älskar min mamma. sen hoppa jag in i duschen. efter det klädde jag på mig, fixade håret och så. kollade på julkalendern en snabbis också. det börjar bli lite spännande faktist. nu har dom ju hittat tomten! :D haha. mamma var så snäll så hon fixade risgrynsgröt och pepparkakor till mig till frukost. det var mumsigt. sen försökte jag ringa alice typ fem gånger, men hon svarade inte. så hon har vart helt off idag. vet inte om det hänt nått eller nått, för hon svarar inte på luren eller på sms den jäveln. får väl bara hoppas nu på att hon mår bra och allt. för sjuk kan hon fan inte vara, hon mådde ju hur bra som helst igår. aja! i skolan va det film hela dagen, skit härligt. vi kollade på love actully eller nått sånt. den var skit kass, men vissa grejer garvade man som fan åt. haha. jag hade prov på morgonen i so om hjärnan. tror det gick rätt bra faktist. det kändes bra i alla fall. efter skolan åkte jag hem till mamma. jag pallade inte placera mig vid datan, så jag drog igång singstar och stod där i mitt rum och trallade lite (A) haha. det lät säkert hur bra som helst. eller inte ? .. sen tog jag bussen hem till lelle och åt lite käk. var verkligen vråålhungrig efter att inte ätit nästan nått på hela dagen. sen bosatte jag mig vid datan tillslut. och nu sitter jag här. helt urtråkad och allt. vette fan vad jag ska göra. aja, hörs senare.
see you later, alligator


helgen.

hejsan allesammans! haft en bra helg ? det har jag haft i alla fall. i fredags firade vi min kusin dennis som fyllde 16 i onsdags. det var trevligt. i fredags vann också aik mot leksand med 1-3 haha, så jävla bra kiillar!!! i lördags åkte jag till billy och lotta i åkersberga. billy är min syssling. vi spelade wii och allt möjligt. som vanligt förlorade jag (a) heh. vi hade jätte trevligt och kul i alla fall. sen köpte vi godis i määängder! yamyam. orkar inte skriva mer idag faktist. jag är skit trött. pyss så längee <3 / bunny

dennis älskar paket! ;D<3

Alice´s

hej, min fredag har inte börjat sådär jätte bra..
orkar inte gå in på det, vi hörs efter helgen.

julstöök!

hejsan. har inte haft nån tid för uppdatering tyvär. men nu är fanny tebax i matchen! igår julstökade jag líte med mamma. vi pysslade lite och bakade lite julgodis och så. riktigt mysigt faktist. idag va det lucia i skolan. sen så slutade vi mycket tidigare än vanligt, skönt som faan. senare idag ska jag och några till åka och fira min kusin som fyllde 16 i onsdags. nu när han är i stockholm så passar vi på :) haha. ikväll är det idolfinal också! missa inte kampen mellan alice och kevin. hehe. imorgon åker jag med lillebror och låtsas farmor till billy och lotta. som bor... aa nånstans :P vet inte riktigt vart, men men. vet inte om jag kommer uppdatera så mycket i helgen, men har jag tillgång så vafan! men annars höres vi på söndag. hare bra tills dess! <3 ciao !

alices


more.devote.se har en tävling om att vinna en fotografering med henne!
vill du vara med och tävla? more.devote.se anmäl dig! roligt va? :)

Alices inlägg!

bloggen jag orkar inte uppdatera, ni vet att jag älskar er läsare

det är frida som har gjort bilden, min bästavän


''brakmiddag'' ^^

hejsan. jag skulle ju hem och julbaka med mamma, men hon hade bara köpt grejer för massa äckligt vid namn marsipan. och det haatar jag kan jag be och få tala om. så mamma ska köpa alla grejer i morgon så bakar vi i morgon kväll istället. i morgon ska jag också in till stan och köpa julklappar till mamma. alla andra julklappar köper jag nästa vecka. mamma är just nu på julbord med jobbet, och thomas och daniel har inte kommit än, så jag och linus är hemma själva. jag fick självklart laga maten idag. det var väärsta brakmaten nu när vi är ensamma..köttbullar och makaroner, haha ! :) ohshit, jag måste läsa den där förbannade boken som jag fått i skolan. vi ska skriva om den i morgon så de gäller att vara förberedd. aja, jag får läsa den senare helt enkelt. pusshej, vi hörs! / fanny

(klicka på bilderna för att dom ska bli större)

hahahaha /fanny

Var bara tvungen!

´bunny.

tjingtjong! fanny bunny här i sin ensamhet. kollar runt lite på playahead, lyssnar på musik och chattar med min älskade frida på msn. idag hade vi engelska prov, våran klass har haft bäst resultat dom två senaste proven, så om våran klass i årskurs sju vinner denna gång också, så får vi glass på fredag. jippie! ;D i morgon ska jag hem och julbaka med mamma efter skolan. blir himla mysigt faktist. kommer bilder från det sen också. vi ska göra pepparkakshus och massa julgodis, jamjam! i morgon fyller min kusin dennis 16 år också, grattis grabben :) vi ska åka och fira han på fredag. på lördag åker jag, lillebror och hans farmor till billy och lotta. det var fan tre år sen jag träffade dom ;( ska bli riktigt kul faktist. på torsdag blir det julhandling till mother föresten. får pengar av henne, så köper jag paket till henne. jag ska köpa resten av alla paket till folk nästa vecka. jag längtar nått så fruktansvärt mycket till jullovet nu asså. för det första för att lov är alltid skönt, sen betyder det ett snäpp intill julafton, sen ska jag få träffa min frida igen, sen så betyder det att jag snart ska få paaaket! haha. <3 men hörni, ni får ha de så himla bra nu, så hörs vi senare kanske. kyss <3

fanny här.

hallojsan ! <3 jag sitter och chattar och webbar lite med frida.
vi har himla kul faktist. haha. det är hemskt. jag har fastnat på en britney spears låt :/ 
 

  

alices inlägg!

jag har inte uppdaterat på sjukt länge!
men min helg har varit underbar, tack baby! jag hoppas eran har varit härlig! dock ny vecka, nya tag! skolan.. gör mig helt trött! imorgon har jag ett stort engleska prov som väntas, 150 glosor typ? lycka till säger jag bara. nu vill jag bara ha helg. haha. har iallafall sjukt mycket att göra den hära veckan, ska iallafall försöka med ett inlägg pär dag. nu är jag galet trött! ska snart sova, sovgott!

en bild på mig, oseriös

fanny här.

''all a want for christmas is you''
det börjar bli dags att packa fram julgrejor (: <3
snart är det ju julafton !

kom nyss hem från skolan. har haft ph-samtal från klockan 2-3. i skolan hade vi kursdag. massa uppgifter om hjärnan och nervsystemet och shit. vi håller ju på och arbetar med alkohol och droger och rökning och så. sen har det inte hänt speciellt mycket faktist. nu ska jag bara tareh lungt och kanske sätta på en film eller nått. får se hur det blir med det.

ALICE NU FÅR DU FAAN OCKSÅ SKRIVA LITE ! <3


bilder

hejsan, jag vaknade vid fem över två idag. riktigt seg efter igår. jag har laddat över massa bilder nu.
puuuuss och kram / fanny lindberg <3


1. bakade bullar. 2. rån (a). 3. tårtan jag bakade. 4. lyktor.
5. ljus. 6. bella <3 7. så såg jag ut den dagen. 8. jag med meeega pupill haha.

barnkalas & vuxenspel

hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen, men idag har jag haft fullt upp. jonathan fyllde ju idag (lördag) så vi var uppe vid nio och sjöng för honom. sen vare bara för mig att sätta igång med hjälpen. jag gjorde tårta, ställde fram massa kakor och bullar och shit, bakade kladdkaka, gjorde marängswisch (stavning?) och gjorde massa godis påsar till åtta småbarn. jag har tagit lite bilder, men jag har inte hunnit föra över dom från mobilen till datan. haha, men ni ska inte tro att jag gjorde allt det där gratis, utan lelle gav mig pengar (a) leo och lennéa kom ju hit utan hundarna, och dom behöver ju rastas, så jag och leo åkte hem till dom i stan och hämtade coffie & bella. haha, bella är ju så liten (fyra månader) så hon fryser väldigt lätt. så dom har sånna här ytterkläder till henne nu när det är kallt. så jag fick sätta på hennes ytter''jacka'' och sedan fick jag bära henne innanför min jacka. när vi satt på tunnelbanan så skulle jag böja mig ner och pussa henne, men då bet hon mig i näsan, haha ! nu är det inte många kvar, kenneth & maria, leo & lennéa, lelle & hege.. sen jonathan, saga, sebastian och linus som ligger och sover. dom vuxna sitter och spelar ett spel som heter ''lika par, leka bäst'' haha, det är skit kul att sitta och kolla, för när det kommer sex frågor så kollar alla åt mitt håll som sitter och väntar på ett spännande svar. haha, dom bah: fanny, gå och bajsa eller nått ett tag.. haha, neheedu sa jag, jag sitter där jag sitter, och jag tänker inte lyfta på arslet :) just nu är klockan 02.00 och det är tidig söndag. imorgn/idag, eller hur fan du vill tolka det, så kommer jag bara tare lungt och softa. ha det bra allesammans. pusshej leverpastej / faaanny

Alices inlägg.

förlåt för en dålig uppdatering! jag hade en bra fredags kväll, förutom att fanny blev lite sur (a) jaja ..
idag har jag ff på kvällen / natten thihi, för mamma ska på nån jävla fest, fast hon kommer hem sen :/ hon vill inte att jag sover hemma själv, jag är för liten för det säger hon, haha! hoppas alla får en bra helg, blir inte så mycket uppdaterin idag tror jag! kram på er.

/ alices.


tack frida.


tack för att du värmde mig vid busshållsplatsen medans alice gick med honom !

gomorgon ^^

godmorgon. jag har precis duschat. klockan är hlav sju just nu, och jag kan inte förstå varför jag är så himla pigg ? jag somnade runt elva tiden, så det kanske inte var så jätte farligt, hehe. idag äre plugg. spanska, svenska och matte. ska försöka hinna så mycket som möjligt. förra läsåret hade jag eva som svensklärare, men när jag började i sjuan så fick jag byta till kicki's svenska, och eva har sagt att vi ska kolla på romeo & julia på svenskan, för det har hennes grupp gjort. det är den veriationen med leonardo de caprio. my big loove <3 haha. efter skolan åker jag och alice hem till henne, för hon ska fixa sig lite. senare runt halv fem ska vi träffa en kompis.. eller alice älskling! hehe. vet inte hur länge vi ska vara me han. under kvällen kanske jag sover hos alice.. får se hur det blir. jag kanske skriver i skolan, vem vet. pusshej leverpastej ! / fanny.

http://www.emblaholm.blogg.se

jag måste bara ge ett tips om en underbar blogg!
emblaholm.blogg.se äääälskar den! :)


/alices.

fanny lindberg

hejsan. i ett inlägg har ju alice skrivit lite om sig själv, så jag tänkte berätta lite om mig då! :D<3 jag heter Fanny Lindberg och är 13 år gammal, bor i stockholm/bagarmossen. jag älskar mat som vissa vet, haahaha ! nej men mat är verkligen kärlek enligt mig, fråga alice så får du se, häh. jag gillar att vara med polarna och shoppa är alltid skit kul, i alla fall när man har myycket pengar och kan köpa mängder med skit :) jag är oftast ganska skrattig av mig. jag älskar böcker och filmer. böckerna mååste vara sanna, annars kan jag inte läsa dom, just nu läser jag andra boken om maria eriksson som lever gömd. skriven av liza marklund. filmerna jag gillar handlar mycket om kärlek, skräck eller spänning. deckare är också helt okej. jag är föresten brunett och har blå/isblå/gröna ögon, vet inte riktigt, haha. :) min pappa bor i gnesta med resten av den familjen, som består av, pernilla, hans fru, jennifer, pernillas barn & felicia, pappas och pernillas barn tillsammans. jag bor inte hos han, men jag bor hos min mamma varannan vecka och lelle. lelle är min lillebrors pappa. han har liksom funnits där sen jag var 1 år, så han är som en pappa för mig.. mamma är förlovad med thomas, och han har ett barn som heter daniel. och lelle och mamma har ett barn tillsammans. min lillebror linus ! haha, jag förväntar mig inte att du ska fatta det här hur jag lever och så, haha, det är ganska komplicerat om jag säger så. sen har jag också en storesyster, eller hon är som en för mig, hon heter frida adlertz och är tillsammans med min kusin martin. jag har en del kusiner också. favoriterna är självklart, ronja, martin och dennis ! <3 kärlek till er älsklingar. jag har ingen pojkvän för tillfället heller. söker efter kärleken helt enkelt :) <3 mjaa, nu vet ni lite om mig, haha. hare bra / faaanny

jag hatar rubriker.

tjollahopp ! idag har min dag vart skit seg. har haft so om hjärnan hela dagen. medans vissa basgrupper sitter och kollar på oliver twist. fast vi ska också få se den, fast på vårterminen :) hur har alla haft det idag då ? nu sitter jag hemma hos mamma och laddar över alla bilder från mobilen och chattar och lyssnar på musik. klockan halv fyra ska jag möta alice nere vid consum, vi ska köpa hårfärg, sen ska jag färga hennes toppar igen. dom vart lite gröna eftersom hon var blond i topparna och brunett i hårbotten, men det ska jag fixa. senare ska jag hem och sooova. somnade skit sent igår, så jag är skit trött. i morgon är det fredag, jiipppiie ! <3 jag älskar fredagar. tecken på helg youknow ;) i morgon ska jag och alice träffa en, sen på lördag ska jag vara med och fira jonathan som fyller fem år. senare under lördagskvällen ska jag vara med alle min balle. på söndag har jag inga planer.


juuuste, det var så jäävla kul. våran skola sitter ju ihop med consum och så, så alla typ går in där hela tiden. men alla är tydligen inte så trevliga. så dom bestämde sig för att ge ut en belöning i varje basgrupp. min handledare bah: aa, och det som dom tycker ha vart trevligast mot dom är.. FAAAANNY !
asså jag höll på döö haha. liksom jag av alla människor o: haha, så jag fick gå ner till consum och fråga efter någon jeanette, så hon gav mig en plastjulstrumpa med mashmellows i. haha, så himla roligt.

pusshejj / fanny ''hallonsnåret'' lindberg


1)aaalfred. 2) affe ritade mig, alice och båtsman. 3) äckelhjärnan. 4) machmellows.

Alices inlägg

Alice här!
Nu är jag hemma efter en tuff skoldag!
det började med att jag hade sy slöjd, vi gör pärlarmand -.- haha .. på min står det mamma, gulligt va? sen hade jag föroläsning, trååååkigt! jag och fanny satt brivid alfred, han ritade oss! fyfan va roligt det var, jag satt och as garva så läraren dampa. sen gjorde jag ingeting tills det var dax för lunch, kebab. ja, har jobbat med kurs sen efter. vet ni vad vi har för kurs just nu? alkohol, droger, ciggareter. det är intressant. jag har ingen camera just nu, så då måste jag ta dagens med fannys mobil, men jag hade så mycket att göra så missade det.. men jag berättar istället:
ett brunt vanligt bas linne ifrån h&m
en lejopard tjock tröja ifrån bik bok
mörka jeans från bikbok.

uppdate:
halv fyra ska jag möta fanny i centrum för att köpa hårfärgningsmedel, jag hade ljust hår sen skulle jag färga det brunt, det blev lite misslyckat, så vi prövar på att fäga om det i topparna. såhär ser mitt hår ut just nu:

jag ser ut som ett emo på bilden!


en längtan.

jaa hörrni, nu är det bara 20 dagar kvar till julafton. snacka om att jag läängtar :) tänk er, en stor fin julgran, massa klappar, maaassa go mat (minfavoritdel) och alla man spenderar den med. för julen är en tid enligt mig som man inte ska vara ensam på. för att fira den med släkt och familj hör liksom dit. nämen hörrni, nu får vi inte längta för mycket. haha

jag är en sån där barnslig sak av mig, så jag kollade på julkalendern i morse. den är riktigt dålig i år, men för min del så kollar jag i vilket fall som helst. så jag kollade nu på morgonen med lillebror. idag har vi kurs dag. får se om vi får några uppgifter. FAAAN, man skulle ju intervjuva en förälder igår om deras barndom, faan nu glömde jag de. och det ska vara inlämnat idag. aja, får fixa det idag istället. efter skolan ska jag som sagt hem till mamma och fixa. aja, m´åste fixa det sista nu. pusshejj'  / FNY <3

dagens outfit:

ny sovmössa :)

asså jag blir så himla irriterad, det är en kille på msn som sitter och är så himla dryg. fan väx upp din lilla äckelunge. är det någon som är vaken föresten? det är nämligen jag. jag sitter och chattar med frida fortfarande :) riktigt kul faktist. haha, hon visade mig en liten extra julklapp som jag skulle få. nämligen en nattmössa som jag haft tidigare, men den är sönder och så, så nu får jag en ny och hel. åå vad glad jag vart. tack älsklingar martin och frida <3

snart ska jag sova. gooodnatt ! /fny


(klicka på bilderna för att dom ska bli större)
hahaha, jag och frida har aaas kul ! där ser ni föresten min nya sovmössa ! ;)

Alices inlägg

jag tänkte berätta lite om mig själv nu.

jag heter alice steen pettersson, nyligen fyllt fjorton år! jag går i kunskapsskolan. jag går bara i 7:an jag fick gå om 5:an, jag tycker bara det var bra! jag bor i stockholm bagarmossen med min mamma och min lillasyster, har även två syskon till, en storasyster som bor i norge och en storebror som bor i stockholm. jag är halv norsk, mamma är svensk pappa är norsk. är jätte dålig på norska, förstår bara, kan prata lite. hm.. svårt att prata om sig själv, haha .. på fritiden älskar jag att umgås med kompisar, shoppa! jag har gått i många olika skolor, eftersom att jag bodde i nacka från jag var sex år till jag var elva kanske, då jag flyttade till bagarmossen. härligt, saknar inte nacka någonting! bara en jobbig period. ja, vi gör såhär istället är de något ni undrar över är det bara fråga jag svarar på alla era frågor!

fannys första inlägg!

hejsan svejsan!
just nu sitter jag och chattar med frida. hon har sin cam på också, hon ser riktigt rolig och söt ut när hon har hårfärgningsmedel i haha. <3 idag har jag pluggat som en jäkla plugghäst i skolan. det var matte heela dagen, men om man är lika dålig som mig så måste man ha extra engelska också ^^ hehe. så jag jobbade med matte och engelska hela dagen. i morgon är det kurs hela dagen. för er som inte vet vad kurs är för nått så kan jag berätta att det är no och so. efter skolan i morgon ska jag hem till mother och fixa lite grejer. haha, hon är så himla rolig.. hon ger mig 600 kronor för att jag ska köpa julklappar till henne, haha, det är så himla kul asså. jag minns förra julen, då köpte hon till sig själv, slog in och la under granen, och så stod det på att dom var från tomten, hahah, mamma du är knäpp vet du det? :)

jag vaknade av mig själv i morse vid halv sex, det är verkligen inte likt mig. men i alla fall, jag kollade min mobil då om jag hade fått nått sms, och det hade jag... två stycken från min älskling frida. i dom berättade hon lite grejer, jag tänker inte ta upp det här i bloggen, för det är mellan henne och mig. men ändå gumman, jag vart skit rädd ska jag säga dig. mitt alarm stod på 07:00 som vanligt, men jag somnade inte om förens klockan var halv sju. jag var jätte orolig för dig älskling. gör aldrig om det där, okej ? <3 jag älskar dig frida adlertz.

jag kanske skriver senare, vi hörs puss och snusk / fanny


(klicka på bilderna för att dom ska bli större)

första inlägget!

hejsaaan :)
det är jag som är aalice, och jag har fixat den fina headern, thihi.  jag och fanny har bloggen tillsammans, för er som inte redan vet så är fanny min aldra bästavän. idag har jag varit i tråkiga skolan och sedan vara med hanna gumman. jag och fanny ska göra ett inlägg sen där vi presenterar oss. åååh på fredag ska jag träffa min älskling. :) hoppas ni gillar våran blogg! kram på er.

1. våran skolmat, ser det gått ut? haha ..
2. jag och natti, thihi :)


RSS 2.0