Vi är snyggisar!

Halloj! Nu är jag och Alice klara. Och vet ni? Vi är fett snygga! Lite vårigt nu när det är valborg och grejer. Om en halvtimme så drar vi ner till Skarpnäck. Men först ska vi ringa Jojjo? Japp, Alice gör det. Får se vad som bestäms, men vi drar om en halvtimme i alla fall. Skriver när vi kommer hem, så ni vet. Puss!

OCH HA EN JÄTTE MYSIG VALBORG! <3

Väldigt gammal bild! Haha.

Hamnade här.. fan!

Måste städa färdigt nu, råkade hamna framför datan, haha. Sen klockan 6 så drar jag hem till Alice. Får se hur kvällen blir, men jag kan uppdatera hemma hos henne sen ikväll också. Jag kommer ta lite bilder, men jag får ta lite av Alice. För hennes kamera kommer vara till användning ikväll. Men hörni, ha en super trevlig och mysig valborg så hörs vi senare ikväll. Nu ska jag fixa färdigt mitt rum.

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.
(Saknar redan andra avenyn som har säsongsuppehåll för tillfället)

Nakenchock by Alice


Haha, heter man Alice så är man så här galen och nakenchockar på gården! Haha


Städning

Tjena. Kom nyss hem, ska sätta på lite hög musik och städa mitt rum som ser förjävligt ut. Sen ska jag packa väskan och dra hem till min Alice :) Sover där inatt också. Vi ska ner en sväng till Skarpnäck och kolla brasan och träffa massa gamla kompisar. Sen vet jag inte vad som sker. Får se vart allt leder helt enkelt. Slutade lite tidigare idag eftersom lärarna skulle på möte, så vi slutade efter musiken. Och vi lyssnade på en låt som jag fastnade för. Så fruktansvärt bra. Nu ska jag stäääda. Pussen


garvattack

Hello! Sitter hemma hos Alice. Ska snart gå, Men först måste jag berätta om vad Alices mammas kompis sa. Hon bah: Men ni måste säga till, så dom inte tror att hon springer runt och fiser och har sig. Hahahhaa! Asså jag höll seriöst på att dö av garv. Aja, hörs  morgon. Pussen'

Alice & Fanny

Till centrum.


Halloj! Ska snart äta middag, sen ska jag till centrum och göra lite grejer. Alice skulle typ följa med? Eller hur blir det honey? Sen vet jag inte vad som händer. I morgon sover jag hos Alice. Vi ska ner till brasan ett tag tror jag, sen får vi se vart det leder. Kanske hittar några kompisar där som man kan vara med. Det lär vara många där man känner. På fredag är alla lediga så man kan säga att helgen börjar efter skolan i morgon. Så härligt! Nu ska jag sitta här och lyssna på min favorit låt Losing you. Ta hand om er / Faaaanny (:

I think i like you


Jag tänker på dig dag som natt. Kan inte sluta drömma, kan inte sluta tänka,
du är den som existerar i mitt huvud och jag tror jag gillar dig.


Skala banan


Jävla seriös bild asså! Hah.

Skala banan *klapp klapp*,
skala banan *klapp klapp*,
skala banan, skala banan, skala banan *klapp klapp*

Fridas och Fannys stora hit!

Jag är en skogsmulle


Sitter och snackar med Frida på msn, hon visade upp massa olika solglasögon alldeless nyss, så jävla sexiga! Händer inte mycket idag. Och vet ni? Nu lovar jag att jag ska göra ett videoinlägg idag (: Det låter väll bra? Men det kommer senare, så vi hör sen. Pussen

Dead by april


Japp, jag har en ny favorit. Vad tycker ni om den? Kommentera :)

Söderbysjön

Gick ner till Söderbysjön och lyssnade på musik och halvsov lite i solen. Det var jätte skönt. Men senare kom massa äckliga barn, så jag gick hem igen :) Hörs senare puss.

Inte jätte nervös, men lite.

Skoldagen gick fort. Hade bara massa massmedia och matte. Sen kvart över elva så slutade vi. Så jag åkte hem till mig och lämnade lite böcker och skit, sen åkte jag till mitt älskade ks och hälsade på alla människor! Sjukt kul att träffa alla igen. Känns som en evihet sen senast. Sprang in i famnen på massa fina människor. Japp, det var ett jätte kul besök tycker jag. Och när vi satt på konstgrästet vid skolan så kommer Kevin och Niklas och sprutar vatten på oss, jag hade tur, blev inte speciellt blöt, men vissa andra blev det. Hah! Satt med på C7's (min gamla klass) slutsamling också. Kändes så oerhört märkligt. Men det var kul att träffa alla igen. Kramade om Christina också. Sen efter slutsamligen tog jag och Emma bussen hem. Hanna hade ph-samtal så hon slutade tre. På vägen hem var det några som ''busringde'' mig. Och jag hatar verkligen ''busringningar''. Det är så fruktansvärt omoget att sitta och säga att man vill tappa oskulden med en och att man är en hemlig beundrare. Shit, jag blev så sjukt irriterad. Så Emma tog i med hårdhandskarna efter att dom ringde upp typ tjugo gånger efter jag lagt på. Och Emma bah: Jag kommer seriöst leta upp er och slå ner er. Dra åt helvete! Hahaha, satt där och små garvade lite. Var lite roligt faktist. Och klockan tre skulle jag hämta min kusin på dagis. Och gissa vad hon gjort på dagis? .. Klippt av sig håret! Och ni skulle sett hennes mamma (min moster). Hon blev så fruktansvärt arg. Så vi fick gå till frisören med henne och fixa till håret. Thea som hade så långt och fint hår, usch man blev ju fan ledsen. Så efter det gick jag hem och pluggade matte inför provet i morgon. Känner mig inte jätte nervös, men lite. Nu måste jag fixa lite grejer, men vi hörs. Pussen

Inga bilder.

Hejsan svejsan. Sitter hemma hos moster just nu. Dagen  har vart lika tråkig som vanligt. Fast det var lite extra kul idag när vi hade klassråd. Orkar inte berätta allt, känner att jag måste vara lite social mot dom andra. Vi lär ju vara här ett tag, så jag kommer inter skriva mer idag. Men vi hörs ju i alla fall i morgon. Har ju inga bilder på den här datan, så no pics today. Men vi hörs i morgon. Puss och hej leverpastej! / Faaaaaaanny :)

MIN FAVORIT!


Hem till moster.

Ska snart hem till moster. Tror vi ska fika? Får pussa lite på min lilla prins också. Blir nog lite bilder och sådär. Men vi hörs senare när jag kommer hem. Se.. Det blev utgång för mig i alla fall :) Aja, ses sen.

Lite bilder från igår.

Morsning korsning! Allt bra med er? Jag mår ganska bra. Lite trött och ser fortfarande ut som ett troll, men men. Det är söndag och jag tänker gå med pyamas hela dagen idag tänkte jag. Hade inte tänkt att jag skulle ut. Kanske blir en ändring på det, men jag tror inte att det kommer bli nån utgång för mig idag. Bilderna från igår kommer i detta inlägg också. Kommer bli rätt mycket update idag också eftersom det är söndag. Men vi hörs senare i alla fall.


Grillning.

Dagen har vart hur underbar som helst. Mamma och jag åkte in till globen och kollade runt lite. När mamma och jag gick förbi alla som köade till att söka till idol så ringer min mobil, jag svarar och hör Madelenes röst. Hon såg mig gå förbi idolkön, för tydligen så skulle hon söka till idol. Så det var himla kul, sen inne på Hm ser jag min Jossan. Kul att träffa denna glada brud igen. Dagens köp blev en svart spets bh och ett par solbrillor. Efter globen åkte jag hem till Jonna, George och Clive, eftersom George och Clive fyller år idag. Så vi grillade och hade det jätte mysigt. Vid halv tio drog jag och Jonna. Och när jag kom till Bagarmossen så svängde jag av mot bussen och tänkte kolla när den gick, så öppnas en jävla bildörr och bah: Fanny! Asså jag höll fan på skita på mig. Det var Fia som väntade på Kristoffer. Så hon erbjöd mig skjuts hem. Och tydligen så är Fia och Kristoffer tillsammans, och Kristoffer är liksom typ min halv farbror. Så det var ju najjs. Sitter och snackar med Peter för tillfället. Bilder kommer i morgon. Ska snart börja dra mig tror jag. Vi får se, men vi hörs i morgon. Puss på skinkan.

Saknar min älsklings syster Frida Adlertz <3

Sol, vind och vatten.


Godmorgon gott folk. Gårdagens kväll var riktigt mysig. Kollade film med mamma och åt lite smarr. Efter filmen var slut så gick jag och la mig i sängen och kollade på tv. Det var Rånarna just då, så jag kollade på det, sen blev jag så otroligt trött att jag typ somnade. Vaknade idag vid halv elva. Låg och drog mig lite i sängen, sen klev jag upp och satte mig här. Det är ju undebart väder ute också :) Ska nog gå göra mig lite frukost och sätta mig på baksidan och lapa lite sol. Låter ju hur skönt som helst. Ja, hörni snart är det sommar och sommarlov. Hur härligt ska inte det bli liksom? Ska verkligen ha fruktansvärt kul i år. Idag vet jag inte vad som sker, men det får väll återstå att se. Nu ska jag gå och göra frukost. Puss mina söta.


Hemma mys.

Ikväll blir det hemma mys. Mamma har köpt chips, läsk godis och vindruvor. Godiset är inte till mig i och försej. Jag äter nämligen inte godis. Men chips och vindruvor är gött som fan! Mamma och Thomas hyrde också tre filmer, så vi har film kväll idag :) Skriver mer senare kanske. Vi får se. Men annars finns jag på mobilen om det skulle vara nått. Puss på rumpan så länge.


Ring mig!

Sitte här och gäspar, hur fan kan jag vara trött? Somnade fan skit tidigt igår kväll. Kollade på medium sen somnade jag. Japp, men snart kommer mamma hem, så ska vi ner till centrum och köpa blommor till Linus. Vet fortfarade inte vad som händer i helgen. Frida har ju kommit till stockholm men hon och Martin är hos Martins pappa och hjälper dom med trädgården i helgen, så henne kan jag inte vara med. Får se vad som sker. Nu ska jag sätta på en film. Och ikväll blir det Ben&Jerry's för min del.

Ja, det var då det :/

I miss old days.

Hittade precis en bild från förra sommaren på mig och Alice. Gud vad jag saknar tiderna med dig älskling. Vi har delat så mycket under dessa år. Jag älskar dig.

Jag är starkare än du


Underbart väder!

Härligt väder ute nu asså! Över 20 grader celsius. Sitter här och äter äpple och fullkorns macka och dricker juice. Kom nyss hem från skolan. Härligt att sluta så tidigt idag. Vi hade redovisning och grejer, och det gick rätt bra faktist :) Sitter och lyssnar på Sommartider - Gyllene tider, fruktansvärt bra låt och man känner att det snart är sommar igen. Härlans! Idag har lillebror teateruppvisning så den ska vi gå på sen. Nu ska jag snart ut på baksidan och sola lite tror jag. Men vi hörs. Pussen

My life in pic's


Fanny Elisabeth Lindberg

Your heart belongs to someone else.


Kom nyss hem från en mycket slitsam skoldag. Har jobbat järnet med vårat lilla projekt i skolan. I morgon är det redovisning. Så jag hoppas verkligen det går toppen. I skolan hände annars inte speciellt mycket. Johanna, Isabella och jag var ute och fotograferade lite på rasten. Det vart mycket roliga bilder vill jag lova, men dom har Jojjo på sin kamera. Så jag hoppas hon loggar in snart så hon kan skicka alla bilderna. Idag händer inte heller speciellt mycket. Ska sitta här en stund, sen lägga mig en stund och sova tror jag. Sen ikväll blire plugg till i morgon. Och hörni, i morgon är det fredag! Wihu! Kan bjuda på ett videoinlägg till senare också. Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite på internet och lyssna på musik. Men ha det så bra så hörs vi sen. Kisses

Back to the hell.


Min dag har tillbringats hemma och och hos min kära mormor. I morgon är det helvetet igen :/


Alkolism

Många föräldrar tror att det inte påverkar sina barn om dom några dagar i veckan går ner till krogen. Men jag vill påpeka att det gör det. Det är vanligast att pappan dricker. Men det händer också att mamman också gör det. Att ha en förälder som dricker är inte kul. Dom kommer hem sent om kvällarna, dom pratar så mycket strunt, dom förstår inte hur det är. Man vill aldrig ta hem kompisar, för man vet att ens förälder kommer dricka och det blir ju oerhört pinsamt. Folk som missbrukar alkohol tror oftast att det bara påverkar en själv, men sanningen är att det påverkar omgivningen med. Som vissa föreställer sig en alkolist så är dom alldeless äckliga och har ingen koll alls på om dom har rena kläder eller om det är hål i skorna. En alkolist ska sen ut som en helt vanlig människa. Du kanske sitter brevid en man eller kvinna på tunnelbanan en dag som ser fräsh ut, men kanske är alkolist. Det vet du inte. Oftast föreställer man sig också att en alkolist är en sån som sitter på en parkbänk hela dagarna, inget jobb, familjen har övergivit en. En alkolist kan lika gärna vara en riktig kontorssnubbe som har familj, jobb och sådär. Men att bli utsätt för alkolister är inte världens roligaste. Man kan ha nån i familjen som man älskar så mycket, men som är alkolist. Det leder oftast till mycket bråk i hemmet. Så ni som har föräldrar som dricker, ta ett snack med dom när dom är nyktra och mena allvar att ni inte står ut. Ni kan göra framtiden bättre.

Engelska uppsats.

Usch, måste göra en uppsats till i morgon på engelska. Hur ska detta gå? Jag som är så värdelös i english. Finns det nån där ute som är bra på engelska och har lust att hjälpa mig? Snälla skriv en kommentar då. Måste verkligen göra en bra uppsats nu. Sen har jag engelska glosor till i morgon också, åh! Bara massa äcklig engelska. Men men, de måste göras. Tror jag skriver uppsatsen lite senare. Har inte ork till det just nu. I morgon har jag ingen aning om vad som sker efter skolan. Om det blir bra väder tänker jag nog ta med mig nån och köpa glass och vara ute. Om det blir dåligt väder så drar jag hem till mamma och tar det lite soft. Nu när det har börjat blivit ljusare på kvällarna och mornarna så tänkte jag och mamma gå ut och gå morgon + kväll. Sen tänker jag ha ett litet löfte för mig själv att inte äta godis. Och grejen är den att jag kommer klara det. Jag äter nästan inte godis längre. Äter mest ben&jerry's om det är helg och så istället för godis, chips m.m! Skriver lite senare, nu ska jag chilla galet med Frida på msn och lyssna på lite music. Ha det bra så hörs vi senare.

Jag på dansmatta är så jävla fint asså!

My summer.


Denna sommar kommer vara nått alldeless speciellt. Kommer tillbringa den med massor av vänner. Ska till Fridas landställe med Martin, gröna lund, bad, glass och lapa sol. Den kommer bli alldeless perfekt! Melinda ska ju med till min morfars landställe också, som dom senaste två somrarna. Vi är bara där under en dag och åker hem på kvällen, men det är jätte mycket hallon buskar där, och härligt berg att bada från. Frida flyttar ju tillbaka hit i sommar också. Och om inte dom hyr stuga så ska vi bo i Fridas stuga och låtsas att vi är ute i stockholms vackra skärgård och ha det så bra. Haha. Det kommer bli så fruktansvärt jävla roligt! Ska försöka träffa Lollo en del också. Hoppas hon kan nån gång i sommar i alla fall. Japp, min sommar kommer äga så hårt! Ska grilla i massor, äta glass så det sprutar ur öronen och bara ha de bäst med dom jag verkligen älskar.

Nu ska jag snart äta. Men vi kommer höras massor under kvällen. Pöss.


Videobloggning


Asså jag vet att det är dålig bild och grejer, men de får ni ta. Pusspuss.
(Gör detta för adlertz's skull)

Dagens outfit


Leopard linne, midjekjol och strumpbyxor.
Bekvämt och fint. Puss, nu måste jag snart rusa.


Trött, men kan inte sova.

Usch, kan inte sova. Snälla kan nån hjälpa mig? Ska upp vid sju i morgon och här sitter jag liksom. Det är verkligen inte bra. Nej, nu får det bli en film för min del. God natt och sov så gott.


Ballar av stål

Klockan halv sex var vi typ tvugna att städa vid sportfältet i skarpnäck med klassen. Så vi gjorde det. Skit tråkigt var det. Dagen har annars vart ganska lugn. Slutade klockan två och gör det resten av veckan också. vet inte vad som händer i veckan och helgen, men vi får se vad som händer och fötter. Ska fortsätta kolla på Ballar av stål nu. Pusshej

I miss ks

Nu har min gosesnutt gått. Sitter för tillfället och snackar med Jocke om vad han ska köpa för mobil. Vi kom fram till en iphone tillslut, haha. Ska nog snart lägga mig och kolla på Edward Scissorhands som jag fick av min lillebror i födelsedagspresent. Jag gråter floder till den asså. Så sorglig. Japp, ska nog ta mig en bit tårta och ett glas ramlösa och titta på den. Låter hur nice som helst.

Har börjat få ingång tankarna på kunskapsskolan igen. Man blir så ledsen när man tänker på hur nära det var till Falun igen, hur jävla underbara människor det fanns där och hur kul man hade om dagarna. Tyvärr var det ingen skola för mig. Stod ut med skit betyg i ett och ett halvt år, det räckte. Men jag ska ta mig en dag och besöka dom. Vi slutar alltid så jävla mycket senare än dom, så det får bli nån dag då våran skola har hemstudiedag eller studiedag eller nått. Måste få se alla fina människor igen asså. I miss them.

Nu ska jag börja bege mig härifrån. Vi hörs i morgon. Godnatt får man väll säga? Kommer ju inte höras mer idag.


Suck


Har så jävla tråkigt. Sitter och snackar lite på messenger och lyssnar på musik. Snälla kan någon ringa? Safe me. Moster och kusinerna är fortfarande här, så det är ju lite trevlans. Nu i veckan har vi matte vecka. Så jävla tråk! Please kill me somebody!

Ny design

Fixade och trixade lite med designen. Vad tycks? :)
Tyck till i kommentarzoonen please.


 Gammal bild från i somras

Casper och jag.

Tjoho! Sitter och lyssnar på förra sommarns stora låt, im yours. Ja, den är så otroligt bra. Var sjukt seg i morse. Gick upp vid halv tolv, alla gäster skulle ju komma klockan två så jag fick snabba mig in i duschen, sen städa rummet, sminka mig, fixa håret och klä på mig. Jag hann i tid i alla fall. När moster och dom kom fick jag pengar och blommor. Det ända jag önskade mig. Vi fikade lite, och nu håller mamma på med maten. Fia, Moster, Thea och Casper är kvar och käkar. Får se vad som sker därnäst.

Åh, nu kom daniella också! Henne har jag inte träffat på ett bra tag. Typ runt två år sen? Hennes barn brukade jag leka med förut. Daniella är min mosters mans syster. Menmen, hör av mig senare.


Lillebror och Linus Wahlgren


Min lillebror har ju vart med och tunérat med Avenue Q, och för er som inte vet så är Linus Wahlgren med i den. Så min lillebror känner ju honom rätt bra nu, haha. Så idag ville min lillebror att jag skulle ta kort på dom :)

Dag i staden

Kom för ett tag sen hem från stan. Har vart en underbar dag.
Hittade mig lite fina saker faktist :)
Skor, Fred Perry - 599 kr.
Midjekjol - 149 kr.
Strumpbyxor - 79 kr.
Leopard linne -149
Jeansleggins - 149 kr.

Ja, det var dagens shopping de. Efter en stund blev mamma och jag alldeless trötta och hungriga, så vi gick till Coffeehouse by George och åt lunch. För mig blev det bakad potatis med skagenröra. Och mamma tog en kyckling curry sallad. Det var jätte gott. Strax därefter kom Yaya och Linus, så gick vi till Vasa teatern. För vi skulle kolla på Avenue Q. Den är så fruktansvärt rolig asså. Man garvar ju järnet när man kollar på den. När den var slut åkte vi hem och så åt vi grillat, mums. Ska senare kolla på film och äta lite glass. I love ice cream.

Så söta!



Japp, jag fick lite bilder trots allt :)
Dagen har vart hur lugn som helst, började klockan nio med att vara ute med alla barnen tills det var lunch. Var rätt mysigt att vara ute faktist. Vi hade fruktstund och alla små grävde i sandlådan efter en ''skatt'' sa dom, så gulligt. Sen var det lunchdags. Efter lunchen skulle alla barnen sova så jag fick sitta med dom tills dom somnade, sen gick jag på rast i personalrummet. Fick glass och drack te och lyssnade på vad alla sa. När dom vaknade sen så fick dom leka lite, sen var det mellanmål. Limpmacka med ost och juice. Slutade klockan tre, då gick jag ner till centrum och mötte mamma, så köpte jag Ben&Jerry's. På vägen hem ringde moster och vi blev dit bjudna. Dom har målat om och lagt golv och grejer, så vi gick dit, pussade på casper i massor, och gick efter nån timme hem och började med maten. Ikväll ska jag rensa och ha det mysigt. Äta min Ben&Jerry's och ha det bäst.

längtar som fan till sommaren!

champagneflickan

Har precis duschat, lagt om inflammationen i benet och laddat ner en film ''The strangers''. Ska få Frida att se den. Haha, fett evil jag är. Den är så jävla läskig, usch. Ska lägga mig och läsa ''Champagneflickan'' som jag fick av Jennifer i julklapp. Började igår kväll, ska fortsätta nu. Den är otroligt bra. Handlar om en svensk strippa som börjar strippa som femtonåring. Det är en sann historia. Och som vissa vet så läser jag i stort sätt alltid sanna historier. Ska fortsätta läsa denna i skolan också, där läser jag för tillfället ''Flickan under gatan''. Minns inte om den är sann, men jag hajjar inte ett piss av den. Nej, ''Champagneflickan'' får bli min läsbok från och med nu. Får se när jag läst ut den. I morgon ska jag försöka få lite kort på dagisbarnen. Dom är så söta och mysiga. Nej, nu ska jag kila. Men vi hörs i morgon. Glöm inte att det är min rensar-möbler om-äta ben&jerry's-dagen i morgon, hihi.

Grattis mamma.


Idag fyller min mamma 38 år. GRATTIS!

Lyckad dag.

Nästan alla ungar var så fruktansvärt söta. Alla var runt 1 och ett halvt till 3. små barn med andra ord. Tyckte jag skötte mig relativt bra i alla fall. Inget dött barn, haha! Och vet ni? Jag haltar inte längre! Fatta vad skönt. Det gör ont lite ibland. Det är bara för att jag tryckte ut så mycket var igår och så kom det massor inatt. Så snart är jag fri från den här skiten. Otroligt skönt. Efter praoen gick jag hem och satte på en film med lillebror. Låg och halv sov ett bra tag. Sen kom mamma hem, och jag vill bara medela att min mamma fyller 38 år idag, gratta henne! Grattis mamma! Senare ska jag bara ta det soft och titta på film och ha det mysigt. I morgon är det prao igen och jag kanske till och med kan ta lite kort på dom små söta? Hm, jag vi får väll se. Nu ska jag lyssna på musik och bara ta det lungt efter en hård arbetsdag. Juste, under min rast så skulle jag gå in i personal rummet och ta en kopp te, så var det as många där. Så jag gick tillbaka till dom jag var hos och så bad jag dom följa med, hihi. Hörs senare.

Alice och Caspar


prao.

godmorgon. allt bra? jag mår relativt bra i alla fall. ska snart äta frukost och sen kolla på tv med mamma. börjar ju nio idag och för mig att gå till praoen tar typ två minuter. haha, så jävla härligt!

(varnar känsliga läsare)
igår kväll när vi skulle byta bomullsrondellen med alsolsprit på mitt ben så hade det börjat vara som fan. blodet rann och varet med. jag tyckte det var så jävla äckligt att jag började gråta. hela sminket rann och jag såg ut som en liten emo med all den där maskaran rinande. mamma försökte byta, men jag grät och fick fram att jag ville duscha. så mamma fick hjälpa mig, handikapad som man känner sig. jag kan inte knyta ena skon själv nu, sitta på vissa sätt, kan inte gå ordentligt och nu kunde jag inte duscha själv. mamma sköljde försiktigt bort all blod och var. det var lite vitt runt om det där på benet, så mamma bad mig lite snällt att försiktigt klämma lite för att få bort varet som sitter där, det vore jätte bra om det kom ut, eftersom det är döda bakterier. så jag tröck lite försiktigt och det kom massa äckligt, usch jag bara stod där och grät. det gjorde så fruktansvärt ont. men jag fick tydligen ut rätt mycket, så det gjorde inte lika ont sen efter. sov bra inatt och vaknade med lite värk bara. härlans! det går framåt.

nu ska jag strax börja klä på mig och sen äta frukost. have a lovely day everybody.

veckans låt


i love you.

säg inte hej om du menar hejdå,
säg inte ord som betyder mycket om du tar tillbaka dom senare,
stjäl inte mitt hjärta om du senare ska krossa det,
gör mig inte kär om du inte är kär själv,
fyll inte mitt liv med glädje om du senare ska lämna det med svek,
stå inte vid min sida om du senare lämnar mig själv,
torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv.


med dagens bilder.


Efter skolan mötte jag moster min och följde med henne ner till bagis kyrkan där min kusin sjunger i kören. vi satt där en stund och pratade. casper vaknade efter en stund också och så fick jag min lilla ängel i famnen. han är så jävla underbar. och han bara växer och växer.  det är sjukt vad han har växt på dessa fyra månader. vid halv fem gick vi upp till apoteket och mötte mamma. vi skulle hämta ut antibiotika till mig. efter som jag har hårsäcksinflammation. vi stod med moster en stund och pratade ute i solen, och sen var det dags att dra hemåt. på vägen hem blev mamma sugen på glass, och jag med :) så vi kilade in på ica och köpte en glass var. för min del blev det en magnum mandel, en klassiker enligt mig. händer inte speciellt mycket mer för min del idag.


fridas blogg. (ochfrida.blogg.se)
Måste verkligen be er läsa den, en himlans bra blogg är det! igår kväll gjorde hon en ny header och bad mig säga vad jag tycker, så nu kommer min åsikt om din nya design gumman. en ursnygg header (jag är ju med) haha. sen är det neutralt och enkelt med vitt, skit snyggt! det ser liksom rent ut. inte massa krummelutter och massa saker, så man blir förvirrad. utan jätte fint, så jag tycker verkligen du ska behålla det där ett bra tag :) älskar dig mitt lilla lyckopiller.

God natt mina kära


hårsäcksinflammation



(klicka på dom små)
fick veta på vårdcentralen att jag hade hårsäcksinflammation i benet. gulligt värre asså. usch vad äckligt. ska äta tre tabletter om dagen i tio dagar. och sedan behandla med alsolsprit (stavning?). följde också med mamma och thomas till ica maxi för att handla till resten av veckan. har ont som fan i benet, så jag kan inte vara med på idrotten i morgon. mamma får skriva en lapp till min idrottslärare. ska titta på andra avenyn nu, och sen ska jag hoppa in i duschen. hörs senare eller i morgon.

plåster på såret


hm.. funderar på att kila ner till centrum och köpa mig en ben&jerry's?
alltid lite plåster på såret när man har ont.
får se hur det blir med den saken, pusshej leverpastej!


aj mitt ben!

Hejsan. ska lite senare rulla iväg till doktorn. måste kolla upp det där med mitt ben. för er som inte vet jag vad menar orkar jag tyvärr inte berätta för. är sjukt komplicerat att förklara. men hoppas på tabletter och att allt går över.

sitter för tillfället och chattar lite, lyssnar på lite sommar musik och bara längtar tills det är sommarlov. fan vad gött det kommer bli med lov. ska schteka som en liten anka ska jag. åka frittfall med frida och massa mer. usch, jag vill att det ska blir sommar nu nu nu! för mitt sommarlov kommer bli det bästa nånsin. har massa grejer att göra i sommar.

men hörni, skriver lite senare. har så jävla ont nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hörs sen. pusshej

lite mycket text, heh.

hejsan. helgen har vart jätte mysig. i fredags när jag kom till farmor så åt vi god mat, sen cyklade jag över till ronja. vi var ute och fotade lite, sen gick vi in. och då ville min faster sjunga sing star med mig. så det gick jag med på. vi placerade oss i soffor och allt. så började de sjungas! kulkul vare i alla fall. lite senare kom ronjas kompisar sandra och hennes pojkvän alex. vid elva tiden gick jag hem. farmor ville att jag skulle komma då. så jag satte mig på cykeln och drog iväg till farmor och farfar igen. farfar sov redan när jag kom, så jag gick och tvättade fejjan, borstade tänderna, och satte på mig pyamasmyset. kröp ner i sängen och messade lite. sen efter en stund blev jag så trött att jag somnade. på lördagmorgonen väckte farmor mig vid nio tiden. vi gick upp och åt frukost och sen var farmor så söt att hon sa att jag fick gå och vila en stund till, jag jag log lite snällt och gick och la mig till klockan halv tolv ungefär. sen vare dags att fixa sig. duschade, sminkade mig, klädde på mig och tog lite parfym. sen var jag klar. då tog jag på mig solglajjerna och satte mig i solen på tomten. sjukt varmt och skönt. vid två tiden kom pappa och resten av familjen. vi käka en macka och sen kom anne, halle, ronja, eric och andreas ''servo'', ronjas pojkvän. efter en liten stund gick jag, ronja och andreas och mötte pelle, berit, david, martin och frida. när vi kom tillbaka så spelade vi lite fotboll sen vare fika! käka farmors hembakade saker och så. alltid lika gott. hände inte så mycket under kvällen. hade allmänt mysigt bara. fick godis, spelade kort, kollade på tv och sådär. när nästan alla gått så satt jag och kollade på bandet från när vi alla kusiner var små. somrarna och allt. fan vad jag saknar dom tiderna. imorse vaknade jag med världens värk i benet, gick upp och åt frulle, sen skjutsa pappa mig till pelle. så åkte jag kommenalt med martin och frida. när vi kom till t-centralen köpte vi mackor, sen vandrade vi runt från kungsträdgården till slussen. mysig prommenad. sen åkte vi åt varsitt håll. tycker inte om att skilja mig från frida. hon är mitt lilla lyckopiller. men i alla fall. kom hem, satte mig vid datan, duschade och så satte jag mig vid datan igen. oj, jäklar vad mkt jag skrev. nu ska jag fortsätta lyssna på musik. pusshej, hörs i morgon.


1. farmor och farfar (: älskar deras hus.
2. min fina närmaste släkt på papis sida.

hejdå.

god morgon. skulle igentligen vaknat för en timme sen, men min klocka ringde aldrig. men som tur var så vaknade jag nu alldeless nyss. ska bara äta frukost, och fixa fejset. sen tar jag bussen hem till mamma och fixar lite grejer. sen klockan kvart över två ungefär går jag hemifrån till centrum, det blir bra. klockan tre ska jag möta dom. men nu måste jag börja äta frukost. men hörni, ha en jätte trevlig påsk nu! så hörs vi på söndag. pöss!

Jag och emelie's hund ettan i somras :)

det är gulligt


idag fick jag reda på att martin och frida ska flytta ihop. visst är det gulligt? (a) i en etta i bandhagen. sjukt sött. vet inte riktigt när dom flyttar ihop, men dom ska typ de i alla fall. det är ju jätte kul. ska komma och hälsa på jätte ofta! haha. lär väll bli jag som får städa upp och sånt hos dom. nej, men det blir säkert skit kul. dom passar så himla bra ihop tycker jag. haha, var bara det jag ville säga. puss / Fanny Lindberg


vindruvor är gött


Hejsan. kom nyss hem från centrum med lelle och thord. tog en dricka på caprese. nu är allt bestämt inför i morgon. går upp klockan tio halv elva. klockan tjugo över två går jag hemifrån. ska möta martin och frida klockan tre inne i t-centralen för vårt tåg går tjugo över tre tror jag det var. eftersom resan tar ett tag, så har jag förberett med lite dricka och sånt inför resan. köpte en coca cola och ett paket med vindruvor, namnam! ikväll händer inte så mycket. ska bara ta det lungt. vi hörs senare och i morgon bitti när jag går upp. de kommer inte bli nån update under helgen. men på söndag hörs vi igen och då bjuder jag säkert på lite bilder. pusshej.

nytt mål i livet

hejsan. sitter och bestämmer lite grejer här med peter. och vi har än så länge kommit fram till att jag ska bli 

massageterapeut när jag blir stor. och peter får bli min övningsdocka. han ska ligga med handduk över röven och olja och allt. jag ska fan lyckas med detta. detta är mitt nya mål i livet. haha, tänkte bara berätta det. nu ska jag fortsätta prata med honom. hejdå, vi hörs senare när jag vaknar.


duscha.


hej. nu är jag hemma igen. ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig liten snabbis. sen tar jag bussen till lelle. för ikväll kommer heges syster plus familj till oss från göteborg. sjukt kul att snacka som dom. typ, gött och tjöta. haha, mina favorit ord. som när jag snackade med peter i telefon, han är ju från göteborg och bor där, så använder mkt sånna ord. man liksom slinker med i skiten och snackar som han tillslut. göteborg är en riktigt fin stad. fast inget är vackrare än vårt fina stockholm. vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. ska hoppa in i duschen, och sen sticker jag. men vi hörs ikväll sen. pusshej :)
(alla bilder kommer senare)


happy birthday to me.

tjena. tack till alla som hälsat grattis :) idag är det nämligen min födelsedag. yey! vi var inte alls länge nere vid sjön där dom grillade. blev sjutusans kallt och man ville bara hem, så vi tog vårt pick och pack och stack hem. efter en liten stund kom catta också. det första hon sa var : fyfasen vad det luktar rök här. vi bah: jo, det är våra kläder efter eran fina brasa, haha. asså dom var verkligen kassa på att fixa brasa. vi kollade på film och hade super mysigt. vid ett tiden så skulle catta hem, så jag och martin följde med henne en liten bit. frida var så trött så hon fick ligga kvar. vi satte på wallander när vi kom in igen och efter en liten stund så deckade vi allesammans. var skit trött faktist. och dom första som sjöng för mig var frida, martin och catta. finaste sången ever! haha (a) imorse ringde massa också. fått många fina sms och så. tack till er alla. ni är guld! tror jag snart ska börja rulla hemåt. får se. ska hem till mamma först och främst och duscha, byta om, öppna min påskpresent från mormor, och få nått litet av mamma. det är inte hennes vecka igentligen. så vi får typ alltid paket på morgonen. men jag får mera senare. ikväll kommer heges syster och hennes familj hit från göteborg. trevlans :) nej, men nu ska jag dra in till frida och martin igen och kolla vad som håller på med. låter som att frida skriker? antagligen för att martin kittlar henne, haha. men vi hörs senare. och så lägger jag in alla bilder som blev tagna senare också. puss och hej!

fyller år i morgon!

Halloj. inte skrivit på två dagar nu. igår åkte jag till frida och martin ute i värmdö. frida ringde mig som en jävla galning på morgonen för att försöka väcka mig. jag som sov så gott. aja, det var bara upp och tvätta håret, på med kläder, lite snabb make up och sen raka vägen till värmdö. under dagen hände inte speciellt mycket. catta kom hit och vi typ spela kort hela kvällen. vi drog ner till en mack som har öppet dygnet runt och köpte french hotdog. eller jag åt ingen, för jag gillar inte korv. martin, frida och catta åt körv i alla fall. sen gick vi hem igen och catta drog hem. när vi kom in igen så satte sig frida vid datan, jag gjorde lite mat till mig, och sen låg jag och martin och kastade min mobil till varandra. HAN SÖG PÅ ATT FÅNGA DEN, haha! sen blev dom så trötta att dom kröp ner och la sig och sov. jag låg ett bra tag och försökte sova, men det gick verkligen inte. efter en lång försökan så somnade till och med lilla jag. idag har det inte hänt så mycket. vart i medborgarplatsen och björns trädgård och lite sådär. sen åkte vi hem och köpte filmer. nu ska vi iväg till catta och hennes polare och grilla. skriver mer i morgon.

I MORGON FYLLER JAG 14 ÅR! GRATTA MIG :D

hejdå :)

En helt crazy dag asså.

köpte en kavaj i farsta centrum. en svart och som man ska knyta runt midjan. jag gillar den jätte mycket faktist. sitter och väntar på att peter ska logga in på msn igen. han skulle bara ner och handla godis. det är alltid lika kul att snacka med honom faktist.

haha, jag och alice fortsatte ju åka med bussen till slutstation för vi tänkte att den vänder ju, och vi ska ju tillbaka hem. men när vi kommer till slutstation så ropar busschauffören ''samtliga passagerare kliver av bussen, nu!'' haha, vi bah aha. ah men vi gick av och gick och kolla när bussen skulle gå. grattis! om en halvtimme. så vi gick till en liten consum som låg i närheten, och vi som inte ens visste vart vi var visste ju inte vart vi skulle gå. och jag började bli skit kissnödig. så vi gick runt i alla möjliga affärer och frågade om jag kunde få låna en toalett. men ingen kunde låna ut den, jävla skitgubbar asså! så alice och jag bah ''vi säger att du är linda rosings 15 åriga dotter och att du stämmer honom om du inte får låna toaletten'' så vi klev in i tobaksaffären och bah ''kan jag få låna toaletten? (a)'' men cpt hade inte ens en toa. vafan, så jag fick hålla mig hela vägen hem. i ungefär i timme och en kvart. för bussresan tog ungefär 45 minuter. och så var vi där en halvtimme också. när jag klev av bussen sprang jag som en galning hem och kissade, haha. aa så kan en dag för mig vara. fyfan säger jag bara. nu ska jag nog fortsätta lyssna på musik och vänta på att peter kommer tillbaka. vi hörs senare eller i morgon. ha det bäst! pussen

här har ni en glimt av jackan jag köpte. inte speciellt bra bilder på den, menmen.

ben&jerry's is my love.

gårdagen var mysig. var ute ett bra tag, men det blev himla kallt så vi drog hem till mig och käkade ben&jerry's. jag vågade mig faktist på en ny smak. eller.. för mig är den ny. den var så sjukt god. min nya favorit tror jag (a) ska börja fixa mig, för jag och jennifer ska möta alice om snart en halvtimme. vi ska in till farsta centrum en snabbis och köpa en jacka till mig. nu måste jag kila. men vi hörs senare. pusshej

Two daaays

fredag: åkte till frida vid elva tiden. när jag kom fram vare fram med saften och glassen! haha. vi satte oss på fridas och martins altan och stekte i det varma vädret och åt ben&jerry's. himla härligt faktist. vid två tiden åkte jag till älvsjö och mötte upp jennifer. vi åkte hem och satte oss vid datan en stund. efter en stund messade vi camilo och hörde om han ville dra ut med oss, och det ville han. ringde caspar på en gång och hörde om han skulle med, och det skulle han. väl ute ringde vi alice också och hörde om hon också skulle ut med oss, hon var inte riktigt påklädd och shit, så hon fixade sig och sen kom hon ut. vi gjorde typ allt möjligt ute, pallar inte skriva allting. men vid halv nio stack vi hem och åt, sen ut igen. drog hem vid halv elva, började bli tråkigt ute och rätt kallt faktist. jag och jennifer kollade på film och självklart efter en tuff dag så deckade jag efter en liten stund, haha!


Lördag: vaknade av att mamma fick typ damp på mig för att jag aldrig vaknade. förlåt mig och jag låg i min härliga skönhetssömn! aja, det var bara upp och käka frulle med jennifer. sen satte vi oss på baksidan där vi alltid har solen gassande på oss. så jag tog fram två ute stolar, så satte vi oss med ett glas coca cola, och en havreboll, yey! låg där ett tag och hade det skönt, fick sedan ett sms av frida att vi skulle komma till bandhagen. dom var på väg in så vi tog bussen och åkte till bandhagen. väl där gick vi och mötte frida och martin i bandhagens centrum. vi gick in på ica och köpte monster och drog till gymnasiets fotbollsplan en liten bit där ifrån. det kom massa kompisar till martin och frida. dom skulle lira fotboll så jag och jennifer satt och glutta på dom (: efter en stund kom ludde också. han tyckte jag skulle vara med, men det tyckte jag verkligen inte! haha. efter en stund blev frida trött eller nått, så hon kom bort till oss och lyssnade på musik. vid kvart i fem drog vi där ifrån med tunnelbanan. kom hem för en stund sen. ska snart käka, sen ska vi ut med alice. skriver nog inge mer förens i morgon. pusshej

åker till frida.


nu åker jag till min älskling frida adlertz ute i värmdö.
är där tills jag ska åka och möta jennifer.
ha det bäst, för jag kommer ha det bättre!
pusshej / FANNY

usch..

kan berätta att jag hade löss i morse. ffyfasen vad äckligt! vet inte vart fan jag fått dom ifrån, men nu är dom i varje fall döda. fick vara hemma från skola, yey! mitt påsklov har med andra ord redan börjat! vilken bra start på lovet.. löss! vi har typ slängt alla borstar, hårsnoddar, och tvättar alla lakan och örngott, kläder.. jaa hela skiten. mamma vill inte riskera det igen. hon börjar rysa bara hon hör ordet löss. och det är ju så fruktansvärt äckligt med löss. inget man liksom önskar till sig? åker och möter jennifer i älvsjö runt kvart i 3. min dag tills dess kommer vara framför tv:n och framför datan. ska hjälpa mamma med disken också. nu ska jag sluta. vi hörs innan jag drar till älvsjö eller tidigare. pussar

gammal bild från i somras.

the vår is here! :D

Tjosan! min dag har vart precis likadan som vanligt. lika tråkig och sådär. för det första så försov jag mig i morse. vaknade kvart över sju. lyckat, jag går hemifrån fem över halv sju! så jag fick slänga på mig kläder, sminka mig lite fort, platta håret och mamma var så snäll att hon fixade mackor till mig som jag kunde äta på vägen, tack! kom precis som vanligt i alla fall. inte försent eller nått. det ända speciella i skolan var väll att på musiken när vi körde karaoke så sjöng jag i kissed a girl med elin. vart sjukt tomatröd i fejjan och började darra lite. jag hatar att göra saker framför andra. som att stå på scen, usch! ska åka med mamma och thomas till ica maxi och handla sen också. i morgon kommer jennifer också :) ska åka och möta henne efter plugget. nu ska jag sluta. videoinlägg kommer senare. pusshej!



Hugo :)


Igår vann Hugo sin Rosing, men nu har vi ju fått veta att det längre inte har nått förhållande. fast jag tycker det var lite fel, eftersom hugo är 4 år äldre än henne barn. det blir liksom lite creepy. men jag ville att hugo skulle vinna i alla fall. den där andra modellkillen var otroligt ful! men brudar, nu är hugo ledig. go for it! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag bädda ner mig i sängen framför en bra film. ni får ursäkta mig i mitt videoinlägg. jag är verkligen inge bra på det där. ska bättra mig. kan väll göra en i morgon också. men nu ska jag kila. hare gött så ses vi i morgon. pussen

förlåt.

tjena. har inte vart så mycket för att skriva dom senaste två dagarna. igår var min dag så himla intressant, först skolan, sen när jag kom hem så somnade jag framför tv:n i vardagsrummet. vaknade av att bror kom hem med nån kompis. då gick jag upp på mitt rum, drog ner rullgardinen och fortsatte sova. glömde ta på mig mina pyamas kläder så jag sov med kläderna på. mamma kom upp och väckte mig när det var mat. och det roliga var att mamma lånade min mp3 och hörde låtarna som peter *pee one* sjunger. och hon bah: åh, vem är det här? dom här låtarna är ju jätte bra. jag bah: jadu mamma, jag har han på msn och hans nummer. det är bara ringa och säga det. haha. hon bah: nej det kan jag ju inte. du får väll säga att din mamma gillar hans låtar. jag bah: ahjo, det kan jag. ja, så det var ju kul att mamma gillade hans låtar. efter maten så kollade jag på den rätte för rosing. och som jag önskade så vann 19årige Hugo. som är nå fruktansvärt snygg! men om jag har hört rätt så är det redan slut mellan dom? men det kunde man ju nästan räkna ut. hur ofta håller sånt där liksom? sen efter det var det andra avenyn.

idag hade vi beep test på idrotten. för er som inte vet vad det är, så är det att man ska springa fram och tillbaka i gympasalen till ett pip, som kommer oftare och oftare. riktigt jobbigt faktist. våran idrottslärare sa att så länge vi var över nivå fem så är det bra, och jag kom på 5,8. hade jag vetat att det var två längder kvar till nivå sex hade jag sprungit dom också. menmen, kan göra om det om jag vill på fredag. efter skolan gick jag hem och spelade lite gh3. sen la jag mig i soffan och kollade på sex and city, top model 4 och gilmore girls. ska fortsätta kolla runt lite, hejdå

RSS 2.0