julsagor och brända mandlar


Sitter hemma hos Hanna. Vi har ätit peppisar och kollat på paradise hotel. Vi tog lite crazy bilder, men eftersom vi är dom vi är, så bjuder vi självklart på oss själva! :D Ska snart dra hem och äta lite mat, och sedan kolla Saltkråkan med mami. I morgon ska jag till stan med Frida & Martin. Vi ska julhandla lite. Det är nog det mysigaste som finns innan julafton.. Att få julhandla och gå på julmarknad med nära och kära och äta rostade mandlar och dricka glögg. Vi har fått en liten tankeläxa till i morgon också. På svenskan ska vi börja skriva julsagor, så vi ska ta oss en funderare och tänka ut vad vi ska skriva om. Det är verkligen något för mig. Jag älskar att skriva berättelser och bara låta fantasin flöda. Men nu skriver jag bara massa skit som igentligen inte är intressant att läsa, så jag ska väl börja avrunda här. Hanna & Sara hälsar :
-PUSSPUSS FANNYS BLOGG! <3

Hare gött, gummisnöpp


i can't take this!

haha, det här funkar inte! klarar inte av att sitta framför en tv med mammas sambo och hans son och ha skit tråkigt! så jag ringde upp hanna och sa att nu bannemej kommer jag! haha. så jag ska nu rulla mot s-näck. har mobilen med mig, så nås på den om det skulle vara något. nu ska jag draaaa! pusshej.

glöm inte ringa och rösta på tove & erik i idol nu gullepluttar :D

powernap

vaknade nyss efter en powernap. det var jätte skönt att sova en stund faktist! :) skulle igentligen dragit till s-näck, men är alldeless för trött för det. men jag träffar skarpnäcksborna i morgon ändå, så det gör inte så jätte mycket. men nu ska jag fortsätta med mitt, hare gött.

jag har aldrig känt så här..

det är svårt att inse, det är svårt att förstå. jag tror jag älskar dig igen. vet inte hur jag ska göra, eller vart jag ska stå. det är med dig i min närhet jag mår som bäst, då jag är som gladast och då allt blir lite mer pinsammare om jag gör fel. vill prata med dig, vill berätta vad jag känner. men jag vågar inte.. vill bara skrika ut att jag älskar dig inför hela världen. ska försöka kämpa, försöka få dig förstå. hoppas att det blir du och jag en dag.

i think i still like you


yes, äntligen är den efterlängtade helgen här! nu ska det chillas för fulla muggar. hare gött!


knaskalas


haha, jadu? vad är detta för skum uppifrån-bild?

kom hem från skolan för en timme sen ungefär. vi har ju haft redovisningskväll. det gick väl relativt bra. men nu är jag så jäkla sur, för våran klass splittras i morgon! min mentorsgrupp kommer vara med någon annan, och vi som blivit som värsta familjen våran grupp, det är fan sämst att vi helt plötsligt ska skiljas åt! blir... arg!

men hur som helst, idag hade vi aula skoj i skolan, och jag och tre kompisar till mig sjöng all i want for christmas is you. var skit nervös först, men sen gick det över lite grann och jag tror att det gick rätt bra. fick mycket beröm av både mina lärare och massa elever från hela skolan, så antar väl att det gick bra? i morgon har vi bara skola på två timmar, eftersom vi haft redovisningskväll nu idag. så jävla nice! börjar nio och slutar elva. då ska jag kanske hem eller till någon av mina kära vänner. hörs i morgon, kisses


Butterix



Nu har jag preeecis skrivit klart min rapport. Eller klar blev den inte, men Rebecka sa att jag skulle göra så långt jag hann, så skulle jag bara skicka den sen. Nu är den skickad och klar. Strax ska jag, Hanna & Sara gå och möta Esse vid tuben och dra in till butterix, för dom ska köpa maskerad kläder tills på lördag. Mina kläder är redan fixade, höhö. Men nu ska jag låta Hannisen skriva i sin blogg. See ya!


även jag är pinsam

haha, ja den här bilden under till exempel.. inte så jätte vacker, men jag kände för att bjussa lite på mig själv. så här har ni en knasbild, hahaha

hej, jag gillar att stirra..


Gotta keep my head held high

idag fick jag nog den mest värsta förnedringen av jocke. han kallade mig jävla djurgårade? seriöst.. haha säger jag bara! jocke vet mycket väl att jag också är aikare, trogen i alla lägen!

har sjukt ont i magen och huvudet. ska krypa ner i sängen med en kopp te strax och värma mig och sätta på saltkråkan. världens mest underbaraste film! i morgon slutar vi vid ett, lärarna ska på möte och vi ska hem och skriva rapport. vilket jag måste ha hjälp med i morgon, för jag fattar ingenting. men jag ska snacka med hanna i morgon, vi kanske kan gå hem till henne och så kan hon hjälpa mig. vi snacka om det förut, men vi får se. är skit trött nu känner jag. nej nu väntar sängen. hare gött, gummisnöpp


vi e tokiga, du och jag


fridus är här! vi har inte gjort så mkt. snart käk och sen vila lilla magen, sen ska jag åka med frida till slussen, till och med grantomta kanske? älskar att åka buss och sånt när det är kväll och bara lyssna på musik. hihi! men nu ska jag kila upp till frida. hörs!


saltkråkan in my heart



 

YES! vi har köpt hela serien med saltkråkan. jag är lyckligast i världen, haha! så ni kan ju gissa vad jag kommer ägna min tid åt? saltkråkan är så jäävla underbart så man typ kiknar när jag tittar på den ♥


varning för mycket text

varning för mycket text! inget speciellt att läsa, ville bara få ut lite tankar ur mitt huvud.

kollade på min barndomsfilm, och ska jag vara ärlig så började jag att stört böla. först är jag ju jätte liten, och pappa finns knappt med i bilden. man hör honom prata i bakgrunden, men nästan aldrig med mig. han varken håller i mig eller leker med mig. jag blev bara så besviken. jag vet inte om min pappa vet om min blogg och ifall han sitter och läser.. senare i bandet så har jag blivit 4 år gammal och pappa och hans nya familj har skaffat ett barn. hon heter då felicia och jag fick hålla henne och kände mig som en stolt storasyster, och då började hon skrika och gråta, och jag satt bara där och sa ''det är ingen faja''. jag ville liksom bara att hon skulle känna sig lite tryggare om jag sa så. sen skriker jennifer helt plötsligt på mig att hon ska hålla henne nu, för det är hennes tur, och jag ler och farmor tar henne från mig och ger till jennifer. felicia gråter fortfarande, och jag vill inte att hon ska de, så jag sträcker mig framåt och försöker pussa henne, men kort som jag är så når jag inte. då hör man bara pappa i bakgrunden, ''fanny, var försiktig!''.. då kom tårarna. jag har alltid mått lite dåligt över att jag inte fått växa upp med min pappa. jag kunde börja gråta i skolan när jag var mindre för att jag saknade honom, och då fick jag prata med mamma i telefon. jag mådde verkligen inte bra. jag försökte fråga lite försiktigt när jag var liten om jag fick bo hos dom varannan helg. pappa sa att han skulle prata med pernilla och sen återkomma med svar. vad tror ni svaret blev? jo, ett nej. jag vart helt förkrossad. det var då jag insåg att min pappa inte älskade mig lika mycket som sin nya familj. att jag inte var speciell i hans ögon. han var aldrig med när jag lärde mig cykla, när jag lärde mig simma och när jag fick min första pojkvän. han vet inte ens om jag har en kille nu eller om jag går på någon sport eller något. han kanske inte tycker som jag nu skriver, men det är den uppfattningen jag får. att jag inte är värd hans kärlek. att jag bara är det där lilla barnet som han råkade få lite för tidigt med en kvinna han var otrogen mot. tyvärr så rinner tårarna lika mycket nu som under filmens gång. jag kan inte hålla dom tillbaka. att känna som jag gör ibland är inte det roligaste. jag kanske inte är ett av det barnen i världen som har det svårt eller har ett stort problem, men det jag bär på är inte heller det lättaste. att inte känna sig älskad är nog det värsta som finns. att inte känna att man är värd något eller att man är speciell i någons ögon. jag ska inte skriva för mycket, för då blir det bara jobbigt.. i sånna här lägen är jag i alla fall glad att jag har en mamma som alltid funnits där för mig, som vart med mig från början och stannat kvar och uppfostrat mig till den jag är idag. mamma, jag älskar dig oerhört mycket. försvinner du, då försvinner jag med..


i tried to be all that you need



dagens humör: trött som fan!
dagens klädsel: raggsockor och stor t-shirt.
dagens saknad: allt för många :/
dagens bästa: i love film
dagens sämsta: pissvädret
dagens låt: what can i say - dead by april


some pictures

jag la ju aldrig ut konsert bilderna. så här kommer några stycken..


haha, mamma och jag.


Pink


Pink


så såg tröjan jag köpte ut (:


need your help loulan..

nu är jag hemma igen. vettefan vad som hänt med våran dator, först pajar ljudet (eller, daniel förstörde det), sen nu går det inte göra stor bokstav? man måste använda caps lock och det blir ju jätte jobbigt?

lollo, när du ser det här.. vet du vad det är för fel? du kan ju datorer utantill, så du kanske vet. skriv en kommentar eller på msn, så är du gullig. love you <3

aja, nu ska jag sätta på mig myskläder och krypa ner i sängen och kolla på bandet från när jag är liten, hihi. jag var så tokig ibland alltså! men vi hörs någon gång. förhoppningsvis så har jag en egen ny data då. pussar


hannas söta kanin plopp, men som jag kallar ninis


kändisboys

Vad tycker jag igentligen om kändisboysen? Ja, här kommer topp 5 på snygga kändiskillar.



1. Ed Westwick. En solklar etta. Helt otroligt hur snygg man får vara. Kolla bara den charmiga blicken liksom? Man kan ju inte bli mer kär i någon som spelar en sån divig karakär.

2. Taylor Lautner. O h m y g o d, säger jag bara! Jag är totalt nerkärad i denna heting.

3. På tredje plats kommer Josh Duhamel, som också har den där charmiga blicken i ögat. Nä, det är nått jag faller för har jag märkt. Han är så jävla het så jag dör.

4. Det är jobbigt att behöva sätta alla dessa fina människor i en ordning, skulle ju vilja sätta alla på första plats, men nu går inte det, för det här är ju en topp fem lista? På fjärde plats kommer i alla fall min baby Brad Pitt. Han är så obotligt sexig och snygg.


5. På denna plats kommer Heaht Ledger som tyvärr inte finns längre :/ Heaht tog en överdos för något/några(?) år sedan. Den första film jag såg med honom var ''tio saker att hata dig'' som Frida visade för mig. Hur underbar som helst. Ser lite ut som en  bad boy, samtidigt som han ser ut som en ängel. Så fin så fin! Önskar han fortfarande var vid liv..

Ja, det är dom som står högst upp på min lista över kändiskillar. Sen finns det några ickekändisar här i världen som jag också tycker är riktigt heta (; Men nu är klockan mycket, ska nog börja fundera på att sova? Ser rätt bjudande ut alltså. Vi hörs, godnatt!

I had to find you, tell you I need you

Hanna och jag dricker te och kollar på paradise hotel. Kvällen för oss slutade väl med att vi gick runt i skarpnäck och pratade? Skulle träffat Marcus, men.. ja det kom lite grejer imellan. I morgon ska vi upp i skaplig tid, för Hannas pappa har bjudit över hans bror + familj, så Hanna måste dit i morgon bitti. Haha, te är så fruktansvärt gott! Hanna är och gör mer nu :D Men nu ska jag avsluta här. Vi hörs


Gästbloggning



Hej, Hanna här!

Fanny, Sara och Isak nickar med en boll och är helt seriösa, men mindre duktiga haha :)  Har fått bollen i ansiktet en gång och varit nära på att få det flera gånger. Nu har dom kommit på något nytt med dörren, dom är galna mina sötisar :)

Fick väcka Fanny imorse, den sömntutan, för att åka till gymnasiemässan imorse
Vi har varit på gymnasiemässan idag och kollat runt lite för att vara ute i god tid, ha lite koll innan det gäller liksom. Fanny sover här inatt igen och på ikväll ska vi antagligen träffa Jocke eller någon, något måste man ju hitta på en lördagskväll. Nu blev det tomt i skallen, vet inte vad jag ska skriva mer :) Hoppas ni får en kul kväll så ska jag tvinga Fannie-Pak att uppdatera i kväll/i natt!

Pussar Hanna =D


What can I say, what can I do?


Dead By April - What can i say (radio verson)

Haha, det är min kompis som gästsjunger i deras låt. Där det igentligen är scream sjunger han. Visst är det coolt? Jag ba känner han och grejjer (stolt woman)! Jag och Hanna knarkar den här låten för tillfället. Vi är helt beroende. Och måste säga att den här veriationen är bättre än originalet.

Idag var jag, Hanna och Sara på gymnasiemässan i älvsjö. Jag har nu fått en helt annan uppfattning om skolan. Nu är jag helt taggad på att plugga järnet och komma in på nått bra gymnasium. Det var två stycken som verkade skiit bra i mina ögon. Fast vilka tänker jag inte berätta, haha, sug på den! Nu har vi gjort hemmagjorda köttbullar med potatis och gräddsås, så nu ska vi äta massa gott här! Men vi hörs nån dag. Kommer komma bilder någon dag också.


himlen är oskyldigt blå


Tove Styrke Östman - Himlen är oskyldigt blå


Hanna och jag ska precis sätta på danska paradise hotel. Vi dricker te och äter lite godis. Det är ju trots allt lördag nu (a) Vi var ute ett tag med Marcus och sen träffade vi Alice & Frida en snabbis, hehe. Men nu ska vi kolla på ph hära. Hare nice, så hörs vi antagligen snart igen? kisses


jag är förälskad!



Det är såhär.. Jag är seriöst kär i värlens mest vackraste person. Jag tror jag svimmar när jag ser honom. Jag skulle fan kunna döda för att få träffa han. Alltså jag... jag är helt otroligt neeeeeerkärad i honom. Någon dag i mitt liv ska jag bannemej träffa honom. VÄRLDENS MEST VACKRASTE MAN! ♥


wedding?

Nu ska vi färga Saras hår och sedan ska jag iväg till studiestödet en sväng. Klockan halv 6 har vi möte och sen måste jag hem till mamma en snabbis och hämta lite grejer, för ikväll/natt ska vi på New Moon. Först Twilight klockan nio, och sen New Moon klockan tolv. Men nu ska det färgas hår hära!

Nämen tjena hottie, bröllop i december? :D


It hurts

Jag lever, men är jäävligt trött och har ont i armen.
Hoppas jag inte dör av vaccinet nu bara.


Konstig känsla

Häjsan. Ska ta svinissprutan om exakt en timme! Jag måste säga att jag är lite nervös faktist. Har haft en sån där konstig känsla i magen hela dagen utan att veta vad det beror på, så hoppas det går över snart. För den känslan är fan inte behaglig. Hur som helst.. sprutan var det vi snackade om. Japp, om en timme åker den in i min arm. Usch, vad äckligt det låter. Men det måste göras. Varför inte när man ändå får det gratis? Efter skolan ska jag på studiestödet en liten stund, och sen kommer mamma så ska vi ha ett litet samtal med min mentor. Antagligen kommer jag under dagens gång få feber och känna mig rutten. Så vi får väl se om jag kommer till skolan i morgon. Märker ni att det varken kommer någon uppdatering hemifrån eller i skolan så är ligger jag antagligen nerbäddad i min säng med varmt te och en bok och har svininfluensan. Men nu ska jag skriva rapport. Puss och kram, wish me luck!


jag är äcklad

Jaa, jag sitter i skolan! Är ni chokade? Ne jag tror inte det vid det här laget. Vi sitter och letar lite fakta om Auckland och typ inte så mycket mer. Fast i min grupp finns det lite missnöjen. Hanna vet vad och vilka det handlar om. Usch, blir äcklad bara jag sitter här brevid personen. USCH! Hanna, fan att du fick mig att vilja skära ut ögonen :(

Men i alla fall, efter skolan så drar vi hem till Hanna och kollar Paradise Hotel som startade med en ny säsong igår. Fast det kommer aldrig slå Danska PH, så det är lite tråkigt. Men jag hoppas att det är någolunda bra i alla fall.

Men nu ska jag söka vidare hära. Puss och kram, skumbanan!

waynes coffee

Japp, här kommer lite bilder från helgen.

Me like!

Liten fika i farsta centrum

haha, hejsan?

jag ser lagom road ut

Hej storlek 49!!!!!!!

Söta Hanna!


Movie


Nu ska vi kolla moooooooovie! Bye suckers


säkerhetsnål!


By the way, måste medela att jag har en säkerhetsnål i örat. Satte in den när den var som vassast. Gjorde lite ont, men jag är en stark kvinna! (notera att jag har världens starkaste tjejs tröja på mig! pippi långstrump) Hihi, jag är ju så himla knasig alltså! (:


hear you me my friend?

Är hemma hos Hanna! Lisa och Hanna håller på göra chokladsås.. som inte går så himla bra. Haha, det luktar bränt som fan och typ garvar ihjäl sig. Jag sitter här så lugn och fin och lyssnar på musik. Vi har laddat ned Airheads så den ska vi kolla på snart. Vi hade igentligen tänkt dra ut, men tyvärr så hittade vi inga hetingar att dra ut med. Alla har ju någon jävla cup i morgon? Hrm.. aja, nu ska vi fixa färdigt såsen här, hahaha.


Vanessa Carlton - Twilight


Kärlek

Ni vet mycket väl att jag inte uppdaterar mycket när det är vardag. Jag har rätt mycket att göra i skolan om man säger så. Men nu är det helg och det innebär myycket uppdatering. Efter plugget ska vi några tjejer hem till Hanna och kolla på Phantom of the opera, som för tillfället är min favoritfilm. Vi ska vräka i oss glas & Hannas hemmagjorda varma chokladsås. Ååh, känner hur det vattnas i munnen. Glass & chokladsås = kärlek ♥

Jag har ju bestämt mig för att flytta hem till mamma nu också. Känner att det är bäst så. Hos mamma har jag eget rum och sådär. Men det är enbart därför. Allt bråk är ju utlöst, så det är inte det. Så Hege, jag vet att du läser, det är inte erat fel att jag flyttar till mamma. Ville bara du skulle veta det.

Men nu ska jag leta runt lite på Wikipedia efter massa fakta om Auckland. Hörs senare. Pöss


självförsvarskurs?

Hellujsan! Vi har no. Så himla tråkigt. För alla i min grupp är på lugna gatans självförsvarskurs. Så jag är ensam! Halva våran klass är på det, så vi sitter mest och snackar med våran no lärare Lanett om.. typ hårschampo? Haha, aa så kul har vi hära. Men nu ska jag kolla lite om kraftvärk på internet. Hörs senare.

Idag åkte mamma till Ullared med några kompisar. Dom kommer hem på fredag, så jag sover hos moster tills dess. Linus är hemma med Thomas och har svininfluensan. Han tog vaccinsprutan och fick direkt 39 graders feber. Tycker synd om min lilla pluttisbror. Hoppas han blir bra snart. Aja, see ya! Kisses


Goodbye


Nu drar jag!

Är spänd

Nu alla små nötter, sitter jag hemma hos Hannisen :) Vi gör chokladsås och ska strax äta glass och såsen dåra. Sara är som vanligt väldigt tokig i hatten. Fast vänta.. hon har ju ingen hatt på sig? Ah, nu blev det knas i huvudet på mig, hähä. Jag är skit spänd inför kvällen som kommer spenderas med massa grym musik från Pink. Kommer ta mycket bilder & filma som sagt. Men nu ska såsen bli klar, hörs senare. Pussar från mig

Ashley Olsen! Bara jag som tycker att hon & hennes syster ser så otroligt bra ut?

Sitter i skolan

Sitter just nu i skolan. Frida skulle kommit hit, men vågade inte, så hon drog hem och käkade för hon var hungrig också. Efter skolan ska jag typ på studiestöd och sen hem för en liten tillfixning inför konserten. Ska kanske köpa mig en tröja med Pink? Tycker hon är riktigt jävla ball alltså! Men nu ska jag snart på lunch, hörs senare. Puss och kram skumbanan!


hamlet nästa?



Vill bara få dig att inse att du betyder världen för mig, älskling.


Nu är det dags för mig att krypa ner i min säng och drömma lite. Kanske på den jag älskar? Ah, vem vet. Shit vad romantisk jag är ibland i språket. Ska nog vara med i Hamlet eller något, hähä! Njaae, inte direkt något för mig. Men nu sötnosar ska jag dra. Sweet dreams


icecream time for fannie-pak

Nu är det glasstajm för mig! Vaniljglass med krossad choklad och chokladsås, kan inte bli bättre!


Ååååååååh, jag är så otroligt uppspelt just nu. I morgon är det Pink live som gäller. Kommer ta massvis med bilder och filma för det mesta vid favoritlåtarna. Gaaaaaaah, jag är så jävla uppspelt! Ska nog lägga mig i sängen och försöka varva ner med lite film och glass. Yummie! Hörs i morgon innan jag drar iväg. Pussaaaar!

angående bloggen

Många av er undrar kanske hur jag ser på bloggandet? Jag vill bara berätta att bloggen för mig är som en dagbok. Jag kan ju i stort sätt skriva ut vad jag vill. Förutom kränkande saker som kan polisanmälas. Jag är ingen som bryr sig speciellt mycket om hur hög statistik jag har, eller hur många kommentarer jag har. Att jag har läsare är bara ett stort plus för mig! Jag tycker det är jätte kul när det faktist finns folk som läser eller kollar igenom det jag skriver eller lägger ut. Det kanske inte är världens bästa blogg det här, och det är jag mycket väl medveten om, men jag tycker det är så kul att skriva! Jag har alltid vart tjejen som vart bäst i Svenska. Jag var den som alltid skrev så komplicerade ord för min ålder och skrev långa och texter och gjorde det absolut bästa jag kunde. Att blogga enligt mig är som en extrem svenska uppsats om mitt liv. Jag kanske inte skriver ut allt som händer i mitt liv, eftersom vissa här inte har med det att göra. Men jag skriver vad jag känner för och det är så befriande ibland. Att bara kunna skriva av sig och bara försöka släppa allt som hänger och klänger på ens axlar. Jag kräver verkligen inte att du ska läsa hela texten, om du fortfarande läser så kanske du inte har något liv eller är enormt uttråkad. Jag vill som sagt nu bara skriva av mig. Jag tjänar inga pengar på den här bloggen. Jag är inte medlem i någon bloggportal och lägger ner all min tid och energi som Dessie och Kissie och allt vad fan dom nu heter. Dom har ju verkligen inget roligare för sig än att sitta och lägga ut bilder där dom visar hur söta och smala och sexiga dom är i sina nya kläder och allt dom nu har på sig. Jag är verkligen ingen sån människa. Bloggen är som sagt min dagbok och den tänker jag faktist aldrig radera. Någongång kommer jag självklart sluta blogga, men att ha den kvar är ju som att ha en dagbok under kudden i alla år. Man kan klicka tillbaka och se hur man hade det och sådär. Jag kan gå tillbaka och se hur jag mognat och förändrats genom åren. Det är så otroligt kul att se, för jag är inte alls samma person som jag var när jag började blogga. Jag hade en annan blogg förut, men den tröttnade jag på och raderade. Men den här kommer följa med mig hela vägen. Tänk att sitta sen när man är gammal och ser ut som ett russin och kolla hur man hade det som tonåring. Vore ju superskoj?! Jag vet att den här bloggtrenden som startats blivit alltför överdriven. Folk verkligen klankar ner på varandra och bär sig riktigt illa åt. Jag tänker i alla fall visa att jag är såpass mycket bättre än Dessie och dom andra genom att faktist vara snäll och respektera folk. Puh, skönt att skriva av sig lite. Och om du ännu fortsätter att läsa den här texten? .. ring polia, du behöver seriöst hjälp, hehe.

rullade på

Skolan gick himla fort idag kändes det som. Det bara rullade på liksom. Sitter och larvar mig med Frida på msn, och ska snart sätta på dom senaste avsnitten av Andra Avenyn som jag missat :/ Hörs sen!


dubblish 2LAX9

Har vart dålig update, jag vet. Men jag har helt enkelt haft roligare saker för mig än att sitta och ruttna framför en dator. I fredags åkte jag som sagt till Frida & Martin. Vi kollade mest film och hade det mysigt. På lördag morgon kilade vi upp och åt frukost och drack kaffe och gjorde oss klara till matchen. För sen åkte vi mot stan och mötte upp Engberg och hans lillebror. Vi tog oss till Solna och ställde oss vid norra mellan ingång och väntade på att insläppet skulle börja. Men rätt som det var behövde jag och Frida springa iväg en snabbis, så vi fick kuta till Solna centrum och tillbaka. Vi var helt slut när vi kom tillbaka. Vi stressade som fan! Men i alla fall, vi gick dit dom andra stod och så började matchen efter en liten stund. Var sån jävla bra stämning i klacken under hela matchen. Vi vann med 2-0 och vann ännu ett guld! DUBBLISH 2LAX9!! Var så jävla härligt asså! Vi drog och handlade mat efter matchen och sen hem till dom och käka mat och kolla film. Jag och Martin låg klarvakna vid 4 inatt så vi kollade på nya Zombieland och I skuggan av värmen. Zomibeland var så jädrans bra! Den måste ni se. Men här kommer lite bilder från helgen i alla fall :)

Sötis!

Haha, gangers!

Hähä, jag ser lite trött ut måste jag säga?

Fint, men läskigt.. Hatar smällare och raketer!

Så fint :)

Älskar dig vännen

älskade Råsunda

Ah, jag vettefan vad jag håller på med. Snackar med Martin tror jag (;

Gooooooooooooodis!

Haha, jaa det var lite bilder från helgen det! :)

Ännu ett guld

Snart dax att röra på påkarna. Jag, Martin & Frida ska snart in och möta upp lite folk. Vi ska ju få bra platser på matchen. Matchen kommer självklart sluta med ännu ett guld för aik! För vinner vi mot IFK denna gång i Svenska Cupen, så vinner vi guld där med. Men nu ska jag lira lite michael jackson låtar och torka mitt blöta hår. Hörs senare. Pussar
Denna låt (som jag total älskar) ska vi spela in nästa vecka på musiken.
Och jag ska sjunga duett med Johanna. Skit läskigt!!!!

they kill each other

Sitter hemma hos Martin & Frida. Dom typ.. larvar sig. Och jag är skit sugen på godis.Och Frida har en maaaaassa, men hon vägrar bjuda mig! Efter skolan träffade jag Linn och Hannah. Vi drog hem till Hannah och jag råkade somna på hennes mammas säng. Oooups! Hehe. Sen ringde mamma och bad mig komma hem och käka, så jag drog hem och åt och efter jag ätit klart så tog jag mig ut till Värmdö. Vi kommer tillbringa kvällen framför massa filmer. Och i morgon är det fuuutbull! Yeah! Men nu ska jag försöka dra dom ifrån varandra innan dom dödan varandra!


Chailatte is love

Efter skolan åkte jag in och mötte upp Frida. Vi stack till Gullmarsplan en snabbis och köpte Chailatte, vi var så jäääävla sugna! Det är obotligt gott ska jag be om att få tala om. Sen åkte vi vidare hem till Frida på Värmdö och flummade lite och hjälpte Eva med wooken, skit gott blev det! Vid klockan sju var jag tvungen att rulla hemåt, behövde ju skriva den här nedrans musik läxan på datan och sen nu ska jag plugga på no:n till i morgon som jag har prov i. Kommer faila så det skriker om det! Känns som att det kommer gå åt helvete. Men nu ska ni få lite smaskiga bilder och så hörs vi i morgon eller på fredag. Kyss och smek, sänglek!

Biljett till på lördagens fotbollsmatch aik-ifk fixat!!

flum!!

Ehm.. Jaa, vad ska man skriva?

Såååå jävla underbar du är min tokkärring!

Love you

Me

Haha, flummar man så flummar man! :) Älskar dej

Svintrött!

Är svintrött och orkar knappt lyfta på ögonlocken. Men ska fixa i mig lite käk och sen blire in i duschen och sen pang bom i säng. Måste somna tidigt. Fungerar inte att sitta och sova på so lektionerna.

I morgon ska jag träffa Frida efter skolan. Och då ska jag köpa biljett till på lördag. Då ska jag tillbaka till världens vackraste plats, Råsunda! Men då blir det tjocktröja, dunjacka och halsduk + vantar! Hihihi!

Men nu ska jag kila, hörs i morgon. Pussen

Yeeeaaaaaah!

Guldfesten

Här har ni en hel radda med bilder från igår! :)









Råsunda


Tack för en super härlig kväll! Den var total toppen! Råsunda är världens mest varmaste och finaste plats på denna planet. Var helt otroligt att få uppleva den här dagen med er. Mer bilder och videos kommer i morgon.

Sleep Well, cykelställ! <3


Ville bara berätta..

Att jag älskar dig Fanny Lindberg, glöm aldrig bort det. <3!


Skogskrykogården


Mamma, Thomas & Jag tog en tur till Skogskrykogården alldeles nyss och tände ljus för min gammelmormor och sedan Thomas mamma & farmor. Vi tog också en sväng förbi Tess och kollade. Det var jätte mycket ljus tända och det var helt sjukt fint. Det är extra fint på Alla Helgona helgerna, för då tänder alla så mkt ljus. Bilden ovan är tagen uppe vid minneslunden, och kan berätta att det var 4 gånger mer runt omkring. Så himla vackert.

I alla fall.. I morgon ska jag till skolan igen (suck). Och sen efter det ska jag åka in till Globen där Frida jobbar  just nu och vänta på henne. För klockan sju är det guldfest för alla gnagare på Råsunda. Man får träffa alla spelarna och alla sponsorer. Ska bli skit kul verkligen! Ser fram emot det. Kommer ha med mig kameran, så bilder kommer i morgon. Men nu ska jag kila upp och städa mitt stöökiga rum. Ska tända lite ljus och sätta på musik efteråt, kanske lägga mig i sängen och ta en funderare. Men vi hörs i morgon. Chiao!


AIK SM-GULD 2009

Vad var det jag sa? AIK SM-GUUUUUUUUUUUULD 2009♥


It's called KÄRLEK!


RSS 2.0