HOCKEY IDAG

Godmorgon godmorgon. Vaknade faktist i skaplig tid idag. Hannas mamma hade gjort frukost, så vi behövde bara äta på, haha. Mums! Vet inte om det blir hockey idag.. Men vi får hoppas det. Hanna ska klippa och färga håret, så det är inte säkert att hon hinner, men vi får väl se. Nu måste jag fixa mig i alla fall, pusshej


SEPIA/SVARTVIT




Är hemma hos Hanna. Vi har typ under hela kvällen plus natten fotograferat och ätit massa chips! Mums, hehe. Vi tog ungerfär 400 bilder, men 70% såg rent ut sagt fördjävliga ut, hahah. I fredags var jag på hockey med Frida, Martin & David. Vinst för AIK mot Borås med 5-3, yeah! Sedan sov jag hos Martin och Frida. I morgon är det hockey igen klockan fyra som gäller.
Ännu en vinst för AIK, ja garanterat! :D

Men nu har jag nog inge mer på hjärtat. Hörs i morgon/idag, puss på skinkan!


KNASIGT

blogg.se knasar just nu, men ni ska veta att jag mår bra och lever :) Ska strax hem till Hanna. Hörs när jag är där. Puss på skinkan!


DAGENS



Slänger in en snabb dagens outfit, och nu ska jag kiiiiiiila! Puss

I'M THE BEST!

Haha, sitter och snackar med Peter. Jag får han att säga massa roliga saker! Som till exempel att jag är bäst i hela världen och det finns inte någon som kan ersätta mig, mohaha.

Ska snart hoppa in i duschen, och sedan krypa till sängs. Ska ju till skolan i morgon, vilket jag ser fram emot faktist. Så tråkigt att vara sjuk. Men nu ska jag kila, hare gött!


Jag, Sara & Felicia, december 09


KNASBOLLEN SJÄLV



Haha, mamma sitter i rummet bredvid? Vi har båda dörrarna öppna, så jag hör när hon trycker på tangenterna.. Ändå ska hon försöka vara lite rolig och skriva till mig på facebook? Haha, sött!


DEPEND


Har målat naglarna lite småtjusigt sådär och ska nu kolla på Fyra veckor i juni.
Ska försöka somna tidigt idag eftersom det är skola för mig i morgon. Hanna är sjuk den jäveln, så jag och Sara ska gå hem till henne efter skolan och ta hand om sjuklingen. Stackarn.. Jag kanske smittat henne via telefonen? Men nu har inte jag tid att sitta här längre i alla fall. Puss på skinkan! 


A W A R D

Jag har fått denna award av: Hanna

Den som får denna award ska göra på detta viset:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka till personen du har fått den av.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

- Jag pratar i sömnen och kan få för mig en hel del massa rackartyg när jag sover, hehe.

- Jag haaaaatar hajar! Min lillasyster satte en bild på en haj som gapar framför facet på mig, och jag skrek och drämde till boken så den flög till andra sidan rummet.. Så få inte för er att visa mig några hajar..

- Jag har alltid drömt om att bli servitris. När jag var mindre fick jag ett sånt där förkläde som sitter vid midjan på alla servitriser, och penna och block och kapsylöppnare som hängde och dinglade på förklädet. Varje gång vi hade gäster så övade jag för att lära mig. Men min dröm gick i kras efter att jag fick mina jävla eksem som jag har i armväcket när jag väl börjar klia. Tyvärr så kommer jag aldrig att bli servitris.

- Jag sjunger i duschen! Är du hemma hos mig någon gång och jag ska duscha.. aa då är det bara sätta dig utanför, för en hel konsert väntar ;)

- Jag älskar Astrid Lindgren's filmer! Som Saltkråkan, Ronja Rövardotter, Pippi långstrump, Emil i lönneberga och Lotta på bråkmakargatan! Det kallar jag kärlek <3

- Jag är som Hanna.. Pratar heeeela tiden! Spelar ingen roll om vad eller när, jag bara pratar. Det kommer bara massa ord ur munnen utan att jag tänker på det ibland. Har jag åkt någonstans själv där det är en lång väg dit.. Då har jag en massa att ta igen när jag väl kommer fram.. Fråga bara Martin & Frida -.-

- Det sista intressanta är att jag inte kan komma på någon 7e intressant sak om mig, mohahaha


De personer som jag vill ska få denna award är:
Frida, Louise, Hanna (haha), Sara, Lena !! (jag känner inga fler som bloggar tyvärr)

NÄSTAN KLAR

Puh! Nästan klar med rummet nu. Ska bara gå ner med all smutstvätt och dammsuga så är jag klar sedan. Alltså jag kallsvettas som fan! Vet inte om jag fryser eller om jag svettas.. Ska ta mig en alvedon och göra mig en kopp té. See ya!


Saknar dig Ronja :/ <3


FIREFLIES



Ligger och knarkar denna låt! Helt otroligt bra! Ååååh, nya droglåten. Ska ligga och vila i ungefär en timme och sedan ska jag städa mitt rum som jag lovat mamma, och sedan ska jag försöka äta något. Puss


SUPERKRAFTER?

Loggade in och såg att dom ändrat massa skit där allt står, utkast, kommentarer m.m.. SKIT FULT! Det var verkligen inge snyggt! Hoppas dom ändrar tillbaka, för det var fan så mycket enklare och smartare innan.

Aja, nog med skit till blogg.se, jag har vaknat flera nätter i rad nu av att jag drömt världens skumaste drömmar, bland annat att jag var vuxen och min pojkvän var inblandad i ett jätte rån och hade typ superkrafter?! Ah, ganska nice var dom ibland, men inte jämt. Har drömt flera sånna där konstiga drömmar hela veckan.

Jag är skit trött, skulle helst vilja sova nån timma till.. Funderar starkt på att göra det faktist. Aja, vi får se hur det blir. See you later, alligator


Bild brist för tillfället, så ni får väl nöja er med denna bild från julafton


VART SER DU BÄST?

Jag vet inte vart ni alla ser min blogg ifrån.. om det är mozilla firefox, safari eller vad det nu finns för alla möjliga program. Och jag vet att designen ser olika ut i olika program så tänkte jag bara berätta att min riktiga design syns bäst i Internet Explorer på Windows 7


GAMLA GODINGAR



Sitter och lyssnar på massa gamla godingar, och dessa två är rena rama godingar! Örongodis, yeah.


NYPONSOPPA

..Fortfarande sjuk! Sitter och dricker nyponsoppa och funderar på vilken film jag ska se på. Vaknade i morse av rena rama helvetes magonten, men somnade tillslut om och väcktes av en ringande mamma vid tolv tiden som bad mig ta en alvedon och lite nyponsoppa.. Nu har jag gjort det. Jag kommer ligga hemma i sängen idag med. Mår åt helvete. Illamåendet har stigit fram lite också.. fan!

Aja, hörs senare

ILSKA.ILSKA.ILSKA!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LACK JUST NU! FÖRST ÅKER STEFAN.. SEN ÅKER CIIIIMON(?) MIN ÄLSKADE LILLA GULLEGRIS! HUR FAN KAN JACKIE OCH DOM ANDRA RÖSTA UT HONOM? DOM ÄR FAN HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET! ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT JACKIE SPRINGER RUNT OCH SÄGER TILL ALLA ATT DOM SKA LITA PÅ HENNE, HON HAR FAN SEX MED ALLT OCH ALLA. FAN VAD JAG HATAR ALLT JUST NU. HAR LUST ATT STRYPA NÅGON! NEJ, MEN HELT SERIÖST, HUR FAAAAAAAAAAAAAN KUNDE DOM SKICKA HEM CIMON PÅ DET DÄR SÄTTET? JAG KOLLAR ENDAST PÅ PARADISE HOTEL NU FÖR ATT GRETA ÄR KVAR, ÅKER HON, DÅ... DÅÅ KOLLAR JAG FAN ALDRIG MER PÅ DET DÄR JÄVLA FUCKING PROGRAMMET!

Puh, så.. Nu har jag fått ut min ilska lite! Är bara så jävla chockad och arg och besviken. Men nu ska jag ta en migrän tablett och hoppas att den för en gångs skull hjälper mitt min eländiga huvudvärk. Sen ska jag sova! Godnatt!


Jag helt seriöst älskar dig!


GRATTIS LOULAAAN

JAG ÄLSKAR DIG STUMPAN!♥


SKRÅLLAN

Världens mest sötaste lilla unge!


SCHAGERSTRÖM

Min kompis Hanna är helt otrolig på att rita! Hon visar nästan aldrig upp det hon gör, men nu äntligen har kvinnan lagt in ett inlägg i sin blogg med ett litet smakprov på vad hon ritar. Den kvinnan är begåvad må ni tro!

För att se vad Hanna ritat.. Klicka på bilden!


J*VLA TRÅKDAG

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH, jävla tråk dag! Ingen som uppdaterar något kul i sin blogg, inget på tv, ingen rolig att snacka med på msn, eftersom alla har annat för sig, ingen aptit, ingen humor, bara massa tårar till filmer och två ögonlock som jämt och ständig faller ner. Nu ska jag sova, och hoppas på bättre tider.

So long, people


Jag vill ha pannkakor med jordgubbar och grädde... DÅ blir jag glad ):


MOVIE ALL DAY LONG


Har precis kollat på Management, och den var helt okej faktist. Nu är det dags för I taket lyser stjärnorna. Lär ju antagligen börja gråta eftersom jag är världens mest känsligaste person under filmtittandet. Jag gråter till nästan allt. Okej, inte allt, men nästintill..


GÄSP

Hej på er *gäspar*

Jag vaknade för en liten stund sen.. Är verkligen jätte trött, mitt huvud bankar och jag fryser som faskien! Ska snart kolla på Paradise Hotel och försöka få i mig något.. Idag (som ni ser i inlägget under) så fyller min kusin Martin 18 år, och jag tycker det är lite snåljåpigt att bara skriva ett jävla inlägg om det, så senare ska jag ringa och sjunga, med min vackra sjuka stämma. Har nog inge mer på hjärtat för denna gång, men vi hörs antagligen senare. Puss på skinkan!


Så vacker man är när man klättrar upp för berg och blir fotad, mhm.. jätte vacker!


18 BAST IDAG MARTIN


Jo, det är såhär att min älskade kusin Martin Lindberg fyller idag den 26/1, 18 jordsnurr! Förut syntes vi aldrig.. Bara vid tillfällen som vid födelsedagar med mera, men nu för tiden kan vi träffas flera helger och vissa vardagar. Kan ju bero på att du är tillsammans med Frida, men i alla fall. Känns skönt att veta att du finns där. Lilla Martin som nu helt plötsligt inte är så liten längre, fan 18 bast! Det är inte dåligt hörru! Se till att ha en toppen dag kussen, så hörs vi senare, för jag tänker inte undvika att ringa och sjunga för dig!


PH-CIMON♥


Min & Hannas babe!

Visste ni att våran nuvarande vikare är barndomsvän med Cimon?! Hur ballt är inte det? Våran vikare klär sig ungefär som Cimon, är lite sådär egen-stil-människa, och har typ överfärgat vitt (grått) hår, hihi.

Är trött som få, men kan ändå inte sova. Det är antagligen bilden på dig i mitt huvud som håller mig vaken. Du värmer min själ, men på samma gång fryser den till is. Vet inte hur läget ligger till, allt jag vet är att jag just nu bara vill sova. GODNATT!


HERE, COMES THE COLD

Har precis kollat på Wallander-Dödsängeln.. Åh shit vad jag grät, förstår inte hur man kan göra något som den personen gjorde! fyyyyfaaan! Blir nästan lite arg.

Nu ringde Affe och betedde sig omoget och bad mig komma till årsta och.. ja..
HATAR OMOGNA KILLAR, DOM E SÅ JOBBIGA!

Nu ska jag nog ladda ner en till film och försöka somna. Är jätte trött, men något håller mig vaken.


NEXT ON THE LIST?


Wuhu, diggar skarpt min fjortismin, eller vad säger ni? ;)

Har kollat på alla paradise hotel avsnitt nu, och kan inte bärga mig tills dom nya kommer i morgon kväll! Gud så spännande det är nu. Cimon ska vinna, hej och hå, för jag håller min tumme och tå! Hahaha, vad tycker ni om min nya ramsa?! Ytterst trevlig.. Nå, vad är nästa att göra på min lista? Låt se.. Wallander står det, jahaja, ah då blir det Wallander nu. Tänkte försöka sova lite också tror jag? Aja, hörs sen


PLAY IT

Detta är som fågelsång i mina öron just nu,






VINTERKRÄKSJUKAN?

Blev hemskickad av lärarna för ett tag sedan. Mår jätte dåligt. Ont i huvudet och fryser som en liten gris, inte kul! Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Paradise Hotel.

Har tänkt göra en till video, för jag missade en hel del. Men har inte ork till det nu, nu är det bara vila för mig som gäller. Går vinterkräksjukan i skolan.. men får hoppas att det inte är den som spökar hos mig med.

See you later!


En sån där skulle man ha nu.. som tog hand om en.. :'(


lite av mitt 2009

Bara något jag satte ihop från mitt 09.. Allt finns inte med, för det skulle ta åratal annars ;)


GODMORGON

Godmorgon jordvarelser. Usch, hatar mornarna då man vet att man måste skynda sig eftersom man insett att man börjar om någon timma! Skulle helst bara vilja lägga mig under mitt varma täcke och sova vidare, men icke sa nicke, här måstes skyndas! Eller skyndas och skyndas, mer rappas på lite. Måste fixa mitt fågelbo till hår och lägga på lite smink. Mornarna går jag alltid igenom med musik, olika stilar beroende på hur jag känner mig. Och denna morgon är det Westlife som spelas för fulla muggar, haha. Ja, jag tycker faktist att dom är helt okej, tyck vad ni vill.

Men nu måste jag sluta sitta och gäspa här, hörs senare. Puss på skinkan


O-M-G! såhär har jag sett ut en gång i tiden..


PH VS. WALLANDER

Hej på er. Vaknade i morse av att en viss Frida ringde mig. Och jag låter som en gammal kärring på morgonen, så det var ju skit kul att prata i telefon med någon och låta som en gammal kärring, tummen upp. Frida sa att jag skulle med på hockey klockan tre, först sa jag att jag inte kunde då, för jag var så trött, men jag gav upp och ringde till mamma och bad om pengar. Klockan tre möttes vi upp vid Globen och köpte biljetter. Träffade även Hanna Oscarsson på matchen, som jag inte träffat på jätte länge! Matchen slutade 4-1 till AIK självklart, haha. Satt en as skön snubbe på raden över oss som satt och hojtade allt möjligt. Ska strax städa mitt rum och sedan ta en lång och varm dusch! Ska sedan kolla på paradise hotel eller wallander, får se.

I morgon får jag träffa mina häääärliga skrapnäcksbor också, har saknat dom så in i bängen!


KLADDMUFFINS


Hej på er! Jag och Louise var ute och fotograferade en liten stund bara, för det blev svin kallt! Alla bilder kommer senare, för hon måste fixa dom lite. Men så fort dom e färdig fixade så kommer dom, trust me. Nu är jag hemma hos Jonna. Vi har precis varit och handlat socker eftersom vi ska baka kladdmuffins, mums! Och en sak jag inte visste var att Jonna fått en lillasyster. Men dom kommer hem inatt eftersom hennes mamma är barnvakt åt en annan unge ikväll, hihi. Men nu börjar Jonna klanta till det här i köket, she need help, haha!

Take care of you, xoxo

FRUKOST


Frukost á la Fanny & Louise


Nu är vi färdig fixade och ska ut och fotografera! Bilder läggs ut senare. Puss på rumpan


HEY THERE!

Hej på er. Vaknade för ungefär en timme sedan. Lollo ligger i sängen och latar sig lite, så jag ska väl också passa på nu när det är helg. Vi tänkte gå ut och fota sedan. Lite vinterbilder (: See ya!


Jag fixade Lollos naglar igår :)


HARDCORE



YEAH, hardcore! (not?)

Sängen är lockande


Hej kära vänner. Klockan är mycket och vi ska strax nanna kudd. Vi har jobbat lite på designen, men inte haft så mycket fantasi för headern, så den fixar vi mer i morgon. Vi har haft för oss lite allt möjligt denna kväll. Vi klädde ut oss till Aladdin och Jasmine och spelade in en video där vi sjunger A whole new world, haha. Sen har vi lyssnat på massa musik och så har vi hittat våran nya låt! BANANER I PYJAMAS!

Sleep well


Överraskningar på gång

Överraskingar på gång! Videos och ny design..

SEE YOU LATER!

VAR MED OCH STÖD HAITI



Nu har jag slängt iväg ett sms till rädda barnen för att hjälpa till med insamlingen till Haiti folket som förlorat sina nära och kära och som nu kämpar för att överleva.

Nu kan du också hjälpa till! Skicka 10KATASTROF till 72950

När du skickar detta sms så hjälper du till med 10 kr. Är det lite tycker du? Ja, men då tycker jag att du borde skicka några fler sms till rädda barnen. Det är nu dom behöver oss, nu ska vi visa våra medmänniskor att vi ställer upp för varandra!


Säger här med godnatt ♥

I morgon blir det även massa nytt i bloggen. Ny design och självklart massa nya bilder som jag kommer springa runt och ta som vanligt, haha. Hon är ledig, så hon ska åka till min skola i morgon så hon e där till jag slutar. Ska bli skit kul att träffa min Loula igen! Efter jag slutat ska vi vandra till mig och hämta lite grejer, och sedan åker vi hem till Loula i Skärholmen. Men nu ska jag strax sova. Nattinatti!♥


Nyss på msn med Loulaaaan, haha!


SNABBA BUD HÄR


Denna pingla ska jag hem till i morgon efter skolan! Saknat mitt puttifnutt!


heavens on fire


passanger


Nu är det dags för lite käk framför paradise hotel på tv6 play. Sen ska jag sova. För det är en dag i morgon också! Måste orka dagen som återstår kvar i skolan av denna vecka. Blev klar med matteläxan också på studiestödet, skit skönt! Hoppas jag kommer ihåg alla förklaringar till imorrn
Ååååååh, nu spelas Iggy Pop - Passanger på bandit! Så sjukt bra

Hörs senare eller i morgon. Tror inte jag har så mycket mer att förmedla folket nu. Ha det gött så hörs vi. Puss och snusk!!


Ne, nu skriker téet på mig!

HEJ BLOGGEN *och använder fjortisdialekt*

Näe, sån är inte jag! Är svin trött verkligen. Har vart sekunder från att somna på exakt alla lektioner idag förutom idrotten. Som faktist var ganska kul eftersom vi kör volleyboll denna vecka. Vi fick sluta några minuter tidigare så jag rusade hem och satte på lite lugn musik och ska precis göra té. Om ett tag ska jag till studiestödet och fixa matteläxan som ska vara färdig i morgon. Vi hade NO prov idag, och det kändes riktigt bra efteråt! Så tror det kommer bli riktigt bra. Men nu skriker téet på mig hära, hörs sen.


grinat som en barnrumpa

*jag pustar ut och torkar tårarna som kladdat ut allt mitt smink över hela ansiktet*

Pratade med Frida nyss. Hennes mobil var avstängd så jag fick grina som en barnrumpa för martin och fick tillslut fram ''kan jag få prata med frida?'' Vi har pratat ut och hon är inte ett dugg arg på mig. Bästavänner gör såhär.. löser allt tillsammans. Jag hade inte klarat mig utan min Frida. Hon e min sessa.
Åh ni inser inte hur glad jag är att allting är löst igen! Självklart avslutade vi vårat samtal med
''jag älskar dig!'' ''jag älskar dig också!''


jag orkar inte vara jag

Att du ständigt påminner mig om mina misstag får mig att mer och mer känna mig som världens mest hemskaste person. Du får mig att må så fruktansvärt dåligt när du håller på sådär. Det går inte en minut utan att jag påminns om det. Jag gjorde fel, ja jag vet det. Jag har ständigt behov av att visa mig som glad i skolan och hemma, men jag är fan inte glad! Jag gråter just nu ska du veta. Inte bara för att det känns som att jag förlorat min bästavän utan också för att du jämt och ständigt måste påminna mig om det jag hatar mig själv för just nu!

Var hemma hos hanna efter skolan med Sara. Vi lyssnade på musik och drack te och hade det mysigt. Skoldagen gick någolunda okej. I morgon är det förhör i No, så måste läsa lite mer nu ikväll innan jag somnar. Men först ska jag duscha riktigt jävla länge. Låta huden bli russin och få kroppen alldeles illröd av det varma vattnet. Orkar med någonting just nu. Magen gör ont hela tiden, mitt huvud bankar och jag går ständigt runt med en massa bildspel som gör att mitt jag får en stor fet klump i magen. Orkar inte mer, orkar inte vara glad, orkar inte vara den fanny banny som jag brukar vara, jag orkar helt enkelt inte. Jag är ledsen.. men det är såhär det får bli, jag orkar inte mer.

Frida, du ska veta att jag alltid kommer älska dig. Hur du än väljer att göra. Hur du än bestämmer dig för att fortsätta ditt liv, med eller utan mig, så ska du veta att jag älskar dig! Som min syster och som min bästavän. Du kommer alltid vara nummer ett för mig, alltid. Oavsett vad du tror. Du betyder mer än du anar.. Förlåt..


klockren brud!


Haha, *upprepar rubriken*! En sådan vän ska jag hitta! Så sjukt rolig :)
Och lägg märke till att hon lyssnar på Günter (som e svensk), och hon e ju american ;)


time to go

Labb i morgonbitti, nu ska jag sova. Puss och godnatt

i l o v e y o u f r o m t h e b o t t o m o f m y h e a r t !


with open arms


Jag vet att jag gjorde fel, gumman. Jag lär mig av mina misstag. Jag borde inte gjort som jag gjorde. Jag insåg inte hur korkad jag var fören det var försent. Men det här är inte slutet, för vi kämpar för oss, ellerhur? Du vet att jag älskar dig och jag vet att du älskar mig. Det är du och jag. Det vet vi om båda två. För bästavänner förlåter och kämpar! Vet inte om du riktigt förlåtit, men du får ta dig den tiden du vill att det ska ta. Men du vet att jag begick ett misstag. You know i love you sweetie. Ta den tid du behöver, jag finns vid tidens slut och väntar med öppna armar.


i'll try

Inte den bästa videobloggen men vafan spelar det för roll? Det är väl huvudsaken att man försöker?


mohahaha


Sommaren med Göran

Hello everybody! Känns verkligen inte som att klockan redan är halv elva? Ska snart kolla på Sommaren med Göran och försöka somna. För idag blir det inte så sent som igår! Aja baja fanny lindberg..

Efter skolan gick jag, sörensson, sara och hanna hem till hanna. efter ett tag drog sörensson och då kollade resten av oss på This is it. Alltså.. fyfan vad söt han var mot folk! Varje gång han ville säga något så sa han alltid efteråt ''I say it with love, l-o-v-e'' åååååh så söt! Kom hem för några timmar sen. Men vi höres i morgon.

words is all i have

Godmorgon på er! Sovit gott? Vilken tur att ni har det, för det har inte jag. Sovit jätte dåligt :/ Men det är inte så mycket att göra något åt. Får väl försöka somna tidigare idag så kanske det går bättre? Ja, vi får hoppas det i alla fall, haha.

Sitter och lyssnar på Ronan Keating - Words. Har blivit beroende av den! Den är så vacker. Om ett litet tag är det dags att dra sig mot skol.. nä där får det fan räcka! Ursäkta mitt ordval men det är inte ett fint ord, och svära är inge bra! Men vi hörs sen när jag kommer hem. Antingen ska jag bara hem efter skolan, eller så kanske jag.. hittar på något annat helt enkelt, haha. Men nu kära vänner ska jag fortsätta lyssna, kiss and hugs


usch.. minns ni när det var så äääckligt mycket snö? Tur att allt börjar gå bort, hoho


goodnight



Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig. Efter en lång pratstund med Tobias så känner jag min nu lite trött. Gosh, i like that guy! En hur skön kille som helst. Får mig alltid att skratta. Jaja, hur som helst.. Ska inte sitta här och babbla hål i huvudet på er, så här och nu säger jag godnatt people!


Lite luft kunde behövas

Snackar med min vän Tobias över våra webcams. Haha, han e så söt! :) Hur som helst så har jag bara legat hemma och degat idag. Åkte och tog en fika med Frida en snabbis, mamma tyckte jag borde komma ut lite. Så hon tillät mig åka till Dellans en liten stund. Mysigt (a) Kvällen fortsätter med film och så. Men vi höres mina kära vänner! I morgon är det skola också som gäller, puss.

slänger in en bild på min sessa (a)


hahahahaha


so sweet, so beatiful

Har inte lyckats somna ännu. Ska nog försöka nu...


vapenbröder

Oj vad tiden rusar förbi. Klockan är redan tjugo i fem på morgonen. Kanske inte så jätte bra, men jag är kanon pigg? Då kan man ju inte så enkelt bara somna. Har kollat på Paradise Hotel och kollat lite bloggar och lite annat, men nu är det dags att kolla på Johan Falk - Vapenbröder. Den verkar jätte bra, så hoppas att den uppfyller mina höga förhoppningar! Men nu är det dags för mig att kila. Kommer inte skriva mer nu innan jag ska sova. Hörs när jag vaknar sen, godnatt/morgon


brandsta city släckers


00:27

Sitter och diskuterar med Hanna om livets alla förjävliga sidor. Till exempel :
Varför finns det inga brandmän i våran ålder?
Varför ska kärlek få förstöra alla fina stunder?
Varför får man äckelhormoner när man som minst vill?

Livet är verkligen piss ibland. Det tycker varje människa någongång i sitt liv, även om man lever världens mest glamorösa liv. Hur som helst.. Sitter här med tända ljus och lyssnar på kom och ta mig långt härifrån, som förtillfället är min och hannas favorit! (hallå? dom är ju brandmän?). Ska snart sätta på Johan Falk - Vapenbröder som jag fixade hem idag och senare ska jag kolla på Paradise Hotel också. I morgon vet jag inte vad som händer, får se vart dagen för mig. Ha en fin kväll så hörs vi. Slängkyss


let's dance on the tv

Sitter och kollar på Let's Dance, fast nu är det reklam så lyssnar på Björn Rosenström och sjunger med, mohah. Kvällen och natten kommer spenderas framför min babe (min laptop)


såhär kul har vi nu!


jag klarar det inte..



Helt ärligt.. jag klarar inte av detta längre! Jag klarar inte av att se dig olycklig och ledsen hela tiden! Jag gråter faktist nu, helt ärligt. Jag mår jätte dåligt av att veta att du inte är glad. Det är okej att vara ledsen, för det är alla någongång, men nu är du inte ledsen.. Du är förkrossad, och jag klarar inte av det! Jag älskar dig min lilla pingla.. Det ska du alltid veta. Du är min Louise som alltid varit där för mig, alltid sagt dom där kloka orden som fått mig på fötter igen, men nu är det du som inte mår bra.. fan också! Jag klarar det inte...
Jag älskar dig mest av allt Louise, det ska du ha klart för dig! :'(


peace, love and understanding

Varför har jag varit off idag? Jo, för jag har varit sjuk. Jag vaknade inatt och spydde och mådde inge bra alls. Ja, ni kanske tycker jag är snuskig för att jag skriver ut det, men det är min blogg, jag skriver vad jag vill, sådeså ;)

Men i alla fall, under dagen har jag bara sovit, kollat på film och läst. Inte haft så mycket att skriva om, så kände att det inte var någon idé alls. I morgon är det skola för mig i alla fall. Känner att det inte är så kul att ligga och snora här hemma. Mår jag dåligt i morgon är det ju bara att ringa mamma och säga att jag går hem.

Klockan är mycket, men jag är inte speciellt trött. Tänkte sätta på paradise hotel och försöka somna. Om det nu går eftersom mamma och jag kollade på freddy krueger idag, hehe. Jodå det kommer jag, den var ändå så fejkad så läskig var den ju inte direkt. Satt mer och garvade när han kom fram på tv rutan eftersom han ser så knasig ut, haha. Men nu ska jag kila.


hanna, hanna, hanna...


 Hahahahahahahahaahahahahahahaha!


my wish


Om det är något jag önskar här i livet, så är det att alltid hålla kontakt med dom jag älskar mest på denna jord.. Mina närmaste vänner. Utan dom vore jag inte den jag är idag. Min högsta önskan är att alltid kunna veta att dom alltid kommer vara där för mig. Och det vet jag att dom kommer också! Jag älskar er mest!


något tynger mig

Kom hem för någon timme sedan. Är jätte trött och min kropp känns orörlig och tung som ett berg. Ligger nu i sängen och försöker koppla av, men något tynger mig.. Vet inte vad det är, men något är det i alla fall.

Idag ska jag bara ligga hemma och halvsova lite framför film och bland annat sitta vid datan. Har inte så mycket mer att skriva, vi hörs!


webcam


Hemma hos Hanna

Sitter hemma hos Hanna. Hon och Sara gymmade, så jag hängde på och peppade lite granna. Sara gick bara hem och duschade, och snart kommer både Sara och David hit. Vi ska kolla på film. Kanske ska messa Jocke och fråga om han har lust att komma? Haha aa vi får väl se! ;)

Goodbye my sweetheart

Jag är inte så jätte pigg om man säger så. Somnade vid halv fem i morse.. Nu ska jag ta mig till skolan. Känns som att jag ska börja gråta när som helst? Varför vet jag inte. Bye


no sleep, no sleep

Woho, jag klarade natten! Det värsta är nog att jag bara har sovit 2 timmar. Har hållt mig på vakt hela jävla natten. Inte kul! Hoppas jag inte blir trött i skolan, då ringer jag till mamma och säger att jag måste hem och sova. Aldrig mer att jag ser den där filmen! .. jag är rädd nu!

me love you, always

Förstår att allt är jobbigt nu gumman, men du ska veta att du alltid kan prata med mig, no mather what! Jag älskar dig puffsingen och du kommer alltid vara min lilla favorit Loulaaaan! Vad som än händer.


levande material, great!

Har precis slutat mitt samtal med Hanna. Jag ringde och väckte henne, för jag vågade inte gå på toaletten utan henne vid mitt öra. Jag driver inte med er, jag är svinrädd! Det värsta är att vi har trä trappor i vårat hus.. vilket är levande material, och kan låta ibland. Skit kul nu när jag sett den här filmen och allt! Toppen.. verkligen.

Hur som helst. Jag kommer inte kunna somna på ett bra jävla tag, så ska sätta på Lotta på Bråkmakargatan och försöka tänka på annat. Ja, jag tycker om barnfilmer! Mobba mig inte, thanks! ;) See you!


gammal sovbild från en kväll med Hannisen


Paranormal Activity

Jag är helt förkrossad. Hanna, Sara och jag kollade på Paranormal Activity och jag kan säga att den var så läskig att jag inte vågar somna. Jag grät när jag kom hem för att min mamma sa att jag fick sova själv uppe på över våningen inatt. Nej, det handlar inte om att jag är en fegis.. Jag älskar skräckfilmer och brukar inte alls bli rädd, men med tanke på vilken respekt och tro jag har på det övernaturliga, de vill säga andar, spöken och sånna saker. Jag har sån fruktansvärd respekt för dom. Kommer inte bli mer bloggning idag, har inte så mycket att säga. Ska väl mer ägna mig åt att försöka ta mig till toaletten och tvätta bort sminket och sedan ta mig tillbaka till rummet utan att det händer något. Wish me luck, hoppas vi ses! (a) :'(


som pricken över i:t

Nu alla gummor och gubbar, nu är jag klar med allt.. nästan. Har precis ätit frukost, sminkat mig och klätt på mig. Håret är inte att göra så mycket åt, det står åt alla håll hur jag än gör, haha. Men nu ska jag kila ner och ta en liten frukt som pricken över i:t, eller vad säger ni? Yes, det kör vi på.

Hörs senare när jag kommer hem från skolan. Är ganska taggad om jag ska vara ärlig. Somnade i tid (helt otroligt!!) och gick upp i god tid nu på morgonen. See you later, kiss and hugs!


Tönt bild tagen för cirkus 10 minuter sen?


Mitt lilla nattmål

Åh, sådär! Nu är allt fixat. Har duschat, smörjt in mig så jag inte blir torr, använt ansiktsmask, städat rummet och bytt lakan. Nu känns allt som nytt igen! Skit skönt att gå och lägga sig i en nybäddad och skön säng.

Om jag ska vara ärlig så är jag lite trött faktist. Tänkte sätta på The proposal (som jag aldrig såg förut) och äta en liten natt macka och té. Gosh, visst låter det mysigt?! Ja, det tycker jag i alla fall. Men nu ska jag kila och göra mig mitt lilla nattmål. Puss och kram, vi hörs tidigt i morgon bitti innan jag drar till plugget..


aj, min läpp gör ont


Sprucken läpp!!!

Nu om 40 minuter ska jag till Skarpnäck och möta upp Hanna och Sara. See you later baby


Howie Day

God morgon på er! Nu är jag vaken igen. Ligger och lyssnar på Howie Day och funderar på om jag snart faktist ska städa lite här inne hos mig, haha. Det är lite stökigt om man säger så. Idag ska jag inte göra något speciellt, bara vila upp mig, kanske försöka rensa min garderob och lite sånna saker. Ikväll ska jag, Sara och Hanna gymma. Ska bli härligt med tanke på allt man smällt i sig under lovet. Då känner man sig lite fräschare efteråt och nu innan skolan precis börjar. Nu ska jag börja fixa mig i alla fall. See you later


Howie Day - Collide (acoustic version)


it's not my time

Hej på er. Har precis kollat på några avsnitt av Hål i väggen på tv6 play. Jag är skit pigg!? Hur ska det gå för mig att vända på dygnet igentligen?

Jag ska hur som helst försöka sova nu i alla fall. Vare sig jag vill eller inte. För jag måste sova. Kan inte vara vaken mer nu känner jag. Vi hörs senare när jag vaknat igen! Puss och Godnatt/morgon


Slänger in en bild på mig och Sara :)


skojigt


Haha, såhär kul har vi just nu :D


fuck yeeeah


Hittar du i närmaste leksaksaffär under namnet Barbie

mini michael jackson?

Lillebror dansar, sötnosen

Det är så tokigt att alla jävla klipp blir mörkare på youtube!? Men här har ni ett smakprov i allafall. En annan dag ska jag filma när det är bättre ljus! Han är sååå mkt bättre live! Puss


I'm so proud to say I love you

När allt känns som skit så ser jag det där. Det får mig att vilja lägga mig under täcket och aldrig mer komma upp därifrån. Det är svårt för mig att förstå. Jag älskar dig, men det känns så otroligt fel. Mina känslor för dig är obeskrivliga. Finns inga ord som kan beskriva det jag känner för dig. På samma gång får du mig att vilja spy, du får mig att må så fruktansvärt illa. Utan att du vet eller bryr dig så hugger du en kniv i mitt hjärta. Med tiden inser jag bara mer att jag älskar dig. Älskar din personlighet, hur du ler och hur du får mig att skratta. Ja, jag kan simma.. men i dina ögon, då drunknar jag. Blir andlös i din närhet. Men finns det någon framtid för dig och mig? Finns det något som jag faktist har att se fram emot? Du betyder så otroligt mycket att jag inte vet hur jag ska bära mig åt.

Men det är antagligen bara en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse...


Milk choklad


Legat i min säng hela morgonen. Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Ska käka lite tacogratäng efter det och sen får vi se vad som händer. Tror att jag stannar hemma idag eftersom jag inte känner mig så bra. Men med lite choklad på kanten så ser kvällen mysig ut. Ska bara ta det lungt och kolla på film. Någon som har något tips på en bra film? Puss


i need ice cream now!

God morgon! Kan man säga så fortfarande? Ja det tycker jag, klockan är ju trots allt inte efter tre, mohah. Hur som helst så vet jag inte vart dagen tar mig. Har inget inplanerat än. Kanske ska ringa Hanna och fråga om vi ska dra och gymma senare, eller kanske ska gå ner till centrum och köpa glass? Jag har kommit in i m-veckan och behöver glass! Magen gör förjävligt ont och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men i alla fall, nu ska jag kolla på Riverside och klappa mig själv på magen som om jag vore gravid.


05:11


Hela jag känns tung, jag fryser och mitt huvud bankar. Tror jag ska försöka sova nu..


ville aldrig det här..

Lyssnar på Lars Winnerbäck - Faller, och tänker tillbaka. Tillbaka till den tiden då jag trodde det var du och jag. Trodde att du älskade mig, men det gjorde du inte. Annars skulle du inte gjort som du gjorde. Du behandlade mig som luft kändes det som. Ville aldrig att det skulle bli såhär, men nu är det som det är. Alla minnen med dig finns kvar, alla stunder med dig spelas upp om och om igen i mitt huvud, men nu har jag insett, jag har inga känslor för dig längre, jag är ledsen..


Till alla fjortisar!


Nu mina kära fjortisar (om det ens finns någon fjortis som läser min blogg?), nu är det halva priset på h&m's foundation, så spring till närmaste h&m och köp er några stycken!

Puss och kram!


you can light up det dark

Sådär.. Har nu tagit bort all dålig musik från min telefon och laddat ner nytt. Äntligen har jag rensat bort alla dåliga skit smårappare som sjunger att flickvännen gjort slut eller livet e skit, slut på det! Nu j*vlar är det riktig musik i min telefon. Tummen upp för det (y)

Hade min tid bokad idag klockan två. Fick stressa som fan eftersom jag vaknade en halvtimme innan bussen gick. Kursen gick jätte bra. Har lärt mig lite granna faktist. Köpte med mig hem en spray som man först rengör ansiktet med och som man sedan sprutar i ansiktet efter att jag har sminkat mig för att hålla allt kvar under hela dagen, sen köpte jag två ögonskuggor, ögonbrynsögonskugga, sminksvampar och fick bland annat en liten sminkväska på köpet. Ska senare köpa med mig lite fler grejer. Här kommer lite bilder ifrån igår.

Gårdagens outfit

Caffe Latte Choklad på Wahne's Coffee

Sötaste Hanna fikar :)

Hihi, Sara :)


annat för mig

Riktigt inlägg kommer inom kort tid. Håller på med annat just nu. Ingen tid för bloggen, sorry :/


Getostmackor, gott?

Make up store hade fullbokat hela dagen, så fick en tid i morgon istället klockan 14.00. Hanna och Sara följer med mig då också. Vi drog hem till min moster efter en liten fika i farsta centrum. Sover över här inatt, så blir bilder och sånt i morgon när jag kommer hem. Nu ska vi äta getostmackor a la Adrian :) Aldrig testat det, så blir något nytt för mig. Hoppas det är yummie! Men nu ska jag kila. Puss och snusk

don't wanna kiss, don't wanna tuch

God morgon!

Solen skiner och alla är glada. Sitter just nu och pumpar Lady Gaga ur högtalarna och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Tror att jag vet, men inte säker. Kommer outfit senare ;) Nu ska jag snart ta mig ner till köket och äta lite frulle. Blir inget sminkande idag eftersom jag ska på den där kursen. Orkar inte stå där mitt i affären och tvingas ta bort allt skit, så jag skippar sminket idag. Go Natural! See you later

falsksanning

Mohaha, jag har slängt iväg ett mejl till falsksanning! Nu håller jag tummar och tår för att hon publicerar det också. Lägger ut länken sen om det skulle vara så att det publiceras. Faskien vad stolt jag är nu.

Jag och Frida på nyårsafton

Kollar på Paradise Hotel

Ligger och kollar på Paradise Hotel. Ska se tre avsnitt till, sen är det sova för mig.
Godnatt



Mina favoriter! :D


Make up store

Nu är jag hemma igen. Ikväll ska jag försöka att somna tidigt (hur fan nu det ska gå eftersom jag vaknade för 3 timmar sen -.-), sen ska jag lyssna på massa musik och kolla på film.

Sen i morgon ska jag upp i tid och träffa Hanna och Sara och åka in till stan. Ska bland annat på privat sminkkurs på Make up store i morgon också. Sen fick jag ju presentkort på 200 kr på make up store, så ska spendera dom på en gång då. Ska bli trevligt!

Nu ska jag duscha och fixa mig lite fräsh och bädda rent i min stoora sköna säng och pumpa hög musik med mina nya högtalare! Puss


Paket




bergsprängare

Hej på er! Dagen utvecklades lite mer. Jag klev upp vid halv elva, fixade mig på ungefär en timme och sedan kom Lelle och hämtade mig och lillebror. Vi parkerade bilen i garaget och gick mot tunnelbanan. Vi orkade inte stressa runt med alla tusentals människor inne i tc, så vi klev av på Söder och gick från ringvägen bort mot götgatan. Av Lelle fick jag en fet bergsprängare (högtalare plus bas) till min laptop, två toppar från Monki & ett linne från Vila. Vi testade mina nya högtalare.. och jag säger bara en sak, jag lär inte vara bästa vän med mina grannar så länge till ;) Sen drog vi oss mot Bamboo Garden borta på Åsögatan. Vi mötte då upp Hege och Jonathan och åt lunch med dom. Var väldigt mysigt om jag får säga det själv. Sen nu under kvällen bjöd vi över Kenneth och Maria och spelade ''Med andra ord'' och hade det skit kul. Nu har vi precis ätit lite varma mackor jag, Linus och Lelle, nu sitter vi och tittar på Kanada-USA på tv, hörs i morgon. Då får ni bilder och allt.

Sen fick jag alla mina paket från Lelles sida, så ni får lite bilder på det i morgon också! :D Men nu är det hockey som gäller här! After while, crocodile ;)


Mot staden

Helt otroligt att jag är så pigg som jag är just nu. Trodde jag skulle vara zombie idag eftersom jag somnade vid 5 tiden? Inte bra.. Måste nog snart börja vända tillbaka dygnet, hur nu det ska gå. Om ungefär en timme ska jag, Lelle och Linus till stan. För jag ska få julklappar av honom. Han vet ju inte vad han ska köpa till mig, haha. Ska nog få med mig lite kläder, högtalare till datorn, leggins och annat skit :) Får se vad jag hittar.


Dagens: Jeansleggins - Vero Moda, T-shirt - internetaffär, Tjocktröja - Bikbok


well, it's time to go

Godnatt mina kära vänner. I morgon blir min dag inne i stan. Puss och snusk (a)


Verkar ju hur söt som helst?

Haha, hittade ett jätte gammalt blogginlägg av Kissie. Är det bara jag som tycker att hon verkar vara en hur söt tjej som helst i den här videobloggen? Snacka om att hon har förändrats..


you make me sick

alltså jag förstår inte hur du tänker? du får mig seriöst att vilja spy. du beter dig som ett riktigt jävla as. du visar bara hur jävla omogen och oseriös du är. fuck you, din jävla idiot!


bikbok

I förrgår köpte mamma en tjocktröja till mig. Behövde verkligen en.
Eftersom jag kom hem idag så blir det en bild på den nu. Bara för att liksom :)


Bit dig i läppen



Inte världens finaste bilder. Men ibland är det bara bita sig i läppen och lägga upp skiten ;)


My heart is taking over

Vaknade av att en Hanna blåste mig i örat i morse, haha. Vi åt en liten snabb frukost som bestod av bröd, chai te, apelsin juice och yoghurt, mumma säger jag bara! Sen åkte vi med Hannas mamma till IKEA för att kolla på lite hyllor och garderober till Hannas rum. Vi kom hem efter en lång tripp inne på IKEA och bosatte oss framför våra bebisar (datorerna). Har precis ätit middag och snart kommer min mor och hämtar mig. Min kväll blir hemma idag tyvärr. Men det kan också vara skönt att bara vara hemma ibland.


Bara för att jag och Hanna älskar att bjuda på oss själva!


kan inte sluta skratta, hon e underbar


suck -.-

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

*brist på underhållning*

hos hannas mami

Nu sitter jag och Hanna hemma hos hennes mami. Vi ska bara ta det lugnt idag. Lite senare blir det middag här hos Hanna, och sen ska vi färga Saras hår mörkare :) Hanna duschar, så sålänge lyssnar jag på lite musik och kollar runt på olika bloggar.


Haha, gammal bild på mig och David.


Frukosten är serverad!



Pannkakor by Hanna

God morgon på er? Eller.. morgon och morgon är det väl inte, men när man vaknar så säger man ju så? ;) Hanna står just nu och steker pannkakor, så det blir pannkisar till frulle. Härligt! Nu ska jag kila, puss






Brittany Murphy


Alla har ni säkert hört om Brittany Murphy's död. Fick veta igår att hon dött. Tycker det är jätte hemskt! Tycker hon är sån otroligt bra skådespelare. Har fullt med filmer hemma där hon är med. Tycker verkligen att det kom som en chock! Det var ju inte direkt något man var beredd på. Hoppas hon har det bra där uppe. (ja, jag tror att det finns ett himelrike efter döden)


with the girls

Nu har vi varit och handlat äkta vaniljglass, coca cola och sockerdricka (som jag suktade så mkt efter). Så nu ska vi sätta på Allt för min syster och sen blir det skräckfilm, jippie! Men nu ska vi göra hemmagjord chokladsås och fixa lite glass. Ha det så jätte bra så hörs vi senare.


2010, this is my year

Gott nytt 2010 på er! Jag är hemma hos Hanna nu med Sara för en liten tjejkväll. Uppdaterar ordentligt med bilder och så lite senare. Nu ska jag chilla med mina girls! Pusshej :)

En liten Martin & Fanny (a)


RSS 2.0