En utav mina favoriter

Det här är en utav mina favorit låtar. Från bland annat filmen A walk to remember

k a t a s t r o f !

Nu är jag på bättre humör. Har m och kan bli lite grinig nu framåt i en vecka. Men det ska jag försöka att inte ta ut över bloggen. Idag har jag bara laddat över massa bilder på facebook, samlat poäng på gratismakeup.se och lyssnat på musik. Har laddat över lite mer till mobilen också. Har precis satt på ugnen, ska sätta in mina bagetter om 10 min ungefär.

Igår:
Jag åkte med min moster och hennes familj till Lidingö där dom har kompisar som bor i ett stort mörkbrunt hus med stor tomt. Hela sommaren har dom byggt på baksidan, och nu är allting färdigt. En stor pool, bubbelpool och altan. Skit fint! Känns nästan som ett sånt där hus i Usa ni vet? Vi hade skit trevligt. Badade, åt mat, efterrätt, satt och snacka och hade det så bra som det går. Pappa ringde mig igår också och frågade om jag skulle med till Åland i 6 dagar. Det tackade jag ja till, så på onsdag åker vi till Åland och kommer hem på tisdagen efter. Vi ska tydligen bo i en stuga. Och pappa sa att det var mer landet än där dom bor, fatta vad landet det kommer vara? Typ en mil mellan varje hus? Hoppas det finns nån affär man kan cykla till i alla fall i fall jag blir sugen på något, hihi (a) Annars kanske det är lite skönt att komma ut i det fria. Vi kommer säkert bada jätte mycket. Vi får hoppas på bra väder i alla fall. Jag tror att vi åker kryssningsbåt dit, annars vet jag inte hur vi kommer dit? Båt måste det ju vara i alla fall. Så när jag kommer hem får jag vänta några dagar tills min älskade Frida kommer hem från Gotland. Fyfaaan vad jag saknar henne. Har inte träffat henne på flera veckor nu, och det är bokstavligt K A T A S T R O F ! Så vi måste ses när hon och Martin kommer hem. Men nu ska jag kila iväg och slänga in  mina bagetter! Hare nice, så hörs vi senare ikväll sen. Puss på skinkan!

Fint va? :)

Sen var jag ju på Gröna Lund här om dagen med Fredrik, Ella & Veronica. Vi hade verkligen skit trevligt!

Surpuppan-Fanny

Tja. Har ingen som helst lust att blogga, tyvärr. Skriver senare. Är så jävla sur för att jag inte hittar min kameraladdare. Så nu ska jag sura vidare. Hejdå, hörs sen.

Fem saker du inte visste?

♥ Jag har bitit på naglarna sen 5 års ålder och har precis slutat. Japp, det är sant. Bet jämt på naglarna förut. Kunde göra det utan att jag tänkte på det. Det är skit äckligt, det vet jag. Men det var helt enkelt en dålig vana och nu har jag äntligen slutat. Jag är skit stolt. Det är därför mina naglar går av hela tiden som jag skrev i förra inlägget. Dom blir ju starkare och tjockare. Mina är svaga jävlar.


♥ Jag har nog världens mest komplicerade familj. Hehe, det här kommer bli krångligt, så håll i hjärnan nu. Min mamma och pappa separerade när jag var vid 1 års åldern, och då träffade pappa en tjej och mamma träffade en kille. Pappa gifte sig med denna tjej och mamma förlovade sig med sin kille. Pappa är fortfarande gift med henne och dom har ett barn tillsammans + att hans fru hade ett barn innan. Sen har mamma och hennes dåvarande kille fått ett barn tillsammans, men när jag var vid 8 års ålder separerade mamma och hennes sambo. Och eftersom Lelle (mammas förra sambo) vart som en pappa för mig i hela mitt liv så flyttade jag med honom och lillebror och bor hos honom varannan vecka. Och mamma träffade då en ny kille. Som också hade ett barn innan och nu är mamma och han förlovade och bor tillsammans. Och Lelle träffade då också en tjej. Och hon har 2 barn sen innan, så jag har en hel halvsyskonradda här alltså, haha! Till pappa åker jag lite till och från eftersom att han bor så långt bort. Jaadu, där har du en förklaring. Haha, men jag kan garantera att du sitter som ett frågetecken ändå.


♥ Jag blev medlem i aik när jag föddes. Japp, jag är född aikare! Så är det med det. Har alltid vart och kommer alltid att vara. Det finns ingenting som kan få mig att ändra lag. För aik är en del av mitt hjärta.


♥ När jag var liten var jag ''rädd/blyg'' för min pappa och hans familj. När min pappa kom och hämtade mig blev jag helt stel i kroppen och vågade inte säga ett pip. Och i bilen var det alltid han som sa nått och jag svarade med korta meningar som ''mm''. Och när jag var hos min pappa försökte jag alltid vara den där perfekta ungen, ville inte att pappas fru skulle tycka illa om mig, så jag vågade aldrig säga nått eller göra nått som skulle få dom arga. När jag var riktigt liten kissade jag på mig ofta hemma hos dom. Jag blev ofta rädd på nätterna och kunde gråta mig själv till söms eftersom det var helt bäcksvart i lägenheten, och jag var jätte mörkräd. Men självklart är det inte så längre. Utan sånt här hände medans jag var yngre än 10 år gammal. Nu pratar jag om jag vill och är inte alls rädd eller blyg hos dom.


♥ Jag älskar att sjunga. Jag kanske inte är så sjukt grym på det, men jag tycker det är roligt och jag gillar det. Jag brukar ibland göra det på vissa speciella ställen. Om jag är någonstans nära vattnet så brukar jag gå och sätta på mig på en stor sten eller berg och sjunga något. Tycker det är avslappnande.


Food.


Ja, ni ser ju vad min middag bestod av. Riktigt gott faktist. Och till efterrätt blir det jordgubbar och gammeldags vaniljglass. Senare ska jag sätta på lösnaglar. Är så trött på att mina naglar jämt och ständigt går av. Så jag tänker har lösnaglar ett tag. I morgon ska jag på Gröna Lund med Ella, Fredrik & Veronica. Det ska bli sjukt roligt! Ska åka Insane igen och katapulten i massor och bombadera berg och dal banan, men frittfall/tilt hoppar vi över va? Höhö. Kommer troligen sova hos Ella och Fredrik, så ni får update när jag kommer hem. Då kommer ni få massor med bilder också. Ha det så jätte bra så hörs vi i morgon bitti. Puss på skinkan.

Min helg.

I helgen var jag hos Ronja ute i Kristinelund. Jag skulle kommit hem igår men jag sov en natt till. Och eftersom att dom åkte till Helsingborg igår morse vid kvart i sju så fick jag stiga upp innan tuppen och få skjuts till Östertälje där jag tog tåget mot Stockholm. Fick i alla fall följa med en liten bit på resan, haha! I helgen har vi gjort lite allt möjligt. Vart ute i skogen och plockat en liten blåbär som vi skulle göra blåbärspaj på. Spelat Yatzy ett antal gånger, vart ute och gått, vart i en liten park och garvat järnet på en sak, haha! (Ronja fattar). Sen har vi kollat på ett band från när Anne, pappa och Pelle var små. Fyfan vad Anne var rolig. Hon typ gav ifrån sig ljud som är ofattbara. Så jävla rolig människa alltså! Och dom där ljuden gör hon än idag, hahahaha! Och pappa var skit söt, gick runt i långkallingar hela dagen, byggde tågbana och gjorde roliga armhävningar på fotbollsträningarna. Ja, det är min far det. Sen har vi bara tagit det lungt.

Idag är inte hela dagen bestämd än. Pappa sa att han skulle höra av sig, och idag är ju absolut sista dagen eftersom det är idag som SB spelar på ''räkbåten''. Så får väl hoppas att han ringer senare. Annars är det dålig stil. Eftersom det då inte kommer vara första gången har säger att han ska göra nått som han inte gör sen. Men men, får hålla tummarna. Men nu ska jag lyssna på musik och checka Facebook. Puss på skinkan!

På med lånade stövlar och ut i skogen! ^^

Vet inte om det där är Bo eller Lars, men jag tror att det är Lars, haha.

Vi plockade en liter blåbär! MUMS!

Borta bra, men hemma bäst!

Lockigt


Lyssnar på musik och sjunger med lite ibland. Om en halvtimme går min buss från Bagarmossen, så om 20 minuter ska jag börja gå hemifrån. Idag har jag lockigt hår, hihi! Eller, jag hade jätte hårda flätor inatt så mitt hår blev riktigt lockigt. Syns inte så bra på bilden, men så är det. I morgon när jag kommer hem så kommer ni få mängder med fina bilder. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Men vi hörs i morgon. Puss på skinkan!

Linnéa.


Tycker den här bilden på Linnéa blev skit fin! Det är från Bröllopet när hon fångade brudbuketten. Så fin..

Sånt väder gillar vi inte

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan, men vid liv är jag i alla fall. Var det bara jag som hade största läskigaste åskvädret hos mig igår natt? Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Jag som är livrädd för blixtrar. Men sen blev jag jävligt sur för att alla jävla kanaler pajade ju p.g.a ovädret, så jag kunde inte se på Paradise Hotell! Jävla piss åskväder! Ska komma just vid rätt tillfälle som PH. Usch till sånt väder. Jag ska strax börja fixa mig lite tänkte jag, måste först kolla lite busstider ut till Ronja som bor på vischan! Haha, nej inte riktigt, men nästan ;)

Vart tog detta väder vägen? o:

Min snoppunge, haha


I morgon åker jag till min lilla snoppunge Ronja. Stannar tills lördag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på film. Måste upp i tid i morgon, hur det nu ska gå vet jag inte, men men! Ha en skit trevlig helg så hörs vi när jag kommer hem. Puss på skinkan!

Det är historiskt!


Vaknade vid kvart i tre. Gick och väckte lillebror som också låg och sov (?) Det är fan historiskt! Han om någon vaknar tidigt. Men i alla fall, jag väckte honom och så gick vi och käka frulle. Efter det blev vi sugna på att spela Wii, så vi spelade det en stund. Kommer inte göra någonting idag. Är helt slut. Vet inte varför, men har verkligen ingen jävla ork till någonting. I morgon måste jag nästan ställa klockan, för jag ska ju till Ronja i morgon. Men nu ska jag kolla på Wallander och mysa. Hare gött!

Rosa the movie

Ibland får man sån lust att kolla på filmer som inte är så avancerade och utländska. Så jag har bestämt mig för att kolla på Rosa The Movie ikväll. Yeah! Så den ska jag titta på om någon timma, sen är det 2 and a half men, scrubs och paradise hotel. Så min kväll är fullbokad framför tv:n. Ibland är det skönt att känna att man inte behöver stressa till något. Att man kan sitta i mykläder hela kvällen framför film och tv och bara chilla med lite godis och läsk. Sån kväll har jag idag. Så kommer inte sitta framför datan så jätte länge till. På fredag åker jag till Ronja, kommer hem på lördag och så på söndag ska jag träffa min underbara alldeless egna toker Frida! Yeah! Hörs antagligen i morgon. Puss på skinkan.


Dagens outfit


Vad tycker ni?

Vad tycker ni om Aqua och deras nya comeback låt?

Att jag inte kom på det!


Mamma och Linus drog precis. Dom ska till Heron City och kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag och mamma gör nått en annan dag. Familjen ska på Gröna Lund i helgen, men jag åker till Ronja på fredag, så jag får pengar till Gröna Lund sen så kan jag åka med kompisar istället. Mycket roligare. Och i förrgår fick jag ett litet tips av Lollo också. Jag mår ju lätt illa i vissa åkattraktioner, och då sa hon nått som aldrig jag kommit på, man kan ju ta åksjuketablett? Så jävla smart ju! Haha, så det blir det för mig nästa Grönan besök. Thomas är och lämnar mamma och Linus, så när han kommer tillbaka så ska vi åka till Drive in på McDonken och köpa mat. Eftersom att det bara kommer vara vi som käkar. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare. Puss på skinkan

Jag+installationer=inte bra!


Alltså Louise, hon är ju helt otrolig på det här med att installera grejjer. Jag är riktigt urusel på det, haha! Försökte ladda ner Spotify, men det gick ju som det gjorde. Nu har jag äntligen fått upp den sidan jag ville ha här, men då kom det också ord på engelska som jag inte förstår. Vem frågar jag då? Hm.. Vi kan ju testa fråga Lollo som ändå är online på msn, haha! Tack sötnos. Hade inte klarat det här utan din hjälp!

Ska inte göra nått speciellt idag. Har sovit läänge och kommer göra detsamma i morgon. Fast vem vet, kanske drar någonstans under dagen. Vem vet, men nu ska jag fortsätta med min stora grej här och sedan får vi se vad som händer. Ha en jätte fin dag hörni, solen skiner! Kiss and hugs.


Frida, kom hem nu! Jag behöver dig! <3

Unnade mig ett par jeansleggins.

Ska ladda över massa låtar till telefonen,
sen ska jag göra té och kolla på tv.
Inatt är det Paradise Hotel, så det ska jag kolla på.

P-shop hade inte Dia psalma tröjor, så jag gick därifrån med en suck och unnade mig istället ett par jeansleggins på Gina tricot för 299 kronor. Dom var faktist jätte fina. Louise blev hämtad av sin mamma, så jag gick mot tunnelbanan och åkte hem. När jag kom till centrum så gick jag bort mot Lottas gård, eftersom mamma och dom var där. Lotta fyller år idag och är mammas kompis. Det var ganska många människor där, och bland annat en skit snygg spansk kille. Han kunde inte Svenska, så jag vågade inte snacka med han, haha. Men han hade ju barn och grejjer. Han är tillsammans med en svensk tjej som bor i Spanien med honom och sådär nu. Hon dansar och rider. Riktigt förnuftig tjej alltså. Men i alla fall, Alice skulle sovit här, men hon hade migrän och mådde dåligt, så det blev inget. I helgen ska jag antagligen till Ronja. Vi bestämde det för några dagar sen, så jag ska messa henne i morgon och höra om det blir nått. Men nu ska jag fixa musiken och sedan stänga ner datan. Ha det gött!


Kom hem..


Syster, kom hem! Jag saknar dig så det gör ont inom mig!

Vart ute och gått.

Go kväll :)
Lollo sitter och snackar om ''chooocho'' med Joel, haha! Jag ska kolla på Paradise Hotell snart också. Vi har vart ute och gått en stund. Sjöng och chillade som fasiken. Mysigt! P-shop hade stängt när vi kom in till stan, så vi får åka dit igen i morgon. Men Souk var öppet, så Lollo köpte den där skjortan till Joel, skit snygg var den! Efter det köpte vi sallad igen och en varsin coca cola burk och gick och satte oss vid bryggan i Gamla stan. Vi matade ankor med majs och tog massa fina bilder. Ska lägga in några stycken och sedan kolla lite på internet. Kiss and hugs, vi hörs sen!



Det vart jätte fint!

Tja! Lollos hår vart skit bra! Ni får bilder senare. För nu ska vi göra oss i ordning och sedan åka till stan. Ska köpa Dia Psalma tröja och Lollo ska köpa present till Joel. Hörs sen. Kiss and hugs.


Störande fotografer

Märker ni nån skillnad? Haha, visst är headern snygg? I love it. Lollo är så snäll som hjälpte mig. Tack gumman. Igår blev det lite ändringar. Vi gick ner till Skärholmen och köpte sallader till middag. Ni vet sånna där färdiga. Och en cola och en ben&jerry. Vi satte oss på en bänk och käkade. Sen kommer det typ en familj och sitter på bänkarna en liten bit ifrån oss. Så tar ena killen kort på sin lillasyster som står bland massa blommor. Och självklart kollar jag in i kameran när han tar kortet. Så visar han det för resten av sin familj och börjar as garva och pekar på oss. Skit pinsamt! Så börjar dom typ fota oss, och vi täcker ansikten och grejjer. Sen går dom, men två av killarna kommer tillbaka och frågar om dom får ta ett kort på oss. Vi sa självklart nej och dom typ bönade och bad, haha! Så gick dom i alla fall tillslut. Sen går vi upp för alla trapporna från Skärholmen till en liten lekpark. Så kommer dom där och börjar fota oss igen, så jag tar fram kameran och tar kort på dom. Och det roliga var att ena killen typ ler på bilderna jag tagit, som om han liksom ville vara med på kort. Men i alla fall, dom fråga efter nummer och vi sa nej och sen gick dom. Så vi börjar knata mot Lollo för vi kom på att glassen började smälta. Så kommer två andra killar och bah ''Vi tar deras cola!'' och jag typ rycker undan och bah ''Nej!'', haha! Så frågade dom hur gamla vi var och om vi bodde här, och sen fortsatte vi hem mot Lollo. Kvällen spenderades framför datan för det mesta. Sen vid kvart i fem kom vi i säng. Vi somnade nog båda två ganska snabbt. Vaknade strax efter tolv så det var inte så farligt. Nu har vi vart och hämtat ut Lollos hårförlängning från HappyHair, så nu ska vi försöka oss på det, haha. Kommer gå strålande! Skriver mer senare.




Lägg märke till att han leeeeeeer! Haha, ganska sött faktist. Men andra killen, jaa han ska vi inte tala om.

Kommer bli mysigt!

Hello! Sitter hemma hos Lollo nu. Vi hade lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle hitta på. Men nu är det spikat. Vi ska köpa engångsgrill, mat, marsmellows (?), dricka och ta med oss badkläder, handdukar, filtar, tjocktröjor och sedan bli skjutsade till en sjö en bit härifrån. Fatta vad mysigt! Kommer självklart ta bilder, så oroa er inte (:

Men nu ska jag kila. Och vet ni? Senare kommer en nyare och finare header! YEY!


Älskar hans mörka fina röst.


Jag tycker hans röst är så fruktansvärt behaglig och fin. Gillar mörka röster som hans. Jag blir lugn av den här låten. Skit bra sångare verkligen! Vad tycker ni om Bruce Sprinsteen föresten? Själv har jag blivit stormförtjust i honom på sista tiden.

Ligger och läser.

Hello babes! Ligger och läser 14 år till salu. Gud, den är så hemsk! Ska läsa ut den ikväll så jag kan låna Heges bok sedan. Marlyn Manson's bok om varför han ser ut som han gör och varför han beter sig som han gör. Marilyn Manson är med och skriver boken. Så den verkade jätte spännande. Så den ska jag börja på sedan. Resan hem tog 5 timmar. Det var ingen kul resa. Vi åkte ju med hela tåget fullt av fotbollsspelare från Ghotia Cup som vart i Göteborg i några dagar. Satt mest och kollade på killarna vid säterna brevid hela vägen, haha. Dom var Svenska och knäppa. Vi har grillat och bara tagit det lungt. Ligger och kopplar av med en bok och Michael Jackson musik. I morgon ska jag till Lollo. Sover där i två dagar. På måndag åker vi i alla fall in till staden och kollar lite. Jag ska bland annat köpa en bandtröja på p-shop. Och Lollo skulle köpa någon present. Men nu ska jag fortsätta läsa. Här kommer lite bilder på mig som är tagna på Heges kamera. Enjoy it! Kiss and hugs.

i väntan på bussen till Liseberg.

Jag och Dante (Ztikkan och Malins 3,5 månader gamla son)

Hihi, jag äter glass på Liseberg i skuggan, för det var himla varmt!

Jag och Ztikkan. (För er som vet vem det är men inte känner igen hnm: han har klippt av sig dredsen)

Guuuud så söt jag é!

Vart hos Ztikkan


Tjaho! Kom nästan precis till hotellet. Har vart hos Malin och Ztikkan. Och dom har fått en bebis. Han heter Dante och är så sjukt gullig! Tog bilder på han, så ni får dom sen. Vi tog även kort på mig och Ztikkan, så dom får ni även sen också. Även om jag inte vart så jätte bra på bilderna, haha! Och sen snackade vi om när dom skulle ha spelning nästa gång. Och dom har en i Augusti, så Lelle sa att vi förmodligen skulle på den. Hege och Lelle kommer isånnafall gå dit med Malin, Ztikkans sambo, så jag får ta med mig någon. Eftersom jag inte kommer in i öltälten och dit ska dom vuxna, så jag inte behöver springa runt själv, höhö. Men inget är bestämt än. Men det kommer förmodligen bli så i alla fall. Just nu sitter jag själv på hotellrummet. Yaya och Linus kommer om sirka en halvtimme. Då ska vi nog ut på stan och kanske äta sen och sådär. Och på bilden ser ni att jag har en ny t-shirt. Tyckte den var skit söt! Men man ser inte hela, så ni får en bättre bild sen. Men nu ska jag kika runt lite och lyssna på musik. Så vi hörs ikväll och sen i morgon. Ska köpa mig tre böcker i morgon när vi kommer till Stockholm också. Bland annat Marilyn Manson's bok. Verkar skit bra! Menmen, nu ska jag kila.
Ha det gött, kiss and hugs.

På hotellrummet


Sitter på hotellrummet i Elite morgonrock + tofflor och dricker coca cola. Vi ska bara ta det lungt och chilla galet. I morgon ska vi kanske hem till en skådespelare som Yaya känner och vara där. Men kanske inte jag, eftersom vi troligen ska till Ztikkan och Malin och fika. Men vi får se hur det blir. Blev inget köp för mig idag. Vi vandrade runt i stan och kollade i affärer och sånt. Var bara Linus som köpte två t-shirtar på Stadium. I morgon ska jag nog köpa något till någon. Kanske till mig själv, haha! Vi får se helt enkelt. Men nu är det Beck på tv.

Kommer inte vara så jätte aktiv eftersom jag inte sitter på hotellrummet hela dagen. I övermorgon åker jag hem, så jag uppdaterar i morgonkväll och när jag kommer hem. Då får ni lite fler bilder. Orkar inte lägga in alla bilder från kameran nu. Så ni får dom senaste när jag kommer hem. Men nu ska jag dra. Love you, kiss and hugs.

Teater idag och Ztikkan på fredag.


Har precis vart på teater. Ni vet han som spelar Vanheden i Jönson ligan? Han var med i den, Fast nu har han inte mörkt brunt hår, utan grått och långt, haha. Fast han är ju cooling. Den var cirka 2 timmar lång, och sista halvtimmen höll jag på kissa på mig. Men sen var det slut och jag fick pinka, haha! Men nu ska det pumpas musik och jag ska äta glass!
Love you, kiss and hugs.

P.s på fredag ska vi till Ztikkan och Malin och fika. FETT NIIIICE! D.s
(Ztikkan spelar i bandet Dia psalma!)

Sen lunch



Hejsan hoppsan bloggen. Allt bra med er? Jag mår lovely. Har vart och badat för en liten stund sen. Det fanns hopptorn och grejjer, så det var kul. Fast inte lika kul när jag dök därifrån. Fick sjukt onti huvudet. Man skulle behöva hjälm när man dyker från hopptorn. Strax är min pasta klar, och då blir det pasta med köttbullar och pasta sås. Exakt sån mat som Frida gjorde till oss för ett tag sen. Började tänka på henne då som fan. Saknar min lilla knas-frida!

När jag kommer hem skulle jag igentligen vara med Ronja. Men hon jobbar ju på vardagar, och om jag kommer till henne på söndagen kommer inte det bli nå kul. Så jag snackade med Louise igår. Och henne var det längesen jag var med, så jag ska till henne på söndag. Men nu ska jag käka, hade gött! Kiss and hugs.

Men vafan?


Varför går det bara med vissa bilder helt plötsligt? Jag försökte ladda upp en från idag på ett körsbärsträd, men det gick inte? Vad är problemet? Fan vad sur jag blir..

?

Varför går det inte att ladda upp bilder för?

Soffpotatisen Jocke!


Skulle snacka med Jocke på msn. Men han tycks ha somnat på soffan den soffpotatisen. Jag har så jävla tråkigt. Det tycks inte heller bli nått bad idag heller. Dom vuxna somnade vid 6 och är fortfarande skit bakis dom jävlarna, så jag får vänta tills i morgon. I morgon på dagen ska vi till stan ialla fall, kommer ta mycket bilder, så oroa er inte. Men nu ska jag fixa och trixa lite på datan, hörs senare. Kiss and hugs.

Vill du hjälpa?


Som ni säkert hört så ska Råsunda kanske rivas. Det tycker jag är skit taskigt. Det finns ju liksom tusen himla minnen där ifrån. Alla gånger vi segrat, alla gånger vi förlorat fast med ett leende på läpparna, för vi vet att vi spelat med själen och kämpat in i det sista. Hur fan kan dom helt plötsligt vilja riva en sån vacker plats? Man blir ju glad i hela sig när man kliver in på Råsunda. Nej fyfan säger vi åt det..
 
Vill du vara med och stöda AIK genom det här? Klicka dig då in på http://hemmaparasunda.se/ och tryck sedan på kategorin ''hur kan du hjälpa?'' och skriv sedan in ditt namn och din e-postadress.
-För visst vill vi ha kvar vårt vackra Råsunda?
-JAAAAAAAAAAA!

Pumpar 80-tals låtar.



Jag just nu. Där ser man lite hur min kjol ser ut. Den är skit söt!
Sitter och pumpar dance-låtar från 80-talet och små dansar lite jag med, haha.
Ska strax ner och sätta mig i gräset. Ni får roligare bilder senare.
Hare gött, kiss and hugs.

skåååååååååååål!


Såhär trevligt har dom vuxna ute i Nellie's pool, haha.

Mölnlycke Centrum





Hej bloggen. Har precis käkat hamburgare på baksidan med dom andra, men nu vill jag ha lite tid för mig själv. Så jag tänker stänga in mig här och sätta på musik och läsa lite tror jag. Idag var vi bara nere i Mölnlycke Centrum och satte oss på en pub och dom vuxna tog en öl. Sen gick vi runt i lite affärer och kollade. Hittade ingenting, men inne på consum köpte jag en Ben&Jerry's! Gosh, så god den är alltså. Man får aldrig nog. Så nu ska jag äta glass ikväll framför Paradise Hotel och chilla galet. Händer inte nått speciellt mer idag. Vi ska nog bara vara hemma och så. Vi kanske tar moppen ner och doppar oss i nån halvtimma. I morgon ska vi in till stan och fika och shoppa lite. Jag får pengar av Lelle då, och sen har jag lite pengar kvar själv. Sen har jag mitt Coffé Card, så hittar jag en Espresso House, så tänker jag kila in och köpa Frapino eller Chailatte. Har lärt mig dricka Chailatte nu vettni, hihi. Kommer uppdatera mer senare om jag har lust. Kanske kommer med nått litet tips eller något ni bör tänka på. Får se, men nu ska jag läsa tänkte jag. Kiss and hugs.

(P.S, den sista bilden med tanten och Lelle på.. Vi känner inte henne. Utan Lelle fråga om vi kunde ta kort på dom tillsammans, så sa Lelle att det var hans nya brud, tanten bara garvade, hahaha. Så ni inte tror det är Lelles tjej eller något, höhö)


Vad var det jag sa?

..Exakt, vilka vann matchen mellan AIK-IFK igår? Jooo, för det var vårt stolta stockholmslag AIK! Sådeså. Och jag sa redan dagen innan att dom skulle vinna, och vad gjorde dom? Amen, dom är ju bara för jävla bra!

Just nu sitter jag och Linus och lyssnar på Michael Jackson och ska snart spela lite The sims. Idag  vet vi ännu inte vad som händer. Inget bestämt än i alla fall. Men jag återkommer självklart senare med bilder och grejjer. Men nu ska jag fortsätta här med mitt. Hare gött, kiss and hugs.

Jag ser lagom sliten och trött ut...

Har badat nu!


Sitter och smsar med Jocke, och snart är det PH. Ska först hjälpa Linus med att ladda ner Tenacious D.
Hörs i morgon, hare gött!
Kiss and hugs.

Chillchilla


Den här lilla krabaten har jag precis hållt i. Det är en Chillchilla som heter Lippot. Skit söt! Snart ska vi åka och doppa oss i sjön och sedan är det Paradise Hotel som gäller, haha! Men nu ska jag dra, love you, kiss and hugs.

Ute på altan


Jag just nu. Sitter och myser ute på altanen och väntar på att maten ska bli färdig på grillen. Just nu är matchen igång och än så länge står det 0-0. Återkommer senare :) Love you, kiss and hugs

Dagens.


Idag har jag på mig: svarta tights, långt linne med flätat band runt om och en adidas tröja.
Mer speciellt var det inte med det, haha. Just nu har jag skit tråkigt. Ska ladda datan lite, sen ska jag ta med den ut på altanen och lista ut ett och annat, hörs sen, ciaaaao!

Vi krossar alla IFK!


Liseberg

Igår var vi på Liseberg. Det var självklart roligt. Tog lite bilder och sånt. Blev dyngsur i Flum Ride och Kålerado, haha. Idag har vi vart i Allum köpcenter och shoppat lite. Det fanns det allra mesta affärer och skit mycket REA i istorstätt alla affärer. Jag hittade lite som jag tog med mig hem. En skitsöt midjekjol från Gina Tricot, parfym, två halsband och en sorts inpackning för håret som gör det glansigt och stärker och vårdar håret. Ikväll blir det grillning och sådär. Och ikväll blir det fajjt! AIK- IFK i fotboll. Fasiken vad AIK kommer vinna. Nu ska jag lägga in lite bilder och sedan ska jag forsätta läsa på 14 år till salu.





Nu ska jag läsa och puuuuumpa musik! Hörs senare med mera bilder, love you, kiss and hugs.

i hope the sun come to me soon


Min kväll blev bättre än vad det verkade som i förra inlägget. Har haft lite ont i magen och pms humör. Fast pms är att ta i, men ovanligt sur har jag vart en stund. Ska snart lägga mig, för i morgon blir det Liseberg. Vi hörs i morgon bitti och sen efter Liseberg med MASSVIS med bilder. Love you, kiss and hugs.

-

jag har tråkigt........

Bilder från sjön


Vi badade inte exakt här, utan precis brevid går det en brygga ut, och där badade vi.

Jag älskar hallon!

Som ni ser så börjar himlen spricka upp.

Såhär härlig och snygg blev man efter en bad-tur, haha.

Japp, nu har vi badat allihopa förutom småbarnen. Var ungefär lika varmt som igår. Imorgon är planerna att vi åker till Liseberg. Det är så fruktansvärt dyrt där inne, så vi gör mat och tar med oss. Lite matsäck sådär, rätt mysigt. Jag vet inte om jag är så taggad på Liseberg, men jag får ta emot mitt åkband och le. Kommer nog ändå åka en hel del.

Alltså det här börjar bli irriterande.  Varje gång vi möter killar i min ålder eller lite äldre så går Thord fram och frågar om dom har lust att gå på dejt med mig. Jag tycker det är skit pinsamt, så jag vänder på klacken och går därifrån, tänker inte bli tomatface framför hel jävla Göteborg, nej tack! Men just nu har jag inga problem med att få en kompis här, så jag slipper sitta med alla dom här tråkmånsarna. Och kanske vara med någon i min egen ålder. Så nästa gång vi möter någon kanske jag ska gå fram och hälsa, haha. Ah, vi får se om jag törs, hihi (a) Men nu ska jag lyssna på lite musik sen ska jag nog följa med dom andra över till grannarna. Och någon gång i veckan så får jag träffa Ztikkan igen också! Yey! Men nu måste jag kila. Love you, kiss and hugs.

Nu fungerar den


Fick ha en crosshjälm... Haha

Oh, i love it!

 
Nu fungerar Linus data igen, men snart ska vi ner och bada, så vi hörs senare. Love you, kiss and hugs

hahaha!


Var inne och kollade en snabbis på pea, och så såg jag ett gb som Sebbe skickat till mig för jätte längesen. Haha, det var nämligen så att det jobbar en viss Karin som mattelärare i kunskapsskolan, och vi verkligen hatade henne som pesten. Och vi satt och gjorde grejjer till varandra när hon inte såg. Typ visade med händerna att hon hade hängpattar. Och sen en senare tid fick jag ett gb med grafittibild. Haha, så jävla klockren!

En fet tumme upp!

Hej bloggen! Dagen har vart lite blandad. Först på morgonen blev jag väckt av Lelle när de var frukost, sen vid frukosten snackade vi lite om hur vi skulle göra idag. Vädret är lite till och från. Ibland sol, ibland mulet. Men inge regn, åska eller blixtrar. Och det ger en fet tumme upp för! Men jag åkte i alla fall med Lelle, Thord och Hege och storhandlade. Vi åkte till Willys och handlade en stor vagn full med massa käk. Så nu har vi nästan allt vi behöver. När vi kom hem blev jag gryyymt sugen på Ben&Jerry's. Så jag och Thord tog hans moppe och åkte först till ICA, men där hade dom den inte, så vi åkte vidare till Mölnlycke centrum och först kollade i Coop. men inte där heller. Jag blev så sur att jag köpte mig en påse med godis, men sugen efter B&J var fortfarnade kvar, så vi åkte vidare till Hemköp, och där hade dom min efterlängtade glass! Gud vad jag blev glad. Så min dag blev räddad. Vi kom hem för en liten stund sen. Har suttit i köket och snackat lite med dom vuxna och nu känner jag att det luktar mat, så snart ska vi väl säkert äta. Det blir Tacolasagne. Låter gott gör det i alla fall, eller? Jo, men det är säkert jätte gott. Linus bärbara krånglar, så jag skriver på Thord's och Gry's dator så länge. Men här kan jag inte lägga in bilderna från idag på, så såfort Linus data fungerar igen så lägger jag in bilder. Vi får hoppas att den fungerar tillslut i alla fall. Senare ikväll ska vi ner och bada igen också. Sjukt varmt i vattnet, runt 23 grader celsius. Men nu ska jag cykla runt lite i området, sen ska vi äta mat. Men vi hörs senare. Antingen med eller utan bilder, det får vi se. Men nu vet ni hur min dag vart än så länge och varför inga bilder kom med i detta inlägg. Men hade så gött så hörs vi senare. Love you, kiss and hugs.

Badat i sjön

Vi har vart och badat i sjön. Aaaaasvarmt! Vi ska ner och bada i morgon också. Nu får vi hoppas på bra väder bara. Nu ska lillebror och jag kolla på film, hörs i morgon. Love you, kiss and hugs.
Och i morgon bjuder jag på massa bilder från dagen!

Göteborg

HELLO BABES! FANNY HAR LANDAT!

Kom nyss till Göteborg. Åkte taxi från centralstation till stället dom bor på. Och Thord mötte oss vid ICA. Och vid ICA står det några grabbar med moppe, så självklart öppnar Thord käften.

Thord: Tjena grabbar, vad går den i?
Ena killen: 120.
Thord: Jasså, hörni vill ni ha en dejt?
Ena killen: JAVISST!
Jag: HA HA, skit kul Thord, NU GÅR VI HÄRIFRÅN TYCKER JAG!

Det var liksom lagom pinsamt. Och jag sprang runt med min Aik påse, så dom förstod nog att jag var från Stockholm. Vi ska snart käka lite mackor, och sedan ska vi bara tare lungt. I morgon väntar ännu en dag i Göteborg. Och Linus hade med sig sin bärbara dator, och dom har fixat internet nu, så nu får ni uppdateringar varje dag! Bra, hellerhur?! :)

Började dagen med en FRAPINO! :D

Nästa.. Göteborg..

Såhär kul hade jag på tåget, haha.

Love you, kiss and hugs

Nu drar jag..


 Fyfan vad jag ska överdriva med min stockholmska! Jag ska visa vilka det är som är bäst, så är det. Så håll i er i Göteborg, för nu är Fanny påväg! Mohaha. Hörs om en vecka, eller kanske i Göteborg. Love you, kiss and hugs.

Kommer sakna er mest!


Älsklingar, jag kommer sakna er mest!

Sovit 4 timmar inatt.

Godmorgon på er. Blev väckt vid nio tiden av att Lelle kom in i mitt rum och skrek hej. Herregud, jag höll ju förfan på skita på mig. Jag gick upp när Linus och Lelle åkt. Jag gjorde té och satte mig i soffan med mamma en stund som kollade på nån film. Lelle har tagit min Resväska med sig, och jag får lite panik, för jag vet inte om jag har allt med mig. Jag kollade aldrig en sista gång i gårkväll. Så jag får hoppas på det. Och kommer jag på något så kan jag ju iochförsej bara ta med mig det på tåget. Går hemifrån vid kvart i tre. Ska möta Hege klockan tre. Asså jag är jätte pigg, och ändå sov jag ungefär 4 timmar inatt. Inte bra alltså..
Men nu ska jag checka lite grejjer på datan och sedan måste jag nästan börja göra mig klar. Så hörni, messa så mycket ni vill ni som har mitt nummer, annars hörs vi kanske någon gång i Göteborg. Men nu ska jag dra, ha det så jätte bra nu och så hoppas vi på bra väder! Kiss and hugs.
 
Kommer sakna dig hjärtat!

/jag saknar dig.


Säger hejdå.

Igår var jag med Frida. Vi körde badminton och tog det bara lungt. Dagen har inte vart så speciell. Vaknade vid 2 tiden, började packa och gick sedan hem till moster. Sen gick vi och käkade på Tina Maria, för dom har visning idag och kunde inte vara hemma då. Kom hem typ nyss. Måste snart fortsätta packa, för i morgon åker jag till Göteborg. Kanske kommer kunna uppdatera där, men inte så mycket. Men så ni vet att jag inte kommer vara så aktiv. Det blir tåg för mig i morgon med Hege. Men nu ska jag kolla runt en liten smabbis, sen fortsätter min packning. Mycket som måste med, haha. Ha det bra så hörs vi, kiss and hugs!
 
 


Madelene är duktig!

Var nyss inne på Madelenes blogg. Hittade denna video. Du är så himla duktig gumman. Love you.


Ny mobil!

Jag, mamma och lillebror var ute och käkade på stan igår. Det var mysigt. Vi gick till en resturang som vi gått till mååånga gånger vid födelsedagstillfällen. Nämligen Jensen's biffhouse (?). Innan vi käkade strosade vi omkring inne i gamla stan och sedan tc. Jag fick ett coffecard på esspreso house av mamma med 200 kr på. Så jag kan bara fylla på när jag vill. Härligt! Nu blir det frapino så det sprutar ur öronen. Haha! Sen fick jag också spetsstrumpbyxor och en kuvert väska.

Och när vi kom hem vid halv nio så fick vi ett brev från Tele2, där det stod att min telefon kommit, så Thomas skjutsade oss till ica, och så hämtade vi ut den. Gud så fin den är. Inte den allra nyaste, kanske funnits i nått halvår, men den räcker gott och väl för lilla mig. Blev apa glad, så nu har jag en fullt fungerande telefon! Jippie säger vi till det. Idag ska jag bara dega framför tv:n i myskläder och bara ta det lungt. Vaknade för nån halvtimme sen och är skit seg. Om en timme är det det där programmet om Michael Jackson, så jag tänkte jag skulle kolla lite på det, orkar nog inte kolla fram till midnatt, men ändå. Sen vid midnatt är det Paradise Hotell och innan dess two and a half men. Så min tv kväll är bokad och spikad, hah. Nu ska jag kolla runt lite på internet, sen ska jag upp och äta lite lunch tänkte jag. Men ha det bra så hörs vi antingen ikväll eller i morgon. Kiss and hugs.

Först fika på Esspreso House.

Sen käk på Jensen's.

Och efterrätt.

Och så drack jag cooooooola!

Och denna babe väntade på mig när jag kom hem! Visst är den fin? Inte den allra nyaste, men fortfarande inte 3 år gammal. Hihih, den funkar för mig i alla fall!


Topp tre by Fanny.


Ultima Thule - National sången

Kings of leon - Use somebody

Slipknot - Snuff

Ett himla stavfel?

Till dig som klagar!

Du påstår dig vara ett äkta fan till mig? Jag tog bort dina kommentarer, för jag tycker dom är så fruktansvärt onödiga. Du klagar på mig för att jag stavade ett program-namn fel, och eftersom jag gjorde det så verkade jag inte tycka om det och kolla på det? Du vet inte ett skit av vad jag kollar på och hur ofta. Okej, jag stavade fel, men vafan har det med saken att göra? Har du aldrig stavat fel eller? Tycker du inte själv att du låter lite patetisk nu? Jag har sett nästan alla Ghost Whisperer avsnitt. Men ibland är jag inte hemma, och då ser jag inte. Men så fort jag kan så ser jag och jag tycker programmet är jätte bra, så snälla sluta klaga på att jag stavar fel? Att ett stavfel kan betyda så mycket för dig, det förstår inte jag. Men okej, om du vill fortsätta klaga, så gör det, men jag tar bort dina kommentarer och skiter fullständigt i vad du tycker om mina stavfel. Så du lär inte komma längre med dom. Och om du nu är det ''äkta fan'' till mig, varför skriver du inte ditt namn då?

Tack och hej säger jag bara.


Kan ni gissa vad?.. BILDER!

All the pictures! (:

Ser verkligen INTE ut som mig! :O Haha.
Frida och Martin, mätta och belåtna.

Finaste älsklingen (a)

Älskar, älskar inte?

Jag och sis.

Människor!

Jordgubbar och grädde, muuuuums!

Hihi, pytte-fanny! Som min farbror kallar mig (:

Sötaste Ronja, Frida och Martin.

Sen blev det klaaaaaaaaaaaddigt! Haha.
Aw, så söta dom är alltså. Jag känner på mig att detta förhållande kommer hålla väldigt länge!

Mina fina människor.

FannyLindberg, on the night.

We are the fucking best!

Frida har fiiiiiiin utväxt! Men i morgon blir min sötaste brunett! :D

Runsten, coolt va? :)

Myspys hos farmor och farfar.

LAAAAANDET-PLACE!

Promenad på kvällen, mysigt!

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder, kyss och smek.


Ha en jätte trevlig helg.


Nu är jag redo att åka. Väskan är fullproppad med grejjer, jag har sminkat mig och fixat håret. Men inte speciellt överdrivet. Hara bara tagit lite mascara och rouge och sedan plattat håret och satt upp luggen. Inge mer med det, så nu ska jag kila mot tuben och hoppas på att jag har flyt med alla tider idag, haha. När jag kommer till Värmdö måste jag först  bara kila in på Grantomta och köpa ägg & grädde. Eftersom Frida och jag ska steka pannkakor sedan. Men nu måste jag sticka, vi hörs på söndag när jag kommer hem. Och då kommer jag även ha massor med bilder att bjuda på. Ha en jätte trevlig helg sötnosar. Kiss and hugs.

Paradise Hotell

Först och främst vill jag säga grattis till Svante som fyller år om 20 minuter. Grattis sötnos!

Sen vill jag medela att det är paradise hotell för er som vill se det runt midnatt på 6an. Just nu sitter jag och äter honungsmelon och dricker citronvatten. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan lägga mig i soffan och se PH. I morgon ska jag upp tidigt. Och vaknar inte Frida när jag ringer så tänker jag gå in till henne och väcka henne i deras lilla stuga. Haha, komma och leka tomte eller nått. Vi ska käka pannkakor till lunch, så vi måste till Grantomta och köpa ägg och grädde. Sen vid 3 tiden tar vi bussen som Martin kommer med från jobbet och så åker vi till farmor och farfar. Det är middag där i morgon eftersom att farmor fyllde år idag. Så vi ska fira henne, men nu ska jag hoppa in i duschen, men vi hörs i morgon bitti. Sleep well, kiss and hugs.
 

Gammal goding


Denna stora mobil har följt med mig i två till tre år snart och det börjar bli dags att byta. Så min nya telefon kommer inom nästa vecka. Skit snygg silver från sony ericsson. Den mobil jag har nu har jag haft problem med på sista tiden, den total vägrar att ladda och det går inte att gå längst ner på min kontaktlista för då stängs min telefon av och sätts på igen. Sjukt konstigt. Men den här telefonen har även klarat sig från mycket, har slängt den i väggen ett ex antal gånger, råkat doppa ner den i vattnet när jag badade i badkaret, blivit sliten och jaa, det är lite mer än så. Men den har verkligen vart skit bra, men nu känner jag att jag behöver en ny, så den får ni se nästa vecka när jag får den. Kiss and hugs.

Massvis med bilder.

Nu är jag hemma igen. Håller på ladda över alla bilder nu, så dom kommer strax! Vi gjorde massa skoj vi, haha. I morgon blir det käk i stan med Frida och Martin och sedan iväg till farmor och farfar. Men nu ska jag börja hjälpa till med maten, gissa vad det blir? ... GRILLAT! Haha, jaa det är två-veckors-rätten (?) Pratade nyss med mamma och bad om 100 spänn, men eftersom hon ville ha massage för de så blev det 200 spänn istället. Tack mamma! Pengar är alltid bra att ha. Och lite massage kan väl inte skada att ge? Nej, så i morgon är jag 200 kr rikare. Men nu ska jag hjälpa till här, hörs senare. Kiss and hugs.

Baaaaak!

Och i kladdkakan hade vi mjölkchoklad bitar i.. muuums!

På svalning. <3

Vi hittade ett recept som vissa tror inte ''finns'' men nu är det upp till bevis.

..Att det faktist också kan heta ''negerbollar''. Det är inget personligt till nån, så ta inte åt er, vill bara visa att det kan heta så också. Som andra kallar ''kokosbollar'' ''chokladollar'' whatever, nu vet ni.

Matlagning med Maitan.

Fick ett jätte sött linne av Frida. De var för stort för henne, så jag fick det. Skit sött.

Det var lite bilder det, ha det gött nu! (a)
 (och nej, linnet är inte för litet, det är meningen att man ska ha byxor eller kjol eller shorts på sig, men i detta ögonblick hade jag bara leggins, för er som inte fattar att man ska ha nått under)

Strålande humör

Tjaho! Solen skiner och vi är på strålande humör. Frida står just nu och lagar lunch åt oss. Köttbullar & pasta och en pasta sås. Mums, säger vi till det. Idag vaknade vi ganska lagom. Har inte haft så stort intresse för att kolla på klockan, så vi har bara tagit det lungt. Vaxat benen, provat kläder, spelat kort, ätit glass och bara haft det så bäst som jag och Frida kan. I morgon åker jag till min farmor & farfar. För på lördag är det middag med närmaste släkt för farmor fyller år idag. Tyvärr så kommer det någon jag inte har så stort intresse för, men hon ska inte få förstöra min dag för det, utan jag kommer bara ignorera. För börjar vi snacka kommer det sluta med att jag klappar till henne rejält. För så förbannad som jag e skulle det inte vara omöjligt att jag gjorde det. Men ska verkligen hålla händerna i styr, ska inte låta henne förstöra min dag som sagt. Men nu ska jag kika runt en snabbis på internet sen ska jag hjälpa Frida med käket. Ha en jätte bra dag så återkommer jag med bilder och videos lite senare ikväll. Hare gött! Kiss and hugs.

Vill inte lämna Frida.

Är nu redo att åka. Men det blev lite ändrade planer. Jag slaggar över hos Frida & Martin idag. För jag käkar där, och vi är ju ensamma och Martin jobbar sent, så jag vill inte lämna min lilla Frida ensam. Så jag stannar över natten. Sonja & Anders är inte hemma heller. Dom är ute på sjön med båten på semester, så vi är heelt ensamma i huset. I och försej så ska vi bara ta det lungt. Göra Tacos och spela kort. Men jag kommer nog uppdatera senare. Får se.. Men nu ska jag åka, hejdå sötingar! Kiss and hugs!
 


Molnigt

Uschdå.. Kollade nyss ut genom fönstret och såg att det var molnigt och att det regnat inatt. Sånt väder vill vi ju inte ha? Nu får solen ta och titta fram igen. Men sen är klockan så lite, så den kanske kommer mer inåt eftermiddagen!

Jag ska nu klä på mig och äta lite frukost, sen ska jag bara fixa lite grejjer & sedan åker jag till Frida. Så ha en jätte bra dag så hörs vi senare. Kiss and hugs!

(Bilden var inte den vackraste, om man säger så..)

RSS 2.0