nya tag!

Nu är det såhär mina kära vänner, att jag har gjort en ny blogg. Jag lämnar allt det gamla och börjar om på nytt. Ny start, nya tag. Kände att det var dags för det! Men nu följer ni mig här!

IN TO THE TOWN

God morgon världen! Har Frida i telefonen, hon är påväg till sin morfar för att fika. Fatta att hon är 18 bast nu?! En vuxen kvinna nu! Ska strax göra mig i ordning och rulla mot stan för att möta Lollo. Hon har väl tröttnat på skhlm, så vi tar stan istället, haha (a) Men nu måste jag börja fixa mig här. Hare gött!


Fin bild på Lollooooo :)


17 JORDSNURR!

Det är inte bara ett födelsedagsbarn idag inte.. Även min älskade kusin Ronja fyller 17 år idag! Gumman, jag älskar dig och jag hoppas din birthday blir den bästa!


GRATTIS ÄLSKLING

Nu är det såhär gott folk, Frida fyller 18 jordsnurr idag! Så gratta henne genom att klicka här


MYCKET KÄRLEK HÄR!

Shit Pommes! Mycket kärlek här i bloggen från min sida. Känner ibland att jag måste skriva av mig bara. Har så mycket känslor som ligger och gror inombords. Och det kan faktist lätta lite genom att skriva ner vad jag känner. Även om jag inte nämner några namn, så vet vissa vem det handlar om. Men jag vill inte gå ut med till världen helt riktigt än. Jag hoppas verkligen att det kommer ut från min mun och ingen annans heller.. Vill inte att allt ska bli fel.

Men nog om det, nu har jag lättat hjärtat och är på bra humör igen. Sitter med levande ljus och sitter och väntar på att tiden ska gå. Om en och en halv timme fyller Friiiiidus 18 jordsnurr! Så krogen för henne i morgon, woho! Inte så jätte långt kvar tills jag kan hänga med ut heller, höh (a)

I morgon åker jag till Louise, och vi ska ha så grymt roligt! Ska bland annat köpa mig lite grejjer i morgon. SKHLM är ju skit bra att åka till när man vill ha allt på samma ställe OCH inomhus! Och eftersom kära Louise bor i Skärholmen, så är det perfa!

Nu spelas Tribute på spotify här, så jag ska dansa för mig själv och sjunga med och allmänt rocka fett. Ha en grym måndagskväll folket! Puss på skinkan!


Louise och jag summer 09


I WANT TO TELL YOU



..Jag vet inte hur jag ska berätta. Vet inte när och på vilket sätt. Jag är så otroligt förvirrad och rädd. Känner du samma sak? Älskar du mig lika mycket som jag älskar dig? Jag vill så gärna berätta för dig...

Men jag vågar inte


THIS NEVER ENDS

Lät du henne komma närmre,
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig,
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer,
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser,
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut,
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


GOOD MORNING

Godmorgon på er människor :)

Vaknade för några minuter sen. Frida och Martin vaknade strax efter mig för en gångs skull, så snart ska vi in och äta frulle, och senare ska jag hemelihem. Martin och Frida ska in till Derby Shopen och köpa årskort på fotboll aik, så jag får sällskap hem. Men nu ska vi lyssna på musik och bara vakna till lite granna. Hörs senare, puss.


En bild som Johanna tog för några veckor sedan.. (ser ut som en mupp, i know)


PACKADE OM VÄSKAN

Hej alla glada människor! Efter jag kom hem från pappa packade jag väskan på nytt och åkte ut till värmdö. När jag kom fram gick jag och Frida till Hagen (Fridas kompis) och kollade på film och spelade något spel.. Blev lite småstelt, men men, jag tycker jag gjorde bra ifrån mig i alla fall.

När vi kom hem igen satte vi på tv:n och kollade på usa-canada matchen. Matchen var helt otrolig. Riktigt spännande. Jag brukar vanligtvis inte komma in i matcher som inte spelas av aik eller sverige, så ja, det var roligt. Hejade inte direkt på något lag, men det var kul att Canada vann os guld.

Nu ska jag, Frida och Martin kolla på Gothika och äta lite godis. Ha en jätte mysig kväll på er, så hörs vi i morgon/dag. Sen har jag ett sista medelande:

GRATTIS PÅ JAG-FÅR-CYKLA-UTAN-HJÄLM-DAGEN JOHANNA PETTERSSON! HOPE YOU HAVE A WONDERFUL DAY! :D



RSS 2.0