Lisa

Chill hemma hos Lisa, hörs in daaaaaaa morning!


Överdrivet..

Vi har ätit färdigt med Moster, Mormor och alla nu. Vårt hus blir alltid till rena spökhuset när det är halloween tyvärr. Haha, min lillebror vill att mamma ska göra det jäätte läskigt! Så mamma typ sätter upp massa skit saker, och gör värsta läskiga matgrejerna. Hon gjorde en efterrätt idag med typ maräng botten, en blanding av turkisk yoghurt och hällde i blå karamellfärg så den blev helt blå, och sen hallon över. Skit gott, men så himla onödigt? Jag tycker vi är lite överdrivna hemma hos mig på halloween. Lite pinsamt på samma gång liksom. Men men, får väl stå ut i nått år till? Eller få in i min lillebrors huvud att det är skit töntigt med halloween uppsättningsgrejer? hahaha, aa kanske är jag så elak, vem vet? Hur som helst. Snackade med Lisa en stund och hon undra om vi inte kunde dra hem till henne och köra poker, för hon var ensam hemma. Jaa, det kanske vi gör, men vi måste snacka med Hanna & Lisa också som är på This is it just för tillfället. Men vi får väl se hur allt blir.


I morgon tar vi sm-guld!

Halloween

Tog nyss lite bilder, så tänkte bjuda på lite bilder :) Kommer komma mer senare och sedan i morgon. Efter middagen här hemma ska jag kila över till Hanna. Det är nämligen så att vi ska kolla skräckfilm hos henne efter hon och Sara vart på This is it. Sen efter det blir det nog utgång. Men nu ska jag lyssna på musiic. Pöss


Showen var jätte bra

Gårdagen var helt otrolig. Mammas kompisar var jätte duktiga måste jag säga! En av killarna hade värsta pipan. Helt sjukt hur han kunde sjunga så högt och ljust och ändå låta så fint.


Moster färgade håret mörkt igår. Mycket bättre måste jag säga! :D

Hehe, närbild

Så såg min sminkning ut. Hade lite guldpenna i ögonvrån, mascara, kajal och silvrig eyeliner.


Haha, Elvis på besök ;) Nej, men dom körde allt från schlager till hårdrock

Han sjunger såååååååååååå jävla bra! Dom började dansa på borden.


Hörs senare, nu kommer moster och mormor + co. Ska vara lite social


Ska på Pink den 10/11


Den 10/11 har jag biljetter till Pink! Så jävla glad! Jag var på henne förra gången hon var här i Stockholm också. Hon är så sjukt bra live. Man får rysningar när hon sjunger dear mr. president! ÅÅÅÅÅÅH, längtar! Jag är på så jävla bra humör idag! Tack mamma för biljetterna. Och eftersom hon köpte två så tar jag med mig mamma som också tycker om Pink.


Det får inte bli så..

Allt har bara blivit fel och åt helvete. Vi är inte lika tighta som förut, och det är jag väldigt ledsen över. Men en sak vet jag, jag vet att det kommer vara du och jag genom allt. Vi kan berätta allt för varandra, vi förstår varandra från topp till tå, jag älskar dig för den du är. Jag vet att jag har dig vid min sida i ur och skur, allt har bara blivit så otroligt fel. Vi ska bygga upp det här älskling, vad som än händer. Jag älskar dig, du är min syster genom allt! ♥

herreguud!


Somliga av er har antagligen hört om den här tjejen? Hon tog vaccinet mot svininfluensan och kan nu inte gå normalt framåt eller prata när hon går, hon kan därimot springa och prata normalt och sedan gå baklänges. Helt sjukt? Jag tänker aldrig ta den där jävla sprutan!? Det har hänt en gång.. det kan hända igen.


Gårdagen

Igår åkte jag in till stan och mötte upp Lisa & Hanna. Vi sprang runt på lite olika affärer och jag hittade mina älskade lacktights! Så dom ska jag ha idag på showen. I alla fall.. Efter stan promenerade vi till Söder där Hannas mamma hade sin utställning. Hannas mamma är en riktig konstnär (på fritiden). Sen åkte vi till Sockenplan där dom hade minnesstund för Therese. Var hemskt att se hennes kompisar stå där och gråta. Dom hade ställt marschaller som ett stort hjärta och sedan ställt två stora tavlor med Therse på och lite högre upp mot skogen hade dom skrivit Tess med marschaller, var verkligen jätte fint. Det var två tjejer där, en filmade och en tog massa bilder. Så antar att dom kom från nyheter eller tidningen. Thereses kompisar spelade låtar Therese älskade och så tackade dom för att så många hade kommit, det var nämligen fullt med folk där. Såg massa från ks, fast bara två pers från min gamla årskurs. Det var i alla fall jätte fint. Tycker hennes kompisar är jätte starka som står kvar med fötterna på jorden. Jag vet att jag själv hade gått under om någon av mina närmaste och finaste vänner hade blivit mördad. Jag tog inte bilder när vi stod där, tyckte det var lite taskigt, men jag försökte när vi gick därifrån när vi hade gått en bit bort. Det är svårt att se, men det var hur fint som helst.


Det var hur fint som helst.

bild lånad utav minneavtherese.blogg.se


Cry-Baby


En låt från filmen Cry-Baby. En av mina favorit filmer (:


Vi kör en dagens

här har vi lite egobilder, men var lite mer menat som en dagens outfit, haha


18.00 i Sockenplan

Idag har Therese kompisar fixat en liten hedring till Therese klockan 18.00 vid minnesplatsen i Sockenplan. Jag kommer absolut vara på plats, med Hanna, Lisa och Sara. Man ska komma dit till klockan 18.00 och ha med sig ljus, för klockan 18.15 ska alla tända ljusen. Kommer säkert bli hur fint som helst. Har du möjlighet, så kom dit! Du behöver inte ha känt Therese, för det gjorde inte jag heller, men jag har gått i samma skola som henne. Men hur som helst, vare sig du kände henne eller inte, kom dit och visa att du bryr dig. Rest in peace, Therese Johansson Rojo.

Hur du kommer dit?
Jo du tar tunnelbanan på gröna linjen mot högdalen/hagsätra och kliver av i Sockenplan. Det kommer att stå folk där som visar hur du går till minnesplatsen.

 


Jag & Johanna :)


Inkurad i täcket

Godmorgon Sverige :) Vaknade för nån minut sedan. Är skit trött, men jag ska ju med Hanna och Lisa till stan tror jag, så då måste man gå upp i tid, även om det är sjukt jobbigt och segt. Sitter här inkurad i mitt täcke och bara myser. Ska nog snart göra mig lite oboy och titta vad som händer och fötter på tv:n. Måste messa Hanna också, se vad som hända skall liksom. Men vi hörs senare med bilder och allt, puss.



Update: Nej, jag ska inte med till stan, jag åker in senare och möter dom istället.
Skönt att inte behöva stressa, haha.


Mer bilder från Hannisen

Haha, aah här kommer det mer bilder som Hanna precis skickat till mig! :)








underbara vänner

Halva lovet har ungefär gått och det känns så underbart bra, för jag har liksom haft saker för mig, inte suttit hemma och kollat film liksom. Har vart ute med trevliga människor och liksom haft skit roligt. Känns så underbart skitbra! Här kommer i alla fall en mängd med bilder från den här veckan.


Lisa & Sara sötingar

Rumpaaaa (a)

Jocke & Hanna typ.. gör något? Haha

Min porrsjärna!

Uh uh uh uh, han är våldtäcksman!

Yeeeehaaa cowboy

Haha, Hanna & jag hämnas

Jag, Jennifer & Vilhelmiina tog det fulaste vi kunde hitta inne på hm och provade, sexyy!

Tantpatrullen?!

Haha, vadfan gör du Jennifer?

Bakning av kladdkaka?

Mina tjejor

Hur vacker är inte denna brud då?

Hööst

Sist men inte minst, en latte på ikea.

Jag minsan, det blev en hel radda med bilder dära. Ska skicka allt till Hannisen nu, pussar.


so close on so short time


Måste bara visa folket vad söt Hanna är! (: Just nu håller hon på fixa sig, så vi ska strax hem till Sara en sväng och sen mot Ikea. Trevligt trevligt! Vi hörs senare med bilder!

ikea

Godmorgon. Vi har precis ätit en riktigt god frukost som Hanna & Lisa fixade. Vi ska snart hem till Hanna för hon ska duscha och byta om, sålänge ska jag låna lite grejer att fixa mitt hår med som står åt alla möjliga håll. Efter det ska vi till Ikea och chilla runt. Hanna ska leta efter något och så ska vi självklart testa alla sängar! För det gör man på Ikea. Men nu ska jag börja avrunda hära, vi höres senare.

Another Cinderella Story

Någon vaken? Nä tror bara det är lilla jag, Sara & Hannisen :) Vi kollade precis på Another Cinderella Story. Har inte sett den förut och måste säga att den var rätt gullig. Men man blev lite besviken eftersom den påminner såpass mycket om A Cinderella Story. Men men, livet är inte alltid rättvist. Nu under kvällen stack vi ut med Jocke och Emil. Vi typ chillade på konstgräset och gjorde lite hemliga saker. Höhö, så busiga vi är. Det är helt sjukt hur killar kan få en att skratta så mycket. Ni ska se mig och Hanna när Jocke öppnar munnen, vi typ dör av garv även fast det inte är speciellt kul, de han säger. Lisa ligger förtillfället och sover och vi andra brudar ligger och snackar lite girlstalk. Sånt ger vi tummen upp för, haha!

Men nu mina söta läsare, ska jag avsluta hära.
Klockan är sent och det börjar gäspas här i rummet alldeles snart (:

Ingen lugn kväll

Igår blev det ingen lugn hemma kväll för mig. Efter jag stängt av datan ringde jag Hanna sch och kollade vad hon hade för sig, och hon var ute med lite people. Det var typ Hanna sö, Sara, Lisa, Jocke, David och Mei. Fast Mei gick efter jag kommit. Vi hade hur som helst skit roligt. Vi blev nästan våldtagna av killarna och hämnades sedan tillbaka genom att våldtag dom, höhö. Vi tog lite bilder, men dom får ni i morgon.

Sitter just nu hemma hos Hanna sch. Vi har kollat på Final Destination 4. Blev himla besviken  faktist. Var inte lika bra som jag hade tänkt mig. Men men, livet är hårt. Hanna och Lisa sitter just nu och äter och efter det ska vi typ ner och kolla på killarnas träning. Får väl se vart kvällen leder. Men nu ska jag sätta på lite bra musik och dansa min vackra dans, puss vi hörs i morgon.

SARA ÄTER SMUUUUUUULOR! :) ♥

dåligt humör? klicka

På dåligt humör? Ja men då tycker jag du ska klicka på länken och börja le lite! :) http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4


I morgon bitti måste jag upp tidigt. Ska vara i stan klockan 12 för att möta upp landsborna Jennifer & Vilhelmiina, haha. Ska nog ställa mig med en skylt vid pendeltågen ''Välkomna till Stockholm!'' Haha, aa kanske det? Ser ni någon som gör det så är det säkerligligen jag. Hur som helst. Ska nog lägga mig i skaplig tid ikväll då om jag ska orka gå upp tidigt. Men nu ska jag messa sweetie och kolla vad han har för sig. Hörs & syns.


Gör som Hanna, var glad! :) (under dagen vi var på allsång på skansen)


home sweet home

Nu är jag hemma igen. Är riktigt trött efter att ha somnat vid halv 6. Kommer nog bara att ta det lungt i kväll. Kanske drar ut med Viktor en liten stund sen om han har tid? Ah, vi får väl se hur det blir. Har inget kul att skriva om, så jag slutar nog här. Men vi hörs senare om jag har nått på hjärtat, annars hörs vi i morgon innan jag drar till stan med Jennifer & Vilhelmiina ♥

underbart gott

Vaknade väldigt sent idag. Klev upp halv tre. Men det gör inget, för jag har lov.

Just nu händer inte speciellt mycket. Skulle ju igentligen följt med Jennifer till frissan, men hennes frisör är sjuk, så det blev inget idag. Men därimot ska jag följa med henne i morgon när hon ska fixa naglarna. Samtidigt får jag mig en härlig kopp chailatte. Det är så underbart gott (a) Men nu ska jag vara lite social. Pöss, vi hörs sen ♥

Bilder från igår.

Lollo gör sig iordning.

Snygg min darling (;

Ready to gooo

Käk inne på burger king.

good night


just nu


Ja just nu sitter jag uppe helt ensam med en dator och en filt. Rätt mysigt. Lyssnar på lugna låtar och älskar livet. Snackar med Josefine också. Hon bor ju i USA och där är klockan något helt annat så hon tycker jag är knasig som sitter uppe. I och försej är klockan snart fyra, men same shit,  jag har LOV!

Glömde berätta att jag träffade Jimmy idag på tunnelbana också! Var jätte längesen jag såg honom. Märkte först inte att det var han men sen fick jag ett sms : right behind ya!
Haha, så han kom och satte sig och vi sa hej och ditt och datt. Trevligt att träffa honom igen.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Kanske hörs innan jag somnar, hähä.

think of me - phantom of the opera


Har ni inte sett film musikalen Phantom Of The Opera, så måste ni verkligen se den! Såg den idag men Louise och Joel. Den är så himla vacker och jag som verkligen avskyr opera tycker att musiken i filmen är hur fin som helst. Filmen gör låtarna så himla vackra. Ne, men se den! Jag ska absolut köpa den.


bilder från igår

Nå, vad sägs? Inte illa va? Nej, jag är riktigt nöjd! Tack Lollo söting.

Just nu ligger Lollo & Joel i soffan, och jag i andra. Vi gör inte så mycket mer än att lyssna på musik. Måste bara medela er att jag är kär på nytt.. Kära oboy! Haha, okey nu sitter Lollo & Joel och tittar när jag skriver.. Dom är töntar (; Men nu ska jag avsluta. Puss, vi hörs i morgon










Lite bilder från igår kväll/natt

farlig!

Vi sitter för tillfället hemma hos Lollos kusin Hampus med Viktor & Joel. Killarna lirar gitarr och vi typ.. joinar? Haha, aa men den nya designen kommer i morgon. För Lollo och Joel somnade, så jag åkte hemifrån klockan åtta. Lite sent men ändå. Dom två sömntutorna!

By the way, Hampus hund högg mig i benet med sina sylvassa tänder. Läskig typ det där. Herregud, hunden hatade verkligen mig. Han visade tänderna det första han gjorde och sen bet mig i benet. Aj aj!

Men vi hörs senare, puss! ♥

saknar mitt håååår! :(

im in love ♥


Han är seriöst världens sexigaste människa! Jag drunkar i hans chokladbruna ögon! I LOVE HIM!


jag är också rätt klantig

jag är misslyckad....

Om ni klickar på texten ovan så kommer ni till ett inlägg jag skrev förra vintern. Jag kollade igenom bloggen lite grann och hittade det inlägget. Där har jag skrivit att jag vart hos pappa under helgen.. och gissa vad som hände där?

Jo till och börja med så satte jag knäckebröd i halsen i kanske fem minuter och trodde jag skulle seriöst dö. Men fick tillslut ner biten med hjälp av mängder vatten och dunkar i ryggen. Sen under en kväll hos pappa så var jag med Jennifer & Emil, och gissa vad som händer då? Jo, Emil jagar mig med en fotboll som han ska kasta på mig, och för ett ögonblick kollar jag bakåt för att se vart han är, nästan ögonblick kollar jag framåt igen och springer in i ett träd?! Hur klumpig är man inte då? Hahahaha, aa fast det är ändå minnen. Slutade med att vi låg och asgarva allihopa i gräset där.. Ojojoj säger jag bara, vilka grejer man råkar ut för alltså..

otur..

aula skoj nästa? mhm, kanske..

Vet ni en sak hörni? Om ungefär 2 månader så har min blogg funnits i 1 år!

Lollo är just nu hemma hos sin fader och städar och packar och har sig. Så när hon är klar med allt hon nu ska fixa så ska jag börja åka. Det blev lite sent, men vafan gör det? Vi har två dagar på oss att göra massa galna saker, så jag klagar inte! Ni kommer antagligen få massa uppdateringar och bilder. Men nu ska jag fortsätta att sjunga här. Sitter nämligen och funderar på om jag ska ställa upp i aulaskoj i skolan nästa gång med en låt som jag verkligen älskar. Ah, det är osäkert och inte klartänkt än, men vi får väl se. Nu ska jag i alla fall köra järnet. Puss på er, vi hörs när jag är hos Lollo ♥


saknar kunskapsskolan


Hittade precis ett klipp på youtube där jennifer filmar mig under en eftermiddagssamling. Hon bad mig jämt göra det där. Inte speciellt kul, men i alla fall. När jag ser på andra klipp som hon lagt ut, som när elias och grabbarna dansar på idrotten, då vill man bara tillbaka. Shit vad jag saknar alla har jag märkt. Fast ändå vill jag inte gå dit för att verka typ ''hej här kommer jag, jag vet att alla saknat mig''. Men jag ska i alla fall innan julen pallra mig dit och hälsa på Emma och company. Guuud, vill tillbaka! :'(


läskiga fåglar

Godmorgon! Ska snart börja fixa mig och försöka få tag på Lollo. Hörs sen, puss ♥

Hannas läääääskiga birds!

liten våffeltång

Tjah! Kom nyss hem från resturangen. Var inte så jätte sugen på kött eller fisk eller något annat mumsigt så jag tog en ost och skink sallad. Räckte gott och väl för mig. Sen till efterrätt en glass med varma hallon, yummie! Nu ska jag bara ta det lungt. Kolla Wallander som mamma och thomas hyrt och bara mysa. I morgon bär det av till Lollo, så vi hörs väl i morgon. För nu tänker jag stänga av datan. Pussar och kramar!


För det första, förlåt för det fula nagellacket, ska måla om, haha. Där har ni kvällens outfit.


Sen fick vi hem våran lilla våffeltång idag. Det är en smal och liten jäkel som man tar i hårbotten så får man volym på håret utan att behöva trassla till håret med massa tupering. Tumme upp!

The voice 08


 The voice 08. Hihi, kommer aldrig glömma.

Nu är det full rulle i vardagsrummet och jag börjar bli hungrig i lilla magen. Så vi ska nog dra och käka snart. Men jag ser ut som en rugguggla så jag måste gå och fixa mig lite, haha. Pussar


Tältning 08

Jennifer & jag träffar två nya kompisar vid sjön ute i Gnesta. Dagen efter bestämmer vi oss för att tälta. Och den första konversation jag får upp i huvudet är när Tony helt plötsligt är.. ja.. vadå?

Tony: Vet ni vad jag är?
Jag: Nej, hur ska vi kunna veta det?
Tony: Hungrig!

efter några sekunder..

Tony: Vet ni vad jag är?
Jag, Jennifer & Emil: HUNGRIG?!


Hahahahaha, jag kommer aldrig glömma den kvällen! Så synd att allt blivit som det blivit tycker jag :(

En fanny sommaren 08. Dagen då pappa och pernilla förnyar sitt giftermål.

i morgon kommer ny design

I morgon hörni, då kommer det en ny design. En mer höstig design. Med mycket brunt och andra fina höstfärger. Kommer bli super! Så håll utkik, för det kommer bli hur bra som helst. Får ju hjälp av mina sötaste Louise.

love you darling ♥

water


Gud så trött jag är. Hösten är så oehört tråkig om jag ska vara ärlig. Det ända som är härligt med hösten är alla färgerna på löven, höst modet och att det helt plötsligt är mysigt att sitta inne. Annars är det tummen ner! För vem tycker om regninga dagar i typ två månader och det blir mörkt så jädrans fort ute? Nej, ge mig antingen sommar eller vinter! Vill inte ha något mitt emellan.

Nog om hösten nu.. Thomas och mamma är och köper lite fler penslar som kommer behövas till ett och annat. Sen när dom kommer hem ska vi fortsätta att måla. Är två väggar som inte är grundmålade än som ska grundmålas och sedan ska vi köra på nästa lager. Just nu är det jätte rörigt hemma hos oss, så vi käkar på resturang idag helt enkelt. Ikväll är det idol också! Det får vi inte missa. Det är faktist första året i år som jag följt idol från början och genom allt. Helt otroligt! Har alltid annars bara sett på det när dom är så få kvar, men nu jäklar är jag också med i matchen! Men vi hörs senare gullungar, puss på er! ♥

New Moon



Den 19 november ska jag, Lisa, Hanna & Sara gå och se New Moon. Vi har fått biljetter så det är spikat! Jag är inget direkt twilight-fan men jag tycker det är så kul att gå på bio att jag kan se vad som helst, nästan. Nej, men det ska bli kul. Är man med hanna, sara och lisa så är allt skoj!


when we were small

Såg precis vad Lollo gjort! :) Såå söt du är min älskling (A)

Hur mår jag idag? Nä inte så bra faktist. Jag har vart sjuk i en vecka men nu får det räcka. Jag ska i alla fall till Lollo i morgon. Henne tänker jag fan inte bara skippa hur som helst. För hon är min darling. Idag ska jag vila ut som bara den. Sen har vi börjat måla om i vårt vardagsrum, äntligen! :D så vi ska fortsätta med det senare när mamma och thomas kommer hem.

Nu ska jag försöka öva lite på min röst. Den är helt förskräcklig när man har ont i halsen. Ska försöka mjuka upp den så jag i alla fall kan prata och sedan ska jag spela lite guitar hero! See yah!

Liten Fanny & Louise 05

fick precis en till :)

alice steen pettersson
gullunge! :D
bara för dig frågar jag en fråga :
hur mår du?
vad tycker du om mig? :D

Haha, tack älskling! vad söt du är! :)

Svar: Jag mår inte så bra, har vart sjuk hela veckan. Men annars mår jag underbart.
Vad jag tycker om dig? Hm.. vart ska jag börja? Jag älskar dig verkligen. Du har alltid funnits där för mig och jag älskar dig från hjärtat. Från början var vi erkefiender, men sedan insåg jag vilken otroligt underbar människa du är. jag ångrar ingenting med dig. Alla stunder vi gått igenom tillsammans. Jag älskar dig gumman.

svar

Hehe, jag fick två kommentarer?
Aja, nu säger jag stopp i alla fall, bättre lycka till mig nästa gång jag har frågestund!, haha x)

hanna
 
Jag har massor med frågor :D
1. Din favorit film?
2. Favorit bok?
3. Favorit TV-serie?
4. Första kärlek?
5. Sen kom jag inte på några mer :D

Svar:
1. ojdå, jag som älskar film?! om jag måste välja en så är det nog.. skeleton key
2. där måste jag nog skriva pojken som kallades det.
3. ANDRA AVENYYYYYYYYYN! <3
4. haha, ehm.. om man ska ta helt från början så var det nog en kille som heter Patrik, som jag var jätte kär i när jag var väldigt liten, haha!

Frida
har du hår på snoppen?

Svar: hahaha, jag har massor! :D


Ah, men jag fick i alla fall någon fråga, bättre än inget, så jag klagar inte! (: är man småbloggare så är man.


Lollo har tråkigt

Sorry att jag loggar in på din... men... den här gjorde jag åt dig!! :D:D:D -.- / LOLLO
(bajs blogg.se som gör att bilderna blir i dålig kvalité:( )


bästavän

fick jag välja skulle du alltid komma först,
skulle jag falla, skulle jag falla för dig,
skulle jag bara få minnas nått i mitt liv vore det du,
för du är den jag litar på upp till 100%,
den jag håller mig fast vid tills döden,
den jag aldrig skulle kunna svika för en pojkes hjärta,
den jag aldrig skulle låtsas nått för,
för med dig vid min sida kan jag vara mig själv,
vara den jag är utan att skämmas,
utan att behöva kalla mig missfoster eller känna mig oälskad.
för du stötar alltid, du står för det du säger och gör ,
du kommer alltid ha nyckeln till dörren intill mitt hjärta.

Frida Adlertz, jag älskar dig.



frågestund!


Att vara sjuk är verkligen inget jag tycker är kul. Ligga i en soffa hela dagarna och dricka mängder med té och inte kunna dra ut och träffa kompisarna. Fast nu ska jag vila upp mig ordentligt, så jag håller mig i skinnet länge. Ska plugga järnet sedan.

Hur som helst..
Jag har ingenting att göra, så vi kör något jag inte gjort förut. Nämligen en liten frågestund! (: Den avslutar när jag säger stopp. Jag kommer antagligen inte ens få några frågor, men kan ju alltid hoppas. Fråga vad ni vill, inom rimliga gränser. Så får ni svaren sen. Puss


humor!


Hahahahahahahahahahahaha, jag tror jag svimmar! Kan ju knappt andas, så jävla rolig tant! x)


music in color










Just like heaven

Hola! Vill bara förmedla världen där ute att jag är sjuk. Jag mår inte alls bra. Började i skolan under mentorstiden igår. Kände mig helt dåsig och helt borta. Lisa sa åt mig att säga att jag vill gå hem, så jag fick följa hennes råd. Min mentor Rebecka sa åt mig att gå hem, så jag ringde mamma och medelade det. Fick lite sällskap på vägen hem också.. Ali? Jag känner inte honom, han går i min årskurs och han skolkade som vanligt, och självklart blev jag inte av med honom, så tillslut fick jag säga att han aldrig skulle hitta tillbaka om han inte gick tillbaka nu, så tillslut gick han. Kände mig lite elak, men vafan? Jag orkar inte ha en kille efter mig som jag inte ens känner?

I alla fall, när jag kom hem satte jag på mig myskläder och kröp ner i soffan framför Ghost Whisperer och efter en stund så somnade jag. Sov fram till klockan halv tio på kvällen. Då klev jag upp och åt lite mat och kröp sedan ner i sängen. Men hade lite problem att somna, så satte på Just like heaven och pratade med Viktor en stund i telefon. Min dag idag har vart ungefär densamma som igår. Förutom att jag vart vaken. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll och somna till en romantisk film. Älskar romantiska filmer :) Men nu ska jag gå upp och krypa ner i soffan igen. Hörs senare eller i morgon! Puss


Innan jag kryper ner..

Det börjar bli dags för mig att avrunda härah. Stänga av datorn och sådär. Har nämligen lite att fixa innan det är dags att krypa ner bland alla kuddar. Ska duscha, städa rummet och kolla efter outfit till morgondagen. Ny vecka och nya tag. Ska försöka bli bättre på att plugga hemma. Är verkligen värdelös på att sätta mig och verkligen arbeta hemma. Kommer alltid med undanflykter, och det ska jag försöka ändra på nu tänkte jag. Måste ju faktist börja tänka på betygen ;) Men nu ska jag slita mig från datorn och börja göra det som skas. Men hörni, vi hörs i morgon med bilder och allt. Puss och godnatt ♥


Är totalt nerkärad i Chuck Bass. Han är ju helt underbart snygg och sexig! Omg.. jag dör! :(


LOUISE!

Gumman, jag saknar dig till tusen! :/ .. vi ses på lördag


Tack tjejor!

Då var jag tillbaka.. Fast, alltså jag har ingen ork till att blogga, men känner att jag måste liksom försöka hålla den vid liv, så jag slänger in ett inlägg. Söndag idag dårah. Ah, inge kul! Hatar verkligen söndagar. Allt är så dött och så tråkigt. Man har lust att inte ens kliva upp ur sängen. Hur som helst..

Igår var jag barnvakt en snabbis åt min lilla pluttis med Lisa. Vi promenerade en stund och sen kilade vi in till alla som hjälpte till med flytten. Dom hade nämligen placerat sig på pizzerian en stund för lite käk, så vi fick också mat. Lisa tog hawaii pizza och jag som varken tycker om eller tål pizza tog en avokadosallad. Så nyttig jag känner mig, haha! Efter det fick drog jag och Lisa till Hanna, för vi skulle beställa biljetter till bion. Det blev Flickan som lekte med elden, och jag vill medela att den var såååå bra! Fast 1an slår fortfarande, höhö. Vi käkade massa godis och hade skit kul. Mötte sedan upp Hannas kusin Anna och hennes kompis Alva som vart på blogg awards, och dom berättade allt och sådär. Verkade skit kul :) Efter en stund drog jag och Lisa hem till Lisa och hämtade lite grejer och sen drog vi hem till mig. Lisa sov över och vi typ slocknade nästan direkt. Var helt slut efter alla skrattattacker, haha!

Tack tjejor för en supermysig dag/kväll! Love you.



Bowling, yeah!


Två bilder från igår. Vi har vart hemma hos Hanna nästan hela veckan och kollat på Final Destination 1,2 & 3. Vi skulle ju se 4an i morgon, men den har tydligen slutat visats på bio (?) Jag blev skit lack när Hanna berättade det för mig.. Vi som vart så jävla taggade på det liksom! Men Lisa håller på kolla efter någon annan skräckis vi kan se på bio i morgon. Hur som helst så ska jag och Lisa vara barnvakt i morgon under förmiddagen & lite in på eftermiddagen. Sen på kvällen ska vi väl antagligen träffa Hannisen och company (a)

Men nu mina vänner, så ska jag, mamma, lillebror & mammas sambo iväg till Heron City och bowla! Var jätte längesen, men nu är proffset tillbaka! :) Och här kommer kvällens outfit ;)


Röd kofta - från moster
Svart baslinne - Gina Tricot
Jeans Leggins - Gina Tricot
''Fejk Uggs'' - DinSko


Fredag

Hej på er. Äntligen fredag igen! Ska bjussa på lite bilder från idag och sedan måste jag springa till frissan och klippa lugg och topparna (a) Efter frisören ska jag och mamma in till stan en snabbis & sedan hem för ikväll ska vi bowla! Var jätte längesen jag gjorde det, så det ska bli skoj. Men nu måste jag snabba mig på här! Hörs sen (:

kenny & Dennis, hihi (a)

Såhär mycket tycker jag om att bli fotad, haha!

Hannas proffisionella handgjorda fågelbur! Så jäkla cool :)

I have a life ;)

förlåt att jag inte uppdaterat, men jag har faktist ett liv!

Vi tjejor från igår. (iam soooooo hot!!!!)

Godmorgon

Godmorgon Världen! Är ganska pigg, men inte så glad. I och försej så är jag nästan aldrig på bra humör på morgonen, och är jag det har man bara tur. Finns liksom lite få grejer som jag tycker om på morgonen extra mycket.

Men nog om mina morgonhumör och tjosanhejsan, nu är jag vaken i alla fall. Tar nog bussen som går tio över till mamma och lämnar lite kläder och sedan drar vidare till skolan. Orkar inte sitta här och hänga. Idag slutar jag till lunchen. Vilket innebär 10.50. Fast vi kommer få typ en liten hemuppgift där man typ ska mäta några grejer som vi sedan ska använda på matteveckan. Får väl se om det går bra, annars får jag väl helt enkelt vänta tills mamma kommer hem. Efter skolan ska jag träffa Frida. Vi ska väl typ fika och snacka en massa. Känns som om vi har en hel del att säga varandra.

Men nu ska jag föna mitt hår torrt och sedan försöka stoppa i mig lite frukost. Hörs när jag kommer hem sen vid lunch. Då ska ni få veta vad det är jag ''besämt mig för'' och så tänkte jag bjuda på lite dagens outfit, och lite smågrejer. Men nu måste jag kila. Hare bäst så hörs vi snart igen.

faller


har inte mycker att säga. låten får tala för sig själv..


Pluttis

Hittade en bild på mig när jag var liten, hihi (a)


Sovit länge idag

Hm.. ska jag säga godmorgon eller godmiddag? Jag vaknade för cirkus 20 minuter sedsan. Har legat och vaknat till lite och bara vilat under dom senaste 20 minutrarna, sååå skönt! Vet inte vad som händer idag. Ska antagligen träffa Lisa, Sara och Hanna. Hanna och Sara kommer nämligen hem från London idag :) Saknat dom som sjutton verkligen.

I morgon ska jag träffa Frida efter skolan. Var skit längesen. Och vi har mattevecka nu så vi börjar nio och slutar klockan två varje dag, fast lite tidigare på fredag. Så skönt alltså! Men Frida slutar 4, så jag får åka in till Globen och kika lite i affärer medans. Sen ska vi antagligen fika eller något. Får väl kila upp till hennes praktik när hon slutar, så får jag träffa faster också! :)

Men nu ska jag kila, hare gött!

En kul bild jag och Lisa hittade förut, hahah!


PINSAMT KISSIE

Kikade in på kissies blogg, gissa vad man hittar....

Kissie, du är allmänt jävla pinsam!!!!!!


Tidsskillnad? Jaaa

Är vaken, kan inte sova. Ända människan som är inne är Josefine som bor i usa, och där är klockan halv tio, så det är lite tidsskillnad, men ändå. När jag inte kan sova brukar jag alltid dricka ett glas mjölk.. eller två (a). Så det sitte jag och gör just nu. Men nu ska jag strax försöka blunda. Godnatt Sveriges befolkning.

bjuder på en gammal bild :)


Fame

Kom nyss hem från bion. Lelle mötte mig i centrum vid t-banan så jag behövde inte gå själv. Fick kila in på videobuktiken och köpa mig en påse ostbågar, mums! Det är typ lite folk här. Och Leo och Linnea är här med lilla Bella, men fick inte ha henne längre när Gugge kom, den jäkeln. Fan, jag träffar aldrig bellis :(

Men i alla fall, filmen var verkligen SKIT BRA! Måste verkligen köpa den när den kommer ut. Lisas hår blev jätte fint och efter det drog vi in till Sergel och köpte biljetterna, och drog sedan till Subway i Slussen och käkade. Lisa tog en macka och jag en sallad. Efter vi käkat var det verkligen skit kallt ute, så vi drog till bion och väntade där så länge. Vi hade skit kul, tog kort och hade oss. Efter ungefär 2 och en halv timmes väntande i Sergel så började filmen. Efter filmen åkte vi hem direkt. Var helt tomt i stan och allt var helt dött. Men nu ska jag fortsätta snacka med Jocke på msn och sedan ta tillbaka min Bellis och mysa med henne medans jag kan. Gooooosh, hon är så söt!


Hem till Lisa snart

Godmorgon på er! Sitter och lyssnar på Nirvana och ska börja fixa mig. Ska snart hem till Lisa och färga hennes hår och sedan dra in mot staden. Vi ska kolla runt lite och köpa biobiljetter till i kväll och lite sånt där. Får se vad som händer. Kommer ta kameran med mig, så bilder blir det! Men tyvärr så kan jag fortfarande inte föra över kamerabilderna till den här bärbara eftersom den inte har ett sånt uttag som man kan stoppa in minneskortet i. Men jag kan försöka ta lite med min telefon också så kanske det blir någon bild när jag kommer hem sen.

Men nu ska jag sjunga loss med Nirvana och börja fixa mig. Hörs kanske en snabbis hemma hos lisa? Hm, ja vi får väl se. Puss och kram sålänge i alla fall ♥

Glöm inte att det är Sverige - Danmark i fotboll ikväll! HEJA SVERIGE! <3


GRATTIS!



IDAG ÄR DET 10/10 OCH DET INNEBÄR ATT VIKTOR & JENNIFER FYLLER ÅR. GRATTIS PÅ ER! ♥

Jennifer, saknar dig riktigt mycket. Har alltid så konstiga men roliga stunder med dig.
Kommer aldrig glömma sommaren 08. Bästa jue? Ah, men grattis på dej gumman. 15 år nu! BYXMYNDIG!

Viktor, ja, vi har inte känt varandra speciellt länge. Fast har ju vetat vem du vart nästan hela mitt liv.
Du är verkligen hur snäll och söt som helst. Grattis på 17 års dagen sötnos!


Byebye Carolina!

Hej på er. Sitter och snackar lite deep talk med Jocke, haha. Näe, inte direkt. Vi snackar lite skit bara. Har kollat idol och är så glad att Carolina åkte ut. Hon sjöng inte Just dance något bra alls, hennes röst är alldeles för mörk för den. Så nej, byebye Carolina! Själv tycker jag bäst om Mariette, Tove, Camilla & Erik, så solklara! Idag ska jag bara ta det lungt. Kolla tv och snacka lite skit på msn med lite trevligt folk. Hörs i morgon bitti, har inget kul att updatera om mer idag, puss och godnatt på er! ♥


fisalisa

Sitter här med FISA-LISA! :D Vi chillar. Hejdå! <3


Friday im in love!

Godmorgon världen! Idag är det fredag, så då är alla glada. Hoppas att dagen går fort så jag kan få min helg! Älskar verkligen helger. Och speciellt fredagar, för då vet man att man har hela helgen framför sig.

Nu ska jag äta lite snabb frukost och sedan fixa mig på någon minut, orkar inte anstränga mig så mycket idag med utseendet. Folk får väl bara inse att, aa, det där är Fanny. Aja, nog snackat om det. Nu ska jag kila. Ska försöka hinna med lite bilder idag också. Puss!


 Friday im in love (annan veriation) ♥


Dagen gick som på räls.

Hejsan allihopa! Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, min nya favorit för tillfället. Hittar bara fler och fler låtar jag älskar av honom. Hans låtar liksom får en att tänka om, att känna efter och förstå. Ah, helt sjukt hur bra låtar han skriver. Snackar med Lollsan om en grej, haha! Vad får ni faktist inte veta. En dag kanske det kan få komma fram, men inte idag.

Var på studiestödet ända till klockan sju idag! Så duktig jag är alltså! En kille som heter Max som jobbar där med oss hade med sig en vän idag, och han satt jag med och han hjälpte mig som sjutton. Blev färdig med all matte, så det är skönt! Sen var han från Götet, så jag satt och drev och sa typiska Göteborgsord till han typ hela tiden, hihi. Nej, men han var skit snäll som hjälpte mig. Själv var han värsta snillet i matte och pluggade till civilingengör.

Uppsatsen idag tror jag gick himla bra faktist. Kändes skit bra och fastnade inte på nånting, hur skönt som heelst! Så jag hoppas på ett vg i alla fall? Man får väl se senare. Resten av dagen har gått som på räls. Allt har bara flytit och det var hur skönt som helst. Hade hemkunskap idag också, vi skulle börja med att laga lite enkla saker i början av terminen, så det blev spagetti & köttfärssås & grönsallad, mums! Jag jobbade med Jacqueline och våran köttfärssås blev skit god! Dock skulle vi tagit i lite mer tomatpuré, men det är skit samma. Nu ska jag ta mig ett bad tänkte jag. Känner att jag behöver det, så ska tända lite ljus och lägga mig och bara koppla av en liten stund. Sen blir det filmtajm, yey! Men vi hörs senare eller i morgon. Puss och kraaaam


Så vacker jag är på hemkunskapen alltså! Förkläde, värsta leendet och mat framför mig, inte ovanligt alls?, haha


Hålla tummarna

Godmorgon! Sitter och lyssnar på Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck & Miss Lee. Kände att jag behövde vakna till lite med lite musik. Är ganska pigg idag faktist. Ändå fick jag bara typ 6 ½ timmars sömn, men det gör inte så mycket. Idag ska det skrivas uppsats i skolan. Tror det kommer gå bra, kan ju allt från boken och har läst hela, så det är bara hålla tummarna. Men nu ska jag kila bort mot köket och äta lite frukost. Puss och kram, vi hörs när jag kommer hem senare i eftermiddag.


Bild från i våras ute på Värmdö hos Frida & Martin.


What is love?

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

Vad är kärlek? Jag sitter och funderar över detta varenda dag. Kommer jag få uppleva det någon dag, kommer jag få veta hur det känns att älska någon? Varje natt och dag funderar jag på när det är min tur. Har som liten aldrig upplevt kärlek. Den ända som funnits där har vart min mamma & min låtsas pappa. Min pappa sa upp vårdnaden om mig när han träffade P och skaffade en ny familj. Vad är kärlek? Jag vill också känna den där känslan som jag hör mina närmaste berättar om. Lollo har sin Joel, och Frida har sin Martin. Vem har jag? Jag begär inte mycket, bara att bli älskad för den jag är.

Kände att jag behövde skriva av mig lite..


Newkid


I lördag visade Dennis mig denna låt. Det är hans kompis. Och sedan dess har jag blivit beroende av den? Jag lyssnar på den minst 5 gånger per dag. Lyssnar jämt skit konsentrerat på texten. Tycker den är så jäkla bra. Så jag ville dela med mig lite av vad jag lyssnar på nu för tiden (;


Trött & Sliten


En bild på mig morgonen efter girlsnighten. Är osminkad och typ skit trött efter några timmars sömn..


In the city

Hellojsan. Kom precis innanför dörren. Har vart in the city en stund med Lisa. Fick med mig ett par jeans hem, det behövdes! Och dom är jätte fina. Denna gång blev det vanliga jeans och inga leggins. Sen stack vi till Caffé Avenyn och fikade. Blev en kladdkaka och chailatte för min del. Lisa tog en latte och en äppelpaj.

Just i denna sekund är Hanna & Sara i London och har det skit roligt. Stackars mig som sitter hemma i kalla Sverige och ruttnar :( Men nu ska jag kila, pussisar!

Skulle vilja hälsa

Hejsan på er! Blev lite sugen på att skriva, så vaffan, här kommer ett inlägg. Just nu sitter jag och snackar i telefon med en hemlig beundrare! Mohaha, nej jag skoja bara, snackar med en kompis. Men jag ska snart sova, blev självklart sent idag också. Damn it! Lyckas aldrig lägga mig tidigt. Men nu ska jag krypa ner i sängen i alla fall. Puss och godnatt.

Sen skulle jag vilja hälsa till min mamma.. ''Hej MAMMA!'' :D


Göteborgsbesök i helgen

Hej everybody! Jag är hemma och har ätit och hunnit sitta en stund vid datan utan stress. Skit skönt! Gick hem vid 18.00 från studiehjälpen idag. Var i alla fall där två timmar, så det är bra. Dagen har vart lugn, men ändå lite stressig, men så är det varje dag känner jag. Fick säga hej då till Hanna och Sara idag också, för i morgon bitti åker dom till London i 5 dagar. Fan, jag kommer sakna dom! Hoppas dom kommer ha det kul i alla fall.. eller .. dom kommer ha kul! Ska snart hoppa in i duschen och sedan kolla på film. Ska sova tidigt idag, för jag orkar inte vara så trött som jag är varje morgon. Fast.. ja, en liten stund ska jag snacka i luren i alla fall. Det är liksom tradition för mig, hehe. I morgon ska jag och Lisa (kanske Alice också) åka in och köpa biljetter till bio:n på lördag. På fredag är det nämligen Göteborgsbesök hos oss. Så det lär bli gó middag och massa singstar på kvällen, så jag håller mig hemma på fredag. Sen på lördag under dagen ska jag först vara barnvakt åt mina småkusiner medans dom vuxna hjälper Moster & Adrian att flytta. Sen på kvällen blir det biooo! Kul! Sen vet jag inte vad som händer. Ska försöka hitta mig ett par jeans i morgon också. Vill ha ett par klarblåa, så ska kolla på Weekday, dom har ju i stort sätt allting. Men nu ska jag kila, men vi hörs i morgon när jag kommer hem. Pussisar!

Lägger in en bild på Fisa-Lisa, min lilla gulliplutti <3


Så snäll jag är alltså!

DENNIS PETTERSSON (KRAFT)

Lovade förut att jag skulle länka honom, så nu har jag gjort det! :) Han har inte många läsare & hans blogg e ny, så gå in på den och kommentera lite snälla grejjer, så blir han glad, haha. Nej, men han borde blir bättre på att skriva. För det mesta skriver han ju bara om musiken. Han håller ju på med musik just nu. Spelar in och sjunger på scen och sånt där. Kanske blir värsta kändisen? Haha, ja man vet ju aldrig. Hihi, men nu har ni hans länk där uppe på hans namn. Klicka där! Pussisar

Lite gammal bild, men vaffan spelar det för roll? :)


Världens bästa vän, det är du!

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva hjärtat. Och jag saknar dig så sjukt jävla mycket! Du fattar inte hur mkt det svider att våra planer inte har gått som vi tänkt oss. Vi lovade varandra att vi skulle träffas varje dag efter skolan, vi lovade varandra så mkt men inget har hänt. Och jag frågar mig själv varje dag varför det inte blev så. Du vet att jag behöver dig, du är den ända vän jag kan lita på till 110 %. Och såna som du växer inte på träd. Jag vet att du är typ 3 år yngre än mig, men för mig spelar det ingen roll. Du är verkligen som en lillasyster för mig, jag bryr mig om dig, jag skyddar dig mot allt jag kan och vi har gått igenom så jävla mkt med varandra. Den vänskapen vi har tillsammans, har ingen annan. Och det vet jag är sant!

/Frida Adlertz



Loggade in och såg att min älskade Frida skrivit ett inlägg och inte publicerat. Men tänker jag göra. Älskade syster, jag älskar dig så sjukt jävla mycket. Våra planer gick åt skogen, men det bygger vi upp, right? Vi klarar allt, bara vi har varandra. Sötaste ängel, love you from the bottom of my heart!

Baby, jag äääääälskar dig!

Godnatt

Hejsan på er. Har nu kommit hem från Fisa Lisa, och bakandet. Jag sitter och kollar på hockey med Lelle i nya sofforna. Dom har handlat lite nytt till vardagsrummet, fint :) Men jag skriver inge mer ikväll, hörs i morgon. Puss och godnatt! <3


Från i fredags.













Där hade ni ett helt gäng bilder från i fredags. Men sen ska jag be Johanna & Alice skicka lite bilder, för det blev inte speciellt många som jag tog på mig själv, men dom här får ni nöja er med så länge. Nu ska jag kila hem till Lisa snart med Alice och baka kärleksmums. Hörs sen, pussisar!

Rensa, rensa och rensa

Hej på er. Gårdagen var jätte rolig, men har inte hunnit ladda över alla bilder. Är hemma hos moster just nu. Har hjälpt henne rensa källare + garderoben och på köpet fick jag massa kläder hon rensade bort. Fick en hel del faktist :) Strax ska vi käka sen lunch och sen vid halv 6 tiden ska jag hem och duscha och sedan ut en liten sväng på prommis. Men nu ska jag kila, vi hörs med massa bilder sen innan jag drar ut. Kisses!

God morgon.

God morgon på er! Sitter här hemma hos Hannisen. Vi har precis käkat frulle och snackat lite skit med varandra. Gårdagen var skit kul. Vi kolla film & gjorde sånt som tjejer är bäst på, sitta och bara hare skit kul! Många roliga stunder hade vi igår. Mycket bilder togs och Johanna har spelat in lite. Ska be henne skicka allt sen så ska ni få se tokiga lilla mig. Om en timme får jag skjuts hem av Alice mor. Idag ska jag på 60 års fest. Min låtsas farmor fyller år, så vi ska fira henne på någon resturang och sedan vidare hem till Bebbe där allt tydligen fortsätter. Men nu ska jag vara lite social här känner jag. Puss och kram, vi hörs och syns later.

Heting



Haha, så jävla het bild på mig när jag hoppar höjdhopp idag på idrotten :)

Just nu sitter jag och Alice och kollar lite idolmänniskor, mina muffins är klara och snart är det tajm för att dra, men jag måste byta om och packa ner lite grejer. Kommer självklart ha mer kameran, så bilder blir det. Men hörni, vi hörs i morgon. Puss och kram på er. HA EN SUPER TREVLIG FREDAGSKVÄLL!

Kycklingspett, ris & jordnötssås!



Glömde berätta att vi käkade på Sushistället här nere i centrum idag också. Älskar deras mat, (förutom äckliga sushin dårah, hah). Och det goa med den maten jag åt är att den är stark, så man sitter typ och hinkar i sig vatten. Fast det är ju såå otroligt gott, så man äter ändå! :)

 


Önskar att ni flyttade ifrån varandra, mitt liv skulle vara så mycket bättre då. Jag älskar dig mamma..


Mojo

Hej på er. Var hemma från skolan idag, eftersom jag sovit ungefär 1 ½ timme inatt, inge bra inge bra :( Så jag fick stanna hemma och vila ut mig, för i morgon är det plugget som gäller! Sen i morgon kväll är det ju som sagt girlsnight hemma hos Hanna, så det ska bli skojj!

Idag har jag strosat omkring inne i stan med Moster, Lotta & Isabell. Isabell ska nämligen tävla på Gröna Jägarn ikväll, så dom behövde köpa lite små grejer. Hon är riktigt grym på att sjunga måste jag säga. Och hennes son Theodor som är två år är så ju så otroligt söt. Men i alla fall.. Efter en lång vandring in the city så tog vi oss till Mojo, ett café som Isabells syster jobbar på. Och hon fyller 23 idag, så vi gick dit och fikade och grattade henne. Sen åkte vi hemåt och nu sitter jag här och tråkar. Vet inte vad jag ska göra annars än att sitta här, så det fick bli datan en stund. I morgon ska jag baaaka! :D Och köpa massa gottigotti. Nu kommer lite bilder och så hörs vi lite senare eller i morgon under tiden jag fixar och donar hemma. Puss på er!


RSS 2.0