KOM HEM OMEDELBART!

Hej hopp gummi snopp!

Sitter självklart och lyssnar på Spotify och sjunger med. It's so fucking niiiice! I love it! Hur som helst.. Igår åkte vi till Jennifers pojkvän på kvällen och sov där tills idag. Vi kollade film, åt nattmackor, rökte vattenpipa utan nikotin. Fast det var så tråkigt, så vi ställde ut skiten utanför dörren. Det började nämligen lukta äcklig vattenpipes-smak i hela huset, haha. Nä men vi hade riktigt trevligt. Blev hämtade av pappsen idag vid halv 1 också. För efter ett litet tag så kom farmor och farfar på besök för att fira Felicia och sådär. Vi fikade och pratade lite. Om ett tag ska farmor och farfar skjutsa hem mig till kära Stockholm! Men på vägen ska jag kila in på consum och köpa naturgodis. Gosh, det är så fruktansvärt gotteligott (som jag och hanna säger till allt)

På tal om Hanna... DIN JÄVEL, NU KOMMER DU BANNEMEJ HEM! :'(


UPDATE FRÅN PAPPA

Hello på er allesammans. Sitter med min lillasyster som äter naturgodis som vi köpt idag. Mums på det, right? Yeeeah! Kommer inte bli mycket bloggning alls, men det blir som vanligt igen när jag kommer hem i morgon. Kanske åker till Frida och Martin i morgon. Inget är bestämt, men jag och Frida snackade om det igår. Vi får se helt enkelt. Ikväll ska vi mysa och äta ost och kex och ha det trevligt.

Och Jennifer den jäveln som ville att jag skulle komma hit, är inte ens hemma?!?!?!?! Grymt besviken om jag får säga det själv. Hon har ju fullrulle med sin pojkvän som hon träffar varje dag, men mig kan hon inte vara hemma och träffa när vi ses typ varannan månad eller något? Schysst ''storasyster'' man har då..

Nu ska jag lyssna på musik och kika runt lite fort på fejjan! Hörs i morgon. Puss på skinkan

JENNIFER, WHERE ARE YOU?!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Sitter nu och skriver rapport här i skuuulan. Ska ju åka hem till min fader efter skolan. Och Jennifer ska ju möta upp mig, men den jävla bajskorven svara ju inte?! Hon har inte ens telefonfan på? Ah, ska fortsätta försöka få tag på henne. Annars får jag be pappa hämta mig i gnesta centrum. Men nu ska jag fortsätta sura över att inte Jennifer svarar och sen lyssna på baaaandit! Hörs hemma hos pappa sen förhoppningsvis. Puss på skinkan


DRAR TILL PAPPSEN IDAG

Godmorgon folket. Skola en snabbis idag och direkt efter drar jag till pappsen. Jennifer ska typ möta upp mig, men har inte fått tag på henne än, så ska ringa den kvinnan senare idag. Tar datan med mig, men jag har inget mobilt bredband, så jag kommer väl uppdatera lite snabbt från Jennifers data. Men nu måste jag packa stora väskan och fixa mig.. Hur ska jag kunna hinna med allt?! Känner paniken. Nej nu måste jag kila. Hörs senare, puss

HAVREBOLL


Mamma kom hem med havrebollar, så nu ska jag mumsa i mig en och kolla på The ugly truth!


JAG GRÅTER FLODER

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085
(se på egen risk)

Såg precis den här videon om en kille som slänger ner en hund från en bro.. Och hunden landar på marken och ligger och piper/ylar... Hur fan kan man göra såhär mot ett djur? Killen fick endast 8 månaders fängelse.. Men wtf? Så om jag skulle slänga ner min kompis från en bro och stå och garva så skulle jag få 8 mån fängelse? Nej.. det här är fan inte okej.. Nej jag är inte rasist.. men tänk på en sak.. Är dom här killarna svenska? Nej dom typ ryssar eller något annat?! Fyfa-an! Jag har lust att mörda människor skadar djur för att dom tycker det är roligt!

Det här är fan inte okej!

OUTSIDE MY WINDOW


Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Solsken! Underbart verkligen! Hoppas att snö-fan försvinner snart bara. Sitter för tillfället och försöker lära mig äta russin. HATAR russin, men jag vill gilla det, vet inte varför, men det kan ju vara roligt.. typ.. Äsch, det går inge bra :( Får fan kvälningar! Nä, nu slänger jag den här skiten! Höhö


VORE SKÖNT FAKTIST

Jag skriver rapport här i skolan, så jag kommer inte ha något att göra idag på studiestödet. Så hm.. vad ska jag hitta på då? Jag ska kolla med Hanna när hon och Sara ska träna. Kanske kan hänga på. Vore skönt faktist. Ah, ska höra om det går bra.

Haha, Hanna Sö och jag sitter och diggar till bandit rock. Hon headbangar lite smått ibland, haha, gulligt! Pappa ska ringa mig idag också och bekräfta att det går att jag kommer i helgen. Då ska Jennifer och Tanne möta upp mig. Då får jag träffa hennes böjjjjfriend! Men.. nu har jag inget mer på hjärtat mitt. Hörs när jag kommer hem ikväll. Puss på skinkan!

SPOTIFY!

Godmorgon. Nu är jag vaken. Igår hjälpte min kära vän Hanna mig att skaffa spotify, så vem tror ni knarkar det förtillfället? Jo alldeles riktigt.. jag! ÄNTLIGEN säger jag bara! Velat haft det så jävla länge, och nu äntligen har jag det. Woho!

Hur som helst. Nu väntar frulle i köket och sedan måste jag fixa mig det sista. Faskien också.. idrott idag -.- suck.. ahfan jag måste vara med nu känner jag. Okej, det där förstörde mitt glada humör lite.. Same shit, hejdå.

Juste, och har ni spotify? Varför inte skicka era spotifylistor? Vore kul! :)


SMÅKUSINERNA





Nu har jag pluggat klart! Känns så jävla bra! Så i morgon ska jag lämna in arbetet och sedan efter skolan direkt till frisörsalongen och fylla i papprerna och sedan ska jag till studiestödet och skriva min rapport som är till fredag. Sen är jag klar med alla läxor och uppgifter. Ett stort PUH! Nu mår jag så jäkla bra.

Pratade med far min tidigare idag också. Han var ganska säker på att det gick att jag kom, men han skulle dubbelchecka med Pernilla och sedan ringa mig i morgon. Så det blir antagligen pappsen från fredag till söndag. Då ska jag få träffa Jennifer's nya pöjkvän också! Det ska bli spännande, haha.

Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Nattelinatt!


SJÄLVFÖRTROENDE ÄR VIKTIGT

Dessa leggings köpte mamma till mig idag, tack mami (a)

Mot alla mina principer.. så ja, jag lägger ut en ''magbild''. Jag hatar att visa min kropp för folk. Men jag måste förbättra mitt självförtroende, så nu jävlar ska jag lägga ut den här! Och vill ni kalla mig tjock.. go ahead, för jag bryr mig inte! Sådeså.. Så, nu känner jag mig lite stolt här.

Hur som helst. Äntligen har jag fixat praoplats! Vecka 13 & 15 praoar jag på en frisörsalong där Isabelle (som bland annat klipper mig) jobbar. Och det är ganska lungt där nu under vintertid, så vi kommer sitta och latja med varandras hår under dagarna. Fixa frisyrer, lyssna på musik och bara umgås. Härligt eller vad? Yes it is. I morgon ska jag dit och fylla i papperna bara. Skönt att jag fick praoplats tillslut. Fick lite panik att jag inte skulle få det först.

Nu ska jag pluuuugga. Inte roligt, men men, det måste göras. Puss så länge. Bjuder på lite bilder från dagen lite senare också, höhö


ÄR HELT SLUT, GODNATT

Är helt slut... Orkar ingenting, nu tänker jag sova. Godnatt


KRÄMER HIT OCH KRÄMER DIT

Hej mina kära vänner. Nu har mamma undervisat mig i vilka krämer jag ska använda till armbågar, kroppen, armar och det ena och det andra. Jag har ju sån konstig hy.. Tål inte för starkt parfymerade krämer och jag måste ha fetare krämer/salvor på vissa kroppsdelar och huahua, det är jobbigt det här!

Har en salva till mina armar som jag har röda prickar på.
En salva för armbågarna som blir lätt torra nu under vintertid.
En salva för hela kroppen efter jag har duschat.
Och en sista salva för varje morgon och kväll


Herren min gud! Nej föresten, gud har inget med detta att göra! Huuujeda mig säger vi istället :D Nu ska jag hoppa in i duschen. Och får inte glömma mina kära salvor, haha. Hörs senare med ett mer ordentligt inlägg.

ETT OCH TVÅ, HEJ OCH HÅ

Nu har jag ätit frukost & har gaddarna + smink&hår kvar. Så jag ska snabba mig på lite här nu. Hörs senare hemma hos Hanna kanske. Men nu måste jag kiiiiila! Pöss


Gårdagens kvälls-mys-outfit


ORKAR INTE, ORKAR INTE

Är jag pigg? Svar nej
Är jag glad? Svar nej
Vill jag sova mer? Svar JA!

Precis gjort klart min svenska läxa som jag somnade ifrån igår kväll. Har en jäkla massa so kvar, men den behöver jag hjälp med, så jag gör allt på studiestödet idag sen. Det blir bra. Tisdagar är min favorit dag, tror jag? Så förhoppningsvis går denna dag fort som tusan. Efter skolan ska vi hem till Hanna och kolla på Phantom of the opera! Älskar den filmen sen Lollo visade den för mig. Jag har aldrig gillat opera, men den här filmen är fan bra alltså.

Nu ska jag kila ner och käka frulle, see you later


SO TRUE, SO TRUE


Haha, oj, den som skrev detta i min skola är fan bäst i världen!

Nämen ojsan.. det var ju visst lilla jag :)

KLADD-HANNA ÄR I FARTEN

Här kommer en liten video från idag, hahahah!


THIS WAS MY DAY

Dagen gick ganska fort tyckte jag. På morgonen kom RFSL till oss och pratade om HBT-personer och allt runtomkring det. Rätt intressant från min sida faktist. Efter skolan drog jag, Hanna och Sara hem till Hanna och färgade Saras hår. Hanna gjorde också sin berömda chokladsås och lassade upp glarre till mig och henne. Sara är en bajskorv och äter inte onyttigt. Kunde inte ens smaka på mina fantastiska pannkakor *snyft*

Men nu väntas en del plugg hära! Hörs i morgon. Puss

Saras hååååår! :D

Sexy maddafakkah!

Höhöh <3


HEMMA FRÅN VÄSTERÅS


Hejsan svejsan. Efter en huur mysig biltur hem från Västerås i mörkret så är jag nu hemma. Teatern var inget nytt för mig eftersom jag såg den redan i somras när vi var i Göteborg. Men rolig är den, haha. Fick träffa Dennis också eftersom att han bor där i Västerås med sin mamma. Passade på att mobba hans stad lite, mohaha! Det första jag frågade när jag såg honom var ''Hur pratar man här?'' Och Dennis bara garvade och sa ''Men lilla gumman, du är fortfarande i Sverige!?''. Jag menade mer om dom har dialekt.. inte om dom pratar finska eller något -.- Hur som helst så var hemfärden så jädrans skön, så nu har jag blivit så trött att jag strax ska slagga. Men i morgon blir updaten som vanligt igen, inte varit så aktiv i helgen, jag vet! Same shit, nu ska jag kila. Puss och Godnatt


NOT MUCH UPDATE TODAY

Godmorgon allesammans. Om en liten stund ska jag åka till Västerås. För min låtsas farmor turnérar med en teater som går just nu, så vi har fått biljetter till den. När jag var liten brukade jag jämt följa med på turné över hela landet, men nu är det så mycket skola, så jag kan inte ta ledigt så ofta. Men nu vet ni varför jag inte kommer uppdatera under dagen. Jag skriver mer när jag kommer hem. See you later


TYPISKT AMERIKANST..

Hej alla glada! Inte hej till er surpuppor..

Jag kom hem för en liten stund sen. Det tog över en timme att komma in till stan eftersom detta jävla snöoväder kaosar trafiken totalt! Så vi kom in när våran bio skulle börja, så vi köpte biljetter till nästa tid och medans vi väntade käkade vi på Taco Bar, gjorde bort oss på damernas, kollade in en superdupersnygg kille som satt framför oss på några bänkar, försökte skicka bilder på Robert Pattinsson till folk vi inte kände via blåtand och massa mera, haha. Trots snön så blev min kväll lyckad. Filmen var jätte bra. Trots de typiska amerikanska romantiska overkliga köret, så var den jätte bra. Den kan jag rekomendera er att se. Tog inte så jätte mycket bilder från idag, men här är några jag kan bjussa på ;)


Idag var Sara glad :)

Haha, i love coke

Filmstaden föhfan! :D

Pusselipuss på min lilla Leonardo DiCaprio!


VALENTINE'S DAY


Vaknade ganska sent idag, hehe. Men det gör inte speciellt mycket, det är helg och jag tänker fannimej sova ut! Just nu sitt/ligger jag och Ronja och lyssnar på Tenacious D & latar oss. Ronja drar hemåt idag, så ikväll ska jag på bio med Sara och se Valentine's day inne på Söder. Ska bli mysigt. Jag och Sara brukar aldrig vara med varandra ensamma, eftersom vi oftast umgås alla tre, jag, Hanna och Sara, så det ska bli trevligt att vara med Sarren själv lite också :)


KNOWING


Nu ska i glutta på film! Blir New Moon lite senare också eftersom att Ronja inte sett den än -.-


SÅHÄR PÅ MORGONKVISTEN

Skrev nyss värsta inlägget, men datorn fuckade upp sig, så allt försvann! IRRITERANDE!  Aja, vi översätter kärlekssånger på engelskan. Efter lunch ska vi alla i min årskurs på teater, nice (y)

Men nu ska jag fortsätta arbeta! Haha, sitter bredvid Kenny och Viktor.. Som verkar vara jätte inne i sitt arbete, wow, måste vara första gången i historien! Ha en jävla nice fredag allesammans! Puss på skinkan


Den här låten översätter lilla jag ;)


KUSINVITAMIN KOMMER HIT

Tänkt bara medela er allihopa att i morgon kommer Ronja till stan! Hon sover hos mig i morgon. Ska bli så himla skönt att träffa henne igen. I somras var vi skit tajta, och nu har vi liksom så mycket plugg och allt, men det ska vi båda försöka ändra på. Vill träffa min kusinvitamin mycket mera! Så i morgon när vi slutat ska jag och Hanna träffa Ronja och ta en fika. Sen åker vi hem till mig och Hanna åker till Örebro. Ville bara ni skulle veta. Så om jag är osocial i morgon kan det bero på att jag är med världens bästa ronja lindberg!


JAG ÄR BARA FÖR BRA ALLTSÅ, HAHA


Visst ser mina pannkakor goa ut? Ja, då skulle du smaka dom också!


WOK OCH PANNKAKOR, MUMMA!

Hej på er! Efter skolan drog jag och blev klippt av Isabelle. Blev riktigt bra, förutom att jag tycker det blev lite kort. Men det är väl för att jag antagligen inte har vant mig ännu. Efter frissan drog jag hem till Hanna, där hon och Sara befann sig. Vi lagade wok & jag stekte pannkakor till lilla Isak som ville ha det idag till middag. Made by me! Nu har vi laddat ner Eva och Adam och ska ligga och glutta på det ikväll. Jag sover hos Hanna inatt också, jag orkar inte gå hem, och sen får jag liksom som en liten förhelg med henne nu när hon sticker till Örebro över helgen. Men vi ska ha så trevligt så. Nu ska jag lyssna på Markoolio och hoppa i hannas säng! Mohaha!

Hannas lillebror Isak :)

Såhär blev håret ungefär.. Fast där har jag gjort det vågigt, så liite längre är det..

Jag älskar att vara seriös -.-

Sara och Hanna lagat mat!

Sen blev jag hoppnödig när dom spelade kryptonite på radion!

Sara diskar, den lilla gullfian :D

Hanna är nästan lika cool som mig, höhö

Middagen är serverad!

Isak berättar om alla skräckfilmer han har sett för oss, haha, så söt


JÄTTE SÖT TOPP FRÅN ?


Hittade den här jätte söta toppen på en hemlig internetaffär ;) Tänker inte säga vilken, för jag antar att ni alla tycker den är fin? Ja, precis. Men vi får se, kanske beställer hem den ;) Puss


PLAY IT, BABY

Ja, vad lyssnar jag på för tillfället igentligen?
Det här är några låtar som spränger mina högtalare..


Joakim Hillson - Vacker utan spackel

Donkeyboy - Ambitions

Creed - Six feet from the edge

Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart

Håkan Hellström - Ramlar


ETT ENDA STORT TÄLT

Så jävla besviken! Och ja, man får svära! Jag är så grymt besviken på bubbleroom. Jackan var i small, och satt som ett enda stort tält på mig. Så den åker tillbaka redan i morgon. Får åka och köpa en jacka i en affär, så jag kan testa den redan där. Besviken så in i bängen!


HAHA, SÅ JÄDRANS UNDERBAR!


BUBBLEROOM, YEAH!


Kolla vad jag nyss fått hem! Äntligen har min jacka kommit som jag gått och dregglat över i några dagar nu. Ska prova den efter att jag har ätit, och jag beeeer till gud att den sitter som jag vill! Hörs senare, puss!


DET ÄR JU INGEN KONST?

Hejsan. Fick gå hem av min mentor för ett litet tag sedan. Har sovit jätte dåligt på sista tiden och var jätte nära på att somna på lektionen idag. Och eftersom vi bara hade hemkunskap kvar efter det så missar jag ingenting med tanke på att vi bara ska baka bröd och kolla på en film om hur man tvättar? Jag kan redan tvätta och baka bröd är ingen konst. Så jag fick gå hem nu och vila upp mig riktigt ordentligt till i morgon. Och i morgon får jag sova en aning längre också eftersom vi har lite sovmorgon. Lite senare ska jag träna med Hanna & Sara. Hörs senare, för nu ska jag kolla på film och äta glass!


En osminkad Fanny på Åland i somras


NY DAG OCH NYA TAG

God morgon! Vaknade lite sent idag, men det gjorde inte så mycket, för jag hann fixa mig klart i alla fall. Om en kvart ska jag möta Johanna & Ellen. Kommer bli en helt vanlig och lugn dag. Åh, i morgon kan jag sova till halv åtta! Börjar en timme senare än vanligt i morgon, för att våran so lärare ställde in våran lektion på morgonen. Tummen upp på henne för det. Men nu måste jag kila. Ha en jätte fin onsdag så hörs vi senare, pussisar


I want the summer back, NOW!


''SOMETHING SMELLS LIKE FISH''


Hahaha, var ju bara tvungen!


SHUT IT DOWN


Har lite svårt att sova idag med.. Attans! Men nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och krypa ner i sängen och lyssna på bandit. Ska upp tidigt, så nu måste jag kila. Hörs i morgon. Puss på skinkan


DUSCH & MOVIE

Jag är så nedrans trött alltså.. Jag tänker ta en dusch och sedan lägga mig och kolla på en film. Lika bra att somna tidigt idag eftersom jag inte sov så bra inatt. Men vi hörs i morgon bitti. Kanske är så pigg att jag bjuder på morgon bilder och allt? Ah vem vet ;)

Är så trött på att folk ska ljuga hela tiden. Kan man inte bara stå för vad man sagt och gjort? Jag gav dig en till chans på ett villkor, och det var att du inte skulle ljuga för mig. Men redan någon dag efter så gör du det i alla fall? Jag förstår inte riktigt. Du säger till mig att du gör allt för att det inte ska förstöras för oss. Tillochmed kunna sluta prata med honom, men tydligen är det inte så? Du gör allt bara så mycket värre genom att ljuga och undanhålla allt. Jag saknar det vi hade, jag saknar dom tider vi var som tajtas. Men jag har insett att jag aldrig kommer få tillbaka dom stunderna. Tycker det är väldigt tråkigt med tanke på att vi vart som systrar för varandra. Hoppas att du finner din lycka i livet. Jag älskade dig </3


du och jag den 22 januari 08


SINGELKVÄLL DEL 2.


Hanna och hennes fetnajsiga hål!

Hihi, Sara blandar spackel (som hanna säger) ''dipp'' annars

Lika het som vanligt ;)

Måste säga att skålen ser väldigt liten ut? Ah det var den låångt ifrån i alla fall!

Detta glas dricker jag ALLTID ur hemma hos Hanna!

Sen satte vi på ''hej hej monika'' och blev lite spralliga? Haha


SORRY

Igår knasade blogg.se så jag kom inte in.
Men har ingen lust att blogga just nu, sorry. Är på så jävla dåligt humör.


OCH DET ÄR LÅNG VÄG NER



Hej alla söta små geléhallon! Idag är humöret på topp. Efter skolan drog jag och Sara med Hanna hem till henne en stund, sen stack vi och tränade i en timme ungefär. Kändes så jävla skönt efteråt. Denna stora klumpen i magen är inte längre så stor, men än är det inte klart. Mycket att bränna, hehe. I alla fall, nu ska jag bara ta det lungt och ta en varm dusch. Senare kommer del 2 från singelkvällen. Hörs och syns!


MORGON UPDATE

Godmorgon folket! Lyssnar på Håkan Hellström och fixar mig. Börjar bli färdig, så ska strax kila ner och nagga frulle. Skolan om typ två timmar -.- Efter skolan ska jag vara med Sara och Hanna, för lite senare ska vi träna lite. Blir nog solning på onsdag kanske? Ah ska snacka med Hanna och sådär, men nu ska jag fortsätta pumpa Håkis och sminka mig. Puss & Kram, skumbanan!


BUENAS NOCHES

Nu mina kära vänner ska jag gå och lägga mig. I morgon är det ny start & nya tag. Ska kämpa som en toker i skolan nu! Inge mer sjukdomar här inte. Hoppas vi i alla fall. Och snart är det sommar också. Gud så mycket jag längtar.


HAPPY VALENTINES DAY


Glad alla ♥-dag på er allesammans! Hoppas ni haft en jätte mysig dag med era nära och kära.


FASIKEN DÅ

Åh, allt bara skiter sig.. Fan då! Äsch skit samma, nu är jag glad igen :)


DINNER


Min otroligt charmiga & dyra middag! Fanta exotic & kycklingsallad med extra avokado, mums!


HÅKAN, GE OSS SOMMAR!

HEJ!! Åh, ni fattar inte vad jag är glad just nu! Hanna har snackat med sin daddy, och han sa att det gick bra att jag följde med till Köpenhamn i sommar! WOHO! Fasiken vad kul jag och Hanna ska då! Sen åker ju Hanna, jag och Sara till Göteborg med Hannas pappa och lillebror också! Den 29:e juni blir det Björkbacken (kollo) med Hanna, och så kanske jag ska med Frida och Martin och massa fler till Gotland, med det är inte säkert. Men det återstår att se! Sitter och lyssnar på Håkan Hellström och känner sommarkänslan i hela kroppen! Det återstår bara några få månader, och sedan kommer vår efterlängtade höjdpunkt! Jag och Hanna ska börja sola på solarium nu också. Nu i veckan ska vi sätta igång med att få upp brännan till sommarn. Så det blir en solning varje vecka. Tänker inte vara blek i sommar, hell no!  Åh nu är jag så glad, så nu ska jag höja volymen och basen och dansa järnet! Hörs senare, PUSS!


SINGELKVÄLL DEL 1.





Det är såhär att jag har inte tagit några bilder med min kamera förutom dom ovan, eftersom Hanna hade sin systemis där. Men i morgon så får jag alla bilder på ett USB-minne, då kommer fler bilder från våran singelkväll! Vi hade jätte mysigt. Kollade melodifestivalen eftersom att ERIC var med, kollade på film, snackade, dansade till typ nic and the family? Haha, hell yeah!


PUFFIGT


Fick den här tröjan av mamma idag från H&M för att det är alla ♥-dag idag.


JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄR!






Helt seriöst... Jag älskar Eric mer än Molly! F*ck Molly!


ON MY WAY

Nu drar jag och möter hanna!


PIGG & TJUSIG


Ungefär såhär pigg och tjusig ser jag ut just nu -.- Osminkad och småseg efter att ha varit vaken till fem i morse. Nej, jag kunde självklart inte sova. Typiskt mig. Kommer inte sova speciellt mycket inatt heller. Men nu ska jag sminka mig, woho. Herrååååååh!


THE ONLY ONES

Goodmorning sunshines! Ska strax kila upp och nagga frulle & sedan börja fixa mig lite smått sådär. Vet inte vilken tid jag ska vara hos Hanna, så jag tar lite extra tid på mig idag. Kommer bli en ytterst trevlig kväll! Är inte helt hundra på vilka som kommer ikväll, men det återstår att se. Men nu ska jag kicka igång min morgon med lite muuusic on a high level!


Såhär kickar jag igång min morgon, Melody Club - The only ones. Riktigt peppande!


MKT VB NU FÖR TIDEN

HA-HA-HA-HA, såhär glad och pigg är jag såhär dags på natten! :)


MIN LILLA PUDDING


Min lilla pudding, finns här för dig. Du kan ALLTID prata med mig gumman. Finns många puckon här i världen.. men bara ett original! (du vet vem jag syftar på, hahah). Älskar dig sweetiepie ♥


IN MED VÅREN SNART!


Längtar så obotligt efter vår och sommar nu! Våren är nästan bäst.. För då känner man att värmen kommer tillbaka, alla blommor kommer upp ur jorden, alla träd börjar knoppa, allt gräs blir grönt och man behöver inga tjocka dunjackor på sig utan fram med vårväder och vårkläder, tumme upp! (y)


JAG ÄLSKAR DIG

  har så mkt att berätta, så mkt att förklara.. men hittar inte rätta orden och inte rätta tillfället. jag har så mkt på hjärtat, men vet inte hur.. hur jag ska berätta för dig? jag är så obotligt förälskad i dig. men kärlek är livets svåra steg, jag vet ju inte hur du känner. vill fråga, men vågar inte. jag är feg och rädd. rädd att bli bortgjord eller att jag ska skämma ut mig. jag vill bara ditt bästa älskling, vill att du ska må bra. jag hoppas att det en dag blir vi två. att vi delar något i detta liv. att det är dig jag ser när jag vaknar på morgonen bredvid mig i sängen, att det är ditt hår jag stryker min hand igenom, att det är dina ögon jag kollar i och ler, att det är dig jag kysser mjukt, att det är dig jag får dela mitt liv med, att det är din värme som värmer mig i kylan, att det är dina händer som håller i mina, att det är din mun som formar dom vackra orden, att det är dig jag kan berätta allt för, att det är dig jag litar på, att det är du som säger ''jag älskar dig'' till mig, att det är du som tröstar mig när jag mår som skit, att det är du som får mig att skratta, hur mkt jag än gjort bort mig. det här är svårt för mig, men du ska veta att jag har insett.. jag har insett att det är dig jag älskar ♥



SKÅL FÖR UTTRÅKNING


Hehe, har inte så mkt att göra. Så jag bjuder på en videoblogg :D


MARABOU SCHWEIZER NÖT


Foto by; fannie-pak

Hej på er. Jag kom hem alldeles nyss. Mötte upp Jimmy och Dennis i T-centralen, för Dennis skulle till någon affär på ''snobbsidan'' av stan där alla plagg kostar över femhundralappen. Så vi knata dit, och han köpte ett par brallor och en baseball jacka. Strax därefter blev vi hämtade av Peter och så åkte vi hem. Jag och Dennis satte oss på hans rum. Han började fippla med sina hightech grejer på datorn och jag lyssnade på musik och retades lite med Peter. Inte hänt så mycket mer faktist. Kändes skönt att få komma ut en liten stund. Man fick liksom känna sig som människa igen. Annars när jag är sjuk så isolerar jag mig på mitt rum och kollar knappt ut genom fönstret. Så det var härligt.. I alla fall, nu ska jag äta mat snart och sedan knapra på min marabou schweizer nöt! Hörs senare, pöööööss!


NOTHING COMPARES 2 U


Jag börjar nästan gråta när jag hör den här låten.. Så sorglig :'(

Dennis ringde för någon timme sedan också. Han har kommit till Stockholm och undrade om han kunde komma till min skola och röja, men icke sa nicke, jag är ju inte skolan, mohaha. Ska snacka med mamma så kanske jag kan åka och träffa min kära kusin i alla fall. Har inte träffat honom på jätte länge. Ska göra det med en gång, haha. Hejdå.

update: Yeah, nu drar jag och träffar Dennis och Jimmy :)


MAMMA VILL SE P.A

Godmorgon på er. Mamma kom in i morse och blev sugen på att se Paranormal Activity, och eftersom jag redan sett den 3 gånger så blir inte jag rädd längre, men jag är så snäll så jag kollar med henne på den. Vi ska se den nu så blir uppdateringar efteråt. Pusshej! :D

Jag och mamma :)


SOVMORGON I MORGON

Säger härmed GODNATT! I morgon ska jag sova länge, för då är det helg för mig. Blir nämligen hemma från skolan i morgon också. Kan inte gå dit och smitta alla. Kan ju knappt andas själv, så vi vill ju inte att halva plugget ska få andningsbrist? Nej, så jag vilar upp mig och sedan på lördag blir det singelkväll hos Hanna med brudarna!

Ordet singel.. det får mig att längta efter en killes närhet. En sån där speciell känsla då man känner att ''han är min och han älskar mig''. Åh, )': Nu vill jag ha pojkvän.. Kan inte sluta tänka på en person. FAN!

(videoinlägg borttaget. såg helt hemsk ut.. jag är inte sån som bryr mig om vad andra tycker, men jag bryr mig om vad jag tycker. så tyvärr togs den bort, sorry.)

VÅRJACKA, WOHO!


Denna supersnygga babe fick klickas hem idag. Lääängtar tills det är vår! Tänk dig denna, med vita tygskor som jag redan köpt, mohaha, sen stor halsduk, strumpbyxor eller något annat tajt, hästsvans och en fin vårsminkning.. åh herregud...


TAKE CARE OF YOURSELF


Nu ska jag ta hand om mig själv. Ska bland annat göra mina fötter himelskt lena och fina, ska sedan ta en lång dusch, lägga på ansiktsmask, smörja in mig och dricka té! Jag behöver det här verkligen!


JAG ÄR EN SNORIS

Godmorgon. Vaknade alldeles nyss. Har vaknat minst 20 gånger i natt av att jag behövt nysa eller snyta mig. Så mycket till sömn har jag definitivt inte fått! Mamma kom in i morse och klappade mig lite mjukt på pannan för att jag skulle vakna, då sa jag bara ''nä jag kan inte gå idag, har inte fått sova mkt med den här jävla näsan''. Så mamma sa utan tvekan ''ja, då går jag och ringer skolan med en gång''. Skönt att hon förstod. Jag har ont i halsen också, så ingen mat får jag i mig. Dricker bara massa té. Ska be mamma köpa blåbärssoppa till mig senare. Mamma sa att jag får stanna hemma i morgon också, så jag ska till studiestödet ikväll och hämta lite grejer i mitt skåp så jag kan plugga lite hemma.

Men nu ska jag sätta på en film och fortsätta snora. Putthej låter det nu ungefär -.-


IGENTÄPPT NÄSA, INTE KUL!

Ligger och kollar på Lotta på bråkmakargatan, tycker dom filmerna är så jävla klockrena. Vet inte riktigt om det blir skolgång i morgon.. vi får se eftersom att jag inte mår så bra just nu. Men det ser vi i morgon bitti. Nu ska jag försöka sova med den här eländiga igentäppta näsan i alla fall. Hörs!


Nu ska vi kämpa Hanna, in i det sista! Love to you ♥


RIGHT NOW


Är jätte förkyld, ont i halsen, lite ont i huvudet & skit trött. Kan inte äta pga halsont, kan inte sova pga igentäppt näsa.. Nu väntas endast en bra film och massa té. Tack för mig, får se om det blir skolgång i morgon.


PARODI S.M.G


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, kolla gärna hela!
(Johanna ÖP, Sara & Hanna O)


MY HAIR




Tagna med Hannas webcam :)

Yes, sådär ser då mitt hår ut. Det är mörkt? Ja det är det. Det är snäppet intill svart eftersom att jag precis har färgat håret. Om ungefär 3-4 dagar kommer man se att det lägger sig och blir lite ljusare. Där hade ni mitt hår i alla fall.


SLEEP WELL, CYKELSTÄLL

Är hemma hos Hanna. Senare kommer bilder på min nya hårfärg ;)

NU SKA VI SOVA! GODNATT!


HANDDUKSTURBAN!

Sitter med handduksturban på huvudet och låter håret självtorka. Får se senare om det blev bra. Hoppas det i alla fall. Hanna och snackar lite om helgen som kommer. Eftersom att jag hoppat av konfirmationsgruppen så blir det ingen övernattning på fredag, ingen italien i sommar och sådär.. Men what a hell, jag använder dom pengarna till Göteborg i sommar istället. Helgen snackade jag om ja... På fredag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Äta choklad (självklart) och dricka lite läsk och tjocka mig :) På lördag blir det singelkväll hemma hos Hanna. Vi ska snacka gamla pojkvänner, lite kärlek och kolla på tjejfilmer och bli jätte avundsjuka på alla tjejer i filmerna som alltid får drömprinsen.. Dom jävlarna!

Hur som helst, så blir det en lugn och sansad fredag med lite myspys. Glöm inte att det är alla ♥ dag på söndag!


Miss my Loulis :'(


NUTRISSE CREAM


Nu mina kära vänner.. Ska jag färga håret :) Om det syns ordentligt så blir det resultat-bild sen!


FANNY-DAGEN

TÄNKA SIG, IDAG ÄR DET MIN DAG! OCH INGET SKA FÅ FÖRSTÖRA DEN FÖR MIG, MOHAHA. DET ÄR NÄMLIGEN FANNY (JAG) SOM HAR NAMNSDAG IDAG! VILLE BARA MEDELA DET TILL FOLKET! HEJ DÅ



VARM OBOY



Tjoflöjt! Kom hem för ungefär en kvart sedan. Har gjort lite varm oboy och lyssnar på Johnny Clegg - Dela. Så grymt jävla skön låt att spela på högsta volym. Man börjar liksom dansa och röra på kroppen utan att man tänker på det. Så härlig låt alltså! :) Dricker varm oboy nu för fullt, ska kolla runt lite på internet efter kärleksdikter tänkte jag. Vi håller på med tema kärlek i skolan just nu, så det kan vara kul att ha lite i hjärnan när man startar. See you later


BREAKFAST


God morgon gott folk! Var uppe i tid och allting idag. Känns som en bra start på dagen. Har ätit frukost och klätt på mig, nu återstår hårfixning och sminkning. Under tiden pumpas musik på hög nivå (yes, jag gillar att störa grannarna). By the way, visst är det intressant vad jag äter till frukost? Jo jag tycker det är himla kul att veta eller vad säger ni? Mohaha


DAGENS OUTFIT


TÉ OCH FILM PÅ G

*pustar ut!* har precis städat mitt rum. Plockat undan alla kläder som låg på golvet, slängt lite skräp som låg lite överallt (?), bytt sängkläder och tänt lite mysbelysning. Jag ska gå och göra té och sedan sätta på Djungel George som jag inte sett på år och dar. Efter filmen hoppar jag in i duschen och går sedan och lägger mig. Vi hörs i morgon. Puss på skinkan


Min och Hannas älskling :')


DJUNGEL GEORGE, HAH


Ungefär såhär fortsätter min kväll! En lång dusch, djungel george och coca coooola :D Hörs


KASS MATCH? YES!

Hejsan. Kom hem för ett tag sedan. Blev hämtat av mamma och Thomas efter matchen. Fyfan vilken kass match! Inget av varken aik eller almtuna spelade speciellt bra.. Dom tappade puckade varje sekund, dom såg borta ut hela bunten. Tror nästan att alla var lite bakis efter helgen som varit. Ingen var ju speciellt peppad såg det ut som. Näe, ingen vinst idag inte, men nästa gång. DÅ vinner dom, det svär jag på!

Är ganska deppig just nu. Händer så mycket hela tiden känns det som. Är så oerhört glad att Hanna och Frida stöttat mig i det här. Tack tjejer, ni har hjälpt mig stå med fötterna kvar på denna jord. Ska strax ta en lång och varm dusch, och sedan väntar ett stökigt rum på att bli städat, suck -.-

WE ARE BEUTIFUL










AIK-ALMTUNA KL.4

Godmorgon people! Jag och Hanna vaknade vid strax efter elva, då gick vi upp och åt lite frulle och nu ligger vi bredvid varandra med varsin dator i knät! Hääärligt. Klockan tre idag ska jag vara i globen och möta upp Frida, Martin och David (?).. Ah jag tror han ska med i alla fall. För klockan fyra är det aik - almtuna på hovet.

Nu ska vi fortsätta dunka musik och ligga och vila ut lite. Blev en vild bröllopsnatt vettni.. Hanna bits kan jag ju be om att få tala om. Hon bråttar ner en och försöker bita en i fingrar och näsa och hela köret. Galen kvinna jag har, hehe. See you later homie


Jag och Sara igår :)


NYGIFTA


Hanna och jag har precis gift oss. Vi hade bröllopsmarch, en åskådare (marcus) och massor utav romantik. Nu väntar endast bröllopsnatten. See you tomorrow, nu är det endast jag och Hanna som existerar i vår värld


Våran låt! (a)


HANNA BITER MIG?





Hejsvejs! Jag och Hanna sitter vid varsin dator nu. Hanna webbar med Marcus och jag.. ja jag skriver blogg? Jag förstör lite i webben för dom ibland. Pekar finger åt Marcus, mohaha! Men då blir hanna sur och biter mig i fuckfingret? Ajsan bajsan säger jag bara. Då måste jag ju hämnas? Så jag kittlar henne så hon börjar gråta, skit roligt! Vi fortsätter våran natt framför datorerna. Kanske, vi ska få ut Marcus en liten stund? Ja, who knows?


GYLLENE TIDER

Hej på er! Sitter hemma hos Hanna med henne och Sara. Dom två busar i sängen, och jag sitter och försöker få Jocke att komma till Skarpnäck? Han tycker det är farligt här? Haha, han bor ju fan här? Ah tokig kille det där.

Nu är Hannas snälla pappa och handlar åt oss, wie! Vi kanske drar ut senare.. Får se vart kvällen tar oss vidare. Men nu är det partyyyyyy här! (eller inte) Men ska dansa till gyllene tider nu, seeee ya!


I CAN JUST LOOK UP

God morgon! Ska börja fixa mig nu och sedan ska jag möta upp Hanna så ska vi gå till Turnadoskolan på Öppet Hus. Marcus ska nämligen spela gitarr där. Efter det vet jag inte vad som händer. Min lördag spenderas med Hanna i alla fall. Sover hos henne i natt också. Men nu ska jag fixa mig här. Hörs innan jag sticker ;)


Slänger in en fint collage på min älskling <3 :')


DJUPFRYST

Satan i gatan vad kallt det var att stå och kolla på en match utomhus i -40 grader (typ) haha! Kom med en djupfryst kropp och ett par hackande tänder. Ändå satte jag på mig tjocktröja, dunjacka, raggsockor och allt? Nehe, det räckte visst inte. Koncentrerade mig inte så jätte mycket på matchen om jag ska vara ärlig.. Stod mest och snackade med Linda och Hege. Och hälsade på massa människor som jag träffat som liten. Träffade även Patrick (även kallad paprik av mig som liten hahah).

Hur som helst så sitter jag här med coca cola och musik i högtalarna, kan inte bli mer mysigare nu här känner jag. Eller jo.. en pojkvän som höll om en vore inte fel nu :( Aja, får nöja mig med musiken och colan.. Hörs!


Det var ju Bajen och Älta som spelade mot varandra, så alla bajenbajsare satte igång med sitt..

FICK ONT I HALSEN

Bråkade nyss med mamma.. Jag skrek så jag fick ont i halsen. Men jag hatar när hon tvingar mig att äta fast jag inte är hungrig. Nu tror ni säkert att jag har ätstörningar och skit? NEJ det har jag verkligen inte. Jag är nog den som alltid är hungrig. Fråga vem som helst i min omgivning. Men när mamma tvingar mig att äta fast jag inte är hungrig alls så blir jag förbannad. Det hoppas jag också att hon förstår. Jag älskar min mamma, det gör jag.. Men även vi har mor-och-dotter-bråk ibland.

Hur som helst. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. Om ett tag ska jag och lillebror möta upp Lelle och Hege och gå mot Hockeeeeey'n ! :D


HANNAH MONTANA


För att fördriva tiden ska jag nu kolla på Hannah Montana The Movie :) Hörs senare.


PARTYTRICK

Sitter i skolan. Om fem minuter är det lunch! Och sedan är det bara tre lektioner kvar innan min efterlängtade helg. Gud så skönt det ska bli. Inga läxor har vi heller förutom en läsläxa tills på tisdag. Sitter och lyssnar på en låt Hanna skickade igår. Den är riktigt bra faktist. Ikväll blir det hockey för min del. För på vägen till skolan mötte jag Sofia och hon frågade om jag också skulle med ikväll när Jocke (hennes lillebror) spelar hockey mot Bajen. Och min låtsas pappa, hans tjej, min låtsas farbror och hans tjej ska tydligen också dit. Får hålla tummarna för Jocke, haha :) Men nu är det dags för mina lärare att sjunga det som dom gör varje fredag i slutet på denna lektion. NU ÄR DET SLUUUT PÅ VECKAN, DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYS! Och nu ska min mentor visa ett partytrick också? Haha, aja hörs sen

EFTERLÄNGTADE FREDAG

Go morgon! Sitter och lyssnar på musik och ska alldeles strax klä på mig och kila ner och stoppa i mig lite frulle. Idag är det fredag och det är jag sååå grymt glad över! Äntligen min efterlängtade helg. Idag vet jag inte än vaf jag ska hitta på. Kanske bara stannar hemma ikväll? Ah vi får se. I morgon (lördag) ska jag och Hanna till Turnado på öppet hus, eftersom att en speciell person går där :) Sen har jag en liten överraskning till Hanna. Det är inte något märkvärdigt, utan mer något tjejer gör. Hihi (a) Är du nyyyyfiken nu Hannisen? <3

Men nu ska jag äta frulle. Hörs efter pluuugget!


Jag och Hanna för ett bra tag sedan ;)


ANSIKTSMASK


Sitter här med ansiktsmask och ska precis göra te. Sen blir det en snabb dusch och sedan ska jag nanna kudd. Ska sova tidigt och ladda inför helgen. För i morgon är det freeeeeeeeedag! :D

LACKLEGGINGS

..Det var vad jag trodde! LACKLEGGINGSEN jag beställde i måndags kväll. Orkar inte ta bild tyvärr. Men ni alla vet ju hur ett par lackleggings ser ut? Ja, bra. Problemet är bara att jag inte har något fint att ha till. Mina lackleggings sitter alltid helt fuckat uppe vid magen och de? För leggingsen går ju högt upp.. Skit samma. Får väl köra på vanliga leggings i morgon istället. Och lackleggingsen en annan dag helt enkelt. Skorna jag beställde kom idag, så mamma hämtar ut dom i morgon åt mig.

Nu sitter mamma och lagar mina håliga leggings som jag nött hål på. Så snäll hon är.
Nu är jag på skit humör, så bäst jag slutar skriva nu..


NELLY.COM


Har fått hem ett paket från Nelly.. är det vad jag tror att det är?


HEMMA EN SVÄNG!

Är hemma en sväng innan studiestödet. Vi fick sluta en halvtimme tidigare, så jag drog hem. Har precis ätit ''mellanmål'' och dunkar musik! Går väl hemifrån vid strax efter fyra eller något. Hörs självklart senare.

I plugget idag stod David och glodde på mig, och efter ett tag säger han:
''Fan.. vet du vem du liknar nu när jag kollar riktigt noga? Hon från Paradise Hotel.. Vad heter hon?''
Så kommer Dennis och Deni och säger ''JACKIE FÖRFAN!''

Och sen resten av dan har dom gått runt och ropat Jackie åt mig?! JAG LIKNAR INTE ALLS HENNE. Usch och fy.. dom grabbarna kommer få mycket smisk på sjärten..


Bild från när jag våldtar Sara.. Ja jag är pedofil om ni inte redan fattat det -.-


TAKE IT AWAY


Jag är så oerhört trött på snö nu! Nu vill jag att det ska regna sådär jätte mycket på bar mark, så sitter man inne och kollar på film och myser med en kopp te. Åh, ge mig regn!


INDIANEN FANNY!


TENACIOUS D


Hanna hade inte sett eller ens hört talats om Tenacious D, så jag fick ladda ner den åt henne och hon blev inte missnöjd. Det är nämligen hennes nuvarande favoritfilm! Wuhu! Den är ju så grymt bra! Jag och Louise brukar alltid lyssna på Bezzleboss =D

Gick hem till Hanna efter skolan idag, vi pratade killar, lyssnade på musik, drack te (som alltid) och kollade på film. Sen var hon så söt och snäll och följde mig ända hem. Tack sötnos :)


ÄNDRADE MIG


Ändrade mig.. självklart! Kan aldrig bestämma mig.. Det blev mammas rolling stones t-shirt, strumpbyxor och höga knästrumpor. NU MÅSTE JAG SKYNDA! =D

HEJ MJUKISBYXOR

Go morgon! Lyssnar på FM Static - Moment of truth, och fixar mig. Jag är så trött idag att jag tro det eller ej går med mjukisbyxor till skolan. Första gången jag har det i tätorp faktist, haha. Men jag är trött och på lite kasst humör, men det är ju för att det antagligen är morgon. Blir mer uppdatering efter plugget. Nu ska jag försöka göra mig färdigt här. Ha en underbar dag allesammans!


Bild tagen för några dagar sedan..


NY BILD I HEADERN


Nu mina kära vänner, har Louise ändrat bild i min header, och flyttat texten. Lite finare? Ja, det tycker jag. På den förra bilden såg man inte mig så speciellt mkt, men här har ni mig! En go och gla tjej ;)

Ser ni inte denna header? Tryck då på F5


WE ARE THE WORLD



Enligt mig är den här låten en utav dom bästa som någonsin skrivits. Så mäktigt att låta massa kända artister höra texten några enstaka gånger och sedan spela in en hel låt. Ah den är så jävla kraftfull. Jag älskar den.


MOMENT OF TRUTH

Go kväll folket! Har precis varit ute med Marcus och Hanna. Gosh så söta dom är tillsammans. HANNA SATSA! =D Hur som helst, vi var ute och snackade och lyssnade på lite musik och hade det trevligt. Kom in med ett par djupfrysta fossingar, en nersnöad jacka och två stela händer.. Inte kul! Men nu börjar blodet sätta igång igen, haha. Ska ta en varm dusch snart, och sedan kolla på film. Ska nog göra mig en liten fruktsallad också. Mumma! Men nu ska jag fortsätta lyssna på min droglåt moment of truth! I loooove it.

See you later baby.



BÖRJAR BLI PÖMSIG

Jag börjar bli pömsig. Ska nog slagga om en liten stund. Men först ska jag tvätta
ansiktet och byta om till myskläder. Godnatt människor!


TRODDE INTE DETTA

Har aldrig känt mig så sviken förut..

HOLD MY HAND

Hej på er allesammans! Igår fuckade mitt internet ur totalt, så det blev ingen bloggning :/ Jag är hemma hos Hannisen nu, så vet inte än om internet hemma har kommit igång igen, men vi får hålla tummarna för det! Om det funkar så ska jag beställa hem ett par nya lackleggings, och kanske ett par skor, får se ;) Skolan.. hm, nä den är alldeles för tråkig för att prata om. Det finns bara en grej som får mig att gå upp på morgonen och gå till skolan, och det är fan för alla härliga och knasiga människor som är där! =D Okey, alla ligger inte på tummen upp listan, men same shit, dom förstör inte min dag för det.

Nu ska jag se vad mina tjejor har för sig. Dom tar massa knasiga kort i Hannas säng, mohaha!
See you later babes <3


RSS 2.0