Krya på dig älskling

Skulle ha träffat Fanny idag efter jobbet, men hon blev sjuk. Hon hade börjat kallsvettas och kräkts :'(


skolan går före, tyvärr

Japp, då har ni alltså förstått att Frida har en egen kategori där hennes inlägg hamnar. Jag är absolut inte arg för det, bara bra att någon skriver medans jag kanske inte riktigt har tid. Jag har rätt mycket skola nu för tiden. Men det får ni leva med. Tänkte berätta lite vad som händer i helgen, för mina veckodagar är inte så jävla intressanta, mest skola skola skola och mat (?) Japp, nej men på fredag är det girlsnight hemma hos Hanna! Det ska bli så sjukt mysigt. Bara sitta och snacka massa skit om killar, kolla tjejfilm, äta massa onyttigt och sen framför allt, ha skit kul tillsammans. På lördag fyller min låtsas farmor 60, så vi ska fira henne då. Hela ''tjocka'' släkten Kraft kommer, haha! Just nu kollar jag Idol, så tänkte bara informera er lite om att jag har jädrans mycket plugg.

Förlåt, men skolan går före just nu :/

Pussaar från FAAANNU

Ny kategori

Japp, det e så som rubriken säger. Det finns en ny kategori nu på det här bloggen. Nämligen "Frida Gästbloggar". Det är då jag, igen.. Men iaf, lite info om den här kategorin. Som ni säkert redan har fattat så är det då här alla mina inlägg kommer att hamna. Där jag tycker till om det ena och det andra. Det behöver inte just vara om Fannys blogg utan det kan vara allt mellan himmel och jord. Varför.. Det vet jag inte, men varför inte liksom. Här kan jag skriva praktiskt taget vad som helst och så får Fanny skiten för det. Underbart enligt mig. Nej men riktigt så är det inte, eller inte alls faktiskt. Men den här kategorin är då bara till för mig, mig och ingen annan!
(Hoppas du inte blir arg på mig nu Fanny)


Nu blir jag trött på det här!

Hej folket!
Nu är det inte Fanny som skriver, utan Frida. Och jag hoppas att hon inte blir arg på mig för att jag skriver det här men, jag är trött på att gå in på hennes blogg, och sen vaaaarje gång man gör det så är det alltid ett inlägg högst upp som man redan har läst. Näe, lite mer uppdatering Fanny! Jag vet att jag inte själv är så bra på att uppdatera i min blogg, men Fanny har iaf en seriös och bra blogg med många läsare som hon borde satsa mer på. Tycker ni inte det? Lite mer videoinlägg kanske, bilder har hon gott om men det kan det inte bli för lite av, lite mer om Frida (mig) i bloggen också eller vad säger ni ;)? hihih! Men kom igen nu, börja tagga Fanny till att blogga mer. Kommentera en massa, och gärna lite mer nödvändiga kommentarer och sluta för fan att vara anonyma. Det är många kommentarer som inte Fanny accepterar ska ni veta, jäääävligt många. Hon tycker inte om när anonyma kommenterar, speciellt inte med samma IP nummer (idioter!!!). Börja vara lite vettiga förfan, och länka er blogg så får ni samtidigt fler läsare kan jag lova! Nu har jag sagt mitt, och jag hoppas att jag både har lärt er läsare, och Fanny en läxa. Men mest er läsare!


Bilder från i fredags.


Hanna har så grymt fina ögon!

Grabbarnas match (:

Lisa kom efter ett tag och joina oss. Och Viktor LL var där också ?! Han hade med sig skolkatalogen, pinsamt?

Sen stack vi hem till Ninni, Lisas syster en snabbis, för Hanna frös och Lisa ville ha tuggummi.

Lisa är sööööt! (a)

HAHA, aa fråga mig inte vaffan Sörensson håller på med?

My sexi woman! Go Biaatch!

Vi har två videos också, men tyvärr så vill jag inte lägga ut den ena, jag är något pinsam! Haha, den andra hamnar på facebook, så ni som har mig där kan kolla där. Puss och kram.

Madelene Strandh

Jag har gjort det förut, och jag gör det igen! Min underbara vän Madelene som verkligen är hur underbar som helst. Jag får inte nog av hennes låtar hon skriver. Så jävla grym brud du är gumman! Så här kommer en ny hon spelat in ...


Dagens bästa!

Tjoho på er. Kom hem för två timmar sen efter en ur kul idrottslektion. Ah, det hände massa grejjer. Trodde jag skulle dö av garv. Vi körde fotboll, och jag hade perfekta läget att sparka in bollen i mål, så kommer Kenny och ställer sig framför och då missar jag bolljäveln och träffar Kenny på benet. Jag och Hanna började asgarva och jag sa förlåt typ tusen gånger, stackarn för en sko rätt på benet, aj aj! :( Sen var vi tre stycken från det gula laget ensamma vid målet, då passar Viktor bollen till Hanna, och Hanna är beredd att sparka in den och göra mål, men missar bollen?! Det var dagens absolut bästa, trodde jag skulle garva ihjäl mig! Sen började vi alla bråka med en kille i våran klass som jag inte ens vet vad han heter, så blir han skit sur och går därifrån. Herregud, han passade inte en jävel, och blir skit förbannad när vi inte passar honom, haha!

När jag kom hem var det bara rätt in i duschen, känner mig nu som en helt ny människa. Ikväll ska jag och Hanna dra och kolla på grabbarnas fotbollsmatch i Skarpnäck. Esmedin ska göra ett mål för mig, haha! :D
Nu ska jag sätta på ugnen och lira guitar hero, puss på er! Bilder kommer i morgon.


update: Nu har Sara och Felle hakat på ikväll också! Försöker nu få tag på Sörensson!


Har ju lovat lite bilder


''Talk to the hand, biaaatch!'' Haha, kan tänka mig att Esmedin tänkte så ;)

Sara & Lisa! Haha, älskar Lisas min! :D

Sara & Hanna, så gölligt. Puss på er brudar.

HAHAHAHAHA, JAG ÄR ÄLSKAR BILDEN, SÅ JÄVLA SNYGG! Hanna är riktigt het på bilden alltså, right?!

Jag & Jacqueline (a)

Det blev inte alla, men jag orkar ärligt talat inte lägga in alla nu. Mamma och Thomas åkte nyss in till Södermalm för att mamma ska in på apoteket och göra nått, hon har fått en inflammation i kinden? Mysko, men i alla fall.. Jag kom hem för ett litet tag sen, får väl se vad jag får för käk sen då. Vet ju inte när dom kommer tillbaka. Nu ska jag i alla fall lyssna på musik och dansa lite kanske? Hm.. är jävla sugen på det! Pöss vi hörs sen.

STINA-LEE HAR ÄNTLIGEN BLIVIT MAMMA! Hon fick en liten dotter, så sött.

SUPERDUPERMEGAGLAD! :D

Hej alla glada! Jag är supermegaglad! För jag kom under 40 min. Vi tälvar ju i alla klasser. Den klass som har flest som kommit under 40 min vinner! Och våran klass ligger skit bra till! Vi är just nu hemma hos Hanna. Vi är rätt många, det är jag, Lisa, Hanna, Jacqueline, Johanna och Ellen, och snart kommer Felicia. Vi börjar halv tolv igen så det är en stund kvar. Sålänge chillar vi hemma hos Hannisen och kör Guitar Hero.

Hörs senare, PÖSS!

Låg och messade..

Godmorgon! Låg och messa med Viktor i gårkväll och lite in på natten, men sen var jag tvungen att säga hej då, jag skulle trots allt upp i tid för idag är det skola och skoljogg nu på morgonen. Jag och Lisa ska gå powerwalk har vi besämt. Det värsta är bara det att ingen utav oss vet vart skoljoggen går, så vi får hänga med strömmen, haha! Idag är det torsdag och jag har studiestöd, så jag kommer hem sent ikväll. Får se om jag hinner uppdatera, men det tror jag ja kan klämma in :) Nu ska jag fixa mitt hår som ser ut som ett stort fågelbo, hihi.

Puss på er, vi hörs när jag kommer hem!

funnu & loulan

Hej på er. Har tagit massa kuliga bilder idag, men jag har ingen jävla överföringssladd till min kamera eftersom det inte gick att köpa, vi köpte bara laddare. Så jag kan bara ladda över bilderna hos mamma där vi har stationär dator. Men jag ska till henne i morgon, så då kommer alla bilder som tagits dom senaste dagarna.

Iallafall, dagen har vart ganska seg. Vid lunchen spillde Lisa på sin klänning (haha) så vi gick hem till hennes syrra som bor i närheten och lånade kläder. Sen var det so, och som vanligt så höll jag på somna. Det blir verkligen så på varenda liten so lektion. Jag känner liksom hur ögonen bara faller ihop, helt sjukt. Med andra ord.. jag HATAR so -.- Efter skolan åkte jag med Hanna Sö hem till henne en snabbis och hämtade en lapp (som hon sedan glömde, haha?) och sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha studiehjälp. Jag lärde mig ganska mycket där idag. Så i morgon på matte provet ska jag göra succé! Om det nu går så bra.. Ah, vi får hoppas. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar en svenska läxa. Hörs senare eller i morgon. Puss

Och bara för att jag inte har någon ny att bjuda på, så får ni en old pic.


Ingen lust

Orkar inte, har inte lust.. Vi tar det i morgon! Puss


when am thinking about you

När jag tänker på dig.. då blir min dag till den bästa!


Muffins!



Mums säger jag bara! ...


Videoblogg


Som sagt, HÖJ LJUDET FÖR ATT NI SKA KUNNA HÖRA! :)


Woho

.. håller på ladda upp .. *trumvirvel* Videobloooooogg! :D


20/09/09/18:59

Nu står muffinsarna i ugnen och snart är dom klara, yummie! Det blev chokladmuffins, fast med vita chokladbitar i och sen ska jag toppa med florsocker. Ni får självklart en bild när dom är klaaaara! :) Puss så länge.


Denna dag är verkligen inte min dag. Är sur för minsta lilla och är på skit humör. Mamma väckte mig i morse vid halv tolv och sa att vi skulle kila över till mammas kompis Lotta och fika och kolla på valparna, så jag hoppade in i duschen och så drog vi dit. Jag blev nerkärad i en liten voffsing som kallades Bruno. Han var verkligen så jävla underbar. Han låg och sov i mitt knä, slickade mig på kinden och naffsade mig på fingrarna, jag är kär! Men mamma är så jävla envis och vägrar käka tabletter för sin jäkla allergi, så det blev ingen voffsing hur mycket jag än försökte. Vid klockan fyra gick vi hem till min mormor och hämtade en dvd som inte hon kan använda till sin tv längre, och min har pajat, så jag får den så länge. Kom hem nyss från centrum efter att ha handlat till i morgon. Jag har nämligen fått en önskan av min kära mentor att jag ska baka till morgondagens mentorstid. Vi är den minsta gruppen, och det tycker jag om. Några är mysigt. Men nu ska jag lägga in en liten bild på mig och min söting och sedan hänga och klänga på facebook. Hörs där, pusshej


Opps! ^^



Hoppsan! Hittade en bild på Dessie? Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här bilden.
Hon är ju förfan riktigt jävla pinsam? :O


Stolt gnagare




 
 Its true love ♥


Videoblogg, höhö


Man ser inte speciellt mycket, men det får ni leva med, sen får ni höööööja tills ni hör :)


Cake



Eftersom Thomas (mammas sambo) fyllde år i tisdags, så firar vi honom idag när alla familjemedlemmar är hemma. Jäklar vad mäktig den var alltså ^^ Hur som helst, ikväll är det Freaky Friday på tv:n, så det ska jag bänka mig framför. I morgon måste jag baka, för vi ska ha någonting till mentorstiden på måndag. Min mentor Rebecka mejlade mig om det igår, så jag får väl hitta på något smaskigt.

Hare gött, så hörs vi!


Slit & Släng


Dagens outfit! T-shirt från Elin, Mjukisshorts från h&m.


Tacos


Nu är maten strax klar. Det blir Taaaaacos! :) Det är gott, fast inte favoriten direkt. Nu ska jag kila mot köket, puss och kram skumbanan, vi hörs senare med bilder och videoblogg.


Room

Hej på er. Nu är vi färdiga med mitt rum! :) Vi har satt ihop en skit stor bokhylla, satt upp en svart hylla från IKEA, satt upp en vit hylla jag haft sen innan, och sedan satt upp lite nya ljus och ljuslyktor och sånt smått. Tog bild på lite grejjer bara. Orkade inte fotografera allt. Här kommer bilderna!

Här är den stooora bokhyllan!

Fick en lampa av mamma också :)

Vi hittade en grej från när jag var liten också, hur söt är den inte? :)

Sånna här ljus och sedan fick jag ljushållare till smala långa vanliga ljus.

Orkade inte ta mer bilder, ni får nöja er med dom här. Senare kommer videoinlägget! Kyssar

You are gold.


För idag säger jag nu god natt :) Ska gå upp och kolla på film och pyssla lite på rummet. Glöm inte att ni får bilder och videoblogg i morgon också! Mamma köpte lite mer grejer på IKEA medans dom ändå var där, så nu har jag lite nytt att sätta upp och ta fram, tack mamma, du är guld! Men nu ska jag kila, puss och godnatt.


Tjejkavaj


Åh, geeee mig!
 
 
Har letat ett tag efter en kavaj för tjejer, tycker det är skit snyggt, och har fått höra att jag skulle passa i det, och nu hittade jag en ganska snygg på BikBok. Ska in med mamma till Södemalm någon dag snart och köpa höstjacka, då ska jag passa på att prova denna.


Hurtful


Who cares


You are a little bit wierd, but baby, who cares, i like it! ♥


För mycket romantiksnack..

Haaaaaaaallu!

Jag är på topphumör och nu väntar jag bara på att mamma och Thomas ska komma hem från IKEA. Dom är och köper ett bord till mig som jag ska ha tv:n på. Har ju fått en giganstisk och bred sorts bokhylla i svart, så dom köper ett passande bort till, yey! Vi ska sätta upp allting i morgon, så då kanske ni kan få lite smaskiga bilder från det, haha. Ah, det får vi allt se. Mamma hyr film också, så sen blir det riktigt fredagsmys med godis, läsk och film. Det ända som fattas skulle vara en mysig pojkvän att dela fredagsmyset med, men vet ni? En vacker dag får jag en underbar pojkvän, och jag har inge bråttom dit, det kommer när det kommer. Men jag längtar nått så otroligt. Ah, ni har rätt nu blev det lite för mycket romantiksnack här. Men vi hörs i morgon, och då tänkte jag bjuda på en videoblogg också! Så håll utkik, pöööööss!

I ♥ Fredagsmys


Idag får man se lite risig ut

Sitter just nu hemma hos min moster. Vi har kollat gårdagens idolprogram och ätit smulpaj. Hör av mig senare. Nu ska vi chilla gaaaalet! :) Kisses

Top Model 4.

Hejsan på er. Fick vara hemma idag, eftersom jag kallsvettades hela natten, mådde illa och hade ont i huvudet. Så idag fick jag vara hemma och vila, så kommer jag tillbaka helt frisk och kry på måndag. Idag ska jag bara ta det lungt. Bara kolla på film och göra lugna saker, för jag är helt slut i kroppen.

Om några veckor ska mamma bort med sina kompisar i två nätter, så då ska vi sova hos moster i deras nya lägenhet. Hihi, jag ska sova i deras badkar! Det är skit stort och man kan ligga två stycken brevid varandra, så det är nice. Sen ska jag med moster och mamma när dom ska kolla på deras kompis Lotta när hon showar. Dom har snackat med vakterna, så jag kommer in :) Det ska bli kul.

Har precis ätit pannkakor och kollat på top model 4. Nu ska jag sitta här en liten stund och sen kolla film tänkte jag. Men vi hörs sen, när jag har nått lite intressantare att säga. Puss på er!

Tyckte Kahlen skulle blivit Top Model, men det blev den andra bruden.. synd :(


Hemkunskap

Hejhopp! Har hemkunskap och sitter och kollar efter enkel fakta om vitaminer. För våran hemkunskapslärare ska nämligen använda den faktan till 5 klassarna. Men nu ska jag fortsätta, puss!


Nykomling i familjen.

Kom precis hem. Följde med Frida till centrum och lämnade henne vid tunnelbanan. Hon käkade med oss idag. Thomas fyller år, så vi åt på resturang. Mums! Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lungt. Frida somnade på soffan en stund under dagen, och sålänge så bakade jag äppelpaj och diskade och hade mig.

I morgon ska jag antagligen träffa Frida igen. Jag slutar klockan tre, så jag får messa henne då och åka till hennes skola. Usch om jag ser dom där fula människorna alltså! By the way, Frida ska flytta hem till mig. Hon är en nykomling i familjen. Så nu vet ni det :) Nu ska jag strax hoppa in i duschen, för i morgon är det skola och sedan ska jag kolla film tror jag. Ovanligt? Nej verkligen inte, haha! Puss på er, vi hörs i morgon.



SÖS

Hejsan. Igår när jag kom hem till mamma så hade jag fortfarande ont i magen, så mamma fick nog och ringde sjukvårdsupplysningen. Och dom bad oss att åka in till sös på akut. Väl där så fick vi vänta i kanske två timmar, sen fick jag prata med en tjej och hon frågade massa frågor om det var möjligt att jag var gravid eller något sånt. Sen fick hon lyssna på hjärtat och lungor och allt sånt där. Sen fick vi vänta yttligare 1 timme, då kom en riktig doktor som ville kolla samma saker som andra tjejen och sen frågade hon mig om hon fick känna på ändtarmen. Då blev jag as nervös och började gråta och ville verkligen inte ha några fingrar i röven. Så jag slapp det. PUH! Jag hade verkligen sprungit därifrån om hon sa att hon behövde göra det. Men hon sa att det inte var akut och att jag inte behöver om jag inte vill. Så jag blev grymt lättad. Sen fick jag göra dom vanliga proverna, kissprov, halsprov m.m. Halsprovet var det okej på, var bara en lätt rodnad i halsen och sedan fick jag veta att jag hade ett virus som satt sig på magen, så nu kan jag bara vänta på att kroppen fixar allting.

Vi kom hem vid halv elva, och då var jag lite hungrig, så Thomas och mamma åkte och köpte lite mcdonken till mig. Gott att äta något. Har inte gjort det på rätt länge nu. Men i alla fall, låg och kolla på tv och sedan somnade jag. Vaknade av att Moster och Casper kom in till mig. Nu är jag ensam hemma och ville bara berätta lite om vad vad som hände igår. Nu ska jag kolla film, puss!

Saknar mitt ljusbruna hår :(

Im in love


Det är helt otroligt, den här snubben är ju bara för bra. Han kommer in och kör sitt race och lägger till sina små repliker som ''jag kör en egen låt som en polare och jag snickrat ihop, äre ok eller?''. Åh herregud, jag är seriöst kär. Hans röst är ju så jävla underbar!


Sjukling

Är sjuk, och kommer updatera väldigt dåligt. Skriver mer när jag piggnat till och blivit bättre. Mår verkligen inge bra. Lever just nu på massa té. Puss & Kram Skumbanan


Serier

 
Är det bara jag som irriterar mig på Kissie och Dessie's paint teckningar? Båda två kommer med sina barbieliknande små serier där dom har utväxt och grejjer. Usch dom är ju så larviga. Eller är det bara jag som tycker det? Om jag måste välja någon så ritar ju Kissie snyggast. Lite roligare serier i alla fall. Dessies somnar man ju av. Nej tack, inga serier för min del.


det är inte sant..

Det är inte sant.. Jag tror seriöst att jag är sjuk. Kan inte äta, och dricker bara massa té. Jag har skit ont i magen och halsen bara svider och gör ont. Det är verkligen inte sant, jag är sjuk..

Sitter och diskuterar med Peter om en grej. Och han är så gullig, han sitter just nu och kommenterar en jävla bajsblogg som jag stör mig på. Hihi (A) Kollar på tv4film, och nyss var det en as bra 80-tals film om ett rockband som typ bryter sig in på en radiostation och hotar med vattenpistoler att dom vill att deras demo ska spelas. Den var riktigt jävla bra faktist. Är det någon som vet vad den heter? Vill gärna veta så jag kan köööööpa!

Nu ska jag fortsätta prata med Peter och knarka té. Hörs kanske senare om jag inte somnar tidigt, vilket jag lär göra. Men i alla fall, puss på er.


14 timmar?

Det är helt sjukt.. I natt har jag sovit 14 timmar? Helt otroligt! Nu när jag precis vaknade så hade jag as ont i bröstkorgen, märkte då att jag glömt ta av mig bh:n innan jag somnade. Grattis! Nu har jag skit ont där, men aja. Jag får skylla mig själv. Idag ska jag inte göra någonting. Kanske sova hos mamma idag? Vet inte, men jag har ingen jävla aning om vad som sker idag. Är himla hungrig nu bara. Ska försöka få i mig något och sedan bara ligga och kolla på film. Hörs senare om jag har nått vettigt att säga. Puss och kram.


No more Dessie & Paow ?


Jaa, vad säger ni? Tycker ni att det är tragiskt att Dessie & Paow inte längre är kompisar? Eller är det tvärtom? Om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag att videon är jätte söt och jag tycker det ser ut som att dom haft riktigt kul tillsammans, varför slänger man bort sånt igentligen? Som ni ser i videon i en text så står det ''jag kommer aldrig lämna dig paulina, vad som än händer''. Vad hände med de där? Tycker faktist att dom båda borde tänka efter. Dom var ju trots allt bästavänner, och sånna vänner släpper man inte hur som helst. Eller har jag fel? Skriv gärna vad ni tycker om den här saken. Om hur Dessie & Paow kanske borde tänka, borde dom bli vänner igen eller hur tänker och känner ni? Uttryck er gärna.


God natt världen


Bara för att jag är en generös person så ska jag ge er en godnattsaga också!;)
-det var en gång en gammal tant som verkligen ville ha ett par nya sockor,men de fick hon inte för påskharen hade skvallrat för tomten att tanten inte åt upp all mat under påsk...

Godnatt, nu ska fanny dyka ner i sin säng och kolla movie.


What to see? Hm..

Sitter här med en skål uppskurna äpplen, en skål popcorn och ett glas ramlösa. Nu är det bara filmen som fattas. Vad det blir får vi se. Har hela kvällen + natten på mig att titta på film. Ha en jätte trevlig lördag nu allihopa. Hörs och syns. Kyssen


Svensk film-kväll

Idag tänkte jag köra på svenska filmtips. Så här ni dom 5 svenska filmtipsen!

1.
Tjenare kungen.
En film som är hur bra som helst. Sett den ungefär 100 gånger och tröttnar verkligen aldrig. Den hade jag tänkt se ikväll till och med. Handlar om ett tjejpunkband som går upp och ner men som tillslut lyckas. Är helt nerkärad i killen också. Han är helt jävla underbart snygg och söt. Hihi

2.
En kärlekshistoria.
Är hur gullig som helst. Handlar om två tonåringar som blir kära. Dom är hur söta som helst. Och i den filmen får man verkligen se riktig jävla ungdomskärlek, och jag älskar det.

3.
Låt den rätte komma in.
Den här filmen är tilltalande och jag grät mig igenom slutet. Tycker den är hur vacker som helst. En pojke som blir mobbad och trackasserad av ett gäng killar i skolan och tvingas göra fruktansvärda saker, och som sedan träffar vad han tycker världens vackraste flicka, men som döljer vissa saker långt inom sig. Hur ska detta gå? Ladda ner, eller hyr filmen, för den är så sjukt jävla bra!

4.
Så som i himmelen.
Finns inte speciellt många ord för denna film, vacker, sorglig och underbar!

5.
Strandvaskaren.
Lite läskigare film om en tjej som vill lösa mysteriet om en flicka vars tagit självmord, men hittar saker som hon nog inte anade. Rätt läskig men hur bra som helst!

Middag

Hejsan, kom nyss hem till Lelle och Hege. Vi ska strax äta middag och sedan bara ta det lungt. Lelle och Hege ska iväg på en överraskningsgrej ikväll, så Knudde kommer hit och tittar till dom lite mindre. Jag behöver ju inte direkt barnvakt och inte tänker jag vara det heller, men nu ska jag sätta mig till bords, och sedan skriva lite film tips, för nu är det helg och nu kanske man har tid till att titta på film, så håll utkik.

By the way, såg Desireé Nilsson idag. Lika ful som i sin blogg. Mohaha

Gamla Stan

Hej på er. Är nu färdigfixad och ska alldeless strax dra mig in mot staden. Ska möta upp Frida & Martin och ta en glass i Gamla Stan och bara ha det trevligt. Hörs självklart senare när jag kommer hem. Puss.

I ♥ fika


Den ska hem!

Filmen var verkligen aaaaaaaaaaaap bra! Både jag och mamma bestämde att den skulle hem när den kom ut på dvd. Den var verkligen skit bra. Jag tänkte lägga mig och kolla film och bara mysa, för jag har ärligt talat fortfarande ont i magen. Men nu ska jag äta middag och sedan krypa ner i sängen. Vi hörs i morgon.

Min middag.. Inte speciellt sugen om jag ska vara ärlig :( Jag som jämt är hungrig liksom..


something to say!

Nu är jag så jävla lack! Det är en brud som sitter och säger massa jävla piss i sin fucking fula äckel blogg. Jag blir så jävla förbannad. Frida börjar i en ny skola, känner ingen och vet inte hur hon ska vara mot folk och hur dom är. Ändå sitter ni och stöter ut henne och rent ut sagt stampar på henne. Och sånt gör mig riktigt jävla förbannad. Du påstås vara 17? Herregud, du beter dig som en ren jävla 10 åring. Hon sa att ni var dåliga på innebandy, whats the big deal? :O Jag förstår inte riktigt ditt beteende. Hur skulle du vara om du inte kände någon i en helt ny skola och när alla skiter fullständigt i en? Nej, du skulle inte heller vara så jävla trevlig mot alla andra då. Du äcklar mig hårt ska du veta.

Ursäkta mig, men hur troligt är det att Frida skulle sitta och skriva inför hela klassen att dom är efterblivna och dmma i huvudet? Nej, Frida är verkligen ingen sån person. Du känner inte henne, och du gav henne inte heller en chans. Du får fan skylla dig själv om du tar åt dig så hårt. Jag har sån jävla lust att spotta dig i facet lilla gumman. Du vet inte ens vad du snackar om!?

Du ska ge fan i att trycka ner min allra bästa vän sådär. Du visar bara hur jävla patetisk du själv är. Okej om hon tycker ni är dumma och så vidare, men du visar ju bara att du är på samma jävla nivå genom att sitta och säga som du gör i din fula blogg. Du verkar ju vara jävla stolt över din text som du skrev till därah. Hur länge satt du med den? En halv dag eller? Det måste tagit hårt på din stackars hjärna att sitta och komma på så mycket jävla bullshit. Du är rent ut sagt dum i hela jävla huvudet. Och jag skiter i vadfan du gör, men en sak ska du ha jävligt klart för dig, rör du Frida så ligger du jävla risigt till! Jag blir så fruktansvärt jävla förbannad. Frida har berättat allt om dig och din lilla tro att du är så jävla perfekt och älskad av alla. Du inser visst inte att din ''perfekthet'' inte existerar. Medlidande för henne? Förlåt, men redan första dagen i John Bauer önskade Frida att hon aldrig börjat i eran skola, eftersom hon berättat en jävla massa grejjer om dig och ditt jävla beteende. Så gör dig själv en tjänst, väx upp och visa att du är äldre än vad du visar att du är. Du är rent ut sagt så jävla pinsam.





Frida, jag älskar dig genom allt.


Haha, hur lättroad är inte han då?


Höj lite när ni startat den om det är för lågt!


Han är så gó




Ahmen hur jävla söt får man vara? Man vill ju bara äta opp honom! (a)

Jag har precis kommit hem. Hade ingenting för mig, så jag följde med Frida till Slussen och åkte sen tillbaka hem. Idag har det inte hänt så mycket annat än att ha vart på vårdcentralen med kusinvitamin, för han har öroninflammation, sen hämtat ut medicin på apoteket och sedan fikat hemma hos moster. Dagen har vart lugn och jag har bara haft det chill. Klockan halv sju är det bio idag som gäller i Heron City. Men nu ska jag börja klä på mig och sminka mig lite kanske, ser deprimerande vit ut i facet!


Hemma hos moster

Hej på er alla. Sitter hemma hos moster med Frida. Vi dricker kaffe och väntar på att äppelpajen ska bli klar. Muuums! Idag var jag hemma från skolan. Vaknade flera gånger om i natt av att jag hade ont i magen, men ingenting hjälpte. Och sen på morgonen så hade jag fortfarande ont, så mamma lät mig stanna hemma. Sen ungefär vid nio tiden kom moster och Casper över. Mamma tyckte jag skulle följa med moster sen för att få igång tarmarna. Ikväll blir det bio, och så ska jag lägga in några bilder som jag tog på Casper, såååå jävla söt!
Nu ska jag dra, men vi hörs. Pööss!

She knows!


Mamma vet precis vad det är jag vill ha! Kom hem med en påse ''ögon'' till mig. Det är min favourite!


pictures

Bjuder på några bilder från dom senaste dagarna. Har inte så mycket att säga, ska skriva so:n på datan och skicka till min so lärare och sedan ska jag nog lägga mig och kolla film. Men här kommer bilderna, puss.

Jacqueline skrev ett blogginlägg åt mig på papper som hon ville jag skulle fota och lägga in, hah.
(8/9-09)

Höhö, så kul har vi om smårasterna!

Den jäveln bakar och lagar mat hela tiden!?

Och det blev mitt svar! :D


Bloggästa eller kanske gästblogga?

Hej alla Fanny Bunny-älskare.
Det här är en ännu större Fanny Bunny-älskare än vad ni är som skriver. Nämligen Favorit-Frida :D! Wiie, nu blev ni glada va? Just nu är Fanny i skolan, och hon slutar typ...sent! Men nog om henne, själv slutar jag om någon timma skulle jag tro. Jag är faktiskt i skolan och arbetar. Vilken grej va! Vi har typ multimedia och eftersom att jag är så jävla bäst på media, så är jag redan klar. Eller nästan iaf. Jag vet inte varför jag hade lust att gästblogga, men jag hade bara det. Btw, vad tycker ni om bloggkritikern som skrev om Fanny :O? vilka jävla svin va?! aa det tycker bannemig jag också. Dom borde utrotas från jordens yta. hihih! Ni ska veta hur jävla tråkigt jag har, tråkigt tråkigt tråkigt! Nu va det slut på gästbloggandet för den här gången. Jag hade ju själv en blogg förut, men jag började tjäna alldeles för mkt pengar på den så jag la faktiskt ner. Det kändes som att mitt konto typ blev överfullt :O fett jobbigt! Så nu brukar jag hänga här ist, men inte nu längre. För nu ska jag draaa!
 Får se när vi hörs nästa gång, ;)


skolan

Hej på er. Sitter här och lyssnar på Black Velvet och har resurs tid. Den här dagen har gått skit snabbt, vi har bara haft idrott, no, musik och nu resurs. Och sista lektionen är hemkunskap och vi ska baka scones och göra té, så det blir najs. Efter skolan är det Studie hjälp som gäller. Så idag slutar jag klockan sjuuuuuu (?) Hemskt alltså, men det som måste göras måste göras, så är det bara. När jag kommer hem ska jag göra lite läxor och sedan bara lägga mig och titta på film, kommer vara helt jäkla slut när jag väl kommer hem.

I morgon blir det bio! Ska kolla på Beck med mamma och hennes sambo. Ja ni läste alldeless rätt, jag vågar och står för att jag vågar gå på bio med min mamma, för hon är världens bästa. Så är det! :)

Men nu ska jag fortsätta härah! Puss på er!

English

Hejsan. Sitter här i skolan och har engelska. Idag har jag utvecklingssamtal, så efter det så tänker jag dra till mamma och sova där resten av veckan.. Så är det helt enkelt! Men nu ska jag rätta alla dessa stavfel på min engelska text, haha. Puss!

Vi hörs när jag kommer hem senare.

Älskar dig Loooooooooooooulan! ♥


Andra Avenyn!

Förlåt mig, har vart riktig usel på att updatera dom senaste dagarna. Men nu är det så att skolan dragit igång, och när jag kommer hem vid 4 så är jag riktigt seg och käkar bara middag och går sedan och lägger mig. Jag orkar verkligen inte. Så nu vet ni varför jag inte är så allärt i bloggen på vardagar. Om helgerna är jag mer taggad och har mer att säga. Men ni förstår säkert själva! :)

I alla fall, kom precis hem från en träningsmatch i hockey med Hanna. Vi såg några som gick ut ks också, Dennis och dom vanliga. Och som alltid så gick min dröm i uppfyllelse, jag satt och tjöta dom sista 5 minutrarna att AIK skulle göra ett till mål så jag fick ställa mig upp och jubla *laalaaaalaalalaaaaaalaaa*. Och i sista sekunden (och jag driver inte med er, på tiden 19.59 gör AIK ett mål!!! Jag blev så jävla glad ska jag be om att få tala om. Nog om det, var riktigt kul att träffa Hannisen igen också! Var rätt längesen. Så det slutade 2-2

Idag var det ny säsongstart för Andra Avenyn också, missade den, men ska kolla nu på datan! Glad som fasiken att det är tillbaka, love it! Hur som helst så måste jag göra klart min läxa efter det. Men det tar ungefär bara en halvtimme, trekvart, så det är ingen fara. Jag är ett sånt jädrans pucko och glömmer överladningssladden till datan från kameran hemma hos mamma, så jag kan inte lägga in bilderna från idag, men ska försöka hinna med det i morgon eller i övermorgon.

Det här bråkat hemma hos oss på Lelles sida har tydligen inte gått över, så jag vet inte om jag sover här hela veckan. Kanske drar till mamma redan i morgon. Tycker det är lite taskigt av dig Hege (jag vet att du läser) att inte vilja prata med Lelle, han försöker verkligen och vill verkligen prata med dig. Han är verkligen ledsen. Så snälla, ge honom en chans och ring och prata med honom. 

Nu ska jag kolla på älskade Andra Avenyn och sedan göra läxoooooor. Puss och kram, hörs i morgon. ♥

Gamla härliga gänget från första säsongen av Andra Avenyn

Hockey i morgon med Hanna

Tjena mors! Sitter i skolan och har språkstöd. Efter skolan idag ska jag hem en snabbis och sedan när mamma slutar ska vi hem till mammas kompis Helena, vi lär fika där och sådär. I morgon blir det hockey med Hanna. Trevlans! Har inte träffat henne på jätte länge, så det blir kul tycker jag.

Men vi hörs sen när jag kommer hem efter skolan. Pussar och kramar!

Smulpaj och film



Snart är ugnen varm och då ska smulpajen in i ugnen i 25 minuter. Sen ska jag sätta på en bra film och bara ta det lungt. Funderar på att gå och lägga mig tidigt idag. Är rätt trött och ska upp tidigt i morgon.

Har ni nån bra film att tipsa på?
Jag som brukar vara fantast på sådant har total hjärnkaos just nu, hehe.

Vi hörs lite senare. Puss


LB

Hittade lite fler snygga outfits på LookBook.
Önskar att jag också passade i sånna kläder :(









Next big star?


Haha, Felix skickade precis en länk till mig när Sebbe sjunger. Nästa big star?
Min vän Sebbe är ju bara så bra på att sjunga


Skrattretande!

Jag gick in på den här bloggen och såg att dom skrivit om mig under rubriken ''småbloggare''.
Haha, det här är skrattretande, så jag ska självklart försvara mig.

Varför heter jag glossgirls? Jo, för när den här bloggen startade så var det inte bara en person utan två! Jag och min kompis skrev i den här bloggen och det kan ni själva kolla i Arkivet från början. Men efter en stund startade min kompis en egen blogg och jag tog över den här, men jag orkade inte hålla på ta bort den här och skapa en ny så jag hade kvar den här. Och som säkert alla vet så går det inte att byta namn om man inte har en egen domän. Så nu vet ni varför den heter glossgirls.blogg.se.
Vill bli storbloggare? Ehm, och vad fan vet dom om det? Jag är verkligen ingen som strävar efter att komma upp i Blondinbella-stadiet och vara Sveriges största bloggerska. Haha, jag driver denna blogg därför att jag tycker det är allmänt kul att skriva, sen om folk läser är det bara ett plus. Tycker självklart det är jätte kul om det kommer nya läsare, men är ingen som hoppar av glädje och som sedan bestämmer sig för att börja provicera för att få läsare.
Hellre älskad av några, än hatad av många.

Nog om den patetiska person som skriver så om mig, jag orkar inte ens bry mig. Kände bara att jag behövde förklara på en gång varför den här bloggen heter som den gör och sådär. Nu är det som borta med vinden, haha :)

Alldeles strax ska jag baka blåbär och hallonpaj! Mums! Och nu kan jag ladda min kamera, så bilder varje dag får ni vara beredda på, hahah! Puss och kram skumbanan.

Det är jag och ingen annan! (a)

Yesterday

Godmorgon på er. Vaknade alldeless nyss. Lollo ligger fortfarande och sover. Tänkte berätta lite vad vi gjorde igår. Som sagt så fotograferade vi. Och under kvällen sprang vi runt inne i stan för att hitta en speciell espresso house. Tillslut hittade vi den och vi köpte chai latte och brownie. Efter det gick vi till Gamla Stan och tog oss igenom det för att komma till Slussen och så åkte vi hem därifrån. Hände lite grejer under vägen hem, men jag tycker inte att vi ska gå in mer på de. Det ända jag kan säga är att det blev lite bråk. Men i alla fall, när vi kom hem var vi himlat trötta, så vid kanske strax efter 1 så gick vi och la oss. Idag är dags för mig att åka hem, men när vet jag inte. Måste vara hemma i god tid eftersom vi ska åka och köpa en ny sladd till min kamera så jag kan ladda den, jippie!

Hörs självklart senare! Puss


Från fotografering

Här har ni bilderna. Det blev kanske drygt 100 stycken, men orkar inte lägga in alla. Men dom kommer lite titt som tätt i andra inlägg. Nu ska jag äta en mackis och dricka juiceis. Godnatt på er!


Nästan klar

Just nu står Lollo och sminkar sig, för alldeless strax ska vi ut och ta kort. Jag är nästan helt klar, måste fixa håret först. Alla bilder får ni se sedan. Puss och snusk så länge!

We are crazy :)







Hahahahahaha! Jaa, vi är lite små galna helt enkelt.

Dagens outfit



Såhär ser jag ut idag. Har inte sminkat mig ännu, men men.

Snart ska vi ut och foooooooooooooota! Puss

Godmorgon

Godmorgon på er. Vaknade för cirkus en timme sedan. Vaknade av att Lollo satte igång musik. Vi ska strax gå och käka frukost, och sedan får vi se vad som sker. Idag ska vi ta massa bilder i alla fall. Sen ska vi in till Espresso House, för nu har alla öppet, haha :)

Men nu ska jag kila, puss.

Haha, jag just nu.

Good night



Ny och fräsh design!

Hej på er. Lollo och jag har setat hela kvällen och inpå natten och hållt på fixat och trixat med min blogg. Och tycker ni inte att resultatet blev fint? Det tycker i varje fall jag. Är verkligen super nöjd. Så tack Lollo för all hjälp med allt, puss på dej.

Lollo och jag käkade lite fort och sedan ville vi till Espresso House för att jag skulle låta henne testa Chai Latte, men när vi kommer in till Slussen så hittar vi inte den jädrans Espresso Housen, så vi tog tunnelbanan till Gamla Stan och kilade in på Ben&Jerry's cafét. Lollo tog en varm choklad och jag en bägare med två kulor. Klockan hade hunnit bli runt halv tio, så vi bestämde oss för att börja röra oss hemåt. För vi sprang runt där inne med klackar. Ajajaj, säger jag bara. Jag fick självklart ha dom högast, haha. Men men, vi kom hem tillslut och började direkt med att fixa bloggen. Och nu är vi liksom klara? Haha, aa men ett bra resultat kräver tid, right?

Imorgon tänkte vi fotografera lite, så tomorrow blire massa bilder, blev inga från idag tyvärr. Men nu ska jag kila. Antar att vi ska sova snart, mina ögon börjar bege sig neråt. Men vi hörs självklart när vi vaknar i morgonbitti.
Godnatt, puss & kram

Love you

Glatthumör

HEEEEEJ BLOGGEN! :)
Idag är jag på glatt humör. Kom precis hem till Lollo, och dog nästan i mördartrapporna! Lollo springer just nu runt i sitt rum och städar, haha, sötungen! Hennes rum var.. lite stökigt, höhö. Får se vad vi hittar på, men vi hörs senare i varje fall. Pussar och kramar.


go paulina


HAHAHAHA, kolla Paulinas fiskmin när Dessiré snackar om hur ''bra'' hon är!


Alvedon

Hello på er. Kom nyss hem från skolan, fick gå hem för min mage höll på dö kan jag säga. Jag proppade i mig alvedon, men det hjälpte ju förfan inte, så Mia sa åt mig att gå hem. Jag ska strax duscha en snabbis och sedan fixa mig för sedan ska jag ner till centrum och ta ut pengar. Sen ska jag åka till Loulan :) Mer update från henne.

Förlåt för all den dåliga updaten, NU ÄR JAG IGÅNG.

Där har ni skärpet och tröjjan, fast det ser lite konstigt ut på den bilden? :S

Igår hade vi hemkunskap. Min grupp bakade en kladdkaka.

Det här var min och Jacqulines sysselsättning på bilden i förrgår, haha :)

Urban Legend

Hejsan. Sorry för att jag inte skrev igår, men när jag kom från söder så gick jag hem till min moster och käkade där på kvällen. Sen när jag om hem så var jag tvungen att göra min läxa och när den var färdig var jag helt slut. Så jag gick och la mig vid 10-tiden. Helt otroligt!

Jag valde en rosa tröja istället, för jag såg ut som en julgran i den gröna, haha.

Sitter just nu i plugget och ska skriva en Urban Legend. Men jag är faktist klar, så jag sitter och lyssnar på Michael Jackson och kollar runt lite. Väntar på att en lärare ska komma och kolla min text. Tror att den är ganska bra i alla fall. Men nu ska jag kila, hare bra så hörs vi senare när jag kommer hem, då får ni en ordentligare update.

Alice, hoppas allt ordnar sig babe! :( <3

in the school

Hej på er, sitter i tråååååk skolan. Vi ska skriva en jävla ''urban legend'' på engelska. Efter plugget drar jag och Alice in till stan, hörs när jag kommer hem. Puss


RSS 2.0