Stickat

Idag har jag självklart vart i skolan, men mer om det orkar jag inte gå in på. Efter skolan gick jag hem en snabbis och åt lite mellis, sen bestämde Alice och jag att vi skulle dra in till Söder och kolla runt lite och ta en fika på Espresso House. Hittade en så jäääääääävla snygg stickad tröja på BikBok, och bara för att vara udda tänker jag ta den gröna. Så jävla snygg. så jag bad mamma om pengar, så jag har fått en femhundring, så ska in efter skolan och köpa den i morgon med Alice. Sen ska jag köpa ett skärp på GinaTricot som jag tyckte var fint :) Sen var mamma så snäll att jag fick fylla på mitt Espresso house kort också. Tack mamma!

Igår skrev Alice att hennes mamma gjort äppelpaj och att dom hade så mysigt. Tror ni inte jag blev avis? Jo, självklart! Så jag fråga mamma idag om inte hon kunde bli en bullmamma som bakar ibland och sånt där. Till exempel äppelpaj? Haha. Så mamma sa att hon kunde göra det i morgon och att hon skulle försöka bättra sig i bakfronten. Gud, min mamma är så underbar ibland alltså. Ikväll ska det pluggas matte inför läxförhöret i morgon, så ska inte sitta här, men ville bara säga hej. Men vi hörs i morgon när jag kommer hem. Och så kanske jag kan ta kort med min braiga mobilkamera på grejjerna i morgon. Puss på er!



Alice & Fanny from today! (a)

to mama

Hejsan, nu är jag helt klar. Steg upp skit tidigt och nu är klar, så jag åker hem till mamma nu. Alice ska ju låna en kofta av mig och jag har närmare sen. Men nu måste jag kila ner till bussen, puss!


något enkelt i morgon

Tjena mellan bena! Sitter här med nymålade naglar. Veckans färg blev rosa. Eftersom jag ska ha Alice's rosa skärp i morgon till fotningen. Så då tänkte jag att rosa naglar passar bra. I morgon kör jag på något enkelt, jeanstights & ett svart linne + assecoarer som skärp, örhängen och armband.

Dennis håller just nu på att göra en blogg här på blogg.se, så jag ska hjälpa honom att lägga in allt. Han har en färdig header och så, så får väl se hur det blir i slutändan. Min kära kusin får självklart en länkning sen när design och allt är klart. Nu ska jag läsa våran läxa och skriva om två meningar och sedan fixa det sista till morgondagen. Hörs senare.

klubba

Ikväll är det tv som gäller för min del. Ghost Whispere, Sex and the city och Two and a half men. Måste duscha ikväll sen också. Har massor att göra känns det som, prova kläder, våffla håret, testa sminkning till i morgon, städa rummet och dricka téééé! Men nu ska jag kila. Puss på er.



love

Har precis käkat och snackar nu med Frida i telefonen. Hon behövde lätta på hjärtat lite. Alla förhållande innebär småtjaffs och småbråk, men så är det. Man inser tillslut att det vore så mycket värre om man inte fick vara med varandra. Så om ni nu småbråkar med era pojkvänner/flickvänner så ta tag i saken, sitt inte och sura. Det vore ju så mycket värre att inte kunna vara med varann. Men nu ska jag fortsätta snacka med Fridalida, pusshej

Den här bilden gjorde Frida när vi precis lärt känna varandra :) <3


LB










Kan sitta i timmar och hitta mängder med ursnygga outfits. Här var några av mina favoriter.


hos mamma

Sitter hemma hos mamma, ska väl snart börja kolla lite kläder. Hörs sen!

Min snuttegos är sjukling, stackarn.


hem till mamma

Hallojsan. Nu ska jag och lillebror kila hem till mamma. Han har allmänt tråkigt och ska hitta på något där, jag ska dit och leta kläder till i morgon. Undra vad fan jag ska hitta på alltså.. Aja, vi får se. Men nu ska jag kila. Hörs sen.


söndag - då har man tråkigt



fotografering i morgon, suck.

Godmorgon på er. Alice gick nyss. Känner mig lite elak som inte följde med henne en bit som hon bad om, men jag är verkligen skit trött och min mage kurrar. Förlåt Alice :( Igår spelade vi tre olika buzz och tillslut blev det så långtråkigt att jag blev sur när jag förlorar. Det händer aldrig annars, hehe (a) Vi satte tillslut på en film och somnade sakta med säkert. Eller.. Alice somnade efter tjugo minuter när filmen startat, den jäveln. Hon somnar jämt så tidigt. Aja, vaknade av alarmet i morse. Hade nämligen ställt det på klockan nio eftersom Alice behövde vara hemma tidigt för att städa det sista innan deras visning. Idag MÅSTE jag hem till mamma och kolla vad fan jag ska ha på mig i morgon. Vi har nämligen fotografering i morgon klockan tio. Och jag kommer som vanligt se ut som ett jävla freak. Men i alla fall, får se vad det blir för val. Funderar på att sminka mig som jag gjorde igår. Tyckte det var rätt fint om jag ska vara ärlig.

By the way, varför fungerar inte det att titta på videoinläggen i min blogg för? Det står ett jävla kryss i hörnet eller är det bara hos mig det blir så? Alice och jag gjorde ju ett videoinlägg igår kväll och vore kul om man faktist kunde se det, haha.

Men nu ska jag kila, ha det så bra idag, så hörs vi senare. Puss

iam whit alleballe


Haha, videoblogg!



Lite bilder från idag. Trevlans att man fick lite sällskap ikväll, istället för att sitta ensam.


yes!

1-0 till vackraste gnaget!


a little bit different


Idag kör jag på ett annorlunda utseende. Ljusrött läppglans, kajalpenna och våfflat hår. Kände för en liten förändring. Detta utseende är lite typ 80-tals aktigt, eller har jag fel? Jag tycker det är rätt sött att se ut så i alla fall. Och jag kanske börjar sminka mig såhär dagligen? Vem vet. Vad tycker ni om mitt nya utseende? Hiss eller diss?


kräftor idag!

Godmorgon. Eller ska jag säga God eftermiddag? :) Vaknade vid elva och har nu hunnit käka frukost och duschat. Idag ska vi käka kräftor här hemma. Gosh, i <3 kräftor! Mitt huvud har blivit bättre, men känner fortfarande att det sitter kvar i bakhuvudet. Men jag tror att det kommer gå över snart. Det kommer nog inte hända speciellt mycket idag. Inget bestämt i alla fall. Men vi får väl se vad som sker. Men nu ska jag inte sitta mer vid datan, bara kika lite på internet lite fort. Puss på er, vi hörs sen! <3

saknar dig bebi (a)

till dig

Alice steen pettersson. En brud som är vid min sida i vått och torrt. Vi har känt varandra i 4 år nu, och dom åren har vart dom bästa. Kommer aldrig glömma alla dagar vi tänkt ''äsch, det är måndag, vi skiter i idrotten'', alla dom gångerna vi kom tillbaka till skolan och såg våran lärares besvikna blick till oss. Men hon har alltid förstått oss, aldrig blivit arg utan pratat och sagt att det verkligen inte är bra att vi gör som vi gör. Vi har alltid sett upp till henne, men nu när vi slutat i ks är allt så annorlunda. Vi går till skolan varje dag och gör skiten vi ska göra. Inga glada miner längre. I ks var vi alltid glada, vi såg fram emot att gå till skolan och träffa alla människor igen. Alla var så jävla underbara, alla var som en stor fet familj. Men Alice, vi måste hålla ihop. För utan dig kommer jag kollapsa. Jag fungerar ärligt talat inte utan dig. Jag har ganska många kompisar, men det är få jag har mig nära. Du är en utav dom som jag prioriterar först och alltid ställer upp för. Vi har så jävla många minnen tillsammans så jag vet inte vart jag ska börja, som när vi åkte till Lucas varje dag och sen på kvällen när vi skulle hem så tappade vi bort oss och fick en rejäl utskällning när vi sedan kom hem sent när det var skola efter, alla dagar vi sagt på msn ''åh vad jag är sugen på någonting.'' ''aah, jag med.'' ''tänker du på samma sak som jag?'' ''gula kiosken om en kvart, puss'' ''puss''. Hahaha, jaa så har det slutat med en varsin ben och jerry och med en bra film framför oss. Det går inte riktigt att förklara hur mycket jag älskar dig stumpan. Det har liksom alltid vart Alice & Fanny. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att vi är kompisar livet ut. Man tittar på sin mamma och undrar hur många hon har kontakt med från ungdomen, och det är dock inte så många, men dom jag har tänker jag ta vara på och vara med resten av livet. Jag kommer aldrig glömma dig älskling. Med dig är jag alltid mig själv, jag kan berätta min innersta hemlighet och jag vet att du inte säger vidare. Jag försöker verkligen göra mitt bästa för att du ska vara glad och må bra, men det är inte alltid jag lyckas och jag är ledsen för det, men du ska veta att jag gör mitt bästa för att finnas där för dig. Och det vet du mycket väl. Jag kommer aldrig glömma när jag flyttade och du var och kollade, så satt vi på min balkong och så kommer våran granne ut utan tröja och det första du säger är ''han skulle behöva en bh'' och vi båda brister ut i ett stort as garv och besämmer att någon dag ska vi kasta över någon av våra gamla bhar till han. Haha. Alla minnen med dig är oslagbara, och fler kommer det bli. Baby du är en stor del av mitt hjärta och det kommer du alltid att vara, jag älskar dig bästavän.


why?

varför måste livet alltid vara så komplicerat?

filmer topp 5.

1.
Freedom Writers
. Den får en solklar 1a plats av mig. Såg filmen första gången när Timmy tipsade mig om den. Jag gav den en chans och nu är det en utav mina absoluta favoritfilmer. Det är så blandade känslor i den. Men jag kan berätta att det handlar om en klass som har vant sig vid skottlossningar och våld och en lärare som försöker få dom på fötter igen. Vet inte hur jag ska beskriva den riktigt, den är värd en chans kan jag säga i alla fall.
2.
A walk to remember
. En film jag gråter till varenda gång. I och försig är jag ganska känslig när det gäller filmer. Jag börjar liksom gråta när Mofasa dör i Lejon Kungen. Men i varje fall, handlar om en kille som är skolans populäraste och en tjej som knappt syns och som är trogen sin tro om Gud. I många om och men finner dom varandra. Ni måste se denna film, såg den senast igår och den är så sjukt bra. Så för dig som vill gråta lite och tycker om kärleksfilmer som inte alltid slutar med att dom lever lyckliga i alla sina dagar, så se denna!
3.
8 mile
. En film om Eminem som gör karriär i hiphop. En film som man faller pladask för! Vet inte riktigt hur jag ska förklara den här filmen, men ni måste i alla fall ge den en chans, för den är så sjukt bra!
4.
The skelekton key
. En skräckfilm om ett hus med många hemligheter och en tjej som bestämmer sig för att ta reda på vad som försigår i huset och finner det hon aldrig önskat att hon gjort. Från skaparna av The ring. En oerhört bra film som får håret att resa sig på armarna.
5.
The bodyguard
. Handlar om Whitney Houston (fast med annat namn i filmen) är dödshotad från en anonym skrivare och om en livvakt som räddar livet på henne och samtidigt blir oerhört förälskad. Du ser den en gång... Du kommer vilja sen den tusen gånger till!


Nu har ni lite att välja imellan. Har du inte tid eller inte har någonstans att hyra, så är det bara att ladda ner om du har tillgång till det. Eller du kanske har någon av dessa filmer? Trevlig fredagkväll nu sötnosar, nu är det dags för mig att kolla på fiiilm!

hemma kväll= popcorn & film

Hej på er! Jag har en god nyhet, mår faktist bättre. Huvudet gör inte lika ont och jag känner mig piggare. Fast det kanske beror på att jag sovit hela dagen, hehe. Tabletterna har hjälpt för en gångs skull och jag känner att jag orkar vara uppe lite idag. Det är ju trots allt fredag. Hade tänkt läsa lite i biologiboken, men sen kom jag på mig själv. För jag har bestämt att måndag-torsdag är det pluggdagar hemma, sen under helgen, då är det att ta det lungt och känna att man verkligen har helg. För annars kommer jag kollapsa inom snar framtid. Det är aldrig bra att stressa, och speciellt inte nu i åttan när det gäller betygen, för man måste känna att man kan få ha helg utan att det ligger arbete som inte är färdigt. Nej, sånt gör man på vardagarna. Men nu tänker jag inte snacka mer om skolan.

Jag har ganska tråkigt, och kan ändå inte dra ut eftersom tabletterna gör mig trött och om jag inte tar det lungt så kan jag svimma, och det vill vi inte. Så idag är det hemmadag med popcorn och film. Tänkte göra en liten lista till er som kanske har tänkt se film idag men som inte vet vad ni ska se. Tänkte börja fundera redan nu, så listan om dom topp 5 bästa filmtipsen enligt mig kommer om ungefär en halvtimme. See you later!

anstränger ögonen

Godmorgon, råkade vakna vid fem över halv åtta, så fick skrika på lillebror att han fick slänga på sig sina kläder så fixade jag mackor till honom som han får äta på vägen. Hoppas skitungen inte kom försent nu bara..

Jag har enormt ont i huvudet, så jag orkar inte sitta vid datan, för då anstränger jag mina ögon och det gör ännu ondare. Men jag ville i alla fall visa att jag fortfarande lever och sådär. Ska ta två tabletter och sedan lägga mig och kolla på Top model som pågår på trean nu. Hoppas ni får en underbar fredag, själv kommer jag ligga och sova det mesta av dagen. Hoppas värken går över snart. I morgon är det kräftor som gäller. I love kräftor! Men nu ska jag dra mig mot sängen, puss på er, se till att inte bli sjuka och missa skolan, ni vill väl inte sitta i en korvkiosk och grilla korv hela dagarna? Så jobba på, själv ska jag göra mitt bästa för att hamna på ett bra jobb. Okej, nu måste jag dra. Puss

the final destination 3



Hej på er. Har legat och kollat på film och var nyss hemma hos mamma och hämtade mina tabletter. Har fortfarande äckligaste huvudvärken, så vet inte hur det blir med morgondagen. Känner mig varken pigg eller något. Strosar runt i lägenheten med morgonrock och tofflor. Det är verkligen hur skönt som helst. I helgen kommer det inte hända så mycket. Skulle igentligen på fotboll på lördag, men det blir tydligen inte av eftersom Frida är sjuk. På lördag blir det kräftor här hemma, mums på det! Hoppas jag inte har ont i huvudet hela helgen bara. Nu tänkte jag sätta på The final destination 3 och försöka sova lite med en sjal hårt knuten runt huvudet för att dämpa värken. Puss på er, vi hörs senare.

jävla huvud :(

Hej på er. Vill bara medela att jag blir hemma i morgon. Huvudvärken är där den är, kom tillbaka nu ikväll och jag kallsvettas i hela kroppen. Ska ligga i sängen och dricka té och tycka synd om mig själv. Hoppas jag kommer kunna sova inatt. Med tanke på att jag har sån jävla värk i huvudet! Godnatt på er i alla fall.

Haha, denna bild tog Jennifer på mig när jag nästan precis vaknat
hemma hos farmor efter släktträffen. Ser ut som om jag tänker mörda någon, haha!

Läxor redan!?

Japp, ni läste så jävla rätt. Vi har redan fått tre-fyra läxor. Ena läxan ska vara klar tills i morgon. Vi fick den liksom idag? Vi ska läsa tre sidor i Biologi boken och kunna typ allt tills i morgon. Det är inget vi ska lämna in, utan mer att vi får göra som ett muntligt test tillsammans på lektionen. Sen har vi läsläxa och starka meningar tills onsdag nästa vecka. Och på fredag ska vi vara klara med frågorna 1-4 i so:n. Vi har också en matte läxa tills nästa vecka om jag inte minns helt fel? Är det någon annan här i världen som ger sina elever bombat med läxor första veckan? Det är ju förfan elakt. Aja, vad ska man göra, det är väl bara köra på. I morgon kanske Alice kommer, jag hoppas verkligen det! Saknar att vara med henne faktist. Alla galna saker vi alltid lyckas göra. Alla tappra försök att få komma med i tjejgruppen genom att gå till kuratorn och prata om något allvarligt. Alla gånger vi lyckas förstöra något och säger ''Ojsan'' och sedan går därifrån som om ingenting har hänt. Men det är liksom vi. Det kommer alltid vara Fanny <3 Alice. Så hoppas min tokfia kommer i morgon. Nu ska jag lägga mig och läsa mina fucking läxor och göra mig lite kaffe så jag håller mig vaken tills jag är klar med läxorna. Ska nog läsa läsläxan också, haha. Godnatt på er säger jag nu, eftersom det inte kommer bli mer data för mig ikväll. Puss och kram skumbanan!

Så jävla klockrena!


Hittade precis på Isabelles blogg ett blogginlägg som Magnus Uggla gjort.
Ah, och det roligaste är ju när han gör dom där ''amanda-pipen''.


 HAHAHA! Ah men den är ju för bra alltså! Älskar i slutet när han säger:
''Gå in på min blogg, amandavardet, kommentera gärna. Skriv vad ni vill, jag kan ändå inte läsa!''
Haha, jag går seriöst av!

huvudväääääärk!

Hej alla söta. Kom hem för ett bra tag sen. Fick gå hem efter no lektion eftersom jag fick huvudvärk. Och jag hade varken migrän tabletter eller migrän nässprayen med mig, mamma är och hämtar ut den nu åt mig. Behöver ha med mig den till skolan ifall att det händer under skoltid. Annars har dagen vart okej, förutom att stackars Alice fick gå hem på grund av en orsak. I morgon blir det skola i alla fall för min del. Alice skulle känna efter ikväll ifall hon kan gå i morgon. Ska bara ligga under täcket hela dagen idag och kvällen och kolla på film och tv. Vädret har ju vart piss och man blir trött av att det spöregnar konstant här i Stockholm. Nu tittar solen fram, men det lär väl inte hålla så länge. Nu ska jag sätta på Two and a halv men och dricka massa juice. Puss på er, så hörs vi senare.



Första bilden, Elin, Ronja, Jag, Martin, Eric & David uppe i hörnet.
Andra bilden, Eric, Martin, David, Jag, Ronja & Felicia.

Jäklar vad små vi var. En del av oss kusiner är det dåra :)


ont i magen..

Godmorgon, idag är det dags för skola. Känner mig inte alls taggad för det. Har ont i magen och vill helst lägga mig ner och sova resten av dagen, men nej, det går inte. Måste till skolan och göra mitt. Får väl se om magonten gör ont i skolan också, då tänker jag be Rebecka om att få gå hem och vila och komma tillbaka nästa dag, för jag har inte tid att ligga och vara sjuk hela dagarna nu i början av terminen, måste ju hänga med i allting.

Hoppas verkligen att Alice kommer idag, hon sa det igår, men man vet ju aldrig eftersom hon sa att hon skulle komma igår också, men vi får väl se hur det blir med den saken. Har precis duschat och ska strax sminka mig. Min frukost blir väl något enkelt, ingen aning om det ännu, ska väl försöka få tag i Alice och se hur det blir med dagen, men vi hörs sen när jag kommer hem från skolan. Idag ska jag nämligen bara hem och lägga mig i sängen och kolla på film. Tjingeling!

HSM2?

Hej på er. Av någon anledning satte jag på High School Musical 2. Fråga mig inte varför, det bara blev så eftersom jag inte kunde bestämma mig om vad jag skulle sätta på. Idag fick vi läsläxa tills fredag, så jag tänkte läsa lite sen. Kan ju vara bra att börja med att göra det som ska göras. Juste, sen fick vi också so läxa till tre veckor framåt. Dom har vi börjat på på lektionen, så det är ingen brådska. Hoppas att Alice kommer till skolan i morgon, det är tomt utan henne faktist. Men nu tänkte jag fortsätta kolla på filmen och sedan lägga mig och läsa och sedan få mig lite sömn. Ska upp i skaplig tid i morgon eftersom jag börjar 08.10. Puss på er.
 
Tyvärr, men jag har bildbrist. Ska skaffa mig en ny laddare och börja använda min digitalkamera igen.

bloggtorka

Sådär, har ändrat tysnitt i bloggen. Kände att jag ville ha något enkelt. Så det blev den klassiska verdana. Har för tillfället en stor jävla bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om över huvudtaget. Är så dålig på att komma på sånt, så om någon har nått tips om vad jag ska börja skriva om så får ni gärna säga till. Allt kan insperera mig just nu.. nästan! Men i varje fall, får väl försöka klura lite själv också och vänta på era kommentarer. Tills dess ska jag försöka att varva ner på bloggandet lite. Känner att det blir så tråkigt utan någon mening med den. Så skriv vad du tycker jag ska skriva om. Hörs sen. Puss på er.

min fina vän!

Snackar med en super trevlig vän till mig just nu vid namn Peter :).
Har druckit té och ätit stekt ägg efter jag kom hem efter skolan.
Vi fick sluta lite tidigare eftersom dom tog bort
en lektion eftersom dom inte hunnit planera någonting till den.
Känner mig jätte nervös, vi har snackat betyg hela dagen,
jag går ju i åttan nu vetni,
och jag är jätte nervös för att jag ska få massa ig:n.
Ska i alla fall försöka göra mitt bästa och kämpa ända tills slutet.
 Är hemma hos mamma nu men ska till Hege igen sen.
Vi snackade lite om vad vi skulle käka idag förut, gissa vad vi kom fram till?
Ja, ni hade rätt, PANNKAKOR!  Åh, det är det bästa som finns ju!?
Dagen har annars gått skit bra förutom att jag höll på somna på so lektionen, hehe. Men nu ska jag fortsätta snacka med min fina vän. Puss på er, hörs senaree.



packar

Packar ihop mina grejjer och drar hem till Lelle och Hege. Eller.. Lelle är ju förtillfället i Norge, så det blir väl hem till Hege. Ska käka och sedan lägga mig och kolla på en disneyfilm! Det får alltid mina läppar att le kan jag ju berätta. Men nu ska jag sticka. Puss på er.

paddling i söderbysjön



Halloj på er. Kom hem för en stund sen. Vi har spenderat dagen nere vid söderbysjön och paddlat. Haha, inte det roligaste men hellre det än att börja hårdjobba. För det ska vi nämligen göra i morgon. Kommer börja dagen med NO med Lanett och sen tror jag vi har MA. Åh, jag är verkligen inte taggad för skolan på riktigt nu. Skulle hellre vilja ha tio veckors till sommarlov nu. Det vore skönt som fasiken. Idag bär det av hem till Hege & Lelle. Hörs mer senare där. Nu ska jag kolla på nya Wallander.

middag hos lelle och hege

Halloj, nu är det tajm för mig att fixa mig, för om en timme ska jag hem till Lelle och Hege och äta middag. Lelle åker till Norge en vecka och jobbar, så vi är ensamma med Hege hela nästa vecka. Jag ska vara världens ängel så hon gillar mig ännu mer, haha! :) Men nu måste jag fixa mig. Puss, vi hörs sen.

JAG SAKNAR MIN DIGITALKAMERA! FAN ATT DEN JÄVLA SLADD-FAN SKA VARA BORTA!

släktträff

Hej på er. Kom hem för någon timma sen. Fick åka tillbaka hem själv. Frida & Martin fick skjuts (IGEN!) Kändes som att resan tog en evighet. Satt och halvsov och lyssnade på musik. Var så borta att jag glömde gå av i Älvsjö, så fick kliva av i T-centralen och ta tuben där ifrån istället, haha! Tänkte berätta lite om släktträffen.

Allt började vid två tiden då alla kom. Fick springa runt och krama alla och säga hej. Jag och Jennifer tröttnade och tog cyklarna och cyklade lite. Och jag lärde mig att cykla utan händer. Känner skit stolt faktist. Sen blev det dags för fika. Vi åt och drack massa gott och satt och snackade en bra stund. Mot eftermiddagen blev det tajm för käk, så alla plockade fram mat och dricka. Vi åt tacopaj och sedan hade vi med oss kräftor. Jag åt en pajbit, sallad och ungefär 10 kräftor. Var mätt och belåten sedan. Mot kvällen körde vi alla ungdomar och barn någon sorts lek med en boll. Killarna mot tjejerna. Och när jag hade bollen skulle jag kasta den vidare mot Emma, så fäller David mig så jag stutsar på mage med bollen i famnen mot marken. Jag tappade luften och försökte skratta, men det kom inget jävla ljud ur käften på mig. Sen försökte jag visa med handen att jag inte kunde andas, så jag la mig ner och kände mig skit yr, och sedan satte jag mig bara upp och rå garvade. Och Frida & Sara sitter där och garvar ihäl sig och säger ''HAHAH, du skulle sett din min när du kollade upp, Fanny!!'' Och jag bara satt och garvade. Gjorde verkligen inte ont, men fick ingen luft och rå garvade som fan. Ah, det var kul de. Sen fortsatte vi och mot kvällen sjöng vi singstar på deras altan och dansade till massa musik. Ah, det var riktigt mysigt. Mot kvällen gick allt lite överstyr. En person i våran släkt blev ganska lagom rund om fötterna och ramlade ner i badkaret och kunde inte gå själv. Synd att sånt ska hända. Men men, sånt händer. Ingen kom till skada och allt gick bra tillslut. Tog inte speciellt mycket bilder. Hade ingen lust och speciellt inte med sån dålig mobilkamera man har. Men fick några och tänkte dela med mig av dom.

Osminkade Fanny i fredags när vi ordnade inför lördagen.

Jennifer on the gunga!

Bjuder på den bilden, haha.

Kräftor, åh det är så gooott!

Frida och Jennifer dansar med småbarnen på axlarna!

Sen kom Fridas favorit låt som hon dansade järnet till!

Resan hem var trååååååkig! :(

I morgon är det paddling med skolan,
så får väl se om Alice och jag plumsar i sjön, haha!
Men nu ska jag kila. Ha det gött!

time to go


Hello babes! Lyssnar på Vi vet hur det känns och har packat färdigt väskan. För om en kvart går min buss till farmor och farfar. Kommer inte uppdatera mer förens på söndag. Så då hörs vi på söndag med bilder från helgen. Kommer sakna alla, puss.




Vet inte hur jag ska förklara, vet inte om du känner samma sak..

from the school

Tjatja! Säger hej från skolan härah. Vi ska göra en självbeskrivning och lägga upp en bild på oss, så vi fick gå in och ta en från bloggen. GREAT! Men vi ska redovisa senare under dagen och då ska vi stå framför allt och alla och snacka, det blir läskigt. Jag hatar att göra det. Men nu måste jag sticka här. Vi hörs sen när jag kommer hem!

the breakfast club

Hej på er. Har precis kollat på The breakfast club och jag tycker att ni som inte sett den absolut ska titta på den. Så otroligt bra. Jag tänkte faktist gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt och är faktist bokstavligt t r ö t t. I morgon efter skolan ska jag hem och packa och sedan dra till farmor och farfar. För i morgon är det tajm för familjen Lindberg att fixa inför släktträffen, så jag kommer hem på söndag. Vi hörs en snabbis efter skolan i morgon och då tänkte jag komma med lite filmtips till er som hade tänkt er lite film i helgen eller nått. Ah, jag är inte någon blondinbella som skriver Sveriges bästa blogg och får flera hundra kommentarer för varje inlägg, men skriva är något jag brinner för och för att vara lite extra snäll så tänkte jag hitta på lite grejjer som jag tänker göra varje vecka. Hade tänkt börja med veckans bloggare nästa vecka. Så håll utkik. Men nu väntar sängen på mig, puss på er så hörs vi i morgon.



en liten förändring


Sådär. Har ändrat lite med designen som ni kanske märkt? Visst blev det lite finare? Tröttnade lite för fort på den förra. Tyckte verkligen den var sjuuukt fin, och jag var super nöjd, men den blev tröttsam efter en stund, men men, så kan det gå.
Ellinor var så gullig och hjälpte mig. Tack sötaste, skit fin vart det! Men nu väntar The breakfast club. Puss så hörs vi i morgon.

change

PÅGÅR ÄNDRING I BLOGGEN, ALLT ÄR SNART SOM VANLIGT IGEN ;) PUSS

farsta centrum

Hejsan. Har inte så mycket att säga tyvärr. Har vart med Alice inne i Farsta Centrum en snabbis efter plugget för att hon skulle köpa en kofta. Hade skit tråkigt i skolan, som vanligt. Tänkte först kolla på gårdagens paradise hotel och sedan en film som jag laddade ner som heter the breakfast club :) Tjingeling, så länge!

BILDBRIST!

kissie är dålig!


Om ni kollar dit översta pilen pekar så ser ni en ficka på bröstet? Hur fan kommer det sig att kronan sitter över den? Det ser ju inte lite dit klistrat ut? Och kolla låren, seriöst hur dålig får man vara på att redigera smalare lår? Man ser sträck och grejjer. Nej, om det är någon i bloggvärden som är fejk så är det KISSIE!

sorry..

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men har verkligen inte haft tid till blogg. Igår åkte jag in till stan med Alice och Jennifer och shoppade. Sa att jag inte skulle köpa något.. men kom hem med mest kassar och prylar, haha! Var nöjd över mina små köp. Köpte bland annat en grå kofta från Gina Tricot, en liten rosa väska från Monki, en kalender till plugget från Gallerix och en stor svart väska från Accent. Och ja, vad finns det att säga om denna dag? Skit-skolan har börjat igen och jag mår verkligen piss över det. Känns som om det kommer gå åt helvete för mig och mina betyg. Men ska försöka skaffa mig en liten ''special-lärare'' som kanske kan hjälpa mig med grejjer jag tar hem och sånt. Ska snacka med nått litet smartsnille jag känner. Vi satt i alla fall mest och lyssnade på Rebecka (min mentor) om hur höstterminen kommer se ut och sånt där som man hör varje jävla år. Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp Frida, Martin och Amanda. Vi drog till Sandys och köpte Latte och åkte sedan till Liljeholmen eftersom jag skulle med Frida på hennes möte med lärare i hennes nya skola där. Haha, och Frida försökte impa lite, men lyckades... inte så bra!
Lärare : Vad heter ananas på engelska? Ananas eller Ananaaas?
Frida: ( kollar stolt på mig och säger: Ananas!*
Jag: HAHAHAHAHA, NEJ DITT PUCKO, DET HETER PINEAPPLE?!
Haha, Frida rodnade som fasiken ska jag berätta! Haha, sötnosen

Efter mötet stack vi till Donken för Martin skulle köpa en hamburgare, han höll på dö av svält stackarn. Och så satte vi oss utanför ett Kafé, och där utanför var det värsta alkolisten som typ följde efter en kille och typ gapade. Sen började han dra i en annan snubbe och då sparkade snubben alkisen i ryggen. Det var lite småläskigt, men samtidigt lite spännande. Nu tänkte jag lägga in lite bilder och sedan ska jag kolla runt lite. Hejdå så länge!

Från igår!



Från idag!

pictures



smash into pieces

Hej på er. Förlåt för att jag inte skrivit, men Emelie och jag var på fotbolls med några av hennes kompisar i Zinkensdam och efter det åkte vi hem och kollade på tv och somnade. Har inte blivit så mycket bilder, men lite. Sen spelade jag in Emelies garv, så det får ni också höra sen. Så jävla underbart! Vi vaknade vid halv tolv och har käkat frukost och snackat om  barndommen. JUSTE! Träffade en gammal klasskompis från brotorp på bussen igår. NIL! Så jävla skön snubbe. Han gick i min klass när jag gick i ettan, och då hade man klasser som 1-3a. Alltså ettor - treor i en klass. Och han kom ihåg mig! Och jag var ju tillsammans med en kille som hette Isak då. Som också gick i våran klass, och igår fick vi veta att han spelar i ett as seriöst band och grejjer. Och vi hittade dom på youtube. Isak spelar trummor, och eftersom jag inte har några bilder nu så får ni en video från deras band. Puss på er.

Min gamla boyfriend på trummor, haha!

sovaaa

Godmorgon. Vaknade nyss och ska nog sova en stund till. Somnade trots allt bara för 2 timmar sen, så behöver en liten stund sömn till. När jag vaknar kommer jag käka frukost, och sedan dra till mamma. Sen ska jag in till Söder och kolla på Emelies fotbollsmatch. Sen sover jag hos henne inatt. Så vi hörs hemma hos henne sen, men nu tänkte jag sova en stund till, puss på er så hörs vi senare idag.

aj aj aj

Mina läppar svider så in i h*lvete!
Och mitt serat är hemma hos mamma, buhuhu! Det gör så jävla ont!

super kväll!

Hej allihopa, kom hem för en liten stund sen. Hade verkligen skit roligt på The voice. Åkte in till stan vid 6 tiden och mötte upp Elin, Inez, Madelene, Amanda och Amanda 2. Vi käkade en snabbis på donken, och stack sedan till Kungsträdgården. Jävlar vad folk säger jag bara! I alla fall, vi stod och köade till kissbåsen i ungefär en kvart och mötte sedan Dennis och sa hej och sådär. Sen stack han till sina polare. Jag och Elin stack in i publikhavet och dansade och sjöng med, skit nice! Efter en stund tappade jag bort Elin, men efter en stund hittade jag Madelene och Amanda. Jag och Madde stack iväg för att träffa Tim och Nino och var sedan med dom resten av kvällen. Vi ställde oss vid ett tält och dansade, mest Tim! Haha, så jävla rolig han är, står och dansar framför alla. Kul att han vågar bjuda på sig själv. Sånna människor tycker jag mycket om, som vågar bjuda på sig själva. I varje fall, det började regna och vi sprang runt lite där. Fick hålla min kära Tim i handen för att inte tappa bort dom andra. Så liten som jag är, hehe! Tim är typ skit lång, och Nino och Madde med. Kände mig lite kort där, men skit samma! Vi köpte cola, och dansade ännu mer, sen följde dom med mig till tuben vid halv elva, eftersom jag tycker det är lite små läskigt att gå själv när det är mörkt och alla Sveriges ungdommar är inne i stan. Så dom följde med mig till tuben, så snälla och söta som dom är! Och påväg dit mötte vi Simon, så han hängde på och så skulle dom dra vidare på en fest. Vill i alla fall säga tack till Elin, Madelene, Tim och Nino som gjort min kväll till en riktig super kväll, älskar er! Men nu tänkte jag slänga in dom få bilder jag tagit och sedan sova, ska upp tidigt i morgon. Puss och kram, love you all.


dagens


Såhär ser jag ut idag! Om 10 min ska jag ner till centrum och ta tunnelbanan till stan och möta upp Madde och Amanda. Puss på er, så hörs vi när jag kommer hem. Ska nog inte vara där så länge med tanke på att jag ska upp i skaplig tid. Men nu ska jag kila. Kyss

tack mamma

Mamma och hennes sambo var på kryssning i två dagar, och då köpte hon en parfym till mig, tack mamma!

bilder

Här kommer bilderna från igår. Togs inte många, men men. Här är dom!

Sofia är så glad över att hon hade tomtebloss med sig, haha!

Madelene, min söting.

Sötaste Hanna & jag på bussen mot Londonviadukten.

Utsikten från berget vi var på.

Hela gänget. Haha, Madelene ler så sött på bilden, visst gör hon!? :D

Amanda & Madelene

Alex & John! Alice och dom männen hade värsta snacket på donken om bloggar och kändisar och jobb och skola och hur hårt man måste plugga i grundskolan. Haha, riktigt snälla var dom. Och dom lovade att kolla våra bloggar. Så nu hoppas vi att dom gör det också! Och dom tillät oss att lägga in en bild på dom, så jag gör inget olagligt.

passar på

Godmorgon på er, ska tänkte bara visa att jag inte sover fortfarande och att jag snart ska kila över till min mamma. Har nämligen inga jävla saker hos Lelle, och jag vill byta kläder och sånt. Idag blir det antagligen Thevoice i Kungsan, men vet inte helt klart än. Dennis ska dit, så jag ska i vilket fall som helst åka dit och hälsa på han. Det är ju inte ofta man träffar sin knäppe kusin från Västerås, så man får passa på när han är i Stockholm, haha! Men nu ska jag käka frukost och sedan dra hem till mamma. I morgon blire att gå upp i skaplig tid också, för jag ska kolla på Emelies match och sedan sleepa hos henne, så vi hörs sen. Puss på er.

rolig kväll

Hej på er! Klockan är snart tolv och jag kom precis hem från en mycket rolig kväll. Vi grillade som sagt i Slussen med massa folk, men det blev långtråkigt, så jag och Alice stack till Kungsträdgården och träffade Sebbe. Herregud vad han hade förändrats. Mycket mognare och såg betydligt mycket bättre ut. Trodde han först skulle vara skit dryg mot mig med tanke på omständigheterna. Men han var snäll och trevlig mot mig, och det var ju bra, haha! Vi vandrade omkring i stan och hamnade tillslut i Karlaplan i ett kolsvart Stockholm. Det var verkligen skit mörkt ute. Så vi satte oss vid en fontän och dopade fötterna och helt plötsligt kommer en aspackad gubbe och tänker bada i den där fontänen, så han gav mig sin kamera och så fick jag ta kort på honom, hahaha! Stört skön, men samtidigt väldigt äcklig, för han ville att Alice skulle bada med honom och grejjer, men vi sa tillslut att vi skulle vidare till Donken, eftersom Sebbe var hungrig. Och på donken träffade vi två män som satt vid bordet brevid, så vi började snacka med dom om bloggar och kändisar och vad dom jobbade med. Ena va tandläkare, och andra utbildade sig till Civil ingengör (?) Vet inte riktigt hur det stavas, men ni förstår säkert. Så vi satt där och gav våran bloggadress och bad dom kolla in våra bloggar, så hoppas att dom gör det nu! Dom var hur snälla som helst, och ena killen påminde en kille i KS apa mega mycket! Helt sjukt hur lika dom var både utseende mässigt och till sättet. Vi satt och snacka väldigt länge, och tillslut fick jag be Alice att vi skulle gå eftersom jag var skit trött och mådde lite illa, sen var jag ganska garanterad om att Lelle ville ha hem mig. Så vi följde med Sebbe till Djurgår'n där han sedan fick gå själv, och så tog vi bussen till T-centralen och tuben där ifrån hem. Riktigt skönt att vara hemma i värmen och i sin egen säng. Fyfan vad skönt det ska bli att sova. Bilder från idag får ni i morgon, har inte ladda-över saken här hos Lelle, så kilar över till Mami i morgon, men nu ska jag krypa ner i sängen. Sov så gott sweeties, så hörs vi i morgon.

madde, ta med gitarr!

Godmorgon Godmorgon!

Vaknade för en stund sen av väckarklockan. Alice somnade vid strax efter tre medans jag hade jätte svårt att somna och somnade vid kvart över 5 ungefär. Är ganska pigg ändå faktist. Idag är det först att träffa Dennis som gäller. Han kommer till Sthlm idag och ville säga hej och så, så vi ska träffa han senare. Sen måste vi hem och handla och lite sånt där. Ska ju grilla ikväll med lite folk. Vet dock inte hur många vi blir, men det blir mysigt vilket som. Ska nog be Madde ta med sig sin gitarr. Ska hem till Alice om en stund och låna ett skärp och så ska hon fixa sig. Men nu ska jag kolla runt lite, och sen måste jag börja göra mig klar härah. Vi hörs senare ikväll. Pussar

lång dag

Hejsansvejsan!

Alice och jag har precis suttit och as garvat åt lite youtubeklipp och annat. Vi ska väl göra något nu, kanske ut? Ah, vi får se. Idag har vi mest åkt runt lite överallt. Bland annat träffat Sebbe och Jesper i Globen en stund. Efter det åkte vi till Sockenplan för att därifrån gå till Skogskyrkogården, så vi stannade till i Sockenplan och gick till Therese's minneslund vid hoppbacken och tog lite kort och kollade på lite bilder och sånt. Sen gick vi vidare till Skogskyrkogården och gick runt hela jävla Skogskyrkogården för att hitta Therese grav som vi tillslut kom fram till. Det var verkligen jätte fint där. Vi hade ju inte direkt köpt några blommor eller nått, så Alice la dit ett läppglans som fick vara från mig med (a). Och självklart började det regna, så vi blev dygnblöta och tog bussen hem tillsist. Väl hemma så körde vi lite Wii Fit, och sedan började Alice laga mat åt oss. Köttbullar & Makkisar! I morgon blir det att gå upp i lagom tid. För Sebbe insisterar på att träffa oss i morgon, så vi ska väl träffa han en stund, sen ska jag ringa Dennis, som kommer till Stockholm i morgon. Han ville ses en stund, så han ska vi hälsa på och lite så, sen blir det handling vidare mot Londonviadukten där vi ska träffa Madde, Sofia, Hanna, Tim, Nino, David, och några av deras kompisar. Där ska vi grilla och ha det mysigt. Vet inte hur länge vi stannar, men det lär vi ju se. Nu ska vi upp och se vad vi ska hitta på. See you later, puuuuss!

Alice och jag tummade på Ung 08, och vi var dom första på den tavlan! Haha

Yeeeah

Haha, Sebbe & Rödluvan

Therese's minneslund

Kunskapsskolan, en stor saknad! :(

Vila i frid Therese. Vid Tess gravplats.

Alice är en mästerkock! :D


Hatar busringare

Godmorgon på er!

Eller är det ens någon som är vaken? Själv fick jag ställa klockan för att man ska in till Kungsträdgården. Annars vaknar jag vid tolv-ett och har då sovit bort hela dagen. Jag är nämligen en riktig sju-sovare. Alice håller på fixa sig, så jag ska väl också börja tror jag :)

ÅÅH! Det var någon som nyss ''busringde'' till mig. Så jävla omoget att inte säga nått och sedan lägga på. Varför lyckas alla hela tiden få tag på mitt nummer och som sedan ringer mig flera gånger om dagen. Tänker fan sluta svara på dolt nummer. Men problemet är att Alice hemnummer är dolt, så när hon ringer står det också dolt. Men vaffan, aja, får försöka lösa mig ur situationen. Nu ska jag kila. Puss på er så får ni bilder och skit sen. 
 

Fanny hatar & älskar!

Jag har så tråkigt att vi kör en hatar & älskar - lista. Kan inte komma på något annat.


 Utedass! Ett big no. Man mår illa bara man går in på ett dass. Och vem fan har lust att sitta och kissa/nummer två på ett dass där det kan flyga upp en himla fluga i arslet på en, eller en spindel eller nått. Usch, nej. Jag kommer aldrig att sätta mig på ett utedass! Då skiter jag hellre i skogen eller nått.

Killar som bara är ute efter sex! Det värsta som finns för oss tjejer att pojkvännen varenda dag ber om sex och aldrig annars bryr sig om en. Sånna som bara vill knulla för att liksom. Sånna killar ska inte ge sig in i ett förhållande, det är bara elakt. Vi tjejer vill känna oss älskade på andra sätt. Vi vill få gulliga sms att killen saknar oss och tänker på oss, vi vill bli omhållda och känna oss trygga. Vi vill inte ha en kille som bara tänker på sex. Det ända dom vill är att få ett knull, sen skiter dom fullständigt i oss. Fyfan för sånna killar.


Espersso House! Ohgud, där finns allt! Om du är frussen och kall och behöver en varm dryck så är det bara köpa något varmt som en Chailatte eller Varm choklad, eller så kan du en varm solig dag köpa dig en Frapino och njuta av sommaren och samtidigt njuta av en kall och beroendeframkallande frapino.

Film! Det är bland det bästa som finns verkligen. Är du uttråkad, jaa då är det bara sätta på en film, är du med din pojkvän och inte vet vad ni ska göra? Jamen sätt på en film och mys lite i soffan eller sängen, är du med en kompis och ni är trötta men ändå pigga men inte vet vad ni ska göra? Men vaffan, sätt på en film! Film funkar i alla lägen. Jag älskar att titta på film och skulle hellre välja att sitta hemma en kväll med pojkvännen och kolla på film än att gå på hemmafest och supa sig full och göra bort sig framför alla och sedan få utegångsförbud för att du kommit hem dyngrak. Film är verkligen det bästa som finns!

Rensa

Har precis kollat färdigt på Paradise Hotel nu. Ska kila upp och fixa och trixa lite i min garderob nu tänkte jag. Jag kommer slänga en hel del. Jag använder typ hälften av alla kläder jag har där inne. Så vi hörs senare. Haha, jag håller på få fler att komma på fredag. Carl kanske kommer. Han skulle höra av sig i morgon när han vet. Sen har jag fått Tim att komma. Antagligen tar han med sig Nino som jag bad han göra. Men jag sa att han skulle slänga iväg ett sms till Madde sen och snacka med henne. Hoppas dom kommer, så det blir lite fler från kollot. Kommer bli skit mysigt faktist. Vet inte vad jag och Alice ska käka än, det får vi se. Men nu ska jag kila, harebra! Puss

allt är löst

Puh, allt är löst! Idag ska jag helt enkelt bara slappa, packa upp min väska och slänga ner all smutstvätt, och så ska jag försöka sätta på en maskin, hehe, sen ska jag rensa min garderob och slänga en jävla massa skit som jag inte ens använder.  För i morgon blir det ung 08 med Alice och Frida. Sen i morgon så sover Alice hos mig eftersom jag är helt ensam, och så på fredag vid 6-tiden ska vi ner och handla engångsgrill och käk och sedan ska vi iväg till Londonviadukten med några och grilla och hare nice. Så det blir mysigt. Blir då kanske Emelie nästa vecka? Hoppas att hon kan då i alla fall. Nu ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotell på datan, eftersom jag missat så mycket av mitt favorit program. Alltså det är så jävla roligt. Fast Frida berättade att Mads åkt ut, då blev jag lite små ledsen. Fast så länge Gleager är kvar så är det lungt, han är ju sjukt snygg! Sen tycker jag Nick är helt okej också. Men nu får dom gärna ta ut Susan och hon den där korthåriga tjejen som låg med Gleager. Usch på henne! Aja, nu ska jag inte sitta här och tråka ut er. Finns på msn och telefonen om det är något, puss´
 
En kväll på Åland :)

vi får se

Godmorgon på er!

Vet inte riktigt vad som händer idag, får se. Men just nu sitter jag och käkar frukost och ska snart duscha och fixa mig. Emelie var upptagen idag, men hon skulle höra av sig om det blev nånting i morgon. Hoppas det, för jag vill inte sova ensam hemma. Aja, vi får se hur det blir med det. Det ordnar sig på ett eller annat sätt. Skriver mera senare. Puss puss

Sammanfattar mig kort om Åland

Åland var så fruktansvärt vackert. Alla människor var fantastiskt snälla och trevliga. Sen fanns det självklart brister som att det är väldigt dyrt på Åland, och vissa människor glor så man blir rädd att ögonen ska ploppa ut. Vi hade verkligen tur med vädret också. Vi hade sol varje dag, och inte en enda droppe föll på oss. Fick mig lite färg i alla fall. Jag som i vanliga fall har väldigt krånglig pigment och blir svårt brun vissa år och sen blir brun skit lätt vissa år. Detta år var det svårt, fick ju ligga i solen halva dagen för att kunna se skillnad liksom. Men men, det är inte hela världen. Sen kanske jag har magkatarr. Fick nämligen skit ont i magen en kväll och började gråta för det gjorde så förjävligt ont över naveln och lite uppåt. Jennifer har haft det ett par gånger och frågade lite hur och vart jag hade ont och sådär, och hon var ganska bergsäker på att det var magkatarr, så mamma och jag ska antagligen ner till Vårdcentralen och kolla det, så jag kan få medicin ifall att det skulle vara så. Men annars har Ålands resan vart suverän. Vi har badat, fått kissa ute i skogen, duscha i havet, kollat på Svenne Rubins på en sorts festival på Bastö, badat i badhus i Mariehamn, käkat lunch inne i staden, fikat på ett gammal kafé där tillochmed borden höll på braka ihop, fast riktigt goda bakelser och dricka. Vi har gjort lite allt möjligt. Klappat kalvar, hästar, katt och en hund. Vi var nämligen på Pernillas kusins morbrors bondgård. Fyfasiken var det stank därah. Man höll verkligen på kvävas. Men man vande sig efter en stund. Nej, men resan till Åland har verkligen vart lyckad. Det lär vi göra om. Och i vinter kanske det blir Kanarieöarna (?) Äsch, jag vet inte. Hörde nått sånt, men vet inte exakt. Vi får se. I morgon kanske jag ska till Emelie, hon är ju på Ung nu, eller om hon är hos nån kompis, så ska slänga iväg ett sms till henne och höra om det blir nått. Mamma ska nämligen på kryssning i morgon med Thomas, och jag vill inte sova ensam. Skit läskigt ju? Aja, men nu ska jag börja röra mig mot sängen och kolla på två filmer som mamma köpt. Hörs i morgon när jag vaknar. Sov så gott sweeties! (A)

nelly.com


Klickade precis hem detta armband som jag föll för. Mamma och jag ska kolla lite mer på kläder någon dag på Nelly också, men nu är det dags för GW på 4an, hörs i morgon. Puss

Home sweet home!

Hejsan! Är äntligen hemma från Finland. Orkar inte blogga så mycket nu, så bilder och allt kommer antingen ikväll eller i morgon. Tyvärr blev det inte bilder från hela veckan i Finland, för min kamera stannade hemma med tanke på att jag inte hittat laddaren, så därför fick min mobil bli offer för bilder denna gång, och den dog efter ett par dagar. Och i stugan vi bodde i hade inte tillräckligt med mycke ström för att kunna ladda telefoner, så har vart utan allt elektroniskt som går under tiden i Finland. Vi har i alla fall haft riktigt trevligt och mysigt. Men som sagt, bilder och sånt kommer antingen ikväll eller i morgon. Puss på er, nu väntar ett gäng Paradise Hotell avsnitt på datan eftersom jag missat en massa.

Bild som Ronja tog på mig när vi firade farmors födelsedag!

Åland tomorrow

Tjenamors! Är hemma nu.
Har precis duschat och klätt på mig
och ska snart kolla lite busstider.
Jennifer kommer hit snart också.
Så tar vi bussen tillsammans härifrån.
Hon hittar inte riktigt hit den lilla skogsmullen,
så hon lär ringa vilken sekund som helst och fråga vart hon ska gå,
höhö! Men jag hinner inte sitta här merah nu,
måste checka så jag har allting med mig,
för i morgon drar jag till Åland i sex dagar.
Så jag säger hejdå härifrån,
i fall att jag inte får tillgång till någon dator hos pappa.
Hörs och syns.

P.s Min laddare till kameran är fortfarande borta,
så det blir mobilbilder från Åland tyvärr.
Men det är ju bättre än inga bilder alls, right?!
Yes! Så det får ni denna gång. D.s


Ligger vaken

Tjenamors på er. Det blir ingen Andreas idag heller. Han är ute med polare nu på kvällen och kommer antagligen inte komma upp i skaplig tid i morgon, så vi ska ta det när jag kommer hem. Han e så söt, skriver förlåt och grejjer på sms.

Japp, Alice ligger och sover, hihi! Hon somnar alltid före mig och vaknar alltid före mig också. Vaknar jämt av att hon sitter vid datan och sjunger, haha. Men i alla fall, ska väl försöka sova snart. Ska upp ganska skapligt i morgon bitti/idag. Men nu ska jag sätta på en Beck film och somna till. Sov så gott sweeties!

sms

Alice snackar i luren och jag väntar på ett sms. Puss på er så länge!

Sover hos Alleballe

Tjenamors! Är hos Lelle en snabbis och hämtar lite grejjer, för ikväll måste jag verkligen packa eftersom jag åker till pappa i morgon. Det blev ingen Andreas idag därför att han skulle träffa några och vi skulle till Skarpnäck och sånt, så vi tar det i morgon istället. Vi ska träffas tidigt, haha. Innan tolv, så jag får nog somna i skaplig tid idag. Sover hos alleballe inatt, eftersom hon ska med i morgon och möta Andreas. Vi ska mötas i centrum innan nio, så vi hinner köpa lite gotti till kvällen. Men nu ska jag samla ihop mina grejjer och pallra mig hem till min mutter! So long sweeties!
 

Jag vill också veta?

Godmorgon på er!
Solen skiner, så det är ju positivt. Pappa ringde mig för en lite stund sen, och sa att jag inte skulle ta med mig allt för mycket kläder, hehe. Jag kan ju aldrig bestämma mig, så jag brukar packa ner allt, så har jag att välja på, men nej, inte denna gång. Det kommer ta år och dar för mig att packa, för jag kommer hitta mer och mer kläder jag vill ha med mig. Men nu får jag också tänka på att vi kommer bo på landet, haha. Aja, får se hur det går. Sen frågade pappa mig om jag visste vad vi skulle göra på fredag, då sa jag nej. Och då säger han att det får bli en överraskning? Nej, jag vill inte ha en överraskning, jag vill veta nu, pappa! Buhu, alla vet utom jag. Men nu tänkte jag i alla fall gå och käka frulle, men först ska jag ringa Alice och se om hon är vaken. Tjaråh!

Lång


Såhär lång har min lugg blivit..

Men nu ska jag slagga.
Klockan är 1 och jag ska upp vid 10 halv 11.
Vi hörs som sagt när jag vaknar.
Tjaråh!

Det blev ursnyggt

Har ni sett? Emelie har klippt lugg! Det blev ju hur sött som helst. Tycker hon passade jätte bra i det faktist. Vi har snackat lite och kommit fram till att vi ska ses när jag kommer hem från Åland också, kul! Och hon ska klippa min lugg när vi ses också. Hon klippte på sig själv nu, och brukar klippa hennes mamma och Jannice, så jag litar på att hon klarar av det. Så det ser jag fram emot :)

Inget rinnande vatten ?!

Sitter och kollar på en film där min låtsas pappa är med. Han spelade ju teater som liten på Riksteatern, och då gjorde dom en Karlsson på taket med Peter Harryson, och då spelar Lelle Krister. Ni vet ''Krister & Gunilla'' ? Han är så gullig, fixar sitt hår hela tiden. Så otroligt gullig, hihi (a)

I morgon ska jag upp i god tid. Ska först käka frukost, och sedan få tillbaka mina pengar från Lelle som han lånade idag, och sedan ta bussen till mamma och duscha och fixa mig. För sen vid halv två ska jag med Alice och kolla på när hon gymmar. Hoppas jag får hänga med in i alla fall, haha. Sen vid fyra tiden ska vi åka in till Kungsträdgården och träffa Andreas. Sen på kvällen så måste jag packa, för på tisdag morgon ska jag möta Jennifer och följa med henne till hennes mammas syster eller något sånt, och sedan ska vi till Gnesta. Och på Onsdag åker vi till Åland i sex dagar. Det värsta är bara att det inte finns rinnande vatten där vi kommer bo. Och det innebär ingen riktig toalett och ingen DUSCH! Hur faaaaaan ska jag klara mig? Fyfan om vi kommer få stå och typ hälla sjövatten från en vattenkanna när vi har schampoo i håret och sånt. Får väl försöka stå ut i alla fall. Ska i alla fall försöka hitta ett ställe jag kan gå till ensam. Typ att fotografera, smsa, snacka i luren och det bästa jag vet, sjunga! Men nu ska jag kila, ha det så bra så hörs vi när jag vaknar i morgon. Tjaråh!

I look to you



Whitney Houston - I look to you

Drömdejten

Vi har spelat Drömdejten med Lucas, hahaa! Så jävla tråkigt spel alltså. Nu sitter han och snackar med Alice som inte bryr sig speciellt mycket, haha. Nu ska jag dra, tjaråh!

KOM HEM!

Snälla syster, kom hem! Vi måste ses! :'(

The bodyguard

Hejsan. Sitter och kollar på The bodyguard. Alice gick för en stund sen för att fixa hemma och hämta nycklar. Men hon kommer hit senare och grillar med oss. Ska bara ta det lungt idag. Kan berätta att den filmen vi såg igår va faktist skit bra. Den heter Utanför din dörr, och är skiiiit gullig! Alltså, men sitter verkligen och säger ''naaaw!'' till allting, den var hur söt som helst. Så den borde ni se. Ska nog ladda ner den, haha! Men nu ska jag fortsätta kolla, tänkte  bara höra av mig lite härah! Puss på skinkan.
 

Videoblogg


Min och Alice's skit fina videoblogg! Nu ska vi bädda upp oss i soffan framför film och dricka coca cola och äta gotti.
(Alice hälsar att hon var oseriös med sina miner, hahah!)

Lugg?


Vad tycker ni, ska jag klippa min lugg till hösten igen? Är det lite höstigt sådär?

Chingchong!

Ikväll ska jag, Lelle, Hege & Linus på Kinaresturang inne på Södermalm. Det ska bli mysigt. Skriver inte mera förens när vi kommer hem sen. Tror att jag ska möta Alice snart. Puss på skinkan!

Duschen väntar.

Godmorgon på er! Vaknade av att Alice smsade mig vid 11.10. Hade gärna velat sova längre, men nej, inte denna gång inte. Alice har vart och gymmat, så nu är hon nog hemma och duschar och fixar sig, för vi ska träffas efter det. Jag ska strax också hoppa in i duschen. Vi får se vad vi hittar på, kanske åker iväg någonstans? Kanske stannar hemma hos någon? Kanske köper nått och sätter oss någonstans i det fina Stockholmsvädret vi har idag? Vi får se helt enkelt. I morgon är det söndag, och då ska jag sova länge! Vet inte vad jag hittar på då, men något blire väl. På måndag ska jag antagligen träffa Andreas. Vi kanske tar en fika i stan eller vandrar runt inne på söder, vem vet. Men nu har jag inte tid att sitta här och diskutera mer, nu väntar duschen. Hörs sen, puss på skinkan!

Grymt sugen på té!

Sitter här, vaken och grymt sugen på té! Ska gå och göra mig lite té, och sen ska jag krypa ner och fortsätta läsa boken om Marilyn Manson. Maria och Kenneth har vart hos oss ikväll och käkat och spelat typ ''parspel''. Det är så jävla roligt, för på ett dom körde fick jag vara med på. Det behövde man inte vara par på. Det var typ att någon tillexempel frågar en fråga till mig, och ger mig 5 st olika alternativ att välja mellan. Då ska alla andra skriva på sitt egna block vad dom tror att jag kommer välja. Sen sist säger jag vad jag har valt efter dom har gett sina svar och så får dom som hade rätt ett poäng. Och vissa frågor fick vi ju ta bort när dom kom till mig. Det var en fråga jag fick som löd ''Vad är din inställning till Narkotika?''. Det kanske inte passar till mig precis. Och sen kom det snusk frågor, och det tyckte Lelle vi skulle välja bort på mig, haha! Strax efter tolv kom Elin hem till oss, hennes pojkvän hade somnat och gick inte att väcka, så hon tröttnade och gick till oss istället. Nu har dom precis gått och jag ska springa ut och sätta på vatten. Men vi hörs när jag vaknar. Vi ska antagligen hjälpa Natalie med hennes nya första egna lägenhet. Precis flyttat hemifrån, haha. Så vi ska hjälpa till att måla och sånt därah. Jag kommer nog mest kolla på och läsa min bok. Eller så hittar jag på nått annat i morgon. Får se hur jag gör. Nu ska jag gå i alla fall. Hörs senare. Puss på skinkan!

RSS 2.0