dags att nanna kudd

Ska nog gå och lägga mig snart. Måste ju trots allt vila upp mig lite inför nyår ;) Men vi höres i morgon innan jag drar tror jag? Vi får se hur det blir med den saken. Sleep well, cykelställ.

sjukling, or not?

Hallå där! Ska bara medela att Bröllopsfotografen var sjukt rolig! Jag garvade ju nästan ihjäl mig. Det var en sån där typisk Fanny-film. Blev middag på Burger King också, efter lovet är det nog dags för frukt och grönt? (a) Dagen har vart sketa bra, förutom att jag har massa saker som tyder på halsfluss, hugger i ryggen, ont i huvudet, ont i halsen, trött hela tiden och frussen :( Inte kul, hoppas att jag inte har halsfluss. Men men, nu ska vi inte sörja över mitt, nu till det hela.. Här kommer ett gäng bilder från idag. Enjoy!


bio tonight

Godmorgon på er. Vaknade för ungefär en timme sedan. Louise ligger fortfarande och snusar, så ska väl försöka få liv i henne strax. Ikväll ska vi på bio med Joel, Martin och Frida. Vi får väl se hur stelt det blir, med tanke på att dom aldrig träffat varandra. Vi ska se bröllopsfotografen, hoppas den är bra! :) Men här kommer lite knas bilder från gårdagen

Louise försöker härma flodhästen.. ehm, ja.. haha

majskolvar och kokosbananer, jag ser ut som en indian -.-

En galenpanna har vi här ja.

skulle slänga upp håret sådär coolt! .. men hann inte :(

Porrigaste människan i hela världen! Louise med instoppat hår och sin porrigaste blick, gosh i love it!

allt för min syster

Det blev inte The boondock Saints, utan vi kollade på Allt för min syster istället. Lollo skrev om den i sin blogg och berättade att hon grät 5 gånger. Förstår inte hur hon klarade det?.. jag grät typ mer än halva filmen! Det var seriöst den hemskaste film jag någonsin sett. Men men, slut på tårar. Nu är det tajm för The boondock saints!


it's movie time


Hörs senare. Nu ska vi glutta på The Boondock Saints


man får vara en nörd

Sådär ja! Nu har jag pratat med Loulan. Ska till henne i morgon. Inatt sover jag hos F & M igen. Vi spelar CS som vanligt och sedan ska vi glutta på movie! Men nu ska jag avsluta här. Puss och kram, skumbanan


Min äääälskling!


hör av dig louise

Hej på er. Vi sitter för tillfället och nördar CS. Ja, det har blivit som en liten drog för oss, hehe. Jag har försökt få tag på min kära Louise, men hon svarar inte? Tar förgivet att hon sover kanske? Haha, det skulle inte förvåna mig om hon faktist gör det. Hade tänkt fråga om jag kunde komma typ i morgon eller ikväll, men eftersom hon är med Joel så vet jag inte.

Men Lollo, om du läser det här! : ring eller skriv till mig. kan vi ses snart? saknar dig min lilla pudding! (a)

Hur som helst så ska jag köra lite CS nu. Hörs senare.



en hälsning från oss

Nu hälsar jag och Frida alla er andra godnatt! Sweet dreams


hahaha, så underbar!


Jag kan inte sluta kolla om och om igen! Gosh, så rolig den är! :D


litet svar på tal, höhö

Haha, angående Fridas lilla blogginlägg.. Nej jag är inte rädd för CS, jag blir bara rädd när alla jävlar kommer bakom en och allt. Man skiter ju nästan i brallan då. Så nej, jag är inte rädd. Spelade ju till och med nyss. Var jätte nära på döda en terrorist, haha.

Fanny är rädd för CS!

Jag känner att man måste bekänna mig lite här i Fannys blogg. Jag har sett att hon har skrivit att hon är grym på cs, men om jag ska vara ärlig. Så är det faktiskt inte så! Sanningen är att hon är RÄDD för cs. Hon sa det själv alldeles precis nyss. Det var hennes tur att spela, hon dog 3 gånger. Sen sa hon till Martin att han fick spela istället för att hon vågade inte, hon var rädd! Nu låter jag elak, men det är faktiskt sant. Jag är duktig och inte rädd, Fanny är bara lite duktig och jätte rädd. Men hon är söt! Det var allt för mig för denna gång, PUSS från eran favorit Frida!


Lillplogen

Vi kom för ett tag sen hem från Lillplogen. Vi käkade pizza och hade det mysigt. Var lagom mycket folk och allt. När vi ätit klart köpte vi glass och åkte hem. Nu sitter vi och spelar CS igen, hihi. Vi ska spela ett tag och sedan kolla film. See ya!


jag är också nörd ibland!

Morsning korsning! Frida, jag och Martin har ägnat dagen åt att spela CS och spelat lite kort. Jag var ju himla duktig, så nu ska ni få se lite. Jag tänkte dela med mig av min fina proffsighet, mohaha


''det är han som är dålig! INTE JAG!''

Saknar min pudding

Efter en trevlig kväll fortsätter mitt 26e december med tv mys och trevligt sällskap. Vi har ätit massa god tacos och kollat på tv inne i stora huset. Min dag har varit lugn och skön, så fortsätter den också. I morgon ska jag prata med min kära Louise om vilken dag vi ska ses. Saknar min lilla pudding! Men nu ska jag knata.


tack mami, love you

Jag och min nya dator. Ja, jag är överlycklig och vill skryta lite. Låt mig!

nacka forum

hallå där! kom nästan nyss hem från nacka forum. frida, jag och martin åkte dit en sväng för att kolla i lite affärer och klippa håret. eller.. martin klippte sig. det blev jätte fint (: fick med mig lite grejer hem från rean också! sen fick jag ockå min julklapp från frida. en t-shirt och ett par leggins från gina. men nu ska vi glutta på film, hare jätte bra så höres vi senare.


ett linne, en t-shirt, ett par leggins, sminkborttagningservetter + en vit kajal (finns inte på bilden)


everything you want


så otroligt bra låt! lyssnar på den hela tiden. antingen i telefonen eller på datan. love it!


klumpiga lilla jag

i veckan har jag vart hos min pappa ute i gnesta. jag och jennifer har träffat fredrik och gjort lite annat. tagit det lungt och laddat batterierna till julafton. jag ramlade bland annat ner för två trappor hemma hos papi. skit läskigt. trodde jag skulle dö helt seriöst. men som tur var har jag bara lite ont i svanskotan, inge mer. julafton var trevlig. vi var hemma hos farmor och farfar. fick bland annat årskort i aik fotboll till nästa säsong! jippie, det ser jag fram emot. sen fick jag lite annat smått och gott.

kan.inte.andas!


helt seriöst... jag tror jag kissar på mig snart!


i miss you


christmas pictures

här kommer lite bilder från julafton..


Berith är en glad kvinna!

Kusin Eric & jag

Eric & Ronja äter lite julmat.

Mobboffer som äter mat, haha

Nedrans ego!
lite av släkten (:

Jennifer är glad!

Jennifer igen.. fast nu äter hon

Julmat!

Folket börjar plocka fram sina gåvor (:

..det var lite bilder det. kommer antagligen mer senare.

god jul & god fortsättning

hej på er!

ja, uppdateringen har inte vart bra. skit dålig med andra ord. men jag har vart hos min far och haft annat att göra. tänkte berätta att jag fick en bärbar data i julklapp av min kära moder, så nu jädrans har jag en egen dator. jaaa, jag är supermega glá! men nu är jag hos martin och frida ute på värmdö, så ska umgås lite med dom. hare gött gummisnöpp!

krya på dig hanna gumman, saknar dig här hemma i stockholm :(

doften av nybakt

det blev ingen roadtrip till gnesta. dom flesta tåg var inställda och skit, så jag drog hem till hanna istället vi sitter här och känner den fantastiska doften av nybakta lussebullar och lyssnar på julmusik. hannas mamma ska gå och köpa mer ingredienser så ska jag och hanna baka mer lussebullar. glad 4e advent! (eller vad man nu säger)


han gör den så mkt bättre!


han gör den så mycket bättre än lady gaga!


''is''must is a nice thing

sitter hemma hos lelle och hege. vi har klätt granen, druckit ''is''must ^^ och spelat lite yatzy för sällskapets skull. slutade med att alla blev skit sura att det gick så dåligt, höhö. kommer inte lägga in några bilder idag, för kameran är hemma hos mamma & så har jag inte hunnit lägga in dom på datan. men ska fixa det i morgon. i morgon ska jag upp i skaplig tid, dra hem till mamma, duscha och fixa mig och sedan åka och möta jennifer i älvsjö. vi ska åka in till gnesta och kolla på en handbollsmatch som spelas av ett gäng killar (: sen när jag kommer hem ska jag träffa min sötnosiga hanna som åker till örebro på måndag morgon! kommer sakna min prat&skratt-kompis..

och hörni, det är bara snart 4 dagar kvar till julafton! och ja, jag längtar!

ja, hej jag älskar att spärra upp mina ögon så det nästan ser ut som att dom ska ploppa ut!

it's time to go


underhållning




 
E.M.M.A is the shiiieeet! hanna och jag sitter och sjunger med och stampar i takt till musiken med fötterna, härligt! vi börjar väl bli lite små trötta här snart, och då ska vi lägga oss och dreggla på kuddarna, mohaha!
(hanna precis när jag skrev det här)
-men.. fanny, jag gör det faktist?`
-haha, dregglar?
-jaa!
-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


*skrattattack* by fanny & hanna


hahaha, jag och hanna tänkte lyssna på boulevard of broken dreams. så sitter vi där och väntar på att heta billie joe armstrong ska sjunga.. så möts vi av det här! asså o.m.g!!! vi kan inte andas!

hey hoe, let's go!


nu alla vänner, så ska jag börja fixa det sista. har precis sminkat mig och fixat barret, så nu är det bara äta frulle och borsta gaddarna kvar. ser fram emot min fina avslutning med mina fina vänner. gosh, i love you guys!


in i kakhålet med dom


på med alla tomteluvor och stoppa in lussebullarna i kakhålet, nu jädrans är det dags för julavslutning! det innebär underhållning av lärarna, fika, en sista träff med våran underbara grupp lila & självklart få vårt första riktiga betyg *pirrig*. efter skolan ska vi följa med sara när hon klipper sig. men nu ska jag kila upp och piffa till morgontrollet som vaknat för en liten stund sen. puss på skinkan!

yes, äntligen!


we are in loooooove



i detta läge.. JA VI ÄR GALNA OCH HELT OTROLIGT BARNSLIGA! MEN DET FÅR MAN VARA. OCH VI FÅR STÅTROSA NÄR VI SER VÅRAN BEJB, OCH VI BAH... ÅÅÅÅH JAG KAN INTE ANDAS HÄR!


he means nothing

He says all the right things at exactly the right time
But he means nothing to you, and you don't know why


i just wait for you honey

jag orkar inte mer, är skit trött. god natt, jag går och lägger mig.
hörs i morgon eller senare.


snöstorm



jag fick stanna hemma idag, pga att jag vaknade med en rejäl förkyldning och ont i halsen. jag mådde illa till en början, men den gick över efter en liten stund. skulle igentligen åkt in och köpt dom allra sista julklapparna idag, men det går inte, för jag vägrar gå ut i denna snöstorm! det är säkert 7 dm snö och det fortsätter att vräka ner minut efter minut.. så stan blir i morgon efter avslutningen istället. ska in till stan med mamma och köpa nytt minneskort till min kamera, för den SKA fungera till jul. sen senare på eftermiddagen ska jag fira jul med mina kära vänner. vi ska baka och ha oss. det kommer bli myspys.


do you know?


jag har sjungit för en hel kryssningsbåt en gång. det var lagom pinsamt..
jag planerar att flytta till göteborg när jag flyttar hemifrån. såå mysig stad!
jag är lite småkär! hm.. undra i vem? ;)
när jag blir vuxen vill jag jobba som fotograf på fritiden.

rutinkoll



kommer inte hända så mycket idag. ska kanske lägga mig jätte tidigt idag och försöka sova ut till morgondagen. jag ska till sachsska i morgon för en rutinkoll för min cellaki (glutenintolerans). sen när jag kommer hem igen så ska jag och hanna gymma ett tag. är så grymt taggad på det.


jag ser det snöar!


att komma hem från mora var det jag längtade efter, för att det var så äckligt mycket snö (och sånt är inte kul) och vad händer då? jo man möts med värsta snöfallet! det har snöat i ett dygn nu och jag vill att det ska sluta. det ska snöa på julafton och kvällen innan, tack det räcker bra så!


snart jullov

dålig uppdatering, ja men jag har inte tid.. snart är det jullov, och då kommer det massor med bilder och inlägg.

snabbt inlägg


smygreklam till dig baby



haha, jag är med och tävlar i en tjejs blogg till ''årets blogg''. tänkte liksom för en gångs skull vara med i en sån :) så nu får vi hålla tummisarna för att jag vinner också. haha och jag gör lite smygreklam för dig lollo, snällt va? yeeah! love you all


åland

här kommer en drös med bilder från åland i somras, tror inte att så mycket kom upp i bloggen när jag kom hem då faktist? :/ men här har ni ett gäng med fina och glada bilder!


17 jordsnurr



stort grattis på 17 års dagen dennis!

i miss this place


satan i gatan vad jag saknar :/



har vart hemma idag från skolan. det är nämligen så att jag har haft ont i örat på sista tiden. som liten vad jag öronbarn och hade ofta problem med öronen, hade vätska bakom öronen, tagit bort polyperna och massa sån skit. så mamma tog med mig till vårdcentralen, och eftersom vi berättade att jag har en specialistläkare för öron, näsa, hals så bad dom oss kontakta honom och beställa en tid. vi fick en tid redan efter en timme, så vi åkte in till söderhallarna och till victoria kliniken. och då fick vi reda på att det inte alls var öronen, utan att jag var inne i en stressfas och under nätterna så spänner jag kindbenen så mycket att det känns som en öroninflammation. så ont gör det verkligen.. så han bad mig börja massera kindbenen dagligen och bara försöka stressa ner. är ju så mycket med skolan nu, men prov hela tiden och sånt där, så det berodde antagligen på det sa han. så det var ju skönt att det inte var någon öroninflammation. hur som helst, tänker inte snacka mer om det nu. dagen kommer jag att spendera med ben and jerry's och saltkråkan. i morgon är det skolan igen och sedan ska jag hem och fixa mig, för vi ska hem till dennis och dom i morgon och fira honom. han fyller igentligen år idag, men i morgon firar vi han. men nu ska jag bara ta det lungt. nu vet ni lite detaljerat om mina härliga dag i alla fall, puss.

tomtenissen på besök



idag hade vi bara tre lektioner, sen efter lunch var det dags för 8ornas basketturnering. vi mötte lag 5 & 6. vi förlorade tyvärr båda två, men vi var otroligt duktiga i mitt lag, alla var sams och stöttade varandra, men jag måste säga att det var lite orättvist, eftersom vi fick alla korta människor i mitt lag. och vi fick möta alla långa jävlar! så jag skyller på det...

men i alla fall, finalen vann hannas lag! wohooo! så duktiga måste jag säga. jävla passningsspel, bra snack på plan och mycket pepp. dom var grymt värda det. efter allt var slut stack jag hem och duschade och tog mig ett rejält mellanmål. äggmackor, te, vaniljyoghurt med mandarin klyftor i, mums! sedan klockan fem hade min kusin thea luciatåg i sin skola, så jag kollade på det, men hade ingen kamera med mig tyvärr. moster, thea och casper hängde med hem till oss och åt och gick nu för någon halvtimme sedan. och casper hade sin söta tomtenissedräkt på sig (se bilderna ovan). guuud så söt han var i den. min lilla sockertopp. hamnade vid datan en stund, men inte så länge till, för jag ska upp och göra pepparkakor, hihi. sen ska jag slänga mig ner på mina fluffiga kuddar i skaplig tid idag, så jag orkar med morgondagen.


hanna loggade in!



yeah! hannas filt är så het, man blir bara så.... så ordlös ;)

old love

vi sitter och fjantar oss hemma hos hanna. hanna och sara pluggar, dom är så duktiga så. jag och felicia får dom att inte göra det, haha. men dom har fått relativt mycket gjort så det gör nog inte så mkt. om en liten stund ska jag iväg på studiestöd och plugga på min julsaga. sen klockan fem ska jag på lucia.. oj, kom på att jag inte hinner gå på studiestödet då ;/ får plugga hemma sen istället då. hahahahaha, nu sitter brudarna och snackar om deras gamla kärlekar, vilket är typ samma person?? (a)


that smile in you face

jävla pissväder.. det är så himla deprimerande att se hur det bara öser ner regn.
sitter och snackar med peter om lite allt möjligt.
men snart är det dags för käk. kommer inte hända speciellt mkt mer idag,
så tack och hej för mig för idag

bild från i somras


som en liten prinsessa

godmorgon! somnade i mammas säng i natt, hihi (a) thomas var ju inte hemma, och jag älskar mammas säng, så jädrans skön, så jag kröp ner där och sov som en liten prinsessa. har precis duschat och ätit frukost. ska snart göra pepparkakshus och sedan ska jag och mamma hem till moster och fika lite. ska pussa lite extra på min lillkotte också. igår var jag ute en liten stund med alice, emma och några av deras kompisar vars jag inte vet namnen på. jag drog hem vid tio, hade sånna skuldkänslor att jag lämnat mamma själv, så jag gick hem igen och så kollade vi på film och så. idag är det söndag, och det innebär att det är städtajm här hemma också. från golv till tak ska vara rent, haha. men nu ska jag fixa lite grejer, och sen ska vi dra. hörs senare.

take me back to göteborg! :(


my bad

hege var visst hemma.. det blev lite småpinsamt att ramla in mitt i allt. för dom hade nämligen kalas för jonathan. hege, förlåt, det var inte meningen att komma och förstöra allting. ska ringa eller messa innan nästa gång...


the moonlit wings reflect the stars


foto: by fanny :)

om 20 minuter tar jag bussen hem till lelle och hege. ska åka dit och hämta lite kläder som jag längtat efter. om jag inte har helt fel så är lelle och hege i huddiksval just nu? det var ju lite tråkigt, annars kunde jag hälsat på dom lite också. var ju typ hundra år sedan jag träffade dom. men men, det kommer fler dagar. så jag ska dit en snabbis, sen ska jag hem igen. om inte något annat dyker upp. hare gött, så hörs vi senare.


god morgon


god morgon allehopa :) nu är jag vaken. somnade innan tolv igår (helt otroligt)! idag ska mammas sambo på kryssning, så mamma och jag är ensamma idag. vi ska göra massa julgodis, äta ben and jerry's och titta på massa filmer. en mamma&dotter kväll helt enkelt.


dennis



självklart har jag gjort ett sött litet collage till dennis, haha! jag är så snäll

sitter och snackar med peter. börjar känna mig trött redan, så ska väl snart bumsa ner i sängen. i morgon ska det handlas ben and jerrys och ingredienser till smoothies! blev så oerhört sugen när peter sa att han gjort en.

update: och nu ringde frida och var hel tokig över att calle åkt vidare.. hon är nämligen beroende av han, hehe. hoppas tove åker till final nu! annars lägger jag ner skit-idol!


so sick of love songs

vad har jag och dennis sysslat med hela kvällen? jo, vi har sjungt lite :) det var riktigt trevlans. och bara för att jag är så snäll så åker den ut i bloggen.

BÅDE JAG OCH DENNIS ÄR RIKTIGT FÖRKYLDA, SÅ VI LÅTER LITE ANNORLUNDA I VERKLIGHETEN. MEN VI BJUSSAR PÅ DEN HÄR I ALLA FALL, SÅ SNÄLLA SOM VI ÄR! (A)


(vi är ju inte världsbäst, men det är väl i alla fall en bra början? måste ju starta nånstans)


hos familjen kraft

sitter just nu hemma hos dennis, pia, jimmy och peter. jag och dennis har tagit en riktigt lång prommis inne i stan och nu är vi hemma hos dom. jag käkar här ikväll och sedan ska jag home. vet inte om det kommer hända så mycket mer idag. ska bara chilla hemma med mamma den här helgen. men nu ska vi kolla lite skit on the internet. hörs sötisar :)

dennis: ta den här bilden, den är så grymt snygg. den blev skit bra.
jag: haha, aja då tar jag den då ;)

massa tankar som irrar omkring


glöm aldrig att jag älskar dig louise thea hallberg!

fastnade självklart framför datan. det dök liksom upp lite kuliga saker. mamma är hos frissan och färgar håret honung/guldblont. hon kommer hem snart, så jag hoppas det blev fint :) ska bara ta det lungt idag. ska skriva på julberättelsen sen också. har en hel del tankar som irrar omkring i huvudet på mig just nu om berättelsen, haha. men nu ska jag nog dra mig från datan. höres


du gjorde min dag

jag säger bara en sak.. du gjorde min dag peter! tack :)


fryser..


fryser arslet av mig här :( så jag tänker gå och lägga mig med massa filtar och kuddar i soffan och kolla på saltkråkan. ska bara mysa idag. chillerill on the grill! men vi höres, kisses.


bloggen 1 år


idag är det ingen vanlig dag, för det är min blogg's födelsedag, hurrahurrahurra!


mysig stämning

här kommer lite bilder från senaste dagarna ;)

bild tagen idag efter idrotten..

i morse :) det var jätte mörkt och då passade jag på att tassa ut och fota lite.

haha, jocke i lördags ;)

hihi, gud så söt han är. min lilla prins!

vinterland snart eller?

bara för att inte jag har något liv just nu så tänkte jag uppdatera lite, hihi. har inte haft någon större lust att blogga på sista tiden. skola och vänner har liksom kommit lite i första hand. men jag ska försöka bli bättre, lovar! dagarna bara rinner iväg just nu. alldeles nyss var det första dagen i skolan efter ett härligt sommarlov, och nu är det helt plötsligt snart slut på första terminen? tjong i builjongen, här gåre undan. nå, vad har hänt dom senaste dagarna?

jo, i lördags hade david fest. vi drog dit ett litet tag, men stack efter cirkus 5 minuter. måste faktist erkänna att det var riktigt boring (sorry david). sen fick inte jocke komma in, så vi drog iväg med han istället. vi rände runt lite i skarpnäck och blev utskällda av en fyllekärring, snackade med en kåt snubbe på phone café (vi hade tråk), blev jagade av fyllegubbar, snackade med civilpoliser , mm. ja, vi hade i alla fall jätte trevligt :) i söndags var det första mötet med konfagruppen. trevligt kan man väl säga att det var. gjorde pepparkakskyrkor, lekte namnlekar och typ gick på gudstjänst. träffade folk jag aldrig trodde skulle kunna gå i den gruppen, haha. under skolveckan har det inte hänt så mycket, var sjuk igår och sedan idag var det nya tag igen.

det börja rinna iväg mot jul också? jag längtar så in i bängen! detta år lovar jag att inte fråga efter tomtens autograf (a) här hemma har det blivit jätte mysig stämning. alltid tända ljus, julskivor under kvällens gång, pepparkakor och lussebullar hit och dit, det är skit msyigt! :) blev lite för mycket text hära, haha. hörs sen.

RSS 2.0