Förlåt..


Men jag orkar verkligen inte göra en videobloggning, är skit trött och tänkte gå och lägga mig nu. Men jag ska försöka komma ihåg att göra en i morgon. Kan göra en med Frida om hon har lust med det. Men det tror jag, haha! Men nu ska jag sätta på en film och försöka sova. Godnatt på er så hörs vi när jag kliver upp i morgon. Sleep Well!


Vattenmelon


Åh, nu har Ghost Wisperer börjat härah. Åh, det är så fruktansvärt spännande! Älskar spökprogram. Man blir lite skrämd men samtidigt vill man bara veta vad som händer. Ghost Wisperer gör en beroende. Så jag kan föreslå att ni tittar på det. Nu ska jag mumsa på vattenmelonerna och kolla på Ghost Wisperer. Hörs sen med en videoupdate. Kiss and hugs!

Grillning.. Tradition?

Haha, kom just att tänka på att vi grillat varje dag dom senaste två veckorna. Jag klagar inte, men i alla fall. Himla massa kött i min mage, haha. Jag kommer ihåg för ungefär ett och ett halvt år sedan, då ville jag bli vegitarian. Tycker grisar är så oerhört söta, så jag ville bli det. Men alla i min omgivning tyckte jag var så fruktansvärt mesig eftersom dom allra flesta i min vänner krets / familj/släkt krets äter kött. Men nu ringde Lelle och bad mig komma ut och käka.. KÖTT! Haha, så jag gav mig tillslut och bestämde mig för att fortsätta med kött-ätningen. Men nu ska jag ut och äta. Kommer senare med lite bilder . Ha en bra kväll. Jag kan till och med göra en videoupdate om ni vill? Ja det vill ni, ja men då säger vi så! Hörs sen! Pusshej

Jag just nu, osminkad, lite lätt solbränd på kinderna och nyduschad + fönat hår! Yey.

I just want to tell you..

Tänkte bara berätta att internet hos Lelle funkar nu :) Så nu får ni mer uppdateringar, yey!
 
 KISS AND HUGS!

Ghost Wisperer

Yeeeees! Idag börjar en ny säsong av Ghost Wisperer! Ohguuud, jag älskar det.
Så gör som mig, bänka er framför tv:n klockan nio!
 

Ska bli himla skönt.

Förlåt förlåt förlåt... Men internet hemma hos Lelle hade dampat sönder, så vi hade inget jäkla internet. Men nu är jag hos mamma en snabbis, så då passar jag på att skriva.

Idag har jag varit med Alice & hennes lillasyster Alva nere vid vattnet och badat och bara tagit det lungt. Vi la oss uppe på berget och hoppades på att ingen vi kände skulle komma dit, men självklart kommer Teo, och senare massa andra människor från Bagarmossen, så vi blev typ as sura på det. Men vad ska man göra? Kan ju inte direkt skicka iväg dom, så vi fortsatte att njuta av sommardagen och köpte glass och badade som små firrar. Kom hem för en stund sen, har tvättat mig och skärde upp lite ananas och gjorde mig lite glass med varma hallon efter det. Gottigt! Blir antagligen grillat som dom senaste två veckorna. Fan vi grillar varje dag nästan. Men det kan jag förstå, vem orkar stå och laga mat och sitta inomhus i detta väder? Usch bara man är inne känner man ju hur svetten bara rinner. Det är verkligen typ 30 grader här i Stockholm varenda jävla dag. Fast jag klagar inte, hellre sol än regn. I morgon ska jag träffa min Frida och resten av veckan får vi se vad som händer. Inget planerat än. Nästa vecka åker jag till Göteborg i en vecka, det ska bli jäklans nice! Komma iväg och bara tare soft. Nu ska jag äta upp min uppskurna ananas och sedan börja föna håret. Hade bra så hörs vi snart igen! Tjingeling.

Gårdagens:

Började gårdagen med min älskling Frapino!

Sen blev det sol & bad.

Dagens:

Precis efter ett dopp!

Fanny <3 Alice

Tack och hej för mig, nu ska jag fiiiiiiiixa mig! <3

Senare..


Är hos mamma, ska snart hem till Lelle. Så jag skriver i kväll. Har haft fullt upp dom senaste dagarna, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Sorry. Men nu ska jag städa mitt bombnedslagna rum här, hade bra så hörs vi senare ikväll
. Kiss and hugs.

Godnatt mina kära.


Sola & Bada


Lucas skulle självklart förstöra bilden -.-

Catta, Linus & Frida. (Linus ena framtand är skít lös, huahua)

Grisslinge badplats, skit mysigt!

Linus & David, min kusin.

David försökte göra sina moves i sanden som dom slänger sig i fotboll, så jag försökte fota, det gick ju sådär..

PEACE! Härligt väder, så får det hemskt gärna fortsätta, då kommer jag bli grymt brun!

Visst är jag snygg i glajer? Haha

I love my little monkey <3

Vi fick vara lite barnvakt idag åt Linus, Lucas & David. Eller, David & Lucas klarade sig själva vid vattnet, men inte lilla Linus. Jag kom i alla fall till Värmdö vid nio-tiden. Vid elva drog vi till Grisslinge och badade och solade, efter en stund tog vi bussen till Mölnvik för Frida skulle handla näs-tjohej, och Catta skulle hämta ut dyr fisk som hennes mamma beställt på Sabi. Efter det åkte vi hem och bara softade runt lite. Har vart ute hela dagen och det är så uppfriskande. Känner mig inte alls beroende av att komma hem och sitta vad datorn, utan skriver i bloggen och sånt gör jag när jag inte har nått för mig. Perfekt tid för sånt. Mammas kompis Helena kom över en stund och nu sitter dom på terassen och dricker cider, ska nog sätta mig där ute med en filt och tända lite ljus. Mysigt! I morgon ska jag på bröllop, så det blir en hel del bilder från det också, haha. Hoppas verkligen ni gillar att jag lägger upp så mycket bilder. Jag tycker i alla fall det är super kul med bilder. Hörs på söndag. Kiss and hugs!

Rest in peace Michael Jackson


Det var som en stor chock att få höra på radion klockan halv fem i morse att MJ var död. Min låtsas pappa verkligen avgudade honom in i det sista, började dansa och fick ett stort leende på läpparna när hans låtar spelades. Tyvärr var MJ inte riktigt frisk varken i huvudet eller fysiskt. Han har gjort grym musik genom tiderna, och jag kommer självklart fortsätta lyssna på hans låtar. Det har kommit fram så mycket rykten om honom på sista tiden, till exempel att han tar in barn på hans tivoli och våldtar dom? Herregud, dom som sagt det är stora jävla idioter. Varför skulle han helt plötsligt vara pedfil? Nej, men jag tycker det var synd att han dog innan världsturnén. Det hade blivit succé, tror jag! Men nu får vi ta in allt bra han gjort genom åren i hjärtat och bara avguda hans musik, för de är han bannemej värd!

Två satser pannkisar

Har ändrat headern lite. Blev den inte lite mer somrig? Och jag orkade inte ha nån jävla bild på mig, men det blev bilder av mig istället. Tagna idag 25/6-09. Nej, men den är enkel och rätt söt enligt mig.

Var nyss och storhandlade lite med mamma och Thomas inför resten av veckan. Det blev mc donalds mat idag, för vi skulle kommit hem så sent och mamma orkade inte stå och wooka massa grejjer då. För det skulle blivit wook idag. Ska upp tidigt i morgon och steka pannkakor. Ska ha med mig det till stranden i morgon. Kör på två satser så räcker det till oss alla. Tar med mig nektariner till mig också. Alltid gott med nått saftigt i sommarvärmen. Men nu ska jag och mamma leta efter frysväskan & sedan ska jag måla naglarna med nya nagellacket som vi köpte. Rosa och jätte sött faktist. Sedan blir det sängen. Ska upp tidigt och steka pannkisar vettni. Men ha det bra, så hörs vi i morgon med massor utav bilder! Sleep well, kiss and hugs.

sommar


Jag har det soft bra ute i solen! Fast mamma har slarvat bort solskyddsfaktorn, så jag får akta mig lite från att bränna mig. Men det ska nog inte vara några problem. Det är bara på med keps, och ha handduk om mig lite ibland. Ska göra mig lite citronvatten och springa lite i vattenspridaren! Kiss and hugs.

Ut i solen..

Halloj på er! Har inte så jätte mycket att berätta. Jag, Frida & hennes syster Amanda gick runt lite i stan, sen vart vi hungriga och gick till Sandys. Jag och Frida delade på en kyckling sallad. Så vi tog med oss maten och gick upp till nån liten plätt där det fanns statyer, bänkar och gräsmatta. Där satte vi oss med maten och sådär och snackade lite, åt & hade det trevligt. Kom nyss hem och ska snart ut på altan och sola benen lite tänkte jag. Blekfisen-Fanny. Nej, men så himla blek e jag inte. Inte så brun bara, haha. I morgon drar jag ut till Värmdö och badar med Linus & Frida. Vet inte vart men nånstans drar vi. Ska nog göra pannkakor och ta med mig. Alltid gott att äta. Så i morgon badar jag för första gången i år. Yey! Men nu ska jag ut i solen. Ha det fint, Kiss and hugs!

Godmorgon!

Godmorgon! Nu är lilla jag vaken. Ska snart äta frukost, och sedan vid ungefär tjugo i elva ska jag gå ner till centrum. Man vågar ju inte chansa längre, eftersom det är nån jävla tjugo-minuters trafik på våran linje, så vet man ju inte när dom går. Men jag ska nog kika lite på sl, så jag har nån liten aning om när den kanske går. Ska möta Frida i Slussen vid halv tolv. Måste prata med henne om lite grejjer. Har en hel del på hjärtat som jag måste få ut. Men solen skiner, alla är glada, så ut med er som sitter inne idag. Passa på nu när solen hälsar på. Man vet aldrig när det börjar regna igen.

Ha en fin dag nu hörni, ta hand om er. Kiss and hugs
 

I love this summer.




Åt nyss somrigaste maten. Pannkakor, jordgubbar & vaniljvisp. Hur somrigt är inte det liksom? Det var verkligen super gott. Och det finns en hel del kvar, så då kan jag ha det till frulle i morgon bitti. I morgon går jag upp i skaplig tid. Ska möta Frida nångång innan tolv i alla fall. Aja, hon lär ändå ringa och väcka mig, så jag behöver inte oroa mig. Mamma har hyrt en ny Wallander film ''Skulden'' , så den ska vi kolla på. Och efter den ska jag duscha och sen blir det nog sängen för min del. Men ha det fint nu allesammans så hörs vi i morgon.

Videoinlägg

Vi kör ett litet inlägg här innan jag drar ut i sommarsolen! Pussar

Update: Kollade nyss på termometen och jag kan berätta att det är hela 44 grader celsius!

Film från igår..


Va tvungen att stänga av mitt i allt, för Alice började må illa.

Allsång bilder!

Åh, vi hade så kul igår! Men det roligaste var nog när Måns Zelmerlöv kom fram till mig under repitionen och sträckte fram mikrofonen mot min mun. Jag höll på dö, sen efteråt började jag typ skrika och grejjer, det var skit häftig känsla. Och det finaste var ju att han kollade mig i ögonen. Åh, han är så galet jävla snygg! Men vi hade verkligen skit kul igår. Och under dagen kom Johanna och Hanna också, så dom fick sitta med oss, jag och Alice tog ju två bänkar, haha.

Solen sken heeela dagen.

Galet snygg man är alltså, haha.

Hanna och jag gick på skansen en stund.

Älskar sälar. Så tjocka och fina.

Söta Hanna.

MÅNS MIN LOVERBOY!

Anders, hahahah.

Allsång på skansen

Godmorgon på er! Nu är jag redo att åka, men Alice hår måste torka, så det sitter jag och väntar på. Ska typ ringa Emelie när vi är påväg in. Hon ska ju också dit idag, så vi ska säga hej och sådär. Var ju trots allt ungefär ett år sedan vi sågs. Allt är nedstoppat, mat, filt, godis, dricka, headset, bok, mobil, pengar, jaa, allt! Fast paraply känner jag inte för att ta med mig. Det ska vara blå himmel idag, haha, så det lämnar vi hemma. Hoppas Alice messar mig snart, så vi kan åka. Ha det bäst och glöm inte kolla efter mig i tv-rutan klockan åtta på svt1. Kiss and hugs.

Glass


Har precis ätit glass, för Daniel fyller år idag. Ska upp och göra lite ''matsäck'', för i morgon bitti drar vi till Skansen. Ska bannemej ha bra platser till Allsång. So wish me luck! Återkommer senare. Kiss and hugs!

Midsommar bilder!

Kom nyss hem. Har vart och handlat med mamma och Thomas. Har vart med Catta & Frida idag. Inte hänt nått speciellt.

Planering..

Sen blev lite fejjk skumpa för oss ''barn''

Robban, Dennis & Billy snackar lite skit.

Lite umgänge med varandra.

Sen gick vi och testade båten som Conny håller i. Åkte as fort, och jag fick köra! (a)

Haha, Billy & Jag!

Conny fyllde ju 18 samma dag, och Billy gav storebrorsan en ''stressboll'' som ser ut som en tutte, haha!

Lelle & Hege, söta små saker.

Billy & Dennis

Lelle, Hege & Pia

Hahah, lägg märke till Lelles min ^^

Johanna var som vanligt så glad och så fint klädd :)

Haha, jaa, Billy var väldigt beroende av sånna här. Tror han käkade 11 stycken?

Sen efter maten var det jordgubbstårta (en klassiker på midsommar)

Och Johannas söta dotter Maya.

Haha, Yaya råkade trampa Linus på tårna!

Boy's talk!

Sleep well (a)

Oj oj oj.. Ja, såhär roligt hade dom mot kvällen, haha. Dansar till ABBA.
 
Sen gick jag en liten promenad för mig själv när det började regna mitt på kvällen..

Och innan jag skulle hem fick jag ett mms av Frida. Haha, så söt! <3

/ Ja det var en del bilder det, haha.

Solen skiner!

Godmorgon. Idag blev det ingen vilo dag. Utan istället går jag och Hege på bio. Vi ska troligen se Baksmällan. Vi kommer då också käka inne på Söder. Så min dag kommer vara rätt lugn ändå. Vi ska ju i sånna fall se den som går vid 18.15, så innan dess kommer jag nog mest bara fixa mig och äta frukost och sånt. Men nu måste jag kila, ska börja med frukosten nu tänkte jag. Och ni som inte vet detta, SOLEN SKINER! Det är så jäkla härligt. Och nästa månad ska det bli varmt som satan. Så var ute mycket. Det ska jag försöka vara så mycket som möjligt. Men nu ska jag kila iväg till köket. Ha en jätte bra dag.

Saknar min fucker!

Sleep well, cykelställ

Klockan är natt, och jag är pigg som en lärka. Har laddat ner The bodyguard, så den ska jag slå på snart. Men först måste jag gå och ta nått att käka. Är as hungrig. I morgon får vi se vad som händer. Antagligen ingenting, för det är söndag, och för mig innebär det slappdag. Sover till middagstiden, sitter lite vid datan & sen går och lägger sig igen. Har sett en skit söt kjol på gina som jag blev alldeless förtjust i. På måndag är det i alla fall Frida-tajjm och så SKA jag ha min Frapino, som jag längtat efter i några dagar nu. Sov så gott mina söta, så hörs vi mycket senare idag, hehe.

Sleep well, cykelställ.  Kiss and hugs!
 

Ingen lust och ork.

Har ingen som helst lust eller ork till att skriva. Är risig och trött som fan. Kom hem vid fyra tiden, somnade vid halv fem. Ska bara ta det lungt idag och i morgon. Och sladden som är till kameran är hemma hos mamma, så ni får helt enkelt alla midsommar bilder på måndag kväll. Jag tog en hel del igår alltså, haha. Kommer vara online på msn och bilddagboken under kvällen, så skriv till mig där om det är något. (fnylindberg@bdb). Msn skriver jag inte ut hur som helst.

På måndag ska jag vara med Frida. Vet inte vad vi hittar på, men lär väll bli stan som vanligt. Hittar säkert nått mysigt ställe att slå sig ner på och bara snacka lite skit och njuta av sommarn. Har inget annat bokat i veckan förutom på torsdag, för då ska jag följa med Frida till hennes nya skola som hon börjar på efter sommaren. Eller nya och nya, det är samma skola fast hon byter från Linköping's till Stockolm's. Men nu ska jag kila.

Dont drink and drive! kiss and hugs ;)

Glad midsommar

Hej bloggen. Jag börjar med att säga glad midsommar till er. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig. För klockan tio i elva går t-banan till slussen. Sen ska vi åka buss och grejjer. Hoppas verkligen att vi hittar rätt, haha. Kommer ta miljontals bilder idag, så ni får mycket bilder i morgon eller på söndag. Ha en jätte bra midsommar nu.

Kiss and hugs! 
 

När vi gräver guld i usa

Lyssnar på När vi gräver guld i usa. Tycker den är bra faktist. Har nu valt outfit till i morgon, har inte kamerasladden med mig så jag kan berätta att det blir en svart midjekjol & rosa skjorta. Fint? Det tycker jag det blev i alla fall. Det kommer tas enormt mycket bilder i morgon. Då kommer ni få min outfit också. Ska bara softa ikväll, sen i morgon bitti drar vi till Åkersberga.

Ha en suuuuuuper bra midsommar så hörs vi på lördag.
Kiss and hugs!


No pics, finns bara gamla bilder på den här datan. Så ni får hela paketet sen.

Tänk på det..

Det här med att kommentera.. Det är relativt många som faktist läser denna blogg. För mig är det rätt många i alla fall. Jag blir glad bara det är någon liksom. Så jag förstår inte varför folk aldrig kommenterar? Det är bara roligare att skriva om man får kommentarer. Så tänk på det. Ju mer ni kommenterar ju mer skriver jag.

Hur som helst.. Gick upp klockan åtta idag, ville se top model på tv:n, så jag gick upp trött som satan och la mig i soffan. Ska snart äta frukost. Känner att jag måste börja äta på morgonen. Är oftast aldrig hungrig på morgonen så jag skippar frukosten, men alla tjatar på mig konstant att jag måste käka frulle, så okej, jag ger mig. Nu ska jag börja äta frukost! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har inget planerat förutom att jag har lovat mamma att fixa till mitt rum, typ dammsuga och damma av och sånt. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Kanske bara tar en soft dag? Men nu ska jag kila. Hörs senare med massa bilder. Och hörni, i morgon är det midsommarafton! Då börjar man känna att det är sommar. Hoppas det blir sol bara.. Jag ska ut till släktingar i Åkersberga och bland annat fira Conny som fyller 18. Men nu måste jag verkligen dra, hörs sen.

Kiss and hugs.

Hörs senare.


Nu har jag så tråkigt att jag sitter och gäspar. Ska kolla lite tv, sen drar vi till ica maxi. Hörs sen.

Kisses

Kändes knas.

Asså är det bara för mig som blogg.se dampar? :O

Aja, sitter och kollar på Wallander - Hämnden. Tycker den är helt okej, men definitivt inte lika bra som dom andra. Senare ska jag med mamma och Thomas till ica maxi och handla. Sen ska vi fixa lite grejjer på mitt rum. Sätta upp hyllor och sånt där småplock. Alice och jag var på Therese's minneslund idag och sa grattis och tände ljus och ställde upp sånt som ramlat. Det var så fint där. Vi gick också upp i hoppbacken. Konstig känsla var det. Kändes knas. Fick massa tankar och sånt i huvudet om vad som hänt och vart och varför och jaa, jag fick massa funderingar. Tillslut sa vi hejdå till Tess och gick mot tunnelbanan. Köpte en Frapino Choklad på hemvägen och jordgubbar nere i centrum. Åh, jag älskar jordgubbar! Så somrigt. Nu ska jag fortsätta kolla, hörs senare.

Kiss and hugs.´

Äkta vaniljglass, svenska jordgubbar & skräckis

 
Nu är jordgubbarna färdig rensade, glassen framtagen och nu ska filmen in i dvd:n. Vi hyrde en skräckis och köpte glass och svenska jordgubbar. Åh, dom är lovely! Älskar jordgubbar.

I morgon bitti ska jag upp halv åtta, då ska jag vara färdig till ungefär kvart i nio. För klockan nio ska jag och Alice åka till Täss's minneslund innan dom tar bort allt, så ska vi tända ljus och kanske säga nått? Ah, ljus blir det i alla fall. Sen ska jag in och möta Frida i staden. Men nu skriker jordgubbarna på mig här, måste kila. Hörs i morgon med nya fina bilder.

Kiss and hugs

Videoklipp från idag.


Här har ni videklippet, haha. (Ja, jag har JÄTTE fint garv!)

Plåster på såret

Är på pisshumör just nu. Vet inte varför, men så är det. Så mamma sa att vi kunde gå ner och köpa jordgubbar och hyra en film. Kanske lite plåster på såret. I morgon ska jag vara med syster fridsz, sen vettefan vad som händer mot kvällen. Nu ska jag lyssna på musik sen drar vi ner till centrum. Vet inte om jag uppdaterar mer idag, får se. Annars hörs vi i morgon.

Kiss and hugs

Utanför Sveriges Riksdag

Tjah, börjar med att lägga in lite bilder från dagen, sen kommer det ett videklipp som vi spelade in i stan. Vi satt i gräset utanför Sveriges Riksdag, det är skit grönt och fint. Så vi hjulade (?) och stod på händer och grejjer, vilket jag inte va så duktig på, men vi tog kort och filmade så den videon kommer sen. Vi gjorde typ inge speciellt, gick runt och hade det bra ute i solen. Kom nyss in efter en letan efter min 5 åriga kusin som försvann helt jävla spårlöst. Skitungen stack ner till centrum och trodde hennes kompis skulle köpa glass, haha. Sen kom hon tillbaka skit glad och ba ''Mamma jag letade efter Tella, men jag hittade inte henne'' Gud, hon e ju för söt. Men men, här kommer bilderna :)
 
 
 
 
 
 
Kiss and hugs

Nu drar jag till stan.

Hejdå, nu drar jag in till stan. Mobilen är med, så ring eller messa om det är nått. Kisses


En del av gårdagens bilder



Dagens outfit.


Endel av gårdagens bilder. Var sjukt roligt att träffa Madde igen. Var ett tag sen, och vi kommer nog ses nu i sommar också. Hoppas jag i alla fall. Vi var ju på bio i gårkväll, oh herre jävlar vilka köer det var inne i stan. Vi skulle ju sett Baksmällan, men vi var ju tre och det fanns inte platser brevid varandra, så vi tog en annan film istället. I love you, man hette den. Sjuuuukt rolig film. Den måste ni verkligen se om ni vill ha humor. Jag satt ju och garva typ hela tiden, nej men nästan. Det var Madelene, Amanda & jag som var på bio. Vid kvart över elva tog jag tunnelbanan hem till Bagis. Mamma och Thomas kom och hämta mig med bil nere i centrum. Mamma tycker inte jag ska gå själv när det är sent ute, och vi bor ju i Bagis, det har liksom hänt en del grejjer där, så mamma är lite överbeskyddande av sig. Men i alla fall, nu ska jag börja fixa mig här. Ska in till stan och möta Frida och hennes kompis Alexandra. Vi får se vad vi hittar på, och idag ska jag bannemej ha min Frapino! Igår fick jag ingen för kaffet till den var inte klart? Men idag, idag jävlar! Aja, nu ska jag dra. Ha en jätte trevlig dag! Det är ju trots allt skit fint väder här i Stockholm.

Sitter hemma hos Madelene

Tjollahopp! Sitter hemma hos Madelene. Vi var en stund i stan med Frida, och vet ni vem som mer kom in? Simon Turac! Det var inte igår inte. Förra sommarn nångång. Kul att träffa han en stund. Vi trippa runt lite och sedan gick vi till Slussen för Frida skulle möta Martin och Engberg och någon till brud. Så jag, Madde och Simon tog t-banan till Norsborg. Simon klev av i Liljeholmen och bytte mot Älvsjö där? Ialla fall, jag och Madde drog hem till henne, och kollade lite minnen från Björkbacken, nu sitter hon och äter :) Vi ska på bio med hennes kompis ikväll. Vi ska se Baksmällan. Den verkar kul, så den blireh. Ska snart åka till Bagis och möta mamma. Hörs i morgon. Kram.

Fina vi är alltså :) Jag & Madelene.


Espresso house!

Vaknade nyss. Igår somnade jag halv åtta, javet det är helt otroligt! Men jag sov knappt 5 timmar förra natten, så jag slockna direkt. Men det värsta var ju att jag då vaknade igen vid halv tre nångång och var pigg som fasen. Då satte jag igång att spela lite mer The sims och provade lite kläder tills idag. Köpte en randig långärmad tröja från Monki igår. Söt och vanlig, kan man ha till mycket. Så de blir antagligen den och en midjekjol idag. Får se. Det är ju så förbaskat tråkigt väder. Fast det ska ju bli bättre denna vecka, så vi får hoppas på det. Vi åkte in till Skrapan igår och fikade på Espresso house. För mig blev det en Frapino choklad och en cupcake. Dom som var med var Moster, Thea, Casper, Linus och mamma. För efter att jag hjälpt moster med passningen så gick vi ner till sushi stället nere i centrum, och mamma och Linus kom dit lite senare så åkte vi in till stan. Så ni vet så åt inte jag sushi, det är så äckligt! Jag tog en varmrätt istället, Kycklingspett med jordnötssås och ris. Sjukt gott, men sjukt starkt. Haha, vi drack säkert två liter vatten eller nått.

Idag ska jag vara med Frida & Madelene. Frida ska messa mig när hon sitter på bussen, för Madde tycks inte vara vaken än så Frida kommer till mig så länge så åker hon och jag tillsammans till Madde sen. Får se vad vi hittar på, vet inte riktigt än. Men jag hoppas vi drar hem till Madde. Det är mysigt där :) Men nu ska jag lägga in lite bilder, och sen måste jag börja fixa mig. Ha det så bra nu, så hörs vi senare.

Regniga Stockholm..

Min fika på Espresso house.

*HOST*

Haha, moster och jag har alltid lika kul ihop!

Nyvaken Casper och moster.

Orkar inte sitta här längre.

Nu ska jag ta min chokladkaka och min lillebrors bärbara data och spela the sims i sängen. Har sjukt tråkigt och jag har inget mer att göra på datan, så jag går och spelar the sims. Och nej det är inte 3:an som alla andra har. Jag föredrar 2:an. Så vi hörs i morgon. Får lillebror har inge internet på sin data. Puss och godnatt.

Jag, Louise & Joel nere vid kajen i Gamla stan.

Vilket liv jag har en lördagskväll

Ingrid Michaelson - The way iam

Känner att jag har nolife just nu. Sitter och lyssnar på musik och sjunger med.
Vilket liv man kan ha en lördagskväll alltså? Men i alla fall,
jag ska fortsätta lyssna på musik och sedan kolla på tusen miljader filmer.
Klockan tio ska jag var hos moster.
Ska hjälpa henne att passa kusinerna medans hon städar inför deras visning.
Dom har en skit fin lägenhet faktist. Så jag måste upp vid åtta i morgon.
Men nu ska jag fortsätta med mitt intressanta liv. Ha det så bra.

Black and white


Har precis kollat på film, sitter nu och snackar med Jocke och Alice på msn. Fast det är mest jag och Alice som snackar, Jocke är rätt off av sig, haha! Är totally in love i en låt som Peter skickade till mig i torsdags. Så jävla bra. Sitter och lyssnar på den jämt och kan nästan hela utantill. Lär mig låtar fort vettni. Ska fortsätta lyssna och bara softa. Ingen speciell dag idag, mamma köpte en marabou choklad till mig. Tack! Behöver det just nu. Choklad gör en glad! Vi hörs senare.

Syster flyttar hem!

Kom och tänka på en sak.. Frida har ju flyttat tillbaka till Stockholm. Fatta hur jävla glad jag är över det. Kommer kunna åka och möta henne när jag vill och har jag jobbigt hemma, jaa, då kan jag åka till Frida och sova där. Frida är som en syster för mig, och kommer alltid betyda mest för mig. Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta. Så nu ger vi tummen upp för att Frida is back in the game. Love you sister, never forget that!

Blåbärsskogen ♥ Hallonsnåret
 

Ett gäng bilder

Hejsan. Nu är jag hemma igen. Jag vaknade rätt så sent idag, så jag kände att det var tajjm att åka hem nästan direkt när jag vaknade. Är sjukt förkyld och börjar få ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu. Nästa vecka är det ju midsommar, och då kan man inte vara sjuk! Inför nästa vecka har jag en del planer.. På måndag ska jag träffa Madelene (Och kanske Frida), på tisdag ska jag antagligen vara med Frida, i helgen är det midsommar, då ska jag ut till Åkersberga. Sen kommer P till Stockholm nästa vecka, så jag ska ta med mig Frida och vara med honom, ska bli kul :) Kommer vara med Frida en massa i sommar.

När jag kom hem så hade mamma köpt ett jätte sött mobil-ställ till min mobil. Ser ut som en solstol, tycker den var riktigt söt faktist. Sen hade hon köpt en tröja med leopardmönster på, jaa jag typ älskar leopardmönster. Nu ska jag ladda över alla bilder och lägga in och sen ska jag nog sätta på en film. Tråkväder och inte helt frisk, usch usch usch. Ha det så bra, så hörs vi senare.

Mamma och Casper (Lillprinsen), när dom kom in till mig i torsdags morse.

Louise i sin yoga-ställning, haha

Cool bild på min goa cola.

Utsikten från kajen i Gamla stan.

Testade nya sorbet glassen, USCH SÄGER JAG BARA! KÖP DEN INTE!

Mina fötter mot vattnet på kvällen.

Mitt coola nya mobil-ställ.


Där hade ni ett gäng bilder, tog mycket mer, men dom kommer i omgånger.

Knäpp dag alltså.

Ojoj, gårdagen var lite galen kan man väll säga. Det började med att vi bestämde oss för att käka på mongolisk resturang. Så vi åkte dit och beställde en buffé. Vi åt mat och drack cola, sen bad vi om notan.. 558:- Jippie liksom. Vi hade ju pengar  för det, men det jag blev sur för var att inte drickan ingick i buffén. Så vi tänkte köra en springnota, haha! Men det blev inte så, så vi betalade skiten och gick därifrån. Men problemet var att vi inte hade några pengar kvar, och vi skulle ju köpa Ben&Jerry's. Så vi sket i det och tänkte att vi tar det idag istället. Så efter vi käkat åkte vi in till Gamla stan och satte oss vid kajen och bara chillade och tog massa knäppa bilder. Orkar inte lägga in dom nu, så ni får dom i morgon. Sen vid tio-tiden drog vi oss hemåt, för det blev ganska kallt. Men på tunnelbanan mot Norsborg så hände nått när den var i Axelsberg, så alla fick gå av. Vi blev ganska sura så vi gick mot bussen istället.. Men det var inte bara vi som skulle till bussen, utan minst 200 pers till. Och jag överdriver inte, det var verkligen sjukt många människor. Så dom fick typ beställa bussar för att alla skulle komma hem, så när första bussen kommer så tränger sig verkligen ALLA på bussen. Jag, Louise och Joel kom på den, men jag höll typ på svimma, det var as mkt folk och knappt någon luft. Men våran busschaufför var fan as härlig. När klockan var runt strax efter elva så säger busschauffören i en mikrofon ''Om ni kollar åt höger så har ni jätte fin utsikt'' Och självklart skriker jag ''Vilken jävla sightseeing alltså'' Med typ värsta glada rösten. Tillslut kom vi i alla fall hem och vi packade våra grejjer och gick hem till Joel och sov där. Nu blev det jätte långt inlägg, men men. Nu ska jag vara lite social. Ha det bäst nu i detta skit väder.

Resturang.

Sitter hemma hos Lollo nu. Joel är här, och vi tre ska på resturang sen ikväll. Mysigt :) Blir mycket bilder också. Kommer inte skriva så långt nu. Ha det så bra så hörs vi sen.Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisses!

SötaLouiseHallberg (a)

Typiskt barnspråk

Godmorgon. Vaknade av att moster kom in med lillprinsen i mitt rum vid halv tio. Dom stod där och bara kollade på mig, haha. Man blev lite rädd alltså. Lillprinsen fick ligga där en stund med mig tills jag vaknat till, och han låg där och pratade typiskt barnspråk ''da-da-da-da''. Så himla söt. Man kunde verkligen inte låta bli att le där mitt i morgonkvisten. Har precis ätit frukost, och kollat på Rachael Ray. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka. Måste packa ner lite grejjer också. Kommer absolut att uppdatera hos Louise. Mycket!

Nu ska jag lyssna på lite musik och sen dra mig mot duschen. Vi får hoppas att vädret blir lite bättre senare under dagen. Ha en bra dag sötnosar, så hörs vi lite senare.*

/Fanny Lindberg

Gröna Lund 09 med Melinda.

Tack, mamma, tack..


Nu mina kära, ska jag gå upp och kolla på massa filmer. Tänker inte sova inatt! Är inte trött eller nånting, och jag har faktist sommarlov! Ska nog prova lite kläder och ha lite kuligt. Min mamma är så jävla dum just nu, hon fattar inte att vi ungdommar vill sitta och prata med varandra på datorn. Men självkart ska jag behöva stänga av skiten bara för att hon ska upp och jobba. JAG HAR FANNEMEJ SOMMARLOV! Åh, tack mamma du förstör min sommar, tack jag gillar dig med!

Jag blir så jävla förbannad!


Usch, det som hänt är hemskt. Kolla så söt hon var. Gud tar dom finaste änglarna först. Tycker det är tragiskt att *** & **** har gjort såhär! **** gick ut med toppbetyg i allt, men den här stämpeln sitter kvar. Du skulle kommit långt ****, men nu vettefan hur ditt liv kommer bli? Du och din idiot till pojkvän tycker jag bara kan ta era liv. Det ända ni har nu är varandra. När ni kommer ut kommer ni inte vara så uppskattade. Det är folk där ute som helst bara vill skjuta er i huvudet. Fyfan! Jag blir så jävla förbannad bara jag tänker på det här! Therese var värd något mycket bättre.

Mamma ville också se filmen, så jag väntade tills vi käkat. Och nu har vi det, mamma ska bara plocka undan, sen blir det film-mys. Drar till Louise i morgon vid tolv-tiden. Men vi hörs sen eller i morgon. Ha det bäst!

My eyes never lie

Halloj! (Som Lousie alltid säger i telefonen, haha)

Har vart nere i centrum med mamma, för hon skulle hämta ut ett paket från ica och så skulle jag få hyra en film. Det blev självklart I taket lyser stjärnorna. Har inte sett den än, och tycker att det börjar bli dags. Hoppas den är bra. Mamma håller på med käket, så det blir väl mat snart. Har precis snackat med Lollo, och vi bestämde att jag kommer i morgon och stannar tills på lördag. Mys! Får se vad vi hittar på, men det är som vanligt. Vi kommer oftast på nått att göra. Hoppas det blir bra väder så man kan vara ute. Vi kommer nog bland annat fota väldigt mycket. Brukar bli så, haha. Kommer ha kameran med mig självklart, så bilder blir det! Tar nog med mig sladden till datan, så kan jag ladda upp bilderna under dagarna jag är där. Nej, nu blir det film! Hörs sen alla glada.

By the way så ska jag antagligen träffa Madde på måndag, saknat den kvinnan alltså ♥

Sötaste Madelene


Sötaste Madelene. Saknar dig riktigt mycket. Vi måste ses snart. Var längesedan.

Vi syns på andra sidan


Jag blir tårögd när jag tittar på den här videon. Jag tyckte hon var så söt. Jag hade fan henne som förebild. Hon kunde komma med uffigaste kläderna och ändå få det att se så bra ut. Jag kommer ihåg en gång när jag var i cafeterian och hon snubblade på Gordon, då reste hon sig upp, skrattade åt sig själv och hade liksom största leendet på läpparna. Vila i frid, Therese Johansson Rojo, vi syns på andra sidan.

Är trött och sliten

Har märkt att det kommit lite nya till min blogg? Hej på er i alla fall, kul att ha er här (:

Sitter nu och äter nya marabou ''jordgubb''. Helt okej faktist. Igår sov jag hos Alice, och jag var satans trött igår eftersom jag var med min moster till sachsska med Casper som hade öroninflammation. Vi fick sitta i väntrum i ungefär 4 och en halv timme, sen yttligare väntetid inne på ett rum tills doktorn kom. Sen behövde vi ju hämta ut hans medicin, och vid sjukhuset var det stängt, så självklart fick vi åka till centralen och gå till apoteket där. Sen äntligen så åkte vi till Skanstull och åt mat. Efter en så lång och slitig dag så var vi värda en hamburgare med läsk och pommes. Vi kom hem vid nio tiden. Då gick jag hem och packade mina grejjer och stack till Alice. Vi gjorde inte speciellt mycket igår. Hon gav mig förslaget att läsa två böcker som hon fått låna av skolan. Dom var tydligen ''skit bra!''. Så jag satte mig och lästa dom där två. Läste faktist båda två. Sen somnade jag på en sekund. Var hur trött som helst. Och gissa om jag känner mig sliten nu? Idag är det regnigt och tråkigt, så jag tänkte dra ner och hyra film. Men jag har bara 20 spänn (fattig som jag e) så jag måste vänta tills mamma kommer hem från jobbet. Ska nu bara sitta och kolla på film och ta det lungt. Hörs senare.





Skavsår & sommarlov hör ihop!

Sitter här med Alice. Snackar lite på msn med Dennis, vi ska väll snart hitta på nått. Datan är boring. Vart en tuff dag. Åkt en jävla massa hiss och suttit i en vänthall i mer än 4 timmar, suck! Aja, nu är det över och jag har skavsår. Ha en mysig tisdagskväll så hörs vi i morgon. FÖR NU SKA JAG LEVA LIVET, JAG HAR JU SOMMARLOV!

Visst är dom inte för underbara?


Oh my lord! Visst ser dom smaskiga ut? Visst är jag en ängel som gör detta för min mentorsgrupp? Och Rim ska inte få nån. Hon skulle ju baka kladdkaka, den kan hon sitta och trycka i sig! Mohaha. Är hon fittig mot mig så är jag fittig mot henne.. Sånt är livet vettu. Nu ska jag snart testa allt inför i morgon sen ska jag sova. För i morgon bitti ska jag upp tidigt så jag hinner duscha, sminka mig, fixa håret klä på mig allt. Så det blir sängtajm med film för mig snart. Hörs i morgon mina söta.

Bakar muffins.

Har bakat muffins till fikat i skolan i morgon. Eleverna måste tydligen baka och grejjer. Så jag erbjöd mig att göra chokladmuffins. Och jag ska till och med göra sådär fint ovanpå, med grannering eller vad det heter. Sen köpte vi en jätte smart förpackning med olika ''strössel'' -saker i. Typ hjärtan, vanliga strössel, nått som ser ut som pärlor och nått annat. Sen köpte vi gelehallon också. Dom kommer säkert blir jätte fina. Lägger självklart in bild på resultatet sen. Har nyss tagit ut muffinsen ur ugnen, nu måste dom bara svalna.

Dagen har vart chill som fasen. Började skoldagen med att städa skåpen och lämna in nyckeln, sen fick jag och Alice blåsa upp massa ballonger och rita på dom och grejjer, skit kul! Sen var det fotbollsmatch mellan lärarna och niorna. Tyvärr så vann lärarna, haha. Sen spelade vi brännboll, men Alice och jag var latisar och satt i gräset och kollade på istället. Efter brännbollen fick vi glass och sen var det tajjm för hemgång. Och i morgon... DÅ BÖRJAR MITT SOMMARLOV! YEY!


Japp, dagen har vart helt lugn. I morgon är det skolavslutning och efter den ska jag med moster. Och sen vid fyra-tiden ska vi till Natalie som tar studenten i morgon. Grattis tjejen! Ha det så bra, så hörs vi senare med mina fina hembakta muffins!

Vila i frid..


Mordet på Therese

Jag är totalt stum. Det står om två elever som troligtvis är dom som mördade Therese, jag och Alice tror att vi vet vilka det är. Therese gick i min förra skola, och jag och Alice hade nästan henne som förebild. Sjukt duktig i skolan, modemedveten, super söt, hur snäll som helst.. Jaa, men sen händer detta. Förlåt, men hur fan tänker ni era jävla idioter? Fattar ni själva vad fan ni har gjort? Ta åt er, för det här kommer ni verkligen få leva med resten av era jävla äckelliv. Jag kände inte Therese, men vet självklart vem det är och är nästan som bekant.

Therese Johansson Rojo, vila i frid. Du är nu en av himlens alla änglar.

Kom hem skrutten!

Linus har troligen brutit foten, så ambulansen fick komma och hämta honom här hemma. Han skrek och grät och det fick självklart mig att börja gråta. Stackarn hade jätte ont. Ramlade från en klätterställning idag. Han ligger nu och väntar på att få ta rönken bilder. Vet inte hur lång tid det kan ta, sen måste dom vänta på bilderna, så dom kanske kommer hem i morgon. Kommer inte somna innnan dom kommer hem, så troligen kommer inte Linus och Lelle följa med på namngivningsfesten i morgon/idag, så Hege, jag och Jonathan ska dit. Sebbe ville inte följa med, så okeeej. Hoppas allt är bra med min lillebror. Ville hemskt gärna följa med, men fick inte plats i ambulansen, så jag fick inte. Men istället sitter jag här med Hege, Leo, Linnea och Knudde och snackar lite. Vi har rätt mysigt, och Hege lovade att vara vaken med mig tills jag somnade. Saknar min bror, kom hem gullunge! :'(

Japp, vi är galna vi med, haha! Saknar dig skrutten. Nu vill jag att du kommer hem. Puss på dej!


Kom igen nu Sverige!

Faaaaan! Danmark leder med 0-1. Fast Sverige ser ut att ha bollen på rätt sida av planen så det blir säkerligligen mål från Sverige i nästa halvlek. Fan om Danskarna vinner! Dom har ju 13 poäng, och vi 9, men det beror ju också på att dom spelat 2 matcher mer än oss. Men nu jävlar Sverige, nu tar vi det här! För visst ska det bli guld i år? Yes! Kör hårt grabbar!

Jag lovade..

att göra en videoblogg till er. Och vet ni? Jag har gjort ett nu! Att jag kom ihåg det alltså, vilken smart tjej jag är. Gör självklart bort mig lite i videobloggen, men men, man får väl bjuda lite på sig själv. Jag är liksom människa, alla gör bort sig ibland. Denna gång var det jag, höhö. Ja, ni får gärna skratta åt mig klipp, jag vet att jag inte gjorde världens bästa videoinlägg, men sånt är livet liksom. Så kolla och tyck vad ni vill. (Ni kanske får höja lite?)

/ By the way, jag är förkyld, så jag låter inte exakt så.

My lips it's always smiling.



Sitter och lyssnar på massa låtar med Ola, Danny och Agnes. Sjunger med till och från och tar lite kort på mig själv. Fan, vad hände med solen? Gick den i pension eller? Den bara försvann helt plötsligt. Nu vill jag ha sol! Det ska bli fint väder på måndag så då kanske det blir bra väder nästa vecka ut? Det skulle vara skit bra, för mitt sommarlov börjar nästa vecka. Nu kommer snart Leo och Linnea. Jag tror nog att Bella följer med också. Hon klarar ju inte riktigt av att vara själv eftersom att hon är så liten. Kommer bli rätt mycket bilder idag tror jag. Vi hörs senare.

Bara för att det är Sveriges dag

Bara för att det är Sveriges nationaldag idag, så kan jag faktist göra en videoblogg senare. Kul va?! Japp, så den läggs in senare under kvällen. Nu har jag satt in kycklingen i ugnen och blandat lite dipper och sånt där. Ska snart sminka mig, och sen ska jag bara lyssna på musik och vänta på att alla kommer hem. Är själv just nu. Skönt att vara det, kan man sjunga för full hals utan att  bli avbruten i en oerhör tystnad av att någon kommer in i rummet. Skriver och lägger in videobloggen senare, ha de bäst.


Håret reser sig på armarna


Känner ni inte hur härligt det är? Håret reser sig på armarna, så vackert är det! ÅH, VI E AIK!

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag sminka mig och fixa mig. Kanske drar ner till centrum. Det är nämligen Bagarmossens dag idag. Så dom har massa grejjer där nere. Mammas kompis sjunger där bland annat. Men vi får se om jag pallar. Har fortfarnade inte käkat nått idag. Och igår käkade jag jätte lite till middag. Vet inte vad det är med mig, är inte hungrig. Och jag är jätte hes och förkyld. Börjar nog bli lite sjuk tror jag? Äsch, jag vet inte. I morgon ska vi på namngivningsfest i alla fall till lilla Maya, som Johanna (Lelles kusin) ploppade ut för ett tag sen, haha. Så vi ska dit i morgon, och sen så ska jag börja fixa lite i mitt rum och sådär. Får se vad som sker. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen.

Nationaldagen (a)


 
Idag är det Sveriges nationaldag, och vi ska hissa flaggorna och sjunga nationalsången. Lyssna på låten ovanför om du inte kan hela sången. Jag kommer fira denna dag med en sverigeflagga på kinden, och sittandes framför tvn framåt kvällen, för då möter Sverige Danmark i fotboll. Då ska vi hejja och hylla vårt vackra land. Skriver mer senare, vaknade nyss och ska nu äta frukost/lunch. Ha världens bästa dag nu!

Godnatt


Man tröttnar aldrig!

Sitter och lyssnar på en favorit, curly sue med Takida. Oerhört bra och vacker låt. Knarkade den låten för ett tag sen. Kunde sitta och lyssna om och om och om igen. Man tröttnar verkligen aldrig.

Kom nyss hem från moster. Åkte dit efter jag vart med och träffat Frida. Vi möttes i Slussen och vi åkte till Farsta centrum och mötte upp Ludde. Han ska ju på bröllopet i morgon, och han skulle in till Östermalm och hämta ut bröllopspresenten han beställt. Så vi hängde med honom dit. Tog ett tag innan vi hittade det stället vi skulle till, men tillslut kom vi rätt. Vi åkte där efter till Slussen igen och så skulle Frida och Ludde köpa nått att äta på bussen till Värmdö, och jag skulle börja rulla hemåt, så jag tog tunnelbanan hem, men Frida det puckot glömde ju dojjorna! Så jag fick åka tillbaka och lämna dom till henne, för anledningen till att vi skulle träffas var ju för att hon skulle låna ett par vita klackar till i morgon på bröllopet. Sen tog jag bussen till moster och så stannade jag där tills nu ungefär. Vi kollade runt lite på internet efter hotell och så till Grekland, det är ganska säkert att vi åker. Vi letar mest nu bara. Antagligen blir det i mitten av juli. Härligt! Nu ska jag snart käka lite mat, sen ska jag softa. Får se vad som sker. Har inget speciellt planerat. Ha en bra fredagkväll nu hörni. Kram!

Hejdå! (A)

Har precis ätit frukost och ska snart rulla iväg till plugget. Men först måste jag borsta tänderna, ställa in frukosten och sånna där småsaker. Efter skolan åker jag in till stan och möter upp Frida. Hon ska nämligen låna ett par klackskor av mig som hon ska ha på Sonjas och Anders bröllop. Men vi kommer självklart inte bara lämna skorna, utan även självklart vara med varandra ett bra tag. Vi får se vad som händer. Skriver självfallet när jag kommer hem sen. Slutar kvart i ett idag, SKÖNT! Höhö.

By the way, jag vaknade i morse och det kändes jätte konstigt. Håret var liksom i pannan, helt ovant! Aja, dagens frisyr är uppsatt ''hästsvans'' och luggen i pannan. Dagens klädsel kommer senare. Nu får ni hade så bra så hörs vi senare.

Pretty Woman



Ska kolla på Pretty Woman och ha det bäst, pussar och kramar!

Nyklippt! Vad tycks?


Kom nyss hem. Fick springa till bussen i centrum. Har klippt mig idag. Vad tycks? :) Mamma hämtade ut kläder på ica idag som kommit, fint. Ska testa det strax. Nu ska jag få i mig något, sen kolla på film. Ha det bra!

*Gäsp*


*gäsp* usch, är fortfarande sjukt trött. Sitter och gäspar och har ännu inte klätt på mig, sminkat mig eller fixat håret. Ska snart börja göra det. Börjar om ungefär en timme, så det är ingen brådis. Idag ska jag klippa mig efter skolan. Kommer självklart lägga in en bild på resultatet. Vi får hålla tummar och tår för att det blir fint, right? :) Kommer annars inte hända så speciellt mycket idag tror jag. Får väl se om jag hittar på nått med någon. Men nu måste jag börja fixa mig hära. Om vi använder data i skolan idag så får ni självklart en uppdate, men annars får ni en när jag kommer hem helt enkelt. Vädret är kasst, men le och skratta ändå, snart är sommar och sol här i Stockholm. Ha det bra

/Fanny

God natt sötaste

Ligger och kollar på hundtricket och ska sen efter det kolla på pretty woman. Otroligt bra filmer båda två. Ska först bara trycka i mig nånting, sen borsta gaddarna och tvätta av mig sminket. Sen är det bedtajm/filmtajm för min del. I morgon ska jag klippa mig. Hoppas att det blir fint. Tänker inte säga hur jag ska klippa mig, ni får se resultatet i morgon. Men först är det skola, sen frisören, sen hem och chilla eller kanske träffa någon.

Sleep well cykelställ!

Lite bilder från denna vecka.


Casper min lilla skrutt (a)

Alice och jag bytte lite kläder på toaletten, mohaha.

Klubba! <3

Sötaste Frida på Sandys. Gud så söt den här bilden var alltså, hihi <3

Happyface number one!


Idag är jag en glad människa. Skrattar och ler!

Dagens outfit


Jeans leggins, tubtop, kofta.

''Hejdå tjejer''

Åh, nu skiner solen igen! Härligt. Var nyss nere i centrum med Alice och åt en glass. Vi satte oss på ''marsipan tårtan'' och åt glassen och snackade lite. Efter vi hade slutat skolan så åkte jag in till spottkoppen och mötte Frida. Hon kom hit till Stockholm idag från Linköping. Hon flyttar tillbaka hit till Stockholm nu i sommar, det ska bli sjuukt skönt. Kan träffa henne när jag vill. Hur som helst.. Vi möttes upp, och så gick vi till våran lilla favorit Sandys och tog en latte. Gottigotti! Vi satt och snackade lite om allt möjligt. Och det var så jäkla kul, det satt en kille lite längre bort som var där med sin flickvän, och så gick flickvännen på toaletten, och då tyckte Frida jag skulle flörta med killen för skojs skull. Sitta och blinka och sånt, haha. Men jag ville inte det. Sen satt vi och skojade om det där och satt och as garvade. Och han märkte att vi skrattade åt honom. Så sen när vi går förbi dom när vi ska ut så säger han ''Hejdå tjejer'' Och jag blev fett chokad, men glad och snäll som jag är så säger jag glatt ''Hejdå! :)'' Haha, aa ni skulle vart med, det var sjukt kul. Vid tre tiden drog jag hem och Frida med. Vi ska ses igen antingen i morgon eller på fredag. Vet inte om jag kan i morgon eftersom jag ska klippa mig och sådär. Vi får se. Kommer inte hända speciellt mycket mer idag. Nu kommer lite bilder, enjoy!

Min och Fridas latte på Sandys.

Alice och jag :)

Orkar ni läsa? Hehe


Hejsan. Vaknade för någon timma sen. Sjukt skönt med sovmorgon idag. Vi både har sovmorgon resten av veckan och slutar tidigare. Sjukt skönt! Ska snart äta frukost, sminka mig, klä på mig och lite sånt där.

Idag har vi inte så jätte mycket att göra i skolan. Jag gjorde färdigt diagrammet igår och har skickat den till min matte lärare, så jag tror inte det finns så jätte mycket att göra. Efter plugget ska jag nog bara hem, eller så ringer jag väl nån. Hm.. Vad är det för väder idag? Har inte kollat ut genom fönstret än, vänta ska kolla :) .. Usch det var molnigt och såg väldans kallt ut. Kommer antagligen ringa moster och dra hem till dom. Vi snackade väldigt mycket igår, hon och jag. Om alkohol och allt mellan himmel och jord. Det är skönt att kunna öppna sig väldigt mycket för en vuxen person. Nej, men jag tror jag ringer henne efter skolan. Har ändå inget annat bestämt.

Hörni, snart är det dags! Om sex dagar får jag sommarlov. Vill ni komma på min avslutning kanske? Haha. Jamen det är bara skicka en kommentar så kanske jag ger dig min mejladress. Ta det inte jätte seriöst, är väldigt mycket på drivhumör idag. Lär bli en hel del oseriösa saker i skolan. Killarna i min klass brukar ganska ofta driva med mig, och fråga om jag kan hoppa och sånt där, haha. Fast dom har slutat, det är skönt. Men nu har David börjat rita på mig den jäkeln. Han får inte göra det på mig nu innan skolavslutningen. Jag känner att jag kommer vara fin på den. Tog lite bilder på mosters laptop igår också. Hon har apple, så man kan sitta och ta spegelbilder, fyra rutor, aa det är massor.

På tal om ingenting, moster och resten av hennes familj ska antagligen till Grekland i sommar. Och jag fråga om jag kuna hänga med och det kunde jag :) Hon håller på leta lite hotell och sånt där, så vi får väll se hur det blir med det. Kommer återkomma med hur det blir och sådär. Oj, nu blev det här en väldigt lång text. Måste sluta, frukosten kallar! Ha det bäst.


Nej tack för kärring kläder, haha.

Tjenamors. Sitter med Alice i vårat lilla rum här igen, haha. Vi ska göra färdigt vårt diagram som vi gör i excel. Skit enkelt. Vi gjorde ju en undersökning om vilka affärer folk i årskurs sju gillade. Vi hade lite sjuka val som coop, kapphal (som jag hatar), dressman, gina tricot och elgiganten. Jaa, vi pallade inte ta massa fina butiker, så vi valde att se om det var någon som gillade dessa affärer. Den ända affär jag mest handlar på av dom är gina. Dom har fina kläder enligt mig. Men liksom kapphal? .. Nej tack för kärringkläder! Jag och Alice röstade självklart på coop, hahaha! Bara för kul skull liksom.
Inte något speciellt seriöst. Efter skolan ska jag till moster, och sen får vi se vad som händer. Alice och jag har gjort lite videos, haha. Dom kanske ni har tur och får se sen (; Men nu ska jag göra klart diagrammet. Ha det bäst nu sötnosar!

Hittade en gammal bild från i julas :/

Fyrkampen

God morgon :)
Vaknade vid fem. Gick och duschade av mig och sedan la jag mig i sängen igen och somnade i nån timme. Klev upp igen vid sex och började kolla vad jag skulle ha för kläder. Blev klar alldeless nyss, och dagens outfit får ni senare idag när jag har sladden. Idag är det fyrkampen. Det innebär våran skola mot tre andra skolor som tävlar i friidrott och en fotbollsmatch. Alla i skolan är inte med, utan dom väljer ut folk som är bra på vissa saker. Den börjar antingen klockan 12 eller 1. Antingen får man gå dit och hejja eller så får man gå hem och sluta för dagen. Jag och Alice ska självklart dit en liten stund i alla fall och hejja lite på våran skola. Våran skola har vunnit två år i rad, så vi kammar hem det i år igen! Nu ska jag gå och äta frukost, sen börja rulla hemifrån. Efter skolan drar jag till moster och hittar på nått med henne.
Hörs och syns! (a)
 

Hur fan kan du kalla henne falsk?!

Har vart hemma ett tag nu. Efter skolan gick jag och Alice hem till mig och skulle kolla på p.s sista sommaren, men vi hittade inte den, och för Alice skull så kollade vi på en svensk film. Min frus första älskare heter den. Efter en stund kom min moster, Thea och Casper. Deras lägenhet hade visning idag, så dom var hemma hos oss så länge. Casper spydde på mig den jäveln, haha.

När klockan var vid sex så fick jag skjuts till låtsas papi. Fick reda på lite grejjer som gjorde mig riktigt förbannad. Du vet vem du är. Fattar inte hur du kan tycka nått sånt om Frida. Så jävla omoget.. Snälla väx upp lilla gumman!

Ska bara ta det lungt nu. Hörs kanske senare. Hejdå!


Med Aliceeeee.

Tjoho! Sitter i ett litet rum med Alice. Vi ska göra våran undersökning om affärer som vi gjort i klassen. Vi ska göra dom i tabell och diagram här på datan så det är nice. Hare galet bra här inne alltså. Efter skolan ska jag hem och käka lite mellanmål/senlunch. Moster kanske kommer över.

Men nu har vi samling här igen! Byebye (a)

RSS 2.0