let's dance och lugn kväll

sitter och lyssnar på natasha bedingfield. maria och kenneth kommer hit lite senare. ska väll käka och kolla let's dance och sådär. min kväll blir lugn och så tror jag. jag får inte tag på alice, men jag kanske får det och då kanske jag kan vara med henne. saknar henne jätte mycket. idag har jag, linus och lelle storstädat och haft oss, så nu är det rent och fint här hemma. ska väl snart börja fixa min frilla som fortfarande ser ut som den gör när jag vaknar, haha. med andra ord riktigt heeeemsk! aja, vi får höras senare, kanske kommer lite nya roliga bilder eller nått :) ha det så fint nu allihopa. pusspuss

jag saknar min bästavän alice steen pettersson.

hellu. jag har inte skrivit på ett tag, och det beror på vissa saker. orkar ärligt talat inte skriva allting.. har vart ute hos farmos, och hos pappa och lite sådär. jag ville så fruktansvärt gärna vara med på fotograferingen med mina tjejer i måndags, men det blev en vägg imellan.. så det blev inget för mig :( jag och alice har pratat om en annan grej. får väl se om det blir av. just nu är alice på kryssning. fett kuligt! saknar henne jätte mycket faktist. det var längesen vi gjorde nått. vi har inte vart speciellt nära varandra nu efter att hon bytte skola, och det är jag så sjukt ledsen över. ska verkligen få oss ihop som förut igen bästavän.

alldeless nyss kollade jag för första gången på patrik 1,5. den var ju jätte rolig ju! fyfan vad jag garva när han ''sven'' höll på med kärringen i receptionen. -sätt dig ner förfan! hahahaha, aa massa roligt var det. jaja, nu ska vi inte snacka om min super tråkiga humor. är jätte förkyld och rätt trött faktist. har vart med moster, liselottan, isabelle, teodor, tindra och capser inne på söder och knatat runt hela dagen. vi gick in på ringen en sväng och käkade lunch allihopa. moster köpte nya jeans  till sig och lite annat till casper. jag köpte ingenting, men jag hittade lite grejer som åker upp på köpa-listan. tillexempel ett par shorts från h&m och ett par sjuuukt söta klackskor från din sko. asså dom där skorna var fruktansvärt fina. jag testade dom och dom satt bra och kändes bekväma. dom e ett måste att köpa till våren i alla fall. nu tänkte jag faktist bädda rent och fixa och dona lite på rummet. pussochkram skumbanan! / Fanny.

min snutt ligger och sover. (casper)


HELIUM 2!


HELIUM 1!


bläbläblä

jag är trött och grinig. låt mig vara! jag tänker inte skriva idag, för jag pallar inte. hejdå

åker till landet under dagen.

sitter med bror och tittar igenom hans skolkatalog från brotorpsskolan. vi väntar på att peter, dennis och twilight ska komma och hämta oss. dom kommer typ vilken minut som helst. hur som helst.. linus kommer stanna kvar på landet, men jag kommer hem som vanligt. tog lite bilder igår, men har inte hunnit lägga in på datan. lägger in dom sen när jag är hemma igen. kan ta lite bilder på landet också. aja, nu ska jag börja klä på mig ytterkläder. puss på rumpan.

disney on ice 08, med lelle, linus, hege, sebastian och jonathan.

så jävla besviken.

asså jag är så jävla besviken på en person jag känner. hon är vuxen och sitter i samma rum som en överviktig kille, kollar på honom och säger.. ''kolla på den där tjocka äckliga ungen''.  seriöst, säger man så till ett barn ? nej det gör man fasiken inte. han lider säkert tillräckligt. den personen som sa det har själv barn som bara har en hand. tänk om jag skulle sitta och kommentera det liksom? det gör man inte. och bara för att den personen inte gillar min mamma, mammas pojkvän, lelle och lelles flickvän så behöver hon inte ta ut det på barnen. fyfan säger jag! jag är så jävla fucking besviken.

dagen har annars vart toppen. i morse vaknade jag runt halv 12. gick upp och käka frulle, åkte hem till mamma och hämta lite grejs. sen duscha, sen fixa sig för frieriet som skulle bli av under eftermiddagen. ingen utav mina föräldrar ska gifta sig om det är det ni tror, men deras kompisar. det var jätte gulligt.

under kvällen kom maria och kenneth, leo och linnea och farbror peter. vi åt mat, kolla på shlagerköret, spelade buzz och hade super trevligt. det vart lite småbråk via telefon mellan personen som sa det där och maria. nu ska vi tydligen spela buzz här igen. ger dom aldrig upp? :)

i morgon åker jag, linus, farbror peter, kusin dennis och hans flickvän ut till landet. vi stannar bara under dagen. men det kan bki trevligt ändå. dennis har ju ny brud, och gissa vad hon heter? ... hon heter twilight! som filmen! sjukt ballt jue? men men. återkommer i morgon eller lite senare innan sängtajm. puss så länge.


jag och min ovanligt fina pyamas tröja (a)

omg, vi snackar talang!


det blev lite för mycket musikvideor, men seriöst, lyssna på grabben! hur jävla grym får man vara ? o:

orkarinteorkarinteorkarinte

har inte orkat skriva från igår. men jag kan berätta att åka skidor var sjukt kul. har du inte testat så måste du det! låg i backen en halvtimme innan jag kom ner första gången jag prövade, sen åkte jag för fullrulle ner för både grön och röd backe. jag känner mig så oerhört duktig :) idag har dagen vart lugn. försov mig i morse, men åkte till skolan i alla fall. i morgon har vi studiedag. ska bli skönt tycker jag. på fredag vet jag inte vad jag hittar på. på lördag kommer leo och linnea hit. och så kommer min lilla älsklings hund bella! sötnosigaste eveeeeer. haha. resten av veckan blir lugn och troligtvis ganska rolig. by the way så kan jag berätta att jag bestämt mig nu, jag ska börja på boxning. har velat börja på kickboxning, men det är femtonårsgräns på det, och det är det inte på boxning. så jag ska bli starke adolf här, haha. nej nu ska jag göra mig lite mumsig varm choklad. see you later, kisses by fny

kungsberget 09

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuungsberget.

goooooooooooodmorgon :D
jag vaknade för tio minuter sen. nu ska jag på med underställ och shit till skidåkningen. åker hemifrån om en och en timme ungefär. nej nu måste jag fortsätta fixa och dona. ha det bäst / F.

från i vintras.

låten betyder något för mig faktist..


jag vet att alla har nånting emot henne, men den här låten som hon sjunger i melodifestivalen väckte mig faktist, lyssna på texten, ge den en chans. jag kan inte påstå att jag gillar själva henne, men låten var verkligen jätte fin. om man tänker bort det där ''snälla,snälla,snälla, snälla''. den här låten påminner om något jag själv känt. men... aaa, nu ska jag sova. godnatt / faaaaaaaaanny

måste sova, god natt mina sötnosar.


för alltid - sara löfgren.
jag orkar ärligt talat inte skriva idag tyvär. jag ska upp halv fem i morgon bitti, så jag ska sova nu. hade så bra så hörs vi i morgon. jag åker ju till kungsberget med skolan i morgon.
puss på rumpan. / fanny

kungsberget snart dårah :)

halloj, någon som kollar/kollade på melodifestivalen ikväll ? ha ha ha säger jag bara. hur fan kan svenska folket rösta vidare hon bla bla bla ugglas .. nånting (?) hon sjunger typ såhär.... snääällla, snälllllllaaaaaaa! man bah jo men gud vad fint lilla gumman. seriöst! hur fan kan vi svenskar gilla hennes låt? jaja, nu är hon vidare i andra chansen i alla fall. igår var det ju lets dance. jag kollade inte på hur alla dansade, men jag kollade på vem som åkte ut, och jag tyckte det var riktigt synd att hasse åkte ut. men det är inget jag kan ändra på, även om jag skulle vilja det. jag ville att george skulle åka ut. som jag sa i förra inlägget så har jag mina små favoriter. men det finns lite fler jag gillar. men dessa två gillar jag mest. kitty, med sin udda åttitalstil och häftiga klänningar. magnus, med sina stooooora muskler och ser ut som en riktig hårding, men visar sig ha sina mjuka sidor också. idag har jag vart på dop. mammas barndomsväns dotter tindra döptes. det var jätte sött. det var en tjej där som sjön låten ''alltid'' av sara löfgren. den är så himla fin. den sjöng paula på min fasters bröllop också. den är så himla fin. sitter och lyssnar på den nu faktist :) i morgon ska jag sätta mig och plugga faktist. måste göra färdigt lite grejer. vi ska ha storstädning i morgon också här hemma. så jag ska nog sätta mig och rensa massa gamla grejer som tar massa plats, kanske möblera. sen ska jag byta örngott och hela köret. så det kommer nog ta hela min dag. juste, sen ska vi hem till moster och kusinerna imorgon och låna skidkläder. vi ska ju till kungsberget på tisdag med skolan. ska vara i skolan klockan sju, så jag ska upp halv fem på tisdag, jippie -.- näe, nu ska jag nog lyssna på lite musik, sen ska jag sätta på en film och bara ta det lungt. kanske kommer nått bra på tv? godnatt mina älsklingar / Fanny Lindberg.

saknar den dagen med er, louise hallberg & johanna thulin

lets dance.


De är mina favoriter i lets dance. vilka är era?

..men nu är det fan dax att åka ut george..

/puss

det är ju kallt ute, erik ? o:

nu är det helg, yeeey. igår var jag och hanna och käkade sushi. fyfan vad äckligt det var asså. men som vissa säger så måste man äta det flera gånger föra att gilla det. menar folk att jag ska sitta och lida flera gånger för att börja gilla sushi ? hell no. jag föredrar originalmat från sverige. sushi var helt enkelt inte min grej. när vi käkat klart så följde jag med henne till stan och köpte knästrumpor. sen åkte vi hem. vi ringde johanna och sa att vi skulle komma till henne, så vi drog upp dit och gjorde lite allt möjligt. haha, jojjo lärde mig ett litet steg hon gör på streetdancen. jag kommer bli nästa dancestar. eller inte ? :D när jag kom hem runt halv åtta så sa mamma att jag inte skulle bli chokad när jag kom in i rummet. jag undrade verkligen vad som hade hänt. så när jag kommer in så ser jag att två av mina hyllor ramlat ner från väggen och alla mina grejer låg på golvet lite överallt. det var ju hål i väggen efter där dom suttit, så jag tog massa kort och satte på väggen. satt nästan hela kvällen och städade upp allt. fast det blev rätt mysigt ändå. ångrar inte att dom ramlade ner faktist, det vart mycket bättre med bara två uppe. det var fyra från början, nu äre bara två. mycket bättre. idag har skoldagen gått himla segt tycker jag. vi hade spanska och svenska idag. har tagit med mig allt arbete hem, så i helgen blire bara massa plugg för min del. hanna hängde med mig hem efter skolan och pluggade lite. men hon var tvungen att dra vid halv fem för hon ska spela fotbollsmatch klockan sex. hon ska ringa mig sen när hon kommer hem, då kommer hon kanske över till mig. får se hur det blir med det. i morgon ska jag på dop. mammas barndomsväns dotter ska döpas. åååh, nu sitter erik och försöker få mig att åka till gullmars och vara med honom. vafaaaan, det är ju skit kallt. och vad finns det att göra i gullmars ? ... ingenting. aja, får se hur jag gör. kanske ger mig och åker, men men. hare bra.




1) hanna min lilla sötnus. 2) jag och äckel sushi. 3) trädet i min trädgård.
4) äckelstaket. 5) gunga ? 6) roligt jag hade o:

mjaa, jag hade så tråkigt, så jag gick ut och fotade lite. (klicka för att dom ska bli större)

bjuder på tre bilder från idag.



1) micke give me the big smile. 2) jag är så otroligt grym på gh3.
3) hanna spelar sin jävla my name is jonas.

vafan, nu jävlar ska här pluggas!


nu ska jag bannemej göra min lärare stolt och plugga som en riktig liten töönt. haha, undrar hur det ska gå till, men men. jag ska verkligen lyckas känner jag. efter skolan åkte jag buss hem med sofia, hanna, theo och några av deras polare. när jag kom hem spelade jag lite guitar hero, och gissa vad ? jag har kommit till utmaningen på medium. men jag lyckas inte klara den, faan! ska fan klara den denna vecka. wish me luck :) i morgon ska jag och hanna äta sushi. för mig blire första gången. tänk om det är skit skarrigt liksom ? har ni testat sushi ? vare gott ? jag hör av mig lite senare. nu ska jag kolla på brokeback mountain som adlertz tipsade om igår. ska bli kul att se om den är bra. see you later
/ fanny


iam back in the game

det var suuuuuper längesen nu. jag hade ju en egen blogg här ett tag, men den dampade upp, så jag tog bort den. men nu ska jag försöka fixa en ny. tycker det är ovanligt kul att skriva blogg. självklart vill jag ha en blogg med alice, men hon är liksom inne i sin blogg, och jag tyckte det var så tråkigt när bara jag skrev, så jag gjorde en egen, men som sagt så dampade den upp, så jag tog bort den. nu ska det bloggas i alla fall! :D
/ fanny lindberg

RSS 2.0